Olyan döbbenetes videót hoztak nyilvánosságra a Jobbikról, ami átírhatja a választások kimenetelét

Fotó: Kovács Tamás - MTI

Bérunió, baloldali üzenetek, cukiság, centrumpárt – most már ezek jellemzik a Jobbikot, sokak azt is felvetik, hogy a demokratikus ellenzéknek össze kellene fognia vele a Fidesszel szemben. Nemrégiben még Heller Ágnes is pedzegette ezt a lehetőséget, de szerencsére a legtöbbek még mindig elzárkóznak ettől a lehetőségtől. Hogy miért szerencsére?

Erre választ adhat az a videó, amit nemrégiben hoztak nyilvánosságra a Jobbikról. Olyan mondatok hangzanak el benne, amelyeket a néhai Csurka István is szégyellt volna, pedig tőle sem állt távol a nacionalizmus.

Ez a párt, amelyik a Magyar Gárdából nőtte ki magát, és ez az, amelyiknek prominens személyei a videón vérfagyasztó mondatokat hangoztatnak:

Ez a videó nagyjából mindent elmond arról, hogy kik is ők valójában, és hogy a választások után mire lennének képesek. A kérdés csak az, hogy vajon mi képesek leszünk-e a választások előtt átértékelni a hozzájuk fűződő viszonyunkat…

 

 

47 Comments

 1. Döbbenetes videó ?????? Az összeállító 10-12 év történéseit ollózta össze, Pofátlanul !!!!! Nem vagyok Jobbikos -még csak szimpatizáns sem,így egyszerűen nem értem hogy Pl. a Jobbiknak, a szociknak,vagy bármelyik ellenzéki pártnak ez a csoport lenne az ellenszele, akikről semmit nem tudunk,de gyanítom hogy aljas módon ,a Magyar maffia -Fidesz-,egyik újonnan létrehozott fiók csapatásáról van szó,akik a tőlünk ellopott ezer milliárdokból,próbálják meg ,a mára márt ,szinte teljesen ki semmizett,alsó -közép osztályból,

  még hülyébbet csinálni,úgy ahogy azt a “nagy” innovátor,segédmunkásokat nevelni akaró ,orbán jobb-vagy bal keze, iparkamara elnöke szeretné !!!!Szándékosan nem írom le a nevét, ,mert a patkány az csak egyszerűen PATKÁNY !!!!!!!!!!

 2. hátha úgy járnak mint mikor az elhagyott legény ócsárolja az új riválisát a jány meg annál jobban szerette üdv

 3. 2014 es videó már akkor is terjedt. De ebből csak Vona nyilatkozatai a lényeg a Betyarseregnek es a pax hungarikanak semmi köze a Jobbikhoz Vona részével meg egyet is értek igaza van.

 4. Ez semmi más,mint a lehetséges,legesélyesebb váltópárt elleni lejáratási kísérlet . A zsidesz támogató patkányok olyasmivel jelentkeznek ami már 4 éve is lejárt szöveg volt !!!!

 5. Amit Zagyva mond azt figyelmen kivül kell hagyni: Ez az ember még egy középiskolát sem tudott elvégezni. Villanyzsreleni meg munkával jnár.Egyszerübb zagyválni mint dolgozni.

 6. Vajon miért pont most jött el az ideje egy snittekből á
  lló “mocsokvideó” leadásnak. Érzi a végét a FIDESZ ? Mindegy milyen aljas módon – csak győzzünk ?? És Viktor Soros-ösztöndíja + a mostani soros-gyalázás az milyen ???? Mocskok vagytok Ti “ellenszél” valakik. Valakik ? SENKIK !! Hajrá Jobbik !!

 7. Ahogy olvasom a kommenteket, jobbikos nácikon kívül más nem igen alacsonyodott le arra a szintre amit képviselnek! Az ordas hazugságnak titulált igazságot az itt kommentelők java megpróbálja olyan színben feltüntetni, mintha meg sem történt dolgokat közvetítene…. Már pedig, ha snitt, ha nem, a videó megtörtént dolgokat dolgoz fel! Egy magát nácieszmét hirdető párt mint a jobbik, ugyan miért is változna meg egyik pillanatról a másikra? Csak nem azért mert ráébredt, hogy még egyszer nem veszi be a társadalom gyomra a Hitleri téveszmét, a felsőbbrendűségről az oly büszkén hirdetett fajelméletről, így soha a büdös életbe hatalom közelébe nem juthatnának.! És most ez lenne (csak lenne) a legfontosabb számukra! A hatalom megszerzése! Vona kigondolta az ágnyesegetést meg a középre húzódást, de a háttérben megtartotta magának a náci eszmét! Nem véletlen a közmondás” Kutyából nem lesz szalonna” nos a jobbikból sem lesz soha demokrata! Marad ugyan az a rasszista náci párt, aki ez előtt volt! A Fidesz alomból mi más burjánozhatna, mint egy báránybőrbe bújt farkas!!

 8. Te mindenbe fideszt látsz?Te komolyan ekkora degenerált vagy?:D

  Mit össze eszkábált baromság..Te süket vagy,vak is? 😀 Hát ott van látod mondja is..Te komolyan ekkora nyomorék ész vagy? 😀 Gyóóóóóóóóóóóóóóóóóó ember hallod?Na ezért tartotok ti itt ahol..az ilyen segg eszűek miatt mint te 😀

 9. Csak azért is JOBBIK Úgy is Ti fogtok Gyózni!!! még akkor is ha egy két szánalmas baromnak—istván szent —-nem is tetszik!!! Legalább annyi vér lenne a pucájába hogy a fityiszes propagandájához a saját nevét használja!!!!! SZÁŰNALMAS féreg

 10. Nálunk a Fidesszel szemben csak egy Jobbikos mert kiállni a képviselőválasztáson, Mit gondolsz majd tán a Fideszre szavazok???Kisvárosban élek és nem holmi vezető beosztásban, mégis folyamat figyelik mit osztok meg ,mit kommentelek. Köszönöm elég volt!!Tudnék belinkelni mit is hordanak össze más politikusok lásd Fidesz oszt nézem semmi köze ahhoz amit csinálnak. Ellenzéki összefogás kell nem a szétverése, ne újra csak azoknak legyen jó akik valaki seggét nyalják!!

 11. Ha lejárató, ha hazug, ha karaktergyilkosság ……az a Fidess műve ! RogánTonyesz propaganda minisztériuma mindenre képes……a kis abortuszm@radék gnóm Toncsi nem bír magával !

 12. Hát eddig rendszeresen olvastam ezt a blogot,de ezután nem fogom. Ha ennyire “hiteles” minden amit leír,akkor ez csak egy közönséges Kacsamagazin. A Jobbik volt radikális,igen…de annak a korszaknak vége. Most polgárosodik és ezzel vesztett radikálisokat,nem keveset,de hozott mérsékelt,konzervatívokat.A változást minden politikai pártban jelen van itthon és nyugaton is. Ha csak a CDU-t nézzük ,nem nehéz rájönni. A politikai pártoknak úgy kell működni,hogy minél szélesebb társadalmi réteget vonzzon be. A Jobbik eljutott ide és ez így van jól. Feladta a rétegpárt szerepét. Ez nem bűn,ez fejlődés. No és jön a kérdés,hogy ha kormányra kerül mi a garancia arra,hogy nem fordul vissza a radikalizmus felé? Egyszerű. A radikálisok otthagyták,a mérsékeltek vették át a helyüket. Ha irányt váltana,a mérsékeltek is otthagynák és a radikálisok már nem bíznának benne,így ők nem mennének vissza a Jobbikba. Tehát egy év alatt megszünne a kormányzóereje. Szóval hagyjuk ezeket a fals,ezer éves ,összeollózott baromságokat.

 13. pontosan,rajtam fel allott a szor …oszinten mi a fenet kevertek ezek ennyi even at es hova jutottak???felemetes

 14. csak a Fidesz……magyarorszag fidesz nelkul tobbet nem fog letezni,hajszalon fugg most a sorsa…/vonaek nem hitelesek./pont./

 15. A vályogsori cigány suttyó és büdös-bunkó bandája hiteles ? Nekem az a gondom, hogy ezek a szétdrogozott agyú fideszes barmok már külföldön is égetnek bennünket ! Lásd a Lézer Dzsonit, aki Bécsben szétégette magát …….. de mi lesz az osztrákok reakciój?? ……..a magyarok hatalmas barpm állatok ! …..közben CSAK a fideszes gazembereknek dob az agyuk !

 16. Ha a nagymamád villamos lett volna, akkor most ott csilingelnél a kőrúton ! Maradjunk annyiban, Vonát Orbán a seggében kikeltette és onnan kezdve, Zadriveczka pincsi módjára leste a törpe minden kívánságát! ……..

 17. Ne haragudjon,de úgy érzi ,hogy személyeskedtem Önnel? Engedje meg,hogy kicsit jobban értsek a belpolitikához mint kegyed. Amellett,hogy személyeskedik,kérem indokolja,védje meg az álláspontját. Legyen méltó vitapartner.

 18. Sancika ! Hiába véded Zadriveczkát, az igazság az, hogy Viktor seggét nyalta nagy elánnal évekig ! Leste minden kívánságát! ……. Így járt ! Vonából soha nem lesz tisztességes ember, mert eljátszotta a becsületét !

 19. Ne papolj ilyen baromságot ! Ezek nélkül a fideszes barmok nélkül fog csak igazán felvirágozni Magyarország ! Remélem bukni fognak ezerrel ! Az ország háromnegyed része ezt szeretné ! Ha Vona nem hiteles szerinted ,akkor orbáncka az ? LOP ,CSAL , HAZUDIK ! ÉJJEL -NAPPAL ! És most vonyitva félti a hatalmát , leigázta az egész országot ,nyomorba döntötte az embereket ,az egészségügyet ,az oktatást ,és még lehetne sorolni tovább ! Bizonyára te is közel vagy a húsos fazékhoz ,hogy ennyire isteníted őket ! És csak azét is hajrá Jobbik !!!

 20. Ahogy a fidess.nyaloncok mossák a csúti törpe sz@rosgatyáját, a jobbikosok Zadrivecz-Vona lefosott lábszárát nyalogatják !

 21. Veled vitatkozni?….érdekes a jobbikosok is agymosott barmok, ahogy a fidess-nyaloncok is ! Fidess? Jobbik ? egykutya !

 22. Pretty portion of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to claim that I get
  in fact loved account your blog posts. Anyway I’ll be
  subscribing in your feeds and even I success you get right of entry to consistently rapidly.

Leave a Reply

Your email address will not be published.