Náray Tamás nem tűr tovább: “az egész kezd Auschwitzra emlékeztetni”

forrás: facebook

Náray Tamás hazánk egyik leghíresebb divattervezője nagyon kemény bejegyzést tett közzé a hazai egészségügyi állapotokról.

Bevallom sokáig azt hittem az emberek, amikor az egészsegügy állapotáról beszélnek, túloznak. Mivel hála istennek eddig nem voltam komolyan beteg – s remélem ez így is marad -, személyes tapasztalatot a témával kapcsolatban nem szereztem.

Bár hallva néhány esetet, gondolhattam volna, hogy ilyeneket kitalálni sem lehet, többük annyira bizarr. S akkor álljon most itt egy elképesztő történet, ami velünk esett meg.

Ez a bizonyos családtagom, a nyári melegben, miután felborult az ionháztartása, elvesztette az eszméletét és elesett. Bekerült egy vidéki klinika sürgősségi osztályára. Megröntgenezték vajon tört-e valamije. Megállapították, hogy szerencsére épen megúszta.

Elvégeztek néhány laborvizsgálatot, helyreállították a sókat és az ionháztartást, majd hazaengedték. Mozogni kezdett, a fájdalmai ellenére tornázott, hogy minél hamarabb visszanyerje a régi formáját. Aztán egy reggel, amikor belépett a fürdőkádba, éles, nyilaló fájdalom hasított a hátába, megint elvesztette az eszméletét és többé nem állt fel.

Újra bekerült ugyanoda. Az osztályon az egyik nővér erőszakosan bánt vele, rángatta hogy ne szimuláljon. Azt mondta, ő tudja, hogy sok idős ember eltúlozza a fájdalmait. Amikor végképp nem bírt mozdulni, akkor tüzetesebben megvizsgálták, és kiderült hogy eltörött a keresztcsontja.

Előbb tagadták, később belátták, hogy ez a korábban észre nem vett repedés következménye lehet. Nővérhiányra hivatkozva bepelenkázták és katétert tettek bele. Nincs aki ágytálazza! – mondták. Nem volt más választásunk, ki kellett onnan menekíteni.

Sajnos nem lévén egyéb hirtelen megoldás, magánkórházba szállíttattuk. Itt megszabadították a megalázó helyzettől, és két hét kezelés után már járókerettel képes volt mozogni. Azonban itt nem volt, csak két hétre hely az előjegyzett műtétek miatt, így tovább kellett mennünk egy másik magánkórházba, de itt is csak egy hetet maradhattunk a krónikus helyhiány miatt.

Az állapota persze folyamatosan javult, így már örültünk amikor rehabilitációs központba kerülhetett. Ebben az intézményben, amelyen nem magánintézmény volt, elkeserítő állapotokat tapasztaltunk. Magasvérnyomásos betegnek hétvégente nem mértek vérnyomást, nem tájékoztatták arról, hogy milyen gyógyszert szedetnek vele, a fürdetésért könyörögni kellett és fizetni, az ételt pénzért kellett megrendelni, mert amit egyébként adtak, attól még a disznók is elfordultak volna.

Eltelt újabb két hét, az akarat és a kitartás meghozta a gyümölcsét, a kezelésekkel együtt hála az égnek újabb javulás következett be. Ezek után úgy döntöttünk, hogy abban a városban folytatjuk a terápiát, ahol él. Megrendelték ebben az intézményben az elszállítást. Államiból államiba csak így lehet, közölték. Vákumágy kellett valóban, s ezt kocsival nem tudtuk volna megoldani. A beteget nem tájékoztatták, hogy mi vár rá. Egy két-három órás útról beszélünk. Délelőtt berakták a mentőkocsiba. Ott derült ki, hogy még két másik kórházból négy helyre további betegeket szállítanak közben. Immáron nyolc órája fekszik most a kocsiban, furikázva, gyógyszer nélkül, fájdalomcsillapítás nélkül, élelem nélkül, víz nélkül és wc-zési lehetőség nélkül!

Én a helyszínen várok. Türelmetlenül és tehetetlen dühöt érzek. Az egész kezd Auschwitzra emlékeztetni. Kegyetlen, embertelen, irgalmatlan, és végtelenül erodálódott rendszer. Miután a családtagom is, meg én magam is egész életünkben fizettünk nem keveset azért, hogy ha valami baj történne emberhez méltó körülmények közé kerüljünk, úgy tűnik ez mégsem volt elég. A kiadásaink eddig többmilliós nagyságrendűek. Ki tudja ezt átlagos életkörülmények között kifizetni? (Mi igen. Ez nem dicsekvés akart lenni.) Aki nem, haljon meg? Valóban így kell ennek kinézni? A helyzet több mint elkeserítő. Valóban.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Baba Bakayné

  na erről van szó…. csak mint ahogy ma is hallottuk kedves fideszes politikusunktól…. a betegek hazudnak!!!!:) jaaaa igen, mert nekik ez a fő szórakozásuk…. csak mímelik a betegséget, hogy legyen miről beszélniük…. elmebetegek élnek itt, akik mindent tesznek: stadionokat építenek, Erdélyben óvodákat, iskolákat, Vietnamban kórházat hoznak létre…. Ébredjünk már fel… mi van itt, hülyének nézik a nyugdíjasokat, a betegeket, a fiatalokat, mindenkit… lopnak, csalnak, hazudnak…. 🙁 és akinek tényleg nincs pénze? megalázva, emberi mivoltát nem figyelembe véve elpusztulhat…:( de ezeknek a gazembereknek sem jut más, mit a kétméteres gödör….:(

  • József Orosz

   De nem mindegy hogy a gödörig hány év, és milyen minőségben telik életed!

  • Czövek Ilona

   Sajnos nemcsak a politikusok, de híveik is azt mondják – hazugság, addig míg a saját bőrükön meg nem tapasztalják.

   • Tőzeges Alfréd

    Akkor sem változik a véleményük, mert ugye az egész a Soros terv része és bűne! Hogy az ég rohassza rájuk! Sajna nem rohassza = nincs más hátra, mint előre és nekünk kell rájuk rohasztani.

  • Zsuzsa Matécz

   A helyzet az, hogy sok dolog az egészségügyben nem fidesz-függő. Sajnos éppen benne vagyok. Nem fidesz-függő az, hogy egy szakorvos nem ad javaslatot a háziorvos felé ami a mielőbbi felépülést segítené. Nem fidesz-függő, hogy a kórházi gyógytornász a beteggel való foglalkozás helyett nyomkodja a tfonját. Igen. Sajnos ha nincs pénze az embernek, akkor haljon meg. 🙁 Ez történik ma az egészségügyben. Azt mondják, kevés a bérük. És tényleg. De kevés a más területen dolgozó embereké is, meg a nyugdíjak is. És nincs jatt. Nem lehet mindent a fideszre kenni. Sokat lehet, de mindent nem. Emberség is van (?) a világon. Már akinél.

   • Abádi Szabó Imre

    Látszólag nem Fidesz-függő. De ha egy nagy állami rendszer romlott, azért MINDIG a politika felelős. Elsősorban a kormány. Márpedig az, hogy a kórházakból eltűntek a felelős szakemberek (elhagyták a pályát, külföldre mentek…), és csak a lébecoló oda nem valók maradtak, ők is nagyon kevesen, hogy nincs meleg víz, hogy ehetetlen a koszt, hogy a kórházigazgatói pozíció kivétel nélkül politikai és nem szakmai státusz lett, hogy omlik a vakolat a kórtermekben és orvosi szobákban, hogy az orvosok munkaidejének 60 százalékát az adminisztráció teszi ki a gyógyítás helyett, az azt jelenti, hogy romlott a rendszer.

   • Elemérné Molnár

    De bizony a fidesz politikájára vezethető vissza, csak az a helyzet hogy a z egészségügyi dolgozók a betegeken állnak bosszút (tisztelet azoknak akik lelkiismeretesen végzik a dolgukat holt fáradtan is.) KÖSZÖNÖM NEKIK!

   • Tőzeges Alfréd

    A fideSSnél ismeretlen szó az, hogy “emberség”, tehát a birkatömeg csak utánozza “vezérét!”! Tavaly egy betegségem miatt sürgős ellátás kellett , de nem volt hely az egyetemi klinikán, ahol kezeltek. Addig is míg lesz hely, írásban kérte a kezelőm – professzor – a városi kórházamat , ahová területileg tartozom, hogy vegyenek fel, kezdjék meg a kezelésemet, és amint lesz hely, átvesznek. A professzor írásban megadta a diagnózist és, hogy milyen kezelést lát szükségesnek. Felvettek a városi kórházba, de az ottani osztvez. főorvos közölte velem, hogy a javasolt terápiát nem adják meg, mert az drága!!!!! Megkérdeztem, akkor mi legyen, mondjuk önként dögöljek meg? Erre nem válaszolt, ott hagyott. Szerencsére megúsztam, nem kellett harakirit elkövetnem, de ez nem az ottani főorvosnak köszönhető, hanem egy igen kedves rezidens doktornőnek. Na a hozzáállás valóban nem felcsutifüggő, persze csak elvileg nem az = a felcsuti vonta (lopta) ki a pénzt az egészségügyből, emiatt nem jut a fizetések rendbetételére, a körülmények javítására, és nincs pénz a megfelelő kezelésekre = tehát igenis fideSS-függő!!!!!

   • Rácz Zsigmond

    egyetértek

 • Mária néni

  Sivalkodik, minrt egy kislány. Halálra sztárolják, aztán ez a hála. Ilyenek a libsi buzeránsok.

  • Anna Baltay

   Szégyeld magad te vén satrafa!Kívánom neked hogy éld át ugyanezt a borzalmat mint amit a számomra ismeretlen hölgy átélt-.És hogy ki a libsi és ki a buzeráns nem te fogod megmondani!Hallgass el már, mert mindenütt a te gonosz hozzászólásaidat lehet olvasni.Remélem hamar eljön az idő amikor neked kell majd félned!

   • Mária néni

    Kussolsz, gyűlölködő söpredék.

    • Keresztesi Zsolt

     Mária néni nyald ki orbán viktornak a seggemet! Szánalmas troll vagy!

     • Mária néni

      Te inkább nácinak nézel ki. Annyira ápolatlan vagy, igaz?

     • József Orosz

      Rosszul fogjátok fel Mari bácsi hozzászólását. Akinek ezelőtt nemvolt rossz kritikája a Fidesz és híveiről, “Mari néni” beszólásai után lettek.

     • illesoszkár

      Az enyém mellett sem áll rendőr

    • Katalin Hagymasi Gal Sosi

     Szegyelje magat !!!

     • Mária néni

      Pofád befogod

     • Pál Pocsaji

      Nem kell vele foglalkozni, ez egy barom fityiszes !

     • File Laszlo

      ne vegye komolyan.csak egy kekeckedő troll.unalmában csinálja.

    • Margit Szalainé

     Ezekkel a szavakkal csak a butaságod fejezed ki és kürtölöd világgá kedves MÁRIA NÉNI! Nem látod mi folyik itt körülötted? Nyisd ki a szemed, és nagyon vigyázz az egészségedre, nehogy kórházba kerülj, mert a saját bőrödön fogod megtapasztalni, amit most még nem hiszel. (Lehet, hogy nekem te nem is vagy NÉNI)

     • Mária néni

      Kussolsz.

     • File Laszlo

      ő nem is lehet,mert “férfi”legalábbis a nemét illetően.egy szánalmas troll köcsög.elbújik egy őreg asszony képe mögé.az arcát nem vállalja fel,mert fél mint imádott csüngőhasú csuti disznaja.

     • Viharvert Boszorkány

      ez a magát máérianéninek nevező lény egy büdöspofájú mocskos troll.
      ne etesd! mert ilyenkor örül a sz@rházi komcsi hazaáruló féreg!

     • Abádi Szabó Imre

      Ne szóljatok hozzá. Én már blokkoltam, jobban idegesíti, és hamarabb kap agyvérzést, ha nem reagál senki rá. Blokkoljuk mindannyian!

   • Éva Kútvölgyi

    Nem érdemes reagálni erre a fideszes trollra, aki tuti,hogy nem idős és nő, hanem egy megfizetett fideszes ficsúr. Hagyni kell, had’ dolgozzon meg a pénzéért.

    • Judit Armstead

     Blokkolni kell! En mar megtettem.

  • Pál Pocsaji

   Hp.

  • Katalin Hagymasi Gal Sosi

   Magat Maria neninek nevezi ? Ki maga ? Egy hulye picsa vagy egy fizetett kommentelo vagy egy gyerek aki ebbe eli ki magat ? Es meg nagyon finom voltam, mert nekem volt gyerekszobam !! Szegyelje magat es menjen orvoshoz, ha mar a rokanai nem zaratjak be egy elmegyogyintezmentbe, ahol legalabb kezelnek !!

   • Mária néni

    Kevesebb modoroskodás, több ész nem ártana. Amíg nem találja meg az egyensúlyt, addig kussoljon.

    • sissy67

     Mária néni, jól megfizetik legalább? 😀 “A fizetett trollok így ma már nemcsak az államok egymás közti csörtéiben játszanak szerepet, hanem egyre inkább bunkósbottá válnak az olyan kormányok kezében, amelyek leginkább állampolgáraik manipulálásában látják a hatalom garanciáját.”
     https://mno.hu/kulfold/tobbezres-allami-trollhadseregeket-alkalmaznak-a-kormanyok-2422615?utm_source=feed&utm_medium=rss

     • Mária néni

      Mondtam, hogy ne okoskodj, hanem kussolj.

     • sissy67

      😂 Ez a válasz is fizetős? Mert ezt komoly szellemi munka volt megfogalmazni, gondolom.

     • Mária néni

      Pofád befogod

     • sissy67

      Jaj, de agresszív tetszik lenni! Tessék inkább sietni főzni, mert hátha jönnek az unokák! 😉 Vagy külföldön élnek, mert ott nyugisabb, nincs ennyi gyűlölet, és könnyebb a megélhetés? 😀

     • Mária néni

      Igazad van, elkezdem készíteni.

   • Viharvert Boszorkány

    ez a magát máérianéninek nevező lény egy büdöspofájú mocskos troll.
    ne etesd! akkor éhendöglik, ha senki sem eteti a szemét komcsi hazaáruló prolit! LOL

 • Mária néni

  Tessék mondani, ez egy liberális, vagy náci oldal?

  • Hajduk Ferenc

   Semmiképp sem neked való oldal. Neked egy szaros gödör is elég lenne, oda való vagy!

 • Mária néni

  Arról miért nem ír ez a gyűlölködő portál, hogy A kormányközeliséggel aligha vádolható ZRI Závecz Research Intézet októberi adatai szerint a Fidesz az elmúlt negyed évben 15 százalékponttal lett népszerűbb Budapesten. Országos szinten pedig továbbra is utcahosszal vezet, az ellenzék romokban?
  Az intézet szerint a Fidesznek harmadik hónapja nő a támogatottsága, szeptember és október között statisztikailag is érdemben, 27-ről 30 százalékra bővült a tábora. A Jobbik híveinek aránya Vona Gábor túlzó kijelentései ellenére sem változott, maradt mindössze 12 százalék. Az MSZP támogatottsága valamelyest csökkent, a múlt havi 10 százalékról 9-re.
  .
  Látványos a Fidesz fővárosi térnyerése is: az elmúlt negyed évben 22-ről 37 százalékra emelkedett az itteni táborunk!
  Éljen a Fidesz, éljen Orbán Viktor!
  2018-ban újra győzünk!

  • Simon Éva

   Bocsi, de itt nem kórházi ellátásról van szó?

   • Mária néni

    Itt arról van szó, hogy egy laikus buzi celeb sivalkodik, mert nem tud eleget lopni. Miért nem ugatott a Gyurcsány alatt?

    • Zoltán Kovács

     Te tényleg egy agyalágyult, vén, hülye picsa vagy!

     • Mária néni

      Olyat kapsz, mint az egyszeri indexes a káefcénen

     • Zoltán Kovács

      HP, és ez nem egy nyomtató márka. Bár, ha tudja mi az, hogy nyomtató!

     • Mária néni

      Ne modoroskodj, vén impotens.

   • Viharvert Boszorkány

    ez a magát máérianéninek nevező lény egy büdöspofájú mocskos troll.
    ne etesd!

  • illesoszkár

   Kedves aranyos márianéni,és nem tudom volt e koncentrációs táborba vagy sem de ha volt akkor nagy hiba ,hogy túlélte.de ha meghal akkor biztos sok ember de talán a családja is visznek néhány zsák szódabikarbónát nehogy kihánny a főld,mert az ilyen görény vénkotlót sajnos nehezen fogad be,nem baj ha a menyországba kerűl csak minnél hamarabb

   • Mária néni

    Részeg maga?

   • Viharvert Boszorkány

    ez nem kedves aranyos márianéni, hanem egy büdöspofájú mocskos troll.
    ne etesd!

  • File Laszlo
  • poca

   Te változatlanul és menthetetlenül hülye s…fej vagy !

   • Mária néni

    Tisztelt Pojáca!
    Kussoljon, amíg én fizetem a nyugdíját.

    • Simon Éva

     “Kedves” becsületben megőszült nénike? Maga fizeti a nyugdíjat? Ezek szerint még 100 évesen is dolgozik?

  • Katalin Vázsonyi

   Azt magyarázza el nekem valaki, vajon hány embert kérdeznek meg ahhoz,hogy kijöjjön egy %, ki vezeti a politikai listát? 10 ezret,20-at?Ez nem más,mint néphülyítés…..legalábbis szerintem.

   • Mária néni

    Ne kérdezgessen hülyeségeket. A Google a barátja. Keressen rá a teprezentatív mintára, és olvassa el ami a minimális tájékozottsághoz kell. Utána ugasson.

   • Viharvert Boszorkány

    ez a magát máérianéninek nevező lény egy büdöspofájú mocskos troll.
    ne etesd! kár az időért!

   • Bedő Julianna

    A minta száma ezer.
    “A megkérdezettek száma: 1000 fő, akik együttesen az ország 18 éves és annál idôsebb lakosságát képviselik.”
    http://www.zaveczresearch.hu/nott-fidesz-tabora-kis-valtozasok-az-ellenzeki-oldalon/

    • Katalin Vázsonyi

     Köszönöm a választ. Elég siralmas ennyi emberből eldönteni a pártok vezetési listáját….

  • István Tokány

   Kussolj köcsög fideszgeci trollgané! csak akkor ugass ha az igazat mondod! Addig meg csak nyald azt a vastagbelet!

   • Mária néni

    Igazam van. Te meg szopsz, alacsonyabbrendű

    • István Tokány

     Igazad? Majd ha szájbakúrtad anyádat a ravatalán. Addig csak egy köcsög geci trollbuzi vagy szépöcsém. Ha beledöglesz is te faszkalap, akkor is.

     • Mária néni

      Alpári libsi. Gondolom apád vette el a szüzességedet 😆😆😆😆

     • Éva Povázsainé

      Nem beteg egyszerűen hülye!

     • Hajduk Ferenc

      márianéni, te mocskos fidesznyik! Miért nem baszod szájba azt a mosdatlan cigány kurva anyádat? A fejed szakadt volna anyádba, te genetikai hulladék!

     • István Tokány

      Mi van buzikám? Lemásztál anyádról? Akkor itt az ideje hogy rákússz a lányodra. Köcsög fideszbuzi trollgeci. A belterjes szaporítás is munkaköri kötelesség?

     • Mária néni

      Kussolsz, cseléd

     • István Tokány

      Szopjál köcsög, ne pofázz!

     • Viharvert Boszorkány

      ez a magát máérianéninek nevező lény egy büdöspofájú mocskos troll.
      ne etesd! mert annak örül a sz@rházi komcsi hazaáruló, ha másokat bosszanthat.

     • István Tokány

      Tudom hogy troll. Azért is beszélek így vele. Egy troll se bírja ezt sokáig. Bekussolnak.

     • sissy67

      Ez bírja. 😀 Másfél év alatt több mint 30000 hozzászólás. Ez függő. Ha nem etetik itt “eszik” máshol. 😀 Szegény! Én sajnálom, szegény, beteg ember.

  • Czövek Ilona

   Kedves Mária néni! Csak azt kívánom, hogy menjen keresztül azokon a kórházi megpróbáltatásokon, amiken én is keresztül mentem a daganatos férjemmel. És ha megtapasztalja saját bőrén a borzalmat, akkor lelkesedjen továbbra is a regnáló hatalomért, akik előterjesztették és meg is szavazták, hogy 75 év fölött már államilag nem finanszíroznak semmilyen műtétet, valamint a legolcsóbb rákgyógyszert finanszírozza csak az egészségügy a daganatos betegeknek. Ugyanakkor ez a kormány 500 ágyas onkológiai kórházat épít Vietnamban. Engedje meg nekem, hogy én meg abban higgyek, hogy 2018.-ban kormányváltás lesz!

   • Mária néni

    Hazudik. Az onkoterápiás készítmények támogatása indikációhoz, therápiás vonalhoz kötött, nem életkórhoz. Maga egy mocskos hazudozó. Olyanokat hazudozzon, amit nem lehet cáfolni. Ostoba.

    • Mária Tóth

     A kór az a betegség egyik megnevezése. Önnél az élet egy nagy kór. Nagyon káros az Ön egészségére. Jobb lenne, mielőbb orvoshoz, elmeorvoshoz fordulnia. Ja, bocs. A jó orvosok már 98%-a külföldön van. Talán a kedves Viktor haverja, akinek a seggébe szakadt a nyelve, megfinanszíroz Önnek egy magánszobát a graz-i pszichiátrián.

     • Mária néni

      Kussolsz, elmebeteg.

     • Le Saboteur

      melyik kibaszott fideszes cigánynak a kamuprofilja vagy te kibaszott szerencsétlen fasz?!

     • Mária néni

      Kussolsz, szolga

     • Rita Rédei

      pont erre gondoltam,csak finomabban:))))))

  • Elemérné Molnár

   Agymosott Mária.Es ön ezt el is hiszi amit leírt.Mikor volt utoljára rákbeteg?

   • Mária néni

    Kussolsz, vén mocsok!

    • reetek65

     Ki vagy te ,te vén szar.

     • Mária néni

      Az, aki a taknyodon fog csúsztatni

   • Hoffmann Béla

    ne nyanyázd. Megnéztem a guglin a fotóját. Kanadai idős hölgy!! Ez egy fizetett kis pöcs valahonnan a Hős utcából.

  • Le Saboteur

   melyik kibaszott fideszes cigánynak a kamuprofilja vagy te kibaszott szerencsétlen fasz?

   • Mária néni

    Kussolsz, cseléd

  • Rácz Zsigmond

   “A stílus maga az ember” mondta Georges-Louis Leclerc.
   Semmi sem igazolja azt, aki leginkább a mocskos stílusával és gyalázkodásával híresül el, és többet árt annak, akinek a védelmére kel, mint bármennyi dühödt ellensége.

   • Mária néni

    Ne modoroskodj, öreg. Örülj a nyugdíjadnak.

 • Futrinka

  Én még emlékszem rá, hogy valaki változtatni akart a romló egészségügyön, ezért bevezették a vizitdíjat. 300 Ft volt csupán, ami nem vágott földhöz senkit. Ebből tudták volna finanszírozni a jobb ellátást. De Orbán népszavazást kért, ahol is elvetették a dolgot. Most mennyit is fizetünk, ha nem akarunk elpusztulni?

  • István Tokány

   “De Orbán népszavazást kért, ahol is elvetették a dolgot. ”
   És milyen érdekes hogy akkor a nem volt olyan népszavazást akadályozó tényező mint pl. ” a költségvetést közvetlen érintő kérdésekben nem lehet népszavazást tartani” !
   Mert ezt csak a mostani kibaszott seggnyaló választási buzibizottság tolja veszettül!

  • Mária néni

   Azt hiszed parazita, higy majd én fizetem, hogy pátyolgassanak?

   • Éva Povázsainé

    Szerintem beteg a kedves nénike! 👹

    • Viharvert Boszorkány

     ez nem nénike, hanem egy büdöspofájú mocskos troll.
     ne etesd!

   • Futrinka

    Fizeted te is az “OTI-t” Ha tetszik hanem, mert vonják! Mégis magánrendelésre kell mennünk!

    • Mária néni

     Sivalkodj!

     • Zoltán Kovács

      Te meg kussolj!

     • Futrinka

      Tehát elismered, hogy így van! De becsületesen bevallani azt már nem! Inkább csúfoskodni… Szánalmas vagy…

   • Futrinka

    Te fizetni? Mit? Hisz nyomorék vagy! 22.800 Ft lehet az össz jövedelmed. Köszönd szerelmednek!

    • Mária néni

     Én tartalak el téged és a szaporulatodat is.

     • Futrinka

      Kinyalhatod te is meg a szaporulatod is!

     • Futrinka

      Te? A 4 gyerekemnek összesen 9 diplomája van. Milka körül keres mindegyik. Nem csóró trollok, mint te, aki fillérekért vállalta a gyűlöletkeltést.

     • Mária néni

      Na persze. Álmodik a proli.

   • Zoltánné Somogyi

    Nemlétező Mára néni Majd mi szívesen fizetjük, hogy Önt pátyolgassák.Pontosan érdeme szerint!

  • Mária néni

   Tetszettek volna ellene szavazni. Vagy talán kevesen voltatok, hazaárulók?

   • Hugdolna

    Már megint itt van!!!!!

    • Mária néni

     Kedves Húgydolna!
     Van valamilyen panasza?

     • reetek65

      Márianéni,idióta vén barom vagy.

   • Atlasz

    Kedves Mária néni, legyen elégedett azzal, amivé az országot tették. Orbán talán még gyógyítja a rákot is. A hazaárulók közül Görgey, Kossuth, Károlyi külföldről már nem tud bennünket megmenteni. Megnyugodhat… Akik segíthetnének, orvosok, kutatók – inkább menekülnek, Éljen a haza, amíg meg nem hal.

    • Elemérné Molnár

     Hogy mit csinál Orbán? Gyógyítja a rákot? Éppen most készül megfosztani bennünket még a gyógyulás lehetőségétől is.Vizet prédikál és bort iszik!

   • Elemérné Molnár

    Kedves Mária néni szerintem Ön a hazaáruló!

   • Zoltán Kovács

    Nem szoktam csúnyán beszélni, de hazaáruló az a b..dös, k,va anyád!
    Mit képzelsz magadról, hogy ilyeneket irogatsz, te vén banya. Amúgy gratulálok, a gyűlöletkeltés megint sikerült.

    • Mária néni

     Kussolsz, hazaáruló

     • Zoltán Kovács

      Arra aem méltatlak, hogy válaszoljak. Kis szar!

     • Mária néni

      Azt válaszoltad, hogy nem válaszolsz, te baromállat

    • Hoffmann Béla

     Zoli ne nyanyázd. Megnéztem a guglin a fotóját. Kanadai idős hölgy!! Ez egy fizetett kis pöcs valahonnan a Hős utcából.

 • István Tokány

  De van 40 MILLIÁRD köcsög plakátokra! Ugye, ez így akkor rendben is van fideszgecik?

 • Nina Poli

  Gyalázat és sajnos általános a történet….

 • Gusztáv Razdira

  “MÁRIA néni” Megjöttek az AKCIÓS KOPORSÓK! “ÖNNEK”–díjtalan házhoz szállítás!

 • Pista bá’

  szegény Tomcsi si meghülyült

  • Mária néni

   Eddig sem volt normális

 • Le Saboteur

  Na most ezt a Nárayt se bírom sajnálni, ez se volt kint tüntetni 8 éve mikor megszavazta a sok büdös barom abszolút többséggel ezt a narancs-zsidó bandát és átadta nekik a teljhatalmat, ez meg egyenes út a diktatúrához.
  Ez kellett parasztok, szopjatok 30 évig legalább mint a franco alatt a buzi spanyolok!

 • Katalin Buzásné

  Nagyon szomorú ,de sajnos ez az igazság ,akinek nincs pénze az haljon meg !!!! Ezért sírják sokan vissza a Kádár rendszert ,ott tényleg nem hagytak senkit az “árok ” parton !!!

  • Mária néni

   Sivalkodj!

 • Hoffmann Béla

  Ez a legnagyobb baj, amit írtál!! Idézem: Bevallom sokáig azt hittem az emberek, amikor az egészségügy állapotáról beszélnek, túloznak….
  Bizony Tamás nem hülyék és nem hazudnak az emberek. Már elhiszed hogy tíz és százezrek milyen körülmények között “gyógyulnak” az állami intézményekben?? Ők hogyan menjenek magán kórházba?? Látod, hogy alig van reményük a felépülésre?? Ezért mocskos ez a kormány, s csatlósai. lelkiismeret nélküli aljas emberek.

  • Mária néni

   Sivalkodj!

   • Éva Hőrich Józsefné

    Kedves Mária néni! Mit tett magával ez a kormány, hogy ennyire védi, és nem is mindegy milyen stílusban. Én azt hittem, hogy idősebb korban több tapasztalatot szerez és bölcsebben látja a dolgokat. Én a szavaiból arra következtetek, hogy egy betanított, kiképzett pártkatona.

    • Mária néni

     Kussolsz

     • Éva Hőrich Józsefné

      Én tisztességesen írtam le a dolgokat, de a válasz alpári stílusban jött. Ne legyen büszke magára, mert nem érdemli meg. Lehet másként gondolkozni, de NEM ÍGY!!!

     • Mária néni

      Kussolsz

     • Éva Hőrich Józsefné

      Nagyon bő a szókincse, ha csak erre telik.

     • Éva Hőrich Józsefné

      Csak azon gondolkozom, hogy egyáltalán hogy meri felvállalni az arcát, ha egyáltalán ön az.

     • Mária néni

      Pofád befogod

     • Éva Hőrich Józsefné

      Köszönöm, a stílus maga az ember. Ez a módi maguknál? Elég nagy baj.

     • Mária néni

      Nem ugat!

     • Éva Hőrich Józsefné

      Ez olyan, mint a nácik ideje alatt. SZÉGYEN!!! Meguntam. Megosztom minden ismerősömnek, hogy ilyen művelt követői vannak a másik oldalnak. Tisztességes véleményre bunkó válaszra telik csak.

     • Mária néni

      Kussol!

     • Kiss Katica

      Amelyik nem ugat az harap

 • rozinene

  Bizony Náray Ur ez a helyzet. S milyen jó lenne ha Önöknek nem akkor nyilna ki a szemük, amikor közeli hozzátartozó kerűl ilyen helyzetbe. Mert tudja igazat mondanak Sassék, fentről minden gyönyörű, de lentről nagyon tré! A hozzátartozójának őszintén javulást kivánok, és ne a dolgozókat hibáztassák a türhetetlen körülményekért, hanem azok okozóit

 • Mária néni

  Oehet, hogy Orbán gáncsolta el a kádban az öreget.

  • Kiss Katica

   Mérszaros meg jól s3ggbe bacta

   • Mária néni

    Az öreget?

    • Kiss Katica

     A luk az luk

     • Mária néni

      Attól került kórhazba?

     • Kiss Katica

      Hát az is lehet

 • Mária néni
 • Kálmán Tamás

  ..és ez csak kis szelete annak, amit kormányzásnak nevez a politika.
  Lesz-e ennek következménye?- semmi. Hiszen a választásra jogosultak 20%-a elmegy szavazni, akkor már a jelenlegi 4/5-del győz. ..és ez lesz a legbrutálisabb diktatúra.
  A DEMOKRÁCIA diktatúrája.

 • Katalin Éliás

  Igen Kedves Tamás. Akinek nincs pénze, haljon meg. A csökkent munkaképességűek csoportja 6 éve próbálja a figyelmet erre felhivni, de teljesen hiábavaló

 • Tibor Katona

  “halott magyar a legjobb magyar”- Orbán Viktor

 • Tibor Katona

  jaj de szórakoztató hogy nézem a Likud-fideszes trollokat. Arthur Finkelstein már nem fog kifizetni titeket fiúk, fogjátok meg a bokátokat, mert Georg Birnbaum vette át a szerepet, és ő bizony a férj volt a propagandista melegházaspár közül és most igencsak megözvegyült bruhahahahaha

 • György Balázs

  Olyan eset sehol nincs, hogy 8 órát töltene a beteg egy mentőautóban, ahogy ez a farok állítja.
  A kiadásaikat több milliós (!!!) nagyságrendűeknek állítja be. Írhatott volna több milliárdot is, ha már össze-vissza hazudozik. Aki több milliót fizet ki egy, szerinte kegyetlen, embertelen és irgalmatlan ellátásért, az úgy hülye, ahogy van. (A hálapénzzel az elégedettségünket szoktuk kifejezni.)
  A körházi koszt tapasztalatom szerint mindenhol elfogadhatóan jó. Ebből csak a bukott baloldal próbál rendszeresen hisztériát kelteni, ahogy ez a farok ember is.
  Auschwitzhoz pedig, csak egy teljesen idióta ember hasonlíthatja a magyar betegellátást.

  • rozinene

   Oh drága Uram, csak három napon át egyen korházi kosztot. Azonnal megváltozik a véleménye. Természetesen nem magánkorházra gondolok. A hétköznapi ugynevezett közkorházakra!

 • Renata Csótai Gálné

  Valaki, aki a médiaiparhoz, tudat iparhoz ilyen közel helyezkedik el, felháborodik ezen, és nem tudja, hogy ez nem csupán az egészségügyről vagy az aktuális kormányzatról szól, hanem a tudatipart szervező háttérről?!? Sajnos, ahogy elkezdődik a háború, ez nemcsak Magyarországon fog durvulni, hanem az egész világon. Szóval, sajnálom a beteget, és minden szenvedőt, és őszintén kivánom a legjobbakat, de a helyzetért mi vagyunk a felelősek, különösen azok, akik kiszolgálják és terjesztik a megtévesztést.

 • tollas

  Ez bizony ugyanígy volt akkor is, amikor az MSZP volt kormányon. Sőt, Kádár idejében is.

  • Kiss Katica

   De akkor nem is volt magánkórház

 • Kiss Katica

  Majd jön a sok migri agysebész

 • Vándor Vándor

  N.T. Játszod itt a pökhendi meleg nagyképű köcsög fejedet ? azt a nagyot? Menj a picsába te kocsog buzi.