Vujity Tvrtko bejegyzése felrobbantotta az internetet: páros lábbal szállt bele Orbánékba

Vujity Tvrtko nagyon kemény bejegyzést tett közzé, ezrek kezdték el osztani szavait, érdemes elolvasni.

A magyar sport egyik legnagyobb szurkolójaként mondom: előbb tegyék rendbe a kórházakat, az iskolákat, a teljes egészségügyet, az utakat, a védőnői hálózatot (ahonnan százas nagyságrendben hiányoznak a védőnők, akik pedig vannak, azok közül sokan 161.000 forintot keresnek), fejlesszék az úthálózatot, töltsék fel a hiányzó háziorvosi prakszisokat, vegyenek téglákat olyan gyermekápoló intézmények bővítésére, amelyek magánadományokból működnek, emeljék fel a pedagógusok és más becsülettel dolgozó ember fizetését; vagy ha már a sport: támogassák a lelkes amatőröket, az utánpótlást, DE NE ÉPÍTSENEK TÖBB LUXUSSTADIONT OLYANOK KEDVÉÉRT, akik andorrai pékektől is kikapnak, s megszenvednek feröeri könyvelők ellen. Majd akkor épüljenek a stadionok, ha a bennük játszók produkálnak is, ha megtelnek a most jobbára kongó, milliárdokba kerülő létesítmények. Amíg ebben az országban van éhes gyerekszáj, addig nekem nem kell fűthető gyepszőnyeg sem!

TÖBB NEMZETKÖZI SZINTŰ STADIONUNK VAN, MINT NEMZETKÖZI SZINTŰ JÁTÉKOSUNK! Stadionjaink kihasználtsága gyalázatosan gyenge. Csak a szövetségi kapitány évi félmilliárd forintot (!!!) keres! Ilyen produkcióért, amit az egész ország, és a teljes világ lát. Az selejtezők legnagyobb égése volt, amikor egy olyan ország csapata ellen égtünk, amelyben összesen 79.000-en laknak, s ahol két pici pályán játszák az összes NB1-es meccsüket! Mégis legyőztek minket az andorraiak! ELÉG EBBŐL!

Izland csoportelsőként jutott ki a világbajnokságra, egyetlen tízezres stadionjuk sincs, luxus helyett mobillelátókkal szokták bővíteni a pályájukat! Ha így is lehet, vegyünk róluk példát. ADÓMMAL NEM AKAROM TOVÁBB FINANSZÍROZNI A SZÉGYENT!

Előbb a produkció, utána az ellentételezés! Egyetértesz? Csak akkor lájkold, oszd meg vagy csatlakozz oldalamhoz, ha igen. Ha pedig nem, írd le bátran! KÖSZÖNÖM!

Tvrtko

1 Comments

 1. IGEN SZÁZ SZÁZALÉKOSAN IGAZ AMIT MONDASZ, KORMÁNY NEM JÓ ÚTON JÁR! EZEN CSAK A NÉP TUD VÁLTÓZTATNI! KI AZ UTCÁRA ,KINYITNI A SZÁNKAT!

 2. De a NÉP nem akar változtatni, mert ha olyan rosszul élne, akkor már kint lenne az utcán. Kitől féljen Orbán ettől a NÉP-től ugyan már egy rendes 100-200 000 tömeget nem tudtak az utcára vinni, meg hogy nincs is aki ki vigye Őket. Nyugi Orbán, üldögéljél, nincs veszélybe a hatalmad.

 3. MINDEN AMI EBBEN AZ ORSZÁGBAN TÖRTÉNIK CSAKIS AZ orbán MŰVE ! ILYEN SÖPREDÉK MINISZTERE MÉG A TÖRTÉNELMÜNK FOLYAMÁN NEM VOLT AKI A TÖRVÉNYEKET ÁTÍRVA RABLÓGAZDÁLKODÁST FOLYTAT A PÁRTJÁVAL EGYÜTT RAVASZUL, SZEMÉT MÓDON TÖRVÉNYESEN BŰNÖZNEK EZEK A HULLADÉK SZEMÉTLÁDÁK , VANNAK OLYAN ORSZÁGOK, AHOL MÁR A NEGYEDE PISZKOSSÁGOKÉRT IS KIVÉGEZNÉK EZEKET A HITVÁNY ÁLLATOKAT ! LÁZADNI KELL MAGYARORSZÁG ! SENKI SEM FOGJA HELYETTÜNK EZEKET ELSÖPÖRNI A FEJLŐDÉSÜNK ÚTJÁBÓL !!!!

 4. Nem kedvelem különösebben Trvtkot, de amit mond azzal a legteljesebb mértékig egyet lehet érteni,,,,,,

 5. De a nép nem akar változtatni jó ez így ezrek szenvednek de a nyugdíjasok 2000ft- ért eladják a lelküket ezeknek a kutyáknak.( Persze tudom kicsi a nyugdíj de ezzel nem lesz több ).Most is osztogatják a plusz nyugdíjakat ,hogy rájuk szavazzanak. Csak ezt az unokátok és a dédunokátok szívják meg nem ti,mert nektek már minden mindegy.

 6. EZT MONDTA RÉGÓTA AZ EGYSZERÜ EMBER IS, NEM FIGYELT SENKI SEM A VÉLEMÉNYÜNKRE. TALÁN MOST TVRTKO IRÁSA MOZDÍT VALAMIT.

 7. ” Mert ha olyan rosszul élne….”
  Miért , hova kellene még süllyednünk hogy szerinted is rosszul éljünk ???
  Való igaz hogy 1953-ban szegényebbek voltunk , de a párttitkárok is !
  Most ez a “rossz ” , nem az hogy nincs pénzünk csupasz kenyérre sem.

 8. De hát stadionokat, futball”akadémiákat” nem azért építenek, hogy jobb legyen a magyar foci! Azért építik ezeket, hogy az építésén, üzemeltetésén kilopják a közpénzt az államkasszából. Erre tökéletesen alkalmasak ezek a létesítmények.
  Addig meg ne is csináljon a fidesz maffia semmit, amíg az elköltött közpénzekkel nem számolt el! Nem kell addig migráncsozni, Sorosozni Viktor! Hol a pénzünk? Elő a farbával!

 9. Addig örülj amíg a NÉP nem megy ki az utcára. A Fidesz már nagyon szeretné, hogy szét tudjon csapni köztünk, és demonstrálni tudja az “erejét”. Nyár óta erről álmodoznak.

 10. Minden Egyes Szavaddal Egyetértek!!!! Pedig szeretem a Focit. Megye 1- es szinten műveltem is s ha visszagondolok, ìgy 45 évesen, azzal a játéktudásunkkal amit anno nyujtottunk ma porrá zúznánk a Magyar Válogatottnak nevezett Labdakergetőket !!!! Szégyenletes a teljesítmènyük. És mégis milliókat keresnek. El kell őket kergetni a sporttevékenységtől.

 11. nahat trvtko egy hos . Majd 8 evre ra eszrevette mit csinal a maffia es gyorsan kozze is tette. Erre egy hos lett. Ne is torodjon vele senki hogy sokan viszont evek ota ezt uvoltozik kulonbozo formaban es stilusban. sak belouk nem lesz ujsag cikk 🙁

 12. Azért jó lett volna, ha nem általánosítasz. Ha odaírod, tisztelet a kivételnek, mert hidd el, bőven van kivétel.

 13. Ha tényleg lesz valami zavargás, amiről a gazdáid hónapok óta beszélnek, remélem a rendőrök helyett, te meg a hozzád hasonlók fognak szemben állni a tömeggel.

 14. Kedves Töröcsik Gréta! Nagyon rosszul gondolod, mert nem minden nyugdíjas így gondolkodik! Mondjál egyetlen egy olyan embert, aki után állhatunk, akit jó szívvel ajánlanál te is! Nem szavaztunk a Fideszre, és hiszem, hogy csak a lefizetett, megvásárolt emberek tették ezt! Nem a kétezer Forintos emberek azok!!!!!

 15. Csak, hogy egy dolgot nem szabad szem elől veszteni. Előbb egy teljesen lerombolt országot kellett rendbehozni, felépíteni, pénzbevételt biztosítani, mielőtt vissza nem térülő kiadásokba bocsátkozik az állam. Ehhez pedig a sportesemények hozzák úgy belföldről mint külföldről a legtöbb pénzt. Ennek ellenére, szerintem ez alatt az idő alatt is már sokat tettek az orvosokért, egészségügyét, stb. de nem lehet elvárni, hogy semmiből fizessenek. Előbb egy erős talapzatot kellett felépíteni, hogy ne adósságból, ami rövidebb, hosszabb távon, az összeomlást jelentené, költekezzenek. Úgy, hogy mielőbb “kimennénk az utcára” gondolkozzunk.
  Mindentől függetlenül, nagy tévhitben élt ez az ország, és mint látom még él is, hogy “nyugaton” sokkal többet keresnek az orvosok. Gondolkozzunk el rajta, hogy a német orvos miért hagyja el az országát és adja át “helyét” a magyar orvosoknak?
  Én a férjemmel 1969-ben kényszerültünk elhagyni az országot, férjem az akkori OTKI-ban Proff. Littmann ér és szívsebészetén volt orvos, tehát gondolhatják, ha nem a család biztonságáért hagytuk volna el az országot, soha nem fordult volna meg a fejünkbe, elmenni. Németországban korházi orvosként dolgozott, úgy mint a többi német orvos, és annyi volt a fizetésük, hogy bizony filléreskedni kellett, hogy a lakbért, biztosításokat, stb. kifizessük és étel kerüljön az asztalra, pedig újszülött kisfiam mellett, én is dolgoztam.
  Én 45 év után, csak 2 éve vagyok Magyarországon, minek után egészségem nem a legjobb, tisztában vagyok azzal, hogy itt mit keresnek az orvosok, bizony többet tesznek le az asztalra, sokan sokkal többet, mint a kintiek. Sajnos sok Magyar orvos van kint, én is ismerek párat, akik szégyenlik bevallani, hogy “nem ilyen lovat akartam”, így aztán elmesélik, hogy milyen jóóóól megy nekik.
  Igen, attól kezdve, hogy férjem saját rendelőt nyitott, valóban jól keresett, de ahhoz éjszakánként legalább 4-5-ször fel kellett kelnie a napi munkája mellett, betegeket látogatni. Kétség kívül, azt megfizették, de nem volt véletlen, hogy a statisztika szerint, az orvosok átlagos életkora, 37 év volt. Tehát ne tévedjünk, ott sem, és sosem volt kolbászból a kerítés!
  Sajnos az emberek sosem tudnak megelégedni azzal amijük van, és ha lehet valakit szidni, hát jaj de jó!

 16. Igen teljesen igazad van!A focistákkal, stadionokkal, kapcsolatban. 2 napja írtam a fociról, le kell állni, a pénzelésükkel, amatörök. Menjenek dolgozni, s ha van kedvük, utána mehetnek edzeni.Amit leírtál az egészségügy stb. az 28 év következménye! Abban benne van minden kormány keze aki hatalmon volt. Csak most szeretnék az egészet ráverni erre a 7 évre!Az MDF-től kezdve ,az SZDSZ.-ig az MSZP.-tőla kisgazdákig ,aki kormányon volt az mind hibás.Üdvözlettel, aki 18 éves korod óta nagyon tisztel és szeret.Marianna Csapláros.

 17. nem értem én ezt a magyar focit! már Végh Antal is irt róla 1974-ben !!!!!!!!!!!!!!!!! “Miért beteg a magyar futball?” cimen, majd 1986-ban !!!! “Gyógyít(6)atlan?”-t!!!! lassan 40 egynéhány éve csak annyi változik, hogy a sz.rt sem érő focistáink fizetése megsokszorozodott, a tudásuk meg csökkent! de a következő fociszakértőnk Hofi Géza https://www.youtube.com/watch?v=c-qtdR9BwUw vagy Gálvölgyi https://www.youtube.com/watch?v=XDLiRKF5J0o Végül ne feledkezzünk meg nagy kedvencemről Moldova Györgyről sem! bevezető jelleggel ajánlanám a “Ferencvárosi koktél”-t H. Kovács történeteit! http://dia.pool.pim.hu/html/muvek/MOLDOVA/moldova00256a_kv.html döbbenetes, hogy egy felcsúti türhő, dakota nevén Ülő Hordó, miatt megváltozott az ország értékrendje! vajon mi indokolja a labdarúgás előtérbekerülését és királyi módon történő szponzorálását? miként sikerült a falábú suttyóknak a kórházi ellátás elé kerülniük a rangsorban? mi indokolja ezeket a fizetéseket? https://ripost.hu/cikk-bernd-storck-valogatott-fizetes a teljesítményük biztosan nem! akkor hát mi lehet az ok? vajon miért nem a jegyeladásokból fedezik a költségeiket a labdarúgó klubok???? miért nagyobb baj az ha elmegy egy focista, mint ha elmenne /már sok el is menz/ egy orvos, egy ápolónő, stb…..! ha olyasmiért fizetnek ami mögött nincs teljesítmény, az közönséges csalás, sikkasztás, a nemzet, a keményen dolgozó kisemberek kireblása! hogy értsd, te kifizetnél egy olyan házat ami nem épült meg csak papiron? és ezt megtennéd évente?

 18. A fiatalokban nincs elég bátorság a változáshoz, inkább választja, hogy gyáván elmenekül.Az öregek meg már elfáradtak a változtatáshoz, igy marad minden változatlan.

 19. Hát ha rossz helyre teszed az X-et, vagy otthon maradsz és nem mégy el szavazni, akkor tényleg maradnak, hiába beszélünk akkor a demokráciárol

 20. Hogyan „lopta meg” az Orbán kormány az elmúlt 7-évben a magyar az embereket:
  Azzal kezdték, hogy azonnal kifizették a Gyurcsányék által megígért, de soha komolyan nem gondolt béremelését a MÁV Start dolgozóinak és a tűzoltóknak.
  Aztán jött Kolontár és Devecser a vörösiszappal, amikor is egy éven belül felszámolták a károkat és minden károsult új házat, lakberendezést kapott.
  Aztán kifizették Bajnaiék Hajdúbétjének károsult libatartóit legalább is azokat, akik nem akasztották fel magukat.
  Példásan levezényelték és finanszírozták a valaha legnagyobb Dunai árvizet miközben Németország vízben úszott.
  Majd tovább loptak, és átlag 25 %-kal csökkentették a háztartások rezsijét a víz csatorna és gázdíjakat.
  Eltörölték az örökösödési illetéket az ingatlanok, ingóságok és vállalati vagyonok után.
  2011-től újra 3 évig jár a GYES.
  Adókedvezmény segíti a Gyed alatt munkába visszatérő kismamákat.
  700 ezer gyerek kap napi háromszori étkezést szünidőben is!!!
  Ez év végéig összesen 500 ezer gyermeknek biztosít ingyenes vagy rendkívül kedvezményes üdülést az Erzsébet program.
  10 millió Ft vissza nem térítendő támogatással, 10 millió Ft kedvezményes hitellel és 5 millió Ft ÁFA mentességgel segítik a három gyermekes, vagy legalább három gyermeket vállaló házasokat lakáshoz jutásban.
  A gyerekes családok jelentős adókedvezményben részesülnek három gyerek után gyakorlatilag nincs személyi jövedelemadó az alacsonyabb jövedelműeknél a kedvezmény levonható egyéb bérteherből.
  2017-től már 1743 milliárd Ft jut családtámogatásra.
  Az újonnan házasulók havi 5 – 5 ezer Ft támogatást kapnak.
  19-ről 10 százalékra csökkent a személyi jövedelemadó és 4 %-kal a bérek közterhei.
  Egymillió ember üdülését segíti a Szépkártya.
  Gátlástalanul tovább „loptak”, így sikerült rendbe tenni a költségvetést és a gazdaságot.
  Visszafizettük idő előtt a 18 milliárd dolláros IMF hitelt és az 5 milliárd Eurós Európai Banktól felvett hitelt. Amit Gyurcsányék voltak szívesek az összeomlás elkerülésére, négy évre felvenni, hogy majd a Fidesznek kelljen visszafizetni.
  Remélték, hogy Orbánék belebuknak!
  Megjegyzendő, hogy a Paksi Atomerőműre, 30 évre 10 milliárd Eurós hitelt veszünk fel beruházásra, nem pedig az összeomlás elhárítására.
  Véget vetettek a devizahitelezésnek és a végtörlesztéssel, árfolyamgáttal, kilakoltatási moratóriummal, a bankok megadóztatásával, forintosítással, az Eszközkezelő létrehozásával, a
  magáncsőd intézményével, az ingatlanok áron aluli elárverezésének megtiltásával segítettek a devizahiteleseken.
  Az infláció egy-két százalékos. Negyven éve nem volt ilyen alacsony.
  Az államháztartás hiány tartósan 3 % alatt van így végre kikerültünk a kötelezettségszegési eljárás alól. Ez és az IMF hitel visszafizetése lehetőség az önálló gazdaságpolitikára.
  A banki alapkamat 7,5-ről 1,5 %-ra csökkent.
  A Nemzeti Bank nyereséges, évente 100 milliárd Ft körül van, szemben a Simor András féle MNB-vel, ahol évente 100 – 200 milliárdos veszteség keletkezett, amit a költségvetésnek kellett pótolni.
  Az államadóság a GDP 82 %-áról 74 %-ra csökkent.
  A GDP az idén 4 %-os lesz.
  Rekordokat dönt a külföldi tőke beáramlás a beruházások formájában és nő a profit visszaforgatása is.
  Évente 5-10 százalékkal nő az idegenforgalom bevétele mivel nő a belföldi és külföldi turistaforgalom.
  A külkereskedelmi mérleg 9978 milliárd Euró többletet mutatott 2016-ban és az export folyamatosan nő.
  De nem volt elég a „lopásból”, így kifizették az összes önkormányzat adóságát 685 milliárd Ft értékben, valamint az egyetemek úgynevezett PPM konstrukcióban (Magyar Bálint, SZDSZ) felvett visszafizethetetlen adóságát.
  Közben csökkent a munkanélküliség több mint hétszázezer új munkahely létesült. Így a munkanélküliség 4,3 százalékos az egyik legalacsonyabb az Unióban.
  Visszavásároltuk az oroszoktól a MOL részvények 25 %-át.
  Visszavásároltuk a gáztározóinkat, az energiaszolgáltató szektorokat (gáz, villany, víz,) a külföldi tulajdonosoktól.
  Visszavásároltak bankokat, így a hazai tulajdoni arány 50 százalékos.
  3400 milliárd Ft jut a megyei jogú városok fejlesztésére a Modern Városok program keretében.
  1500 milliárd Ft jut vasút fejlesztésre.
  300 milliárd Ft értékű turisztikai fejlesztés folyik.
  Törvény védi a magyar földet a spekulánsoktól és 60 ezer magyar gazda vehetett állami földet.
  Az elmúlt hét évben 7000 milliárd Ft-a nőtt az állami vagyon.
  9 százalékra csökkentették a társasági adót, mely a legalacsonyabb az Unióban.
  Racionalizálták a közigazgatási ügyintézést az okmányirodákkal, az egyablakos ügyintézéssel.
  Folyamatosan nőnek a reálbérek és az átlag kereset is ez utóbbi idén a tavalyihoz képest 14 százalékkal.
  Az idén 15 százalékkal nőtt a minimálbér és 30 százalékkal a szakmunkás minimálbér.
  És csak „lopnak és lopnak” ennek következtében a ciklusban 50 százalékkal nőnek a pedagógus bérek, 50 százalékkal a rendvédelmi dolgozók bére, 30 százalékkal a kormánytisztviselők bére, 30 százalékkal a vasutasok bére, 30 százalékkal a vízügyi dolgozók bére, 50 százalékkal nő az Államkincstár és az egészségügyi dolgozók bére 2019 ig.
  Besorolástól függően 52-74 százalékkal nő és 2017 végéig két részletben 200 ezer Ft-tal nő az orvosok bére havonta. Közben folynak a tárgyalások a köztisztviselők bérének emeléséről.
  300 milliárd Ft-tal segíti a kormány a munkahelyek megőrzését a kis és középvállalatok támogatásával az un. Munkavédelmi akciótervvel.
  A nyugdíjak a választási ígérethez híven megőrizték vásárló értéküket nominálisan, de az inflációnál magasabb évi emeléssel és a rezsicsökkentéssel kb. egyhavi értékükkel nőttek.
  Nem maradt ki a „rablásból” az egészségügy sem, így az alábbi kórházfelújításokra került sor: Szent Imre kórház 6,8 milliárd Ft,
  Egri Markot Ferenc Kórház 6 milliárd Ft,
  Sport Kórház 10 milliárd Ft, Körmendi Kórház 1,4 milliárd Ft,
  Veszprémi Cholnoky Ferenc Kórház 1,4 milliárd Ft,
  Zalaegerszegi megyei kórház 30 milliárd Ft,
  Dombovári Szent Lukács Kórház 1,8 milliárd Ft,
  Győri Petz Aladár Kórház 11.2 milliárd Ft,
  Teljes felújítás a Pécsi 400 ágyas egyetemi klinikákon 15 milliárd Ft,
  Szombathelyi Markusovszky Kórház 6, 3 milliárd Ft,
  Hatvani Albert Schweitzer Kórház 3,5 milliárd Ft,
  Bethesda Gyermekkórház 150 millió Ft, Debreceni Kenézy Kórház 500 millió Ft,
  Kaposvári Kaposi Mór kórház 600 millió Ft,
  Békés megyei Pándy Kálmán Kórház Gyula 6,6 milliárd Ft,
  Budapesti Bajcsy Zsilinszky Kórház 700 millió Ft,
  Karcagi Kátai Gábor Kórház 800 millió Ft,
  Várpalotai Szent Donát Kórház 800 millió Ft, Budapesti Uzsoki Kórház 6,5 milliárd Ft, Nyíregyházi Jósa András Kórház 1,1 milliárd Ft,
  Hódmezővásárhelyi és makói egyesült Kórház 3,3 milliárd Ft,
  Továbbá felújítottak 60 mentőállomást, átadtak 20 új mentőállomást, vásároltak 500 új mentőautót.
  50 százalékkal nőtt a CT és MRI vizsgálóeszközök száma.
  A „katasztrofális” egészségügyi helyzetet az is jellemzi, hogy jelentősen csökkent a várólisták száma és a várakozási idő.
  Olyannyira, hogy Nagy-Britanniából ide járnak műtétekre (inf.: 168 óra), mert ott nem tudnak időpontot mondani. Fél Európa ide jár fogorvosi ellátásra. Párizsban két hetet kell várni, hogy bejusson valaki a körzeti orvoshoz, a mentő nem megy ki bemondásra, a körzeti orvos legtöbb helyre nem megy ki, mert fél. Nem úgy, mint itthon, ha negyedórán belül nincs a helyszínen a mentő bárki telefonhívására, már tombol a sajtó.
  Szóval az egészségügy sehol sem Schwarzwald Klinik, vagy Bergdoktor. – az csak film.
  Londonban, ha bejut valaki egy körzeti rendelőbe, ott ül egy turbános ember zakóban, és rögtön szól, hogy ne gyere közelebb, megkérdezi mi a bajod, beüti számítógépbe, ír egy receptet és „see You again.” Sorolhatnám USA-tól, Kanadáig a rémtörténeteket.
  Havi 130 ezer Ft-tal nőtt a háziorvosi praxistámogatás.
  Mintegy 500 milliárdos egészségügyi fejlesztési program valósult és valósul meg a ciklusban mely a legnagyobb a magyar egészségügy történetében.
  Most indul egy 600 milliárdos kórházfejlesztési program.
  „Lerabolják” az oktatást is, így 2016 – 17-ben 230 milliárd Ft jut, infrastrukturális fejlesztésekre és jelenleg 500 milliárd Ft-tal jut több az oktatásra, mint 2010-ben.
  Cél, hogy minden járási székhelyen legyen iskolauszoda így ahol nem volt, a program keretében harminc új uszoda épül.
  Ingyenes lesz a nyelvvizsga megszerzése.
  900 ezer gyerek ingyen kapja a tankönyvet.
  Nem maradt ki a „rablásból” az épített környezet és örökség sem. Ezért indult a kastély és várprogram melynek keretében a nemzeti emlékezet és a turizmusban is fontos szerepet játszó 35 vár újult vagy újul meg.
  Így a füzéri vár, a diósgyőri vár, a szigetvári vár, az egri vár, a kisvárdai vár, a sümegi vár, a gyulai vár, a soproni várfal, a szerencsi Rákóczi vár, a mosonmagyaróvári Óvár, a tatai vár, a várgesztesi vár, a visegrádi fellegvár, a simontornyai vár, a cseszneki vár, Somló vára, a nagyvázsonyi Kinizsi vár, a várpalotai Thury vár, az ónodi vár, a regéci vár, a sárospataki Rákóczi vár, Szádvár vára, a siroki vár, az esztergomi vár, Drégely vára, Hollókő vára, Nógrád vára, Fehérkő vára, a sárvári Nádasdy vár, Szarvaskő vára, Csobánc vára, a Szigligeti vár, és a sopronhorpácsi Széchenyi kastély.
  A történelmi és építészeti szempontból is nemzeti értéknek számító széthordott kirabolt és lepusztított 34 kastély épült ujjá vagy újult meg illetve újul meg. Jelentős idegenforgalmi vonzerőt jelentve. Így a tiszadobi Andrássy kastély, az edelényi Hulier kastély, a füzérradványi Károlyi kastély, a dégi Festetics kastély, a hatvani Grassalkovics kastély, a keszthelyi Festetics kastély, a fertődi Esterházy kastély, a bajnai Sándor-Metternich kastély, a majki kamalduli remeteség, a kisbéri Batthyány-Wenckheim kastély, a dénesfai Cziráky kastély, a lovasberényi Cziráky kastély, a soponyai Zichy kastély, a fáji Fáy kastély, a bicskei Batthyány kastély, a
  csákvári Esterházy kastély, az iszkaszentgyörgyi Bajzáth-Papenheim kastély, a váli Ürményi kastély, a sopronhorpácsi Széchenyi kastély, a mihályi Dőry kastély, a szanyi püspöki kastély, a tatai Esterházy kastély, a szécsényi Benczúr kastély, az acsai Prónay kastély, a péceli Ráday kastély, az aszódi Podmaniczky kastély, a váchartyáni Rudnay kastély, a somogysárdi Somsich kastély, a sümegi püspöki kastély, a vassurányi kastély, Shilson kastély, a körmendi Batthyány
  kastély, a szabadkígyósi Wenckheim kastély, a kállósemjéni Kállay kúria, a gyulai Almássy kastély, a fehérvárcsurgói Károlyi kastély.
  Megújulnak a zsidótemetők vidéken és Budapesten (Kerepesi úti), a zsinagógák pl. a szegedi, a Rumbach Sebestyén utcai Budapesten.
  Visszavásárolták a felbecsülhetetlen értékű Seuso kincset, a Magyar Nemzeti Bankon keresztül a nemzeti értékeinkhez tartozó festményeket, gyűjteményeket.
  A felsorolt gátlástalan „rablások” után rávetették magukat Budapestre és azt is „szétlopták”. Így rendbe tették a 4-es metró kaotikus beruházását, jelentős értékű pereket nyerve a külföldi beszállítókkal (pl. ul Alstom) szemben. Befejezték a szintén átláthatatlan Bálna épület beruházását, kicserélték a budapesti autóbusz parkot, konszolidálták a szocik által lerohasztott nyolcvan milliárdos adóság tehertől roskadozó BKV-t, felújították a Széll Kálmán teret, amit 20 évig Demszky ígérgetett, befejezték a rohadó Tüskecsarnokot , ragyogó sportlétesítmény uszoda és jégpálya lett belőle, felújították az Erkel színházat, amit a szocik le akartak bontani. Felújították a Vigadót, eredeti formáját nyeri vissza a Szépművészeti Múzeum, megújul világszínvonalon az Állatkert épül benne a Biodrom, megújul Európa díjas tervek alapján a lerohadt Városliget, megújult és eredeti formáját nyerte vissza a Országház és a Kossuth tér, amely már egy balkáni pályaudvar koszlott parkolójához hasonlított, megújult a volt Osztapenko szobornál a Sasadi útnál az M1-M7 bevezetőszakasza, megújult a lerohasztott Várkert bazár, felújították a Károly körutat és megépült e fonódó villamos, megújult a Citadella, beindult a Budai vár rekonstrukciója (lovarda, testőrségi palota, Stöckl lépcső, Szent István terem, Karmelita kolostor, volt Honvédelmi Minisztérium).
  Teljesen felújítják az Operaházat, ami egy új raktár és díszletbázist is kapott a Kőbányai úton. Megindul a 3-as Metró felújítása, amire negyven évig semmit sem költöttek és teljesen felújítják a régi metró kocsikat. Csodálatosan felújították a Margitszigetet, a parkot, a szökőkutat, a lerobbant Kaszinót.
  Ez se volt elég, a sportot is „lerabolták”. Ezért épült és épül több futball stadion, FTC, MTK, DVSC, Vasas, Videoton, Haladás, DVTK épül a Puskás Ferenc stadion (volt Népstadion), megépült világszínvonalon a Győri ETO kézilabda csarnoka. És „volt képük” megrendezni az eddigi legjobb úszó-világbajnokságot, megépíteni a Duna-arénát, az előttük lévő rakpartot, felújítani a Dagályfürdőt, felújítani margitszigeti Hajós Alfréd uszodát, a Komjádi uszodát, megrendezték Győrben nagy sikerrel az ifjúsági olimpiát. 2010 és 2016 között 400 milliárd Ft
  jutott sportra, ebből a tavalyi évben 180 milliárd. Soha ennyi pénzt nem kapott a magyar élsport, tömegsport és diáksport. 2017-ben ez az összeg mintegy 20 milliárddal lesz több.
  Végre van Magyarországnak önálló külpolitikája!!! Ez nem abban merül ki, hogy linguálisan tamponáljuk az aktuális európai kretén politikusok és magukat főnöknek képzelő EU-s tisztségviselők ülepeit, hanem képviseljük saját érdekeinket, és próbáljuk őrizni szuverenitásunkat a gazdaságpolitikánkban, a migráns-politikánkban, a külkapcsolatok
  építésében és nem kushadunk, ha nyugaton valaki felemeli a mutatóujját.
  NEM vagyunk sikertelenek. Nem vagyunk elszigetelve! Járt itt a kínai elnök, a kínai miniszterelnök, japán miniszterelnök, német kancellár, angol miniszterelnök, orosz elnök, egyiptomi elnök, izraeli miniszterelnök, lengyel elnök és jön a francia elnök. Majd megszokják
  Európában, hogy van önálló véleményünk.
  A fékeveszett „rablás” kiterjedt a határon túlra is. Nem átallottak állampolgárságot adni az elcsatolt területek megalázott kifosztott ma is sokban elnyomott magyarságának. Így több tízmillió Ft-tal támogatják a vajdasági és kárpátaljai magyar oktatást, a szórványkollégiumokat. 50 milliárd Ft-tal a vajdasági, 20 milliárd Ft-tal a kárpátaljai magyar vállalkozásokat pályázati rendszerben.
  Jelentős összegek jutnak a kiemelkedően fontos határon túli világi és egyházi magyar műemlékek felújítására is. De például, finanszírozzák a szabadkai zsinagóga felújítását is.
  De itt nem álltak meg érzéketlenül „kifosztották a családokat, az embereket”. Behatoltak a hálószobákba, sőt mint tudjuk egyesek méhébe is (Szél Bernadett, D. Tóth Kriszta). Ezért megalkották Európa egyik legbőkezűbb családtámogatási rendszerét. Bevezették segély helyett a
  közmunkát, a kötelező óvodába járást, beindult egy bölcsődei program ahol tíz gyerek estén minden településen kötelező biztosítani a bölcsődei elhelyezést. Folyamatosan növelik a béreket, a munkahelyeket, Mivel ugyebár a lakosság folyamatosan drámaian szegényedik évente 4-5 százalékkal nő a fogyasztás, hétvégeken nem lehet wellness hotelben szobát kapni, növekszik a külföldi és a belföldi utazások száma, vasárnap nincs hely a vendéglőkben nemzeti sport lett az evésfesztivál falun, városon. A magyar lakosság rendelkezik Kelet-Európában a legmagasabb GDP-hez arányított vagyonnal, ami a GDP 95 %-a (Szlovákia, Románia 55%, Lengyelország,
  Horvátország 70 %,) miközben a legalacsonyabb a lakossági eladósodottság Európában (Európai Központ Bank). Évről évre nőnek a megtakarítások így a válság előtti nulláról évi 5,6-re emelkedett. Ma már az Államkincstárban az államadóság több mint 20 százalékát igen kedvezően a lakossági állampapírok fedezik. Ez a legmagasabb Európában, utánunk Írország következik 8 százalékkal.
  Lehetne még sorolni mi minden történt e hét év alatt (pl. hűtőgép, gázkonvektor, mosógép-csere program), de kontrasztként nézzük honnan indult ez a kormány.
  Ezzel szemben:
  Mert Gyurcsány Feriék nem loptak, a FERI tisztakezű volt, rendszeresen bérmálkozott, táncolt, dalolt, influenzás hattyút boncolt, piros zakóban lovagolt a Hortobágyon, hadgyakorlatot vezetett, gyermekeket mentett, diplomadolgozatot keresett, (máig nem találja, ill. senki sem találja…) százakat lépett, közben hazudott reggel-délben-este.
  Megkardlapoztatta és belelövetett a saját népébe. Történelmi beszédeket mondott a Múzeum kertben március 15-én, miközben mesterlövészek vigyázták, faggatta Nagy Imrét, „mond Imre te mit tennél?„ Modern volt nyugatos és európai és úgy tett mintha kormányozta volna ezt a „kurva országot.” És ebbe majd bele pusztult. Kitagadta a határon túlikat és így „megvédte” az országot 23 millió romántól.
  Ennek következtében ugrott a pannon puma és vele az államadóság 52 %-ról 84 %-ra, a deficit 2,8-ról néha 5 néha 6, választáskor 8-9 százalékra, a munkanélküliség 12 százalékra. Eladósodott minden és mindenki. Az állam, az önkormányzatok, a vasút, a BKV, a lakosság, a kórházak. Ragyogó elképzelések voltak az egészségügyben heveny kórházbezárásokkal, vizitdíjjal botrányos inzultusokig fajuló kórház-privatizációkkal, patikaliberalizációkkal, teljesítményvolumen korlátokkal, kötelező széfprogramokkal, több ezer nővér elbocsátásával
  és 600 milliárd Ft kivonásával.
  Fantasztikus minőségi szintet ért el az oktatás is a körzetesítéssel, a pedagógus elbocsátásokkal, a szakiskolák bezárásával, az egyházi iskolák sanyargatásával, a követelményrendszer relativizálásával, a szülő gyerek pedagógus kapcsolat szétrombolásával, az egyetemi PPM
  programokkal, a több milliós fizetéssel megvett rektorokkal, a teljesen elértéktelenedett hiányos tudást megkövetelő érettségivel, a tanárverésekkel, a semmire sem jó egyetemekkel és képzésekkel!!!
  Csődbe vitték a Hajdúbétet, a Kecskeméti és a Győri Baromfifeldolgozót, ahol tudatosan nem fizették ki a beszállítókat tönkretéve őket, egyeseket öngyilkosságba hajszolva. Így fosztották ki a Megyeri híd építőinek és a Szeviép alvállalkozóit is. Eltüntettek 160 milliárd Ft-ot. 4-es Metró beruházásánál, több milliárdot a BKV-nál, 300 milliárdosra nőtt a MÁV tartozása. Közben turistaparadicsomok épültek Indonéziában, kastélyokat vettek Franciaországban, üdülőtelepet
  Horvátországban, kilószámra az aranyat Dubai-ban, egymást végkielégítgették 100 milliókkal stb., stb. stb. Az országot tulajdonképpen a Bankszövetség kormányozta ők és a főnök az elnök
  Erdei úr döntöttek szinte mindenről, miközben szipolyozták az államot, a Nemzeti Bankot a devizahitel rabságában a lakóságot.
  Eladtak mindent, ami nem volt lehegesztve, MÁV Cargót, MOL-t, repülőteret, MALÉVET, energiaszolgáltatókat, gáztározót, Postapalotát, Tőzsdepalotát, bankokat, Andrássy úti palotákat. Kormányzásuk alatt az ország az összeomlás szélén álló gazdasági és morális dögkút lett egy
  IMF-es gigahitel és az EU lélegeztető-gépén. Innen jutottunk el oda, ahol most vagyunk.
  Lehet választani, csak tessék, tessék!
  Összeállította dr. Horváth Béla

 21. Mivel Orban egyertelmuen diktaturat epit, illetve a stadionok ialakitasa olyan, hogy barmikor egyszeruen atalakithatoak bortonne, ezert jogos a kerdes. Az en velemenyem szerint mar a kerites sem a migransoknak epult…

 22. Szégyelld el magad, de nagyon ! Eladom a lelkem 2000 Ft.-ért? Mit tudsz Te erről? Minden mindegy? Vannak szüleid? Hogy bánsz velük? Kívánom, legyél nyugdíjas, élj sokáig, és mindennap csak a szavaid csengjenek a buta fejedben! Sírj éjjel-nappal! Az aktív nép, aki Te vagy, tehetne valamit, okosnak hiszi magát, valójában csak a tehetetlenségét, a dühét tölti ki az időseken ! Tégy róla, hogy ne így legyen,de ne íly módon! Kívánok jó egészséget, kitartást, megvilágosodást !

 23. Hülye címet adott a posztjának az Ellenszél. Tvrtko egyáltalán nem szállt bele páros lábbal Orbánékba! Elfogulatlanul, pusztán az emberi jóérzésével+ józan eszével gondolkodik! Teljes mértékben egyetértek vele!

 24. A Bajnairól mondott dolgaid egyáltalán nem igazak! Ne zerjeszd a hazugságot! Mindenben felmentette a fidesz biróság! Ezek koholt vádak! Ezeket hallottad és ezt fujod?Az összes többi süket duma amit elöadsz! Kezdjük a 3000 milliárd nyugdijpénztárral! Ez konkrét.ilyenekkel is példálózzál! Na meg még a stadionok,Erdélybe küldött milliárdok! Vajdaságba 50milliárd! Soroljam még! A vörösiszap károsultjainak a nép által összeadott 2 milliárdját lenyulták! Az Erzsébet programba is nézz körül! Kinek fialt rendesen? Na ne csak bemondsra dumálj!

 25. MONDOK ÉN VALAMIT EBEN AZ ORSZÁGBAN NINCS ELENZÉK CSAK EGY RAKÁS BIRKA AKIKET EZ AZ ORSÓS CIGÁNY TEREL MÉG EL NEM HADJÁK AZ ŐSZES FIATALOK AZ ORSZÁGOT ,ÉS AKKOR Ő LESZ A CIGÁNYOK KIRÁLYA ,ÉS AZ Ő SEGÉDJE A MÁSIK CIGÁNY AKI EL SIBÓLT PÁR MÍLLIÁRDÓT.

 26. Bajnairől az öngyilkosok családtagjait kérdezd,a vörösiszap tragédia utáni helyre állítás 40 milliárdjába került a kormánynak,a manyup lenyúlás pedig fekete öves hazugság!

 27. NYUGDÍJKASSZA – MANYUP.-VAGYON

  Ismerjük a történetet…

  “A Fidesz 7 évvel ezelőtt ellopta a MANYUP vagyonát!”
  “Orbán Viktor haveri zsebekbe tömködte, elherdálta, az erőszakkal az államiba kényszerített emberek, időskori megtakarításait!”. Blablabla…

  Biztos, hogy ismerjük, a történetet?

  Horn Gyula kormánya, a Világbank “noszogatására” vezette be, a kötelező és az önkéntes alapú magán-nyugdíjpénztári rendszert.
  A lakosság befizetései mellé, a szoclib. kormány HAVI 30 MILLIÁRD KÖZPÉNZZEL megtámogatta a pénztárakat!
  Honnan volt havi 30 milliárd erre?
  HITELBŐL!
  Honnan jött erre a hitel?
  MAGÁNBANKOKTÓL, JÓ KIS KAMATRA!

  SZÁMOLJUNK!:
  Havi 30 milliárd, + évi 40 milliárd kamat =
  ÉVENTE 400 MILLIÁRDba fájt, az adófizetőknek ez a csodás manőver.

  Vagyis a csúcsszuper kasszák, évi 400 milliárdnyi államadósságot termeltek.
  A 13 ÉVes működésük alatt, durván
  5000 MILLIÁRDOT LENYÚLTAK AZ ÁLLAMKASSZÁBÓL!
  Ugye milyen remek üzlet, privátként az államot fejni?
  Ez az évi 400 milliárd nagyon csúnya lyukakat ütött, a költségvetésben. Amit ugye Veres Jani szorgalmasan meghamisított, Gyurcsány kérésére.
  A szoci kormányok, a kedvenc bankjaikat és biztosítóikat hozták helyzetbe, a magyarok kárára. Igen szép részesedéseket kaphattak cserébe az urak.
  És most jól figyeljünk!
  *Az államtól kb. 5000 milliárd átvándorolt, a MANYUP-ba.
  *2010-ben, a rendszer “felszámolásánál”, kb. 2400-2500 milliárd Forintnyi vagyon érkezhetett vissza! Tehát, kb. a fele!
  * ÉS HOVA LETT A MAGYAROK BEFIZETÉSE?
  ÉS AZ ÁLLAMTÓL KAPOTT PÉNZ JÓRÉSZE?
  Elfogyott a tőzsdéken és egyéb útvesztőkben.
  A pénztárak Magyarországon állomásozó menedzsmentje, milliárdos jutalmakat vett fel.
  Volt olyan pénztár, amelynek vezetői
  5 milliárdot utaltak haza, válság idején.

  7 éve hallgatjuk, hogy a Fidesz ellopta.
  7 éve hallgatjuk, hogy a gaz “Zorbán” kisemmizte az embereket.
  7 éve ontja a hazugságot MANYUP-ügyben is a teljes ellenzék.
  7 éve tűri Orbán Viktor, a súlyos rágalmakat.

  A rendszer megléte volt az erőszak.
  A rendszer lopta meg a befizetőket.
  A rendszert a szocik kreálták. Ők követtek el világraszóló aljasságot velünk szemben!
  Meglopták és hagyták meglopni a több millió magyart, s most van bőr a képükön, kánonban ordítani, hogy a “maffiakormány” kisemmizi a dolgozókat, és nem törődik a nyugdíjasokkal!

 28. Drága Törőcsik Gréta! Az én Édesanyám 77 éves kisnyugdíjas. De nem HÜLYE, és NEM ADJA EL A LELKÉT 2000 forintért. És nem tudom, Ön például szívesen veszi, ha az Ön édesanyját letegezik, és így lealázzák? További szép napot.

 29. Amit itt összehordasz mind hazugság!Te megkérdezteda családtagjaikat? Te egy rémhirterjesztö Orbán nyalonc vagy! Ilyen büdös bunkó ne szóljon hozzá,ha csak az Orbántól hallott hazugságokat tudja elöadni! Pl: hogy ez ezt mondta,azt meg attól hallottam! Agymosott idióta!!

 30. Teljesen igaza van ……egyetértek…. A STADIONOK SZÁMA…NEM EGYENESEN

  ARÁNYOS A FOCI MINŐSÉGÉVEL…… 🙁

 31. Nos nem él olyan jól, sőt csak annyira él, hogy a közmédia hülyitését látja mert más adókra nincs pénze, és arra sem, hogy a Pöstiek esetleges forradalmára vagy vonulgatására (lehet válogatni) megvegye a maga vonategyét/buszjegyét…

 32. Az én nyugdíjamat pl konkrétan lenyúlták havi 16 %-kot plusz a státuszt ezért aztán kár volt a seggedet védeni évtizedeken át papuskám! Ha inkább lehelyszinellek most nem irkálnál hülyeségeket!

 33. Kedves embertársaim.A Kormány eszmèletlen összegeket pocsèkol.Lassan a Stròmanok országa kènt nevetnek majd rajtunk.A kormány nevetve lopja el a pènzünket.Lehet hogy az ellenzèk mèg nem jobb.De ezt nem szabad tovább engedni.Ha valakire azt kène mondani ő az Antikrisztus hát a mi miniszterünkre rá illik

 34. A nyugdíjasok öregek, de nem hülyék. Mint ahogy az aktívak sem mind okosak, van köztük hülye jócskán.

 35. A nyugdíjas nem egyenlő a hülyével. Nem minden nyugdíjas “adja el a lelkét 2000 ft-ért” (sőt “többért” sem). A nyugdíjasoknak nem a kormány “osztogat” , hanem azt kapják, ami a törvény szerint jár nekik! Az inflációnak megfelelő emelés január 1-től járt volna nekik, ezt a különbözetet a “költségvetés” használta kamatmentesen 11 hónapon keresztül.

 36. A magánnyugdíj kassza abból adódott,hogy a kormányok 10-ig lemondtak a befizetett nyugdíj járulék egy részéről ami saját névre szóló számlára ment,örökölhető volt,ma pedig már nincs is nyugdíj járulék csak az adóba megy amiért semmilyen kötelezettség pl,nyugdíj fizetési kötelezettség sincs,Ha ez nem lett volna igaz,akkor akik nem tudták megtenni hogy nyilatkozzanak a maradásról,akkor mi után adták az akkori összeg töredékét,a többit pedig elvették?

 37. Hát te nagyobb libsi vagy mint én! Irtam nekedkonkrétumokat,de ugy látszik,hogy veled vitázni olyan,mint a lóval sakkozni! Lehet,söt biztos,hogy mindkét vezér nagyokat tud hazudni,de ezt az Orbán nyerte veled együtt! Mégegyszer mondom,hogy nézz már ki a szemellenzö mellett is!

 38. Remélem senki nem fog bedőlni már a fidesznek elég sok kárt okoztak ,meggazdagodtak ! Némelyiknek már repedezik a bőre olyan dagadt ! A nyugdíjasok nem hülyék nem lehet őket ilyen olcsó trükkel meg venni !!

 39. Vajon a leirt propaganda anyagot ismerik e az országból elment magyar állampolgárok.Ha ez mind igaz akkor itt a kánaán.Hajrá bértolnok.

 40. Már elnézést, de miért felejtik el az emberek, hogy a nyugdíjpénztár program elhibázott lépés volt. Azt a járulékot akkor is be kellett volna fizetni, ha nincs magánnyugdíj pénztár,természetesen az állami kasszába.

 41. Basszatok meg, ez a cikk nem a nyugdijasokrol szol !!!!!
  Arrol szol, hogy a csuti geci, zsebhokicezar menjen a bus picsaba a stadionjaival egyutt !
  Elobbaz orszag osszes bajat kelle orvosolni, rendbehozni , majd a focit kene valamilyen ertheto szinvonalra emelni, majd utana – szerintem szazadiknak – johetnek stadionok,
  Szoval en utalom a trutymot, de ez egy fasza cikk volt tole ! Egyetertek !!!!
  Ki a picsaba – elukon a csuti torpet – az osszes – ma igen jol elo, de annal gyengebb teljesitmenyt nyujto – rohadekot, akiknek halvany egy fogalmuk sincs a jatekrol, szoval fasza egy cikk !

 42. Tudomásom szerint hajdanán erősen fideszes beállítottságú volt V:Tvrtko…Volt…kinyílott a szeme…nincs egyedül….Fenti gondolataival egyet kell érteni,mert IGAZ !

 43. Kellően tájékozatlan,kedves T.Gréta ! A ” plusz nyugdíj” osztogatása nem párt- vagy kormányfüggő,hanem törvényi előírás.Az a nyugdíjas is kapja – képzelje! – aki ellenzéki…És mit is szív meg az unoka és a dédunoka?!

 44. En is nyugdijas vagyok de nem szeretem a kajat amit leadnak arra is kivancsi leszek milesz a Flori uggyel ?

 45. Tudod mit , ne is menjen !! Orban se perc alatt kiadna a tûz parancsot!! A nep meg fogja talalni az utat, hogy ezt a ferget levaltsak,de ne mar a nep vérével!! Ja persze, az ellenzek menjen ki az utcara a sok fideszes segnyalo meg olbetett kezzel otthonrol nezne!! Ennel tobb esze van az ellenzeki szimpatizansoknak!! A masik meg , nem csodalkoznek rajta , ha felnenek!! Ugyanis mit lat nap mint nap az ember??? Furcsa megmagyarazatlan halalesetek, mondvacsinalt uruggyel bebortonzik az embereket#!! Nem fog tul sokaig a barsony szekben ulni ez a szemetleda Orban!! Elobb -utobb Cseuszeszko sorsara fog jutni!!

 46. Igy igaz! Valami hasonlot irtam en is !! Azt nem tudom mi az Isten kell meg ezeknek a fideszes szimpatizansoknak, hogy kinyiljon vegre a szemuk !!! Vakok es suketek!!!

 47. Szerintem meg a sok fideszes suttyo otthon marad!! Ne- hogy mar az ö seggebe lojenek!!Istenem ezt a sok degeneralt embert!! Orbannal az elukon!!

 48. A nyugdíjasnak a kevés nyugdíj mellé el kell fogadni amit kaphat, szavazni pedig a fülkében lehet, lelkiismerete szerint, ahol senki nem látja. Szerintem a nyugdíjasok nem hülyék!

 49. A szociális otthonokról senki nem szól,hogy ott is milyen áldatlan állapotok vannak,és olyan emberek dolgoznak ott aki nem oda való lenne.Lelketlenek a betegekkel szemben,pedig erről az áldatlan állapotokról nem a beteg emberek tehetnek.De ezeknek az embereknek az élet minőségén senki sem akar változtatni.Szégyen!!!

 50. Istenem tenyleg nagy az Isten allatkertje!! Tudod mit , legyel Te az elso vagy egyik rokonod akitol megvonjak a dragabb orvosi kezelest , ha rakos leszel!! Te , buta LIBA a dragalatos fonokod Nov 1- vel teszi ervenyesse!! Vagy nem kapsz semmijen gyogyszert vagy ha igen akkor is csak az olcsot , silanyat!!! Ez kell nektek??? Az araboknal iskolakat , falvakat akar epitettni a magyarnep adojabol, csak-hogy letudjon nyulni penzt, mert azt soha nem fogod megtudni, hogy megepult -e es ha igen annyit hazudik amennyit akar arrol, hogy mennyibe kerult!! Hat ” nagyon szep” emberek vagytok , hogy egy ilyennek nyaljatok a segget!!

 51. Nem ismer nyugdíjast?Nem vagyunk egyformák.Nem kell másokra fröcsögni,ez is orbán politikájához tartozik,apróságokkal egymás ellen uszítani. Oszd meg és uralkodj.Működik ugye,mert nem gondolkozunk, csak vaktában odavágunk.

 52. provokálnának, hogy eldurvuljon a dolog és akkor boldogan rendkívüli állapotot jelentenének be, akkor lőttek a tavaszi választásnak…

 53. Ne bántsátok Törőcsik Grétát! Inkább kérdezzük meg tőle, hogy a sok unoka, dédunoka kire szavaz? Egyáltalán elmegy szavazni? Az idősebb korosztályból sokkal többen mennek szavazni és nem, egyáltalán nem adjuk el a lelkünket kedves Gréta!!

 54. Én is öreg nyugdíjas vagyok , de nem nülye,, ezzel egyetértek, de sajnos
  úgy látom a mai nyugdíjasok 70 % -át megeteti ez a hülye , képesek imádkozó láncot végrehozni, habzó szájjál áldani, kétségbeejtő !

 55. jól felsoroltad a vidéki kórházakat, de azok EU-s pénzből lettek felújítva, péel… egyébként csak úgy összefoglalva: ennyi pénzt be sem szedtek, amennyit ebben a felsorolásban elköltöttek! másrészt nem fair 5 oldalas posztot írni, kinek van ideje végigolvasni?

 56. Kedves Gréta:Én is nyugdíjas vagyok 80 ezer a nyugdíjam 2 jó szakképesítés után!!!!40 ezer a havi gyógyszer költségem,kb:ugyan annyi a kis lakásom rezsije!!!Tehát nem kapok annyit ami fedezné a havi legfontosabb kiadásomat!!!Ebben,még nincs gyümölcs,és semmilyen étel!!!Épp hogy csak vegetálok,de engem nem tud befolyásolni senki,és semmi!!Tehát ne általánosítson!!!!Viszont megtudom érteni az idős embereket,mert van akinek egy hétre jut annyi,vagy még az sem!!!!Higgye el nagyon nehéz!!!De sokunkat még így sem tudnak megvásárolni!!!Az igazság az,hogy mindenki megöregszik remélem,és majd megtudják ,milyen nehéz!!!!!

 57. “2002-2010-közt a szoc -lib kormány sorra zárta be a kórházakat vagy privatizálták.
  Több ezer kórházi ágyat szüntettek meg.
  Több száz orvost és ápolót bocsájtottak el.
  A kórházakat eladósították.
  Állapotuk teljesen leromlott.
  Több mint ezer iskolát zártak be.
  20 ezer pedagógust bocsájtottak el .
  2002-2010-közt 20-stadion és 20-korház ára tűnt el a korrupció útvesztőin.
  A lakosságot 35 milliárd dollár valuta alapú hitellel sújtották.
  Az államadósságot 51%-ról közel 90%-ra vitték.
  Egyetlen sportlétesítményt sem építettek.
  Ezzel szemben a Nemzeti kormány 2010-től napjainkig, az önkormányzatok és a kórházak adósságát átvállalta. Kórházakat 180 egészségügyi létesítményt újítottak fel új mentőállomásokat építettek a régieket felújították és a mentő gépkocsik 90%-át lecserélték,
  Új korházi szárnyakat építettek.
  Az iskolákat felújította, modern eszközökkel felszerelte, jelentős béremeléseket hajtottak végre.
  Mivel: “Ép testben ép lélek!” … ezért sportlétesítményeket építettek.
  KÓRHÁZFELÚJÍTÁSOK és ÉPÍTÉSEK Magyarországon :
  1.-Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP!
  2.-Pécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítás!
  3.-Heves megye, Markhot Ferenc kórház ….6 milliárd!
  4.-Szombathely Markusovszky kórház
  5.-Hatvani Albert Schweitzer kórház 3.5 milliárd!
  6.-Bethesda gyermek kórház BP.
  7.-Debreceni kórház
  8.-Cool Körmendi kórház 1.4 milliárd!
  9.-Kaposvári kórház 1.5 milliárd!
  10.-Békés megyei Pándy Kálmán kórház
  11.-Bajcsy-Zsilinszky kórház BP felújítva!
  12.-KARCAGI KÓRH.
  13.-Várpalotai kórház
  14.-Uzsoki kórház BP. 6.5 milliárd ft.
  15.-Nyíregyházi kórház
  16.-Dombovári Szent Lukács Kórház
  17.-Hódmezővásárhelyi kórház 896 millió!
  18.-Siófoki kórház
  19.-Pécsi kórház
  20.-Mohácsi kórház
  21.-Szigetvári kórház, 2 milliárdnál több, helikopter leszállóval.
  22.-Dunaújváros Szent Pantaleon kórház 300KW napelemes !!!
  23.-Kiskunfélegyházi kórház
  24.-Kalocsa Szent Kereszt kórház
  25.-Szolnoki Hetényi Géza kórház
  26.-Makói kórház
  27.-Győri Petz Aladár 11 milliárd CSÚCS TECHNOLÓGIA!
  28.-Békés Megyei Pándy Kálmán kórház
  29.-Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézet
  30.-Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.
  31.-Fejér Megyei Szent György Kórház
  32.-Szent Borbála Kórház
  33.-Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt.
  34.-Vas Megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt.
  35.-Bajai Szent Rókus Kórház
  36.-Orosháza Városi Önkormányzat Kórháza
  37.-Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet
  38.-Halasi Semmelweis Kórház
  39.-Felső-Szabolcsi Kórház
  40.-Kátai Gábor Kórház
  41.-Almási Balogh Pál Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Nonprofit Kft.
  42.-Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Erzsébet Kórháza
  43.-Magyar Imre Kórház
  44.-Karolina Kórház-Rendelőintézet
  45.-Soproni Erzsébet Oktató Kórház
  46.-Bugát Pál Kórház Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
  47.-Gróf Tisza István Kórház
  48.-Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros
  49.-Siófok Város Kórház-Rendelőintézet
  50.-Kanizsai Dorottya Kórház
  51.-Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Kp. Hódmezőcvásárhely-Makó
  52.-Markhot Ferenc Kórház
  53.-Zala Megyei Kórház
  54.-Tolna Megyei Balassa János Kórház
  TIOP227
  55.-Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
  56.-Kecskeméti Gyógyintézeti Központ
  57.-Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház
  58.-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
  59.-Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
  TIOP226
  60.-Dr. Kenessey Albert Kh-Ri
  61.-Békéscsaba Dr. Réthy Pál Kórház -Rendelőintézet
  62.-Gyula Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház
  63.-Dr. Réthy Pál Kórház -Rendelőintézet
  64.-Bonyhád Városi Kórház-Rendelőintézet
  65.-Celldömölk Kemenesaljai Kh.
  66.-Csorna Margit Kórház
  67.-Debrecen Kenézy-DEOEC
  68.-Dombóvár Szent Lukács 69.-Egészségügyi Nonprofit Kft.
  69.-Edelény Koch Róbert Kórház
  70.-Kazincbarcika Kórház Nonprofit Kft.
  71.-Eger – Mezőkövesd Markhot Ferenc Kórház Kft.
  72.-Esztergom Vaszary Kolos Kórház
  73.-Hatvan Albert Schweitzer Kórház Nonprofit Kft.
  74.-Hévíz Szent András Reumakórház
  75.-Keszthely Városi Kórház
  76.-Makó Csongád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely – Makó
  77.-Jászberény Szent Erzsébet Kórház Nonprofit Kft.
  78.-Kecskemét Bács-Kiskun Megyei Kórház
  79.-Kaposvár Kaposi Mór Oktató Kórház és Marcali integráció
  80.-Komárom Selye János Kórház
  81.-Komló Egészségcentrum Nonprofit Kft.
  82.-Miskolc BAZ Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház
  83.-Mohács Városi Kórház
  84.-Mosonmagyaróvár Karolina Kórház – Rendelő Intézet
  85.-Nagyatád NagyatádMed Nonprofit Kft.
  86.-Pápa Gr. Esterházy Kórház és Rendelőintézet
  87.-Pásztó Margit Kórház
  88.-Salgótarján Szent Lázár Megyei Kórház
  89.-Siklósi Kórház Nonporfit Kft.
  90.-Soproni Erzsébet Kórház-Soproni Rehabilitációs Gyógyintézet
  91.-Székesfehérvár Fejér Megyei Szent György Kórház és Mór Város Kórház-Rendelőintézet
  92.-Szentes Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház
  93.-Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet
  94.-Szolnok Megyei MÁV Kórház rendelőintézet
  95.-Markusovszky Egyetemi Oktatókórház
  96.-Tapolcai Deák Jenő Kórház
  97.-Tata Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet
  98.-Tatabánya Szent Borbála Kórház
  99.-Sárvári Kórház
  100.-Szent Pantaleon – Dunaújváros
  101.-Felső-Szabolcs Kórház – Kisvárda
  102.-Mezőtúr Kórház
  103.-Parádfürdői Állami Kórház
  104.-Kátai Gábor Kórház – Karcag
  105.-Csolnoky Ferenc Kórház – Veszprém
  106.-Orosházi Kórház
  107.-Mátrai Gyógyintézet – Mátraháza
  108.-Állami Szívkórház Balatonfüred
  109.-Gróf Tisza István Kórház – Berettyóújfalu
  110.-Kanizsai Dorottya Kórház – Nagykanizsa
  111.-Batthyány Kázmér Szakkórház – Kisbér
  112.-Zala Megyei Kórház – Zalaegerszeg
  113.-Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézet – Farkasgyepü
  114.-Szent Rókus – Baja
  115.-Pécsi Tudományegyetem
  116.-Szegedi Tudományegyetem
  117.-Debreceni Egyetem Orvos- és Egyészségtudományi Centrum
  118.-Vas Megyei Markusovszky Kórház, Egyetemi Oktatókórház
  119.-Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
  120.-Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház
  121.-Bács-Kiskun Megyei Kórház
  122.-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház
  123.-Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
  124.-Jász-Nagykun Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet
  125.-Szigetvár Szigetvár Med Nonprofit Kft.
  126.-Nagykálló Sántha Kálmán SzKh NpKft.
  127.-Miskolc MISEK Nonprofit Kft.
  128.-Kiskunfélegyháza Városi Kórház, Rendelőintézet, Gyógyfürdő és Rehabilitációs Közpomt
  129.-Kalocsa Szent Kereszt Kórház
  130.-Hódmezővásárhely Erzsébet Kórház és Rendelőintézet
  131.-Fehérgyarmat Szatmár-Beregi Kórház, Gyógyfürdő Nonprofit Kft.
  132.-Mátészalka Területi Kórház Nonprofit Kft.
  133; Szegedi biológiai kutató intézet (világ színvonalú)
  Még nagyon sok kórház és EÜ rendelők teljes felújítása építése, felújítása folyamatban!
  Akit érdekel üsse be a GOOGLE-ba a: “Kórház-fejlesztések Magyarországon” .Meg lehet nézni kívül-belül, a felújított kórházakat a legmodernebb műszerekkel szerelték fel!
  A 2016 évben 1000 milliárd forintot áldoztak kórházépítésre, béremelésre.
  2017-ben ez tovább folytatódik.”

 58. Ezt most úgy mondja, mintha a kórházakat nem tennék rendbe! Évek óta folyamatosan nagy pénzek mennek az egészségügyre, hét év alatt többet fordítottak rá, mint addig 200 év alatt! Valami újat kéne már kitalálni, nem mindig ugyanazt az 5-6 csontot rágni!

 59. Buta LIBA vagy te,mégis mire válaszolsz,mit írtam én olyat,hogy így válaszolj,senkit nem sértegettem,téged főleg nem talán értelmezd mit írtam.Honnan veszed,hogy ezeket nyalom?Azt is nézd meg kinek válaszoltam,és ő mit ír.értelmezd.

 60. Kedves Gréta!
  Ha minden “nyugger hülye is lenne” – vagy ahogy írja, eladná a lelkét, az még csak a szavazatra jogosultak harmada. A fennmaradó két harmad szerinted akkor még opportunistább? Hogy is van ez? (Tudom nem szavaz mindenki balra, de ön is általánosított.)

 61. Te meg azt nézd meg Bajnai előtt kik voltak a libások?Fideszesek,már akkor mit műveltek,hogy másra kenhessék,a Az öngyilkosságok meg hazugság.Annak idején olvastam,természetes halállal haltak meg,hisz idősek voltak.

 62. Az a szomorú, hogy mindegyik nyugdíjas kap plusz pénzt.
  Sógorom korkedvezménnyel ment nyugállományba.
  Rendőr volt.
  Havi 290.000.- ft a nyugdíja.
  Azt mondja, hogy neki nincs szüksége erre a szaros pár ezer forintra, de azért jól jön, mert meg több páleszt tud belőle venni.

 63. Képzeld az állam a szoci kormány,lemondott a befizetők javára,hogy akik most mennek nyugdíjba jobb nyugdíjuk legyen,majd most érezni fogják a hiányát sokan,Most nem zavar,hogy nincs nyugdíj járulék,mert adóba megy,az adóval pedig azt tesznek amit akarnak.

 64. Kedves Gréta, szerintem te nem vagy képben. Vagy vki megutáltatta veled a nyugdíjasokat. Nem minden mindegy a nyugdíjasoknak, ez sértő. Az év végén osztogatott borravalóktól nem fogunk hasraesni, és természetesen azt szeretnénk, ha a fiatalok itt boldogulnának hazánkban. Sajnálom, hogy így látod ezt.

 65. sajnos igazad van, vidéken járva én is tapasztaltam, hogy milyen mértékű elhülyülést ér el a kormány a köz tv-vel, meg az egyetlen fogható rádiójával!

 66. NAGY A SZEGÉNYSÉG FŐLEG VIDÉKEN! E ZEK A SZEGÉNYEK A MOST BEIGÉRT ALAMIZSNÁÉRT LEFEKSZENEK ENNEK AZ ALJAS RABLÓVEZÉRNEK. AZÉRT A CSEKÉLY ADOMÁNYÉRT, AMIT MÁR EDDIG VASTAGON KILOPTAK A ZSEBÜNKBŐL! ÉS MÉG KIFOGNAK TÖBBET IS LOPNI, HA NEM ÁLLITJUK MEG ŐKET.EZEKNEK SEMMI NEM ELÉG! MAGASRÓL LECSINÁLJÁK AZ ITTHON ÉLŐET, A SZUPER KÓRHÁZ IS AZ ERDÉLYIEKNEK ÉPŰL (a román vezetés teliszájjal röhög!) A SZLOVÁKIAI, UKRÁN, ROMÁN NYUGDIJASOK IS RAJTUNK RÖHÖGNEK!

 67. Gréta! Nem a nyugdijasok adják a fidesz hadseregét, hanem a “nemzeti” érzelem demagóg hangoztatása. Az a nyugdijas aki nem ez alapján dönt, mert nem csak hall, – de lát is- az nem szavaz a rablók pártjára. Annak adhatnak 13. havi nyugdijat , akkor sem! Gyerekeinktől elóróztak 3000 milliárd nyugdijpénzt. Egymásnak úszitják a magyart. Ez a nemzetpolitikájuk. Az országot eddig is az EU tartotta fenn, de Orbán az egyéni hatalmának fokozása érdekében háborút inditott a civil társadalom ellen. Igen! Azon az úton indult el mint Néró, Mussolini, Hitler, Sztálin, A kis sorosdiákból diktátor akar lenni!!! Most legnagyobb ellensége a Soros ebben a csatában. Közel 20 milliárd forintunkat használta fel, hogy a népet bolonditsa! MÁR AKIT LEHET !!!!!

 68. Ezt ki mondta neked ,hogy ennyibe került? Talán Orbán? És a sok stadion mennyibe került! A lakosság által összeadott kétmilliárdot is lenyulták! Erröl papolj! Ez a 40 milliárd olyan,mint a keritésre követelt 240 milliárd ugye? lehet,hogy te is részesedsz belöle,ezért papolsz ekkora ökörségeket! Járj nyitott szemmel,akkor többet látsz!

 69. Nem értem,hogyan lehet a nyugdíjasok és a kormány politikája között egyenlőséget tenni?
  Úgy gondolom,hogy nem őket kell támadni az aktuális problémák miatt.
  Az Ön családjában nincs nyugdíjas? Velük tisztázta már ezt a kérdést?
  Talán az általánosítást innen meríti?
  Több realitással lehet,hogy másként látná a nyugdíjasok életét.
  Remélem egyszer Ön is lesz nyugdíjas,és lesznek unokái és dédunokái.

 70. Tisztelt Hölgy!
  A nép akar változtatni, csak addig míg olyan politikai pártok és vezetők vannak mindkét oldalon mint amilyenek vannak, addig itt nem lesz semmi sem! Ez egy színház. Parlament a színpad és ott nagyon jó műsorok mennek minden egyes alkalommal. Majd amikor vége az előadásnak a színfalak mögött jól elröhögcsélnek….ma is megtettük azt, amit akartunk, és ez tetszik önmagunknak. Majd hazamennek és ontják a hülyeséget tovább. Ön aljas módon provokál. A mostani nyuggerek éltek a Rákosi és a Kádár rendszerben, főként a Kádár rendszerben. Tisztában vannak mindennel. Mit tesz az a nyugger aki 65ezret kap nyugdíj gyanánt 40 évi munka után. Amit kap elfogadja és ezért nem lehet megvetni. Ha Önnek arra a 2 rugóra van szüksége szóljon és átküldöm vegyen rajta valami nasit. Csúnya dolog általánosítani azért mert a propaganda azt tolja amit tol az nem jelenti, hogy az összes nyugger oda is fog szavazni ahonnan kap valamit. Szerényen megkérdem, Ön mit tesz, hogy változás legyen? Ír egy ilyen provokatív hülyeséget? Ehhez csak gratulálni lehet! Bravó!

 71. te kire szavaznál mert ugathatok ci írojával együtt de se közel se távol nincs normális alternativával rendelkezö párt csa khöbörgök

 72. Szerintem a te korosztályodban sokkal több az idióta fideszes, mint a nyugdíjasok között, kisapám! Ne abból az 50 elmebeteg öregből indulj ki, aki párszáz forintért ott csápol Orbánnak, őket kirendelik és nagyjából Orbán haveri körének a hozzátartozóiból áll.

 73. Jelenleg a bal oldalon nincs olyan értelmes “lény” aki felfogná, hogy csak a teljes összefogással lehet olyan pályára állítani az országot ahol nem gyorsuló pályán tartunk a szakadék felé. Van esély a lassulásra és majd valamikor talán a kilábalásra. Itt elsősorban erkölcsi megtisztulásra volna szükség, ha ők loptak akkor nekünk is lehet, szerintem ez nem érv! Tehát az én konklúzióm, hogy akár egyet értek akár nem azzal az értékrenddel amit a Jobbik képviselt csak nekik van esélyük megállítani ezt a csapatot. Már látszanak a repedések a narancson, ha 18-ban elbuknak, nem biztos, hogy a koncon marakodók együtt tudnak maradni 22-re is. Sajnos a fiúk zseniálisak az emberek manipulálásában és amíg van ellenség addig nem kell az igazi kérdésekkel foglalkozni. UFF én beszéltem.

 74. Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba

 75. Tisztelet minden nyugdíjasnak és aktív dolgozónak is!
  Azok a nyugdíjasok akik itt írnak a fórumokon, NEM az átlag nyugdíjasok.
  Internetet olvasnak, információt szereznek egynél több forrásból is. Mindegy, hogy az a 444 vagy a 888 vagy akár a kurucinfo.
  Sajnos ma a magyar “közmédia” amely többnyire a nyugdíjasok számára az egyetlen elérhető információ forrás (különösen vidéken) torzít, a híreket olyan módon manipulálja, hogy a hangsúlyokat máshova helyezi, mást emel ki mint ami a ténylegesen fontos lenne. Nézni kell és hallgatni a közmédiát és most már a TV2-t is és a hírek igazak, csak máshol van a hangsúly! Ha 30 ember Londonban tüntet, hogy csökkenjen az ottani áram vagy gáz ára akkor a magyar köztévében vezető hír, lám-lám ott is a rezsicsökkentés mellett tüntetnek. Ma Magyarországon éjjel-nappal mindenki a politikával foglalkozik, normális országban a választások előtt néhány hónapig a kampány időszakban. Sikerült a gyűlöletet olyan szintre emelni az emberekben, hogy szinte már mindenki robban. Az igazi problémákat meg majd a gyerekeink, unokáink fogják nyögni. Az elmúlt 20 évben az emberek nem valamire szavaztak hanem valami ellen. Ez most sem lesz másképpen. Olyan minden mint a Dunaaréna látványterve és a ténylegesen megépült uszoda, köszönő viszonyban sincs egymással, ja és az ára sem. Na most már mindent összehordtam, abbahagyom. Jó olvasást!

 76. … és mit adtak nekünk a Rómaiak ezen kívül? SEMMIT!
  Azért ez elég egyoldalú felsorolás volt. Nem merném azt mondani, hogy ezek hazugságok, de ha holnaptól nem kapnánk és nem is fizetnénk be az EU-ba akkor elég nagy bajban lenne az ország! Szinte minden beruházás EU-s támogatásokból épült meg. (Amelyek egy részét ellopták, és egyre nagyobb ez a rész! Sok olyan beruházásra sikerült pénzt szerezni és elkölteni amelyek megtérülése kétséges.)
  A kastélyokba beköltöztek az új urak… csak nekik nincs/nem volt 50-100 évük, hogy megtanulják, hogyan is szoktak viselkedni az urak. “Széchenyi sem Nagycenken építette meg a Lánchídat!”. Ezek a fiúk csak maguknak szeretnének mindent. Azért a Pénztáros Lőrinc is szerepelhetne a listán. Az az ember egy ZSENI!, és nincs is egyedül… A kolontáriak sem teljesen így emlékeznek ahogy itt leírtad.

 77. Kovács Sándorra nem kell nagy figyelmet fordítani, nem tényező. Mint Kubatov legénye, leírták neki a mantrát, amit ki kel hirdetnie, így kapja csak meg a prémiumát. A saját szellemi színvonala a 0-hoz konvergál, még azt is a B-közép értekezleten mondják meg neki, hogy a kanalat az orra alatti nyílásba tegye, miután a nyílást nagyra tátotta.

 78. Bocs, hogy belebeszélek. Bajnai akkor egy magán cég vezetője volt. A tulajdonosok bele toltak akkor saját zsebből 2 milliárdot, de a madár influenza miatt nem tudták megmenteni. Amit tudtak és tehettek megtettek, amire futotta a pénz azt részben kártalanították. Az állam bácsi próbálta sokkal több pénzzel megmenteni Bábolnát, de azt sem sikerült. Ott nem voltak magánszemély károsultak, vagy nem annyian. Tehát ez is egy olyan ferdítés, bizonyos információk kiemelése amellyel jól lehet embereket manipulálni.

 79. Nem a nyugdijasok szavaznak rájuk hanem a sok hülye fiatal akivel mindent el lehet hitetni, Csak az a baj hogy saját magukkal szúrnak ki mert ők szenvednek majd legjobban a jövőben.

 80. ” Bal…sz ellenzek , hulye nep” !
  Ha ellenzeki vagy , vagy csak nem akarod tovabbiakban a fideszt , miert ilyet irsz?? Akkor Te is az vagy mert ahhoz reteghez tartozol!! Es, ha ellenzeki vagy, Te miert nem mesz ki az utcara, hatha mennek masok is utanad! Ha fidesz szimpatizans vagy akkor hulyezed le a nepet ! Nem-de !! Szerintem meg akinek Te valaszoltal fideszrajongo!!

 81. Az egészségügyben is nagyon sok fejlesztést végzett a Fidesz kormány!
  100 milliárdért vásároltak gépeket eszközöket!
  160 kórházban és rendelőintézetben volt fejlesztés bővítés 500 milliárd Ft.
  A Budapesti intézmények felújítása folyamatban vannak újabb 700 milliárd Ft
  Közel 100 mentőállomást felújítottak 36 újat építettek ezekben az intézetekben a technikát is felújították!
  2 új nővérképzőt nyitottak.
  Az orvosi egyetemen szereződést kötöttek a rezidensekkel, hogy aki nem megy el az országból az 150 000 Ft/hó kap, aki hiány szakmát választ az 180 000 Ft/hó!
  A háziorvosok 260 000 Ft/ hó- kapnak pluszban praxisonként!
  Emelték a védőnők juttatását is!!
  A nővérek béremelése 2019-ig eléri a 68 %-ot, ahogy a mentősöké is!!
  AZ ÖSSZES MENTŐT A FIDESZ VÁSÁROLTA, AMIK MOST FORGALOMBAN VANNAK!!!
  Mentő helikoptert is vásároltak és még leszállópályát is építettek hozzá!
  Hosszasan sorolhatnám még mi minden épült és fejlődött az egészségügyben, szemben a 11 stadionnal!!! A felújított sportpályákon pedig 800 000 sportol naponta!!!
  ÚGY HOGY KEDVES TVRTKÓ ELŐBB TÁJÉKOZÓDJON AZTÁN DUMÁLJON!!

 82. jééé végre egy ember aki fel is szólalt és van egy csöpp be folyása,és rá látása a dolgokra már csak a több 5 milliónak kellene mellé állnia.

 83. Na pont erre gondoltam nem minden nyugdijas demens.meg esznel vagyunk.Kikerem minden GONDOLKODO nyugdijas neveben.

 84. Sajnos ellent kell mondani, mert nyugdíjaskét mondom, nagyon sok “hülye” (hüje) nyugdíjast ismerek, akik az orrukig sem látnak!

 85. Végigolvastam! Nem könnyű, ennyi butaságot! Ezen pontok mindegyike, na jó 90 %-a, könnyedén cáfolható. A fennmaradó rész peig csúsztatás vagy féligazság. Ezt most én nem teszem meg itt, vegye a fáradságot az aki összehordta ezt a zagyvaságot. Javaslatom: egy kicsit olvasgatni kell még és kinyitni a szemeket!

 86. Az összes ellenzéki párt összeállt, hogy egy rendes választási rendszerünk legyen. Ez sem normális alternatíva?

 87. Árpád Horváth …már több helyen leírtam :: pártocskácskák ( nem hibás írás, kb ekkora a tagságuk is ) !!! vissza az általánosba … több, mint ezer évvel ez elött hét család /törzs/ összeállt ( vérszerződés !! ), mert már akkor volt annyi eszük, hogy átlátták – egyenként bakfitty lennének…s lám együtt volt erő és kitartás eljönni nehány ezer kilométert…majd itt maradni sok százezernyi szláv-német-román-török..stb. ajkú nemzet között….állítólag a pártok programjai ( ?) közel azonosak, tehát a magyarázat : mindenki főnök szeretne lenni…!!!… nekünk meg marad a bakfitty…árpipapa

 88. Senkit nem érdekel az “összefogás”. A politikusok a fél millás fizujukkal, és a cégeik osztalékaiból királyul élnek, mit érdekli őket a nép sorsa?

 89. Kedves Tvrtko, most komolyan azt hiszed, hogy ezek a milliárdok a fociról szólnak? A lényeg, hogy a pénzt ki lehessen lopni valahogy! Ez a fedő sztori!

 90. Ezeket akár én is írhattam volna, mert 100%-ig egyetértek. Most nem is tudnék egyetlen olyan magyar politikust sem mondani, akire rábíznám az országot. Lehet, hogy van, de ők “nem férnek oda”. Viszont: a migránsokkal kapcsolatos dolgokat, eszméket, amiket Orbán képvisel, azzal totálisan egyetértek!!! Mindezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok hívő, sőt…

 91. Soros berenc migrans irta. 2/3-os felhatalmazast kaptak annyi es olyan stadiont epitenek amilyet csak akarnak. Nem tetszik mi libbancsok? Lehet ajvekolni mashonnet. Mi akkor is vas narancs es foci orszaga leszunk.

 92. visszaolvastad, amit írtál?
  na, ez a baj, hogy ilyen analfabétákkal van tele ország. mert ha nem így lenne, orbán nem vezetne meg senkit.
  mellesleg kb. a szavazók negyede követi, csak éppen a másik 3/4 nem megy el szavazni. az új válaszási törvényt éppen erre apellálva alkották, a választók lustaságára. és bejött nekik.

 93. Jah, az ellenzék tehet róla, meg Gyurcsány, meg Soros és véletlenül se a sok fideszbirka, akik még tapsikolnak is neki.

 94. Ez a fideszbirkák körében terjesztett zagyvaság, ami tele van hazugságokkal és csúsztatásokkal. Például már a második mondata súlyos tévedés: “A lakosság befizetései mellé, a szoclib. kormány HAVI 30 MILLIÁRD KÖZPÉNZZEL megtámogatta a pénztárakat!” Miért is támogatta meg a kormány pénztárakat havi 30 milliárddal? A kedves szerzô összekeveri a szezont a faszonnal. A 30 milliárd az kb a havi MANYUP befizetés volt és nem adott az mellé még 30 milliárdot a kormány. Innentôl kezdve az egész iromány hiteltelen, tele van tárgyi tévedésekkel, csúsztatásokkal és hazugságokkal. Persze, a fideszbirkáknak ez is jó.

 95. Gratulálok Sanyi! Szépen bemásoltad ide a fidesz propaganda anyagát. Jelentkezhetsz a pénztárnál. Remélem nem vagy annyira ostoba, hogy ingyen csinálod.

 96. Sanyi! Látom a tények téged nem nagyon érdekelnek:
  Pl.: Bajnai soha nem irányította a Hajdú-Bét Zrt.-t. A Wallis Zrt. igazgatóságába 1.5 évvel azután került be, hogy megpróbálták megmenteni a már csödközelben lévô és veszteséges baromfifeldolgozót. Így jogilag nem tehetô felelôssé sem a csôdért, sem a beszállítók tönkremenéséért. Ezt a bíróság ki is mondta és az ezzel kapcsolatos rágalamazási pereket meg is nyerte. De próbálkozzál csak nyugodtan, ha van felesleges pénzed!
  A MANYUP-ot pedig simán lenyúlták. A külföldi államadósságot nem tudták orbánék az elkobzott vagyonnal csökkenteni, mivel nagyrésze állampapír volt, ezeket csak leírták. A névreszóló nyugdíjszámlákat nem hozták létre azóta sem. A nyugdíjjárulékból pedig adó lett, hogy ne tudj igénnyel fellépni az állam felé. Aki ezt tagadja, az narancssárga öves hazudozó.

 97. Ide figyelj makimajom,a saját zsebemen éreztem a pénztárak lopását.amikor a december 31.ei záró egyenlegem 25%-kal volt kevesebb,mint a január 1.i nyitó egyenlegem,a befizetések és a kamatozás ellenére.Ez így ment éveken keresztül.Nem volt kötelező senkinek visszalépni az állami nyugdíjba,csak elfogyott volna a pénz a magánpénztárból,és se pénz se nyugdíjjad nem lett volna.Úgy hogy hiába birkázol,a birka(majom) az te vagy,meg akik tele pofával kiabálják a hülyeséget!!!!!!!!

 98. Ezt pofázom én is már 10 éve hogy nincs a világon gerinctelenebb réteg a magyar nyuggereknél,,Ránkszabaditották a diktaturát 20 évre,,Én is nyugdijas vagyok de letagadom, mert a becsületem nem eladó,,A kádár korban éltem életem javát mint baloldali és erről soha senki semennyiért nem tud eltériteni,,Annyi pénz nincs!!!,,

 99. Teljes mértékben egyetértek a cikkben leírtakkal,de sajnos pont azok a süketek akiknek tenni kellene a felelőtlenség megszüntetése ellen.

 100. trutymó csak egy zsoldos.orban leszerepelt.népszavis közvetlen elsö ember valasztast aki kinevezessel kormányoz es őt mi a nép folyamatos népszavival ellenörizzuk.magyarul parlament pártok nyet.csak egyeni indulas.erre kell kidolgozni egy egyenlö indulasi eselyü rendszert.ehhez FORRADALOM KELL.UTCARA EGYUTT.KET HÉT ES MEGELOLEGEZVE MIND SITTRE MEGY AMIT AZONNALI NÉPSZAVAZASSAL TÖRVÉNYESITUNK UTOLAG .

 101. HULYE PICSA.HOGY KEZELHETED EGY TÖMBKÉNT A 28 EZES NYUGDIJAST A 120 -160 -200-250-300EZRES ES IGY TOVABB A MILLIO FT-OS NYUGDIJASSAL.KIS KURVA JOBB HA BEFOGOD A POFAD ES NEM RIASZTASSZ EL SENKIT A RESZVETELTÖL VAGY ORBAN GECI HORDAJAVAL HANCUROZOL AGYAMENT.AZ AKTIVAKNAL UGYANEZ A HELYZET.ORBAN JO POLITIKUS DE AKASZTOFARAVALO.PONT A KIS NYUGDIJAS KIS KERESETÜ DOLGOZO NE LÁTNÁ EZT?A BÖREN ERZI TE TULOK.TE A NYUGDIJASOKAT OSSZEKEVERED A PUTRISORRA KIÜZÖTT MUNKANÉLKÜLI CIGANYSAGGAL.ÖK MEG EVIDENS HOGY MINDENT “MEGBECSULNEK”IGY IS VAN JOL.FORRADALOM VAGY EGYIK PATKÁNY UTAN JON A MASIK….FÖSTÉN?

 102. És te milyen szépen és választékosan írsz! Biztos jó keresztény is vagy ezzel párhuzamosan! Nem kell válaszolni! Egy biztos: ha egy ember nem érintett egy témában, annak a témával kapcsolatban bármit lehet mondani, nem kapja fel a vizet (Minden párt a nyugdíjasokra hajt, mert abból van a legtöbb. A demokrácia haldoklik, mert a nép a több segélyre szavaz. Ha nem is mindenki, de a többség.).

 103. stadion az azért van sok ,mert Orbán ,jól fizető munkákat ígért .És be is tartotta !

 104. Mi az eredménye ? Mi a program és kit akarnak miniszterelnöknek ? A negatív vélemény egy dolog, de hol a megoldás?

 105. Az RTL Klub mindenhol fogható és a helyi rádiók is. Ne túlozzunk, a 12 hetilapból is csak 2 kormánypárti. Az Internet meg… Szóval nincs információhiány, csak lustaság és türelmetlenség az összehasomlításra és gondolkodásra. Jó, hogy ennyit fejlődött a kormány ahhoz képest, mikor 2002-ben Medgyessy pökhendi módon az mondta, hogy akinek TV kell, vegyen magának. (Azóta szép karriert futott be a HírTv…)

 106. nem emlékezem arra,hogy a vörösök regnálása alatt havonta fizették volna ezt az inflációs kompenzációt, egyébként ,hogy a fenébe fizették volna januárba,Februárba azt a kompnzációt,amiről akkor még nem lehetett tudni,hogy mennyi is lesz valójában !!!!!! Mire használod az eszed,ha ilyen butuska dolgokat írsz ?

 107. Az EU előtt ki tartotta el az országot ? Igaz,elég rogyadozva,de tartotta magát megint egy ,a liberális felhang,hogy az eu nélkül vége mindennek.

 108. Nem gondolod,hogy most bolondot csináltál magadból ? nem vonhatod ki magad az általánosításod alól,ezért te is a,,gerinctelenebb réteg ” -z tartozól 😀 😀 😀

 109. Azok a nyugdíjasok, akik csak az orrukig látnak, azok a mostani ellenzékre fognak szavazni. Akik hosszú távon gondolkodnak, és a nemzet megmaradása a céljuk, azok viszont a Fideszre voksolnak majd.
  Bízom benne, hogy megint a józan szavazók lesznek elsöprő többségben!

 110. Természetesen a nyugdíjbónusz nélkül is a Fideszre szavaztunk volna, ez csak jólesik, hogy gondoltak ránk egy kis emeléssel. Minden más alternatíva, a jövő évi választásokon, a nemzet pusztulását jelentené, és gondolom ezt senki nem kívánja közületek sem.

 111. Kedves Gréta . Valaki a családból elárzlta a nyugisak közül? Mert sem én sem a környezetem ezt azér nem teszi. Ez nagy rágalom tőled!

 112. A januári nyugdíjemelést az éves költségvetésben tervezett infláció alapján fizetik. Csak akkor kell kompenzációt fizetni, ha az inflációt “optimistán” alacsonyra tervezték , és ez nem jön be. Azt nem tudom a “vörösök”, hogy “kerülnek” ide? Hogy ki a “butuska”, azon lehetne vitatkozni.

 113. Ha ápolók fizetésére elköltenek ötmilliárdot, abból nem lehet hármat lenyúlni, és kettőt visszaosztani pártfinanszírozásra. Ha sikerülne ezt megoldani, akkor növekedne az ápolók bére. Vagy ha győzne a Jobbik. Azokkal csak egy a baj, hogy a magyarság érdekeit képviselik, ami sokaknak nem tetszik Magyarországon. A sokak között ott a Fidesz és a baloldal is.

 114. Jellemző, ha nincsenek érvek, elkezdődik a személyeskedés, az ellenvéleményt mondók “pocskondiázása”, minősítése. Ki jogosította Önt fel arra, hogy megmondja ki a “buta”? Egyébként ismereteinek bővítéséhez és a nyugdíjemelés törvényi szabályozásának megismeréséhez figyelmébe ajánlom az 1997. évi LXXXI. törvényt és az azt módosító, 2009.évi XL. törvényt.

 115. Akkor miért is választanánk meg az ellenzéki politikusokat, ha kormányozni sem tudnának, ami sokkal nehezebb lenne, mint egyszer “összefogni”?

 116. Jó volna ha egy ilyen értelmes ember inditana valmilyen kampányt ezek ellen. Vujity Tvrtko nagy tiszteletnek örvendő személy. Nem értem miért a marakodás megy még itt is? Ő nem ezt kérte! Nehéz a választás a sok selejtből, de ha mindenki csak a magáét fújja, soha nem jutunk előbbre!

 117. A törvényeket pedig az kormány írogatja, váloztatgatja ahogy akarja, tehát a kormány osztogat a szavazatokért. Ahogy ez évtizedek óta megy.

 118. Igen, rogyadozva. EU nélkül meg szintén rogyadozva tengődne az ország, legalább is amíg “elvtársak” vezetik azt.

 119. Az állításán nem vitatkozom, de kivételesen, a nyugdíjemelésre vonatkozó törvények 1997 (alap), 2005 és 2007-ben “születtek”.

 120. Sajnálom, hogy magadra vetted a fideszbirka meszólítást, pedig nem volt személyes. 1. De ha egybirkánál is több eszed lett volna, akkor egy olyan MANYUP-ot választottál volna, amelyik normális portfólióval rendelkezik és nem azt, amelyik nagy hozamokat igér egy kockázatos befektetési csomaggal. 2. A befektetéseket mindig hosszútávon kell nézni. Ami az egyik évben nyereséges, az lehet, hogy a másik évben veszteséges és fordítva. Ne hazudj, hogy veszteséges volt a pénztárad éveken keresztül, mert csak a válság éveiben voltak veszteségesek a pénztárak. Elôtte és utána szép hozamokat értek el. És a legtöbb pénztár fizetett netto hozamot a kilépôknek. Csak magadra lehetsz mérges, hogy balfaszul választottál pénztárat.
  3. Valóban nem volt kötelezô kilépni a MANYUP-ból, csak a maffia kormány megzsarolta az embereket azzal, hogy aki nem lép ki, az nem kap állami nyugdíjjat, holott a nyugdíj járulékot mindenki fizette és utána is kötelezô fizetni adó formájában. Úgyhogy gondolkodás helyett csak bégesd tovább a hülyeségeidet, aztán majd rádöbbensz, hogy a narancsos haverjaid jól átvertek propagandaszövegeikkel.

 121. Azért érzem a pozitív szemléletet a propaganda mögött. 😉 És valóban azért adják el a lelküket ezeknek a kutyáknak és nem azoknak, hogy legalább lehessenek unokáink, dédunokáink, akik adott esetben megszívhatják. Vagy nem.

 122. A nyugdíjasok nem feltétlenül hülyék, csak sokkal könnyebben manipulálhatóak. A legtöbb számára “szent és megkérdőjelezhetetlen” az, ami a TV-ből és a rádióból jön. És ez a baj. Internetet nagyon kevesen használnak, ami természetesen érthető is. Bár ott is könnyen el lehet tévedni.

 123. Hát ,sajnos az a helyzet ,hogy elég csak végigolvasni a hozzászólásokat és tisztán látszik miért is tartunk itt, több mint negyedszázaddal a módszerváltás után, agyrém lehangoló szánalmas.

 124. Tökéletesen egyetértek….MI ÖREGEK VAGYUNK,NEM HŰLYÉK..A napokban két fiatal fideszes “Soros” röplapot osztogatott.megkérdeztem olvasta-e ezt a Soros tervet.Mondanom se kell nem olvasta.csak van .

 125. Jó ez így!Amíg van Tv,szotyi meg sör….úgy néz ki elég ez a Magyarnak!De szerdánként felháborodik,és a fotelből megváltja a világot 1 percre,ordít, lelövet mindenkit..aztán Barátok közt!Majd dicsekedve újságolja hogy ez már a 18-ik folyamatos éjszakai műszakja…aztaaa te aztán király lehetsz..pff!Sajnos úgy érzem hogy a Magyar megérdemli a sorsát,ha lehetne is változtatni nem akar mert…..ezt mán megszoktuk…..szar a kormány az biztos de a következő szarabb lesz azt eeehiheted…..nem köll a bizonytalanba menni ez a fos már meleg,a másikkat meg mire felmelegítjük ááááá…..Ha a kormány azt mondaná hogy holnaptól nem lesz pénz,csak kavics amiből csak korlátozott számban adnak,a nép azt válogatná melyik a lapos hogy beleférjen a zsebébe az előfizetéses ájfon mellé,mert arra van pénz 🙂

 126. Tételezzük fel, hogy elmegy szavazni 6 millió. Abból – tételezzük fel” a fideszre szavaz 2 millió. A többi, a 4 millió az pedig mind az ország a nemzet vesztét akarja?
  Csak megjegyezni szeretném szerényen – mert, hogy is jövők én ahhoz, hogy az olyan nemzetmegmentőkkel vitába szálljak mint Ön ,- hogy Önök eddig sem voltak többségben és a következő választáson sem lesznek. Csak addig amíg ez a csaló választási rendszer életben van addig ezt el is hiszik magukról.

 127. Szerintem csak a tanulatlan, képzetlen ember manipulálható és ezek között van nyugdíjas is. Minden korosztály többé kevésbé képviselve van. Az internet használata nem óv meg a téveszméktől.

 128. Ha valaki pontosan leírja a tényeket a témával kapcsolatban amelyek könnyen ellenőrizhetők, magának az a reakciója, hogy az illető buta. Nem veszi magának a fáradságot, hogy konkrét tényekkel, adatokkal cáfoljon konkrét tényeket, adatokat hanem nekimegy a” bunkósbotjával” és inkább – képletesen – leüti. Na ez a fidesz módszere a parlamentben is. Nincs semmire érdemi válasz csak személyeskedő vagdalkozás. Ez a stílus terjed egyre szélesebb kőrben. Mint látjuk a maga estében is.

 129. Talán emlékszik még arra, hogy a “vörösök” alatt svájci indexálás volt érvényben. Ennek következtében minden évben jóval magasabb nyugdíjemelés volt mint amit a fidesz csinál. A svájci indexálás nem csak az inflációt veszi figyelembe hanem a bérnövekedést is és a kettőböl von átlagot. Hihetetlen, hogy az emberek memóriája mennyire rövid. Erre épít Orbán. És sajnos jól számít.

 130. A mai ellenzék – tisztelet a kivételnek – szerves része a NER-nek, kellenek a demokrácia látszatának a fenntartásához. Az a pár tucat ellenzéki képviselő pedig jól elvan a jelenlegi fizetésével és a nekik juttatott állami megrendelés morzsákkal.

 131. Talán abba lehetne hagyni a nyugdíjasok sértegetését! Attól hogy valaki már nyugdíjas, még nem hülyül meg.
  Ja és a “nektek már mindegy”-et külön köszönöm…((( Remélem a kedves nagymamád olvassa….
  Fogalmazni pedig meg kell tanulni: nem plusz nyugdíjakat osztogatnak,.

 132. Mit osztogatnak! A nyugdíjasok 3/4-e nem kap 90 ezret sem..Ad nekik max. 10 ezret,de megemelte a fűtésre való fa árát 15%-kal.Magyarul nem adott semmit…A sok bugyuta meg még kezet is csókol neki..Minthogy számolna és rájönne,hogy minden hazugság,amit állítanak..13%-kal nőttek a bérek 2016-hoz képest? Hol?? Kinek???Nem a székházaik dolgozói közt kell statisztikát végezni!!!! Talpra magyar!!!!!

 133. jaj,de buta vagy.. Az éves emelés benne van az alaptörvényben.. Azon kívül mit adott a fityesz?? Áfa csökkenés?? Drágább az élelmiszer(a híres disznóhús is),mint egy éve volt..Ha megnézem akkor nem 3%-kal lett drágább..Pedig a nyugdíjat annyival emelte..Azt emelte 15-20%-kal,amit minden nap meg kell vásárolni,minden embernek..Már most beharangozta,hogy januártól drágább a villamos energia ára..Láss,ne csak nézz!!!

 134. Ha az év végéken (párszor) “osztogatott” FILLÉREKET a nyugdíjas nem küldi vissza attól még nem látod kire voksol a fülkében. Aki nyugdíjas az valóban öreg és hála kormányunknak egyre öregebben éri meg a “pihenő” kort., de attól még nem mindegyik hülye… kedves Gréta

 135. Hát igen. Ezt a Vb-selejtezős eredményt akkor is elértük volna, ha én vagyok a szövetségi kapitány. Csak én a tizedéért is elvállaltam volna. 🙂

  De talán ha az utcáról bárkit behívunk, még az is.

 136. Én Budapesten szoktam látni a liberális fertőt. Buzik, csövesek és egymáshoz nem szóló emberek mindenfelé. Jobban szeretem azokat, akik szerint a migránsok húzzanak a franba, mint azokat, akik minden nap szó nélkül tűrik, hogy összeszart, összehugyozott csövesek utazzanak velük a villamoson, sőt, még pénzt is adnak nekik.

 137. Te tisztességesnek tartod azt, ahogy ez a kormány kormányoz? Neked tetszik az a sok aljasság, amit művelnek? Nálad ez a tisztesség? Szomorú!

 138. Ezt a Vujityt befogadtuk ,mert ez is menekült ,nem is olyan rég még csorgó nyállal ült és nagyokat lafatyolt jobbra a TV2 foteljában és köpködte a baloldalt Demcsákkal ,Kárásszal.most meg ők lettek a legnagyobb köpönyeg forgatók.Undorító az egész hánynom kell ezektől !

 139. Kövér mit is mondott a devizahiteleseknek nem olyan régen Csepelen? Nemcsk 2 kormánypárti lap van, Andyka is felvásárolt egy csomót, pénztáros is. Tessen már tájékozódni. Nincs mindenkinek internet. A kormány valóban rengeteget fejlődött, a hazudozásban, lopásban.

 140. Ha most abba szeretnél belekötni, hogy a liberális szót te nem kötöd össze az lgbt meg szeressünkmindenkit mentalitással, akkor olvasd el úgy a kommentemet, hogy ugord át ezt a szót. Így minden kérdésre megkaptad a választ 🙂

 141. Nem kötekedni akarok, csak érdekelt, hogy a te értelmezésedben,ki az aki liberális? és miért szitokszó ez? nem szeretek mindenkit, sőt, nem is nagyon csipem az embereket, ha csak lehet kerülöm őket, de ez nem jelenti azt, hogy nem érzek együtt, támogatom az elesetteket.ahogy tőlem telik.Az lgbt pedig létezik, létezett is mindig.,csak nem ilyen nyiltan, és nem volt öszefoglaló neve. a liberalizmusban szerintem az alapelv az, hogy “élni és élni hagyni. Csodálod,h. az emberek nem szólnak egymáshoz, itt lassan már mindenki depis, örül,hogy él, magukkal vannak elfoglalva, nem érdekli őket a másik problémája, sajnos.Csövesek? ez a liberalizmus hibája?nem az államé, hagyta idáig fajulni a dolgokat.

 142. Nem szitokszó, de ez a gondolkodásmód juttatja oda az embereket, hogy nem lehet semmiért szólni, mert “hiszen senkinek se ártott”. Ugyanakkor az emberek sokkal jobbak, ha kapnak visszajelzést. Én a környezetemtől el is várom, hogy basztasson, ha valamit rosszul csinálok, és észrevegyem magam. És az, hogy valaki csöves, ritkán a kormány hibája. Huszonegykét éves emberek térdepelnek a Corvinnál is néha, és kapják a pénzt meg a kaját, segédmunkásokat meg lassan csak mérnökbérért lehet szerezni.
  Amúgy Budapesten nem csodálom, hogy az emberek nem szólnak egymáshoz, de szerintem ez nagyrészt a csövesek hibája. Odamész valakihez kérdezni valamit, teljesen jogosan feltételezi, hogy pénzt akarsz kunyizni, mert ez van mindenhol.
  Lgbt meg nem létezett mindig. Legalábbis a t része. De persze ezt is túlzásba viszik az amcsik, már valami 50 féle nemet különböztetnek meg és egyetemen oktatják, ami egy röhej, rosszabb, mint a szabad filozófus képzés.. De amúgy mindig létezett olyan is, akit zavart. Nem mondom, hogy börtön járjon érte, mint pár éve az angoloknál, de most épp át vagyunk esve a ló túloldalára, megszóljuk, akinek nem tetszik egy madárijesztő csúnya férfi női ruhában segget riszálva.

 143. A nép 70-80 százalékának csak a kormánypárti televíziók vannak és a megyei lapok amelyek hála Mészáros stróman Lőrincnek mind egy központból kapják az információkat. A helyi rádiókat is szépen felvásárolta Vajna. Az elhülyítés tökéletesen folyik a Fidesz támogatottsága napról-napra nő.

 144. Azért érdemes mégis sportlétesítményeket építeni, mert az építkezések során lehet jattot kapni.

 145. Nem is vitatom, a visszajelzést én is elvárom. Azért szerintem csak észre lehet venni az öltözékén,ha valaki hajléktalan, csöves.De azért halkan megjegyezném, hogy a kormány is hibás. Nekem egyálalán nem tetszik a pride, és nem tetszik az sem, hogy más nemi identitásu emberek parádéznak az utcán, mint az elmeroggynatak. Tegyék, de a négy fal között. Szép napot, estét neked.

 146. remélem a sok öreg nem hisz a fidesznek, mert én sem, én is öreg vagyok,de 89-től nem hiszek a törpének

 147. Ezért kell tenni ,hogy ezek a szerencsétlenek ne így éljenek! Misi– Maga biztos , naponta többször is jól lakik!– Minden nap csináljon egy szendvicset, és séta közben, adja oda egy hajléktalannak!–És szelíden nézzen a szemébe! –Egy tragédia tekint majd Önre!–Nem fogja majd elfelejteni!

 148. Ne általánosits,mert a becsületes ,tisztességes nyugdíjas nem adja el a lelkét az aljasoknak.Azokat ekézd akik egy zsák krumpliért,földekért,trafikokért,zsíros állásokért az anyjukat is eladják,lelkiismeretfurdalás nélkül!!!!!

 149. Nagyon kevés a nyugdíjasok között70 fölött aki internetezik,és a mindig TV-n kívül mást is néz.Őket hülyítik a fideszes politikusok!!!

 150. Volt, akinek adtam. Egy nő állt minden reggel a Kossuth térnél. fél 8-ra jártam dolgozni, ő ott volt. Szomorú volt, de mindig tiszta. Nem nézett ki koldusnak. Karácsony környékén jártunk, amikor kétezer forintot raktam az aprós tálkájába. Egy pillanatra megállt, majd megfogta a kezébe, és csodálkozva nézett rám. Én csak mosolyogtam, és bementem dolgozni, de ma is könnybe lábad a szemem, ha erre gondolok. Miért nem adok a Corvinnál lévő csöveseknek? Mert büdösek, igénytelenek, nem pedig kilátástalanok. Egyikük odajött hozzám, hogy adjak neki pénzt. Mondtam, hogy nem adok. Nem azt, hogy nincs nálam, hanem, hogy nem adok. Felháborodva megkérdezte, hogy miért, sajnálom tőle? Csak egy kétszázast. Mondtam neki, hogy egy tizest is sajnálok, nemhogy egy kétszázast. Mert igen, sajnálom tőle, és nem érdekel, hogy halálra issza magát, de nem abból a pénzből fogja, amiért én dolgozom meg. És igen, minden nap van mit ennem. De mondjuk télen meghalna mindenkim, elveszíteném a munkámat, lakásomat és állás nélkül maradnék, egy évvel később nem egy alkoholista csöves lennék, hanem újra lenne állásom, lakásom és minden nap mit ennem.

 151. ..kivételesen most teljes mértékben egyet értek Önnel,..köszönöm a pontos megfogalmazást,..támogatom Önt minden kezdeményezéssel evvel kapcsolatban,..

 152. ..Gréta,..igazad van,de ne felejtsd el az öregek magukra maradtak a gyerekeik és unokáik külföldre mentek,..most öket a legkönyebb befolyásolni…

 153. Igaz, még csak második éve vagyok nyugdíjas, de nincs az a pénz, amiért a “nemzeti” bűnszövetkezetre szavaznék. Különben sem osztogatnak semmiféle plusz nyugdíjat, ez is csak hazugság, mint a többi néphülyítő propaganda azoknak, akiknek nincs is módjuk más TV csatornát nézni, mint a “köztévék” szócsövei. Orbánék célja éppen az, hogy minden módon összeugrasszák a magyar embereket, nehogy normálisan megbeszéljük egymással az igazságot és a gazságot Magyarországról.

 154. Hol tetszik élni?A hozzáröfögésböl világosan látszik,Önnek is csak a “kevés”kormánypropaganda hülyítés érhetö el.

 155. Én kikérem magamnak! Ha milliókat adna ez az embertelen kormány, akkor sem szavaznék rájuk! Ilyen még itt nem volt!

 156. Misi! Ha tudod a nagy titkot,hogyan kell az utcán élve tisztának,illatosnak,ápoltnak jóllakottnak lenni,hogyan kell az utcáról munkát találni (olyat mint a tied,ahová fél nyolcra jársz) miért nem mondod el? Mert ahogy írod “ha elveszíteném a munkámat, lakásomat és állás nélkül maradnék, egy évvel
  később nem egy alkoholista csöves lennék, hanem újra lenne állásom,
  lakásom és minden nap mit ennem” Ne légy ilyen kemény,oszd a tudást, hogyan kell?

 157. semmit se kell fogni, csupán a saját lakóhelyén nyitott szemmel járni, és ha nem agyament, tudni fogja kire szavazzon, hogy unokáinak végre jó legyen.

 158. egyetértek! viszont szilárd meggyőződésem, hogy a borsodi és igen keleti országrész kivételével aki akar, tud is dolgozni. bár biztos sokan vannak, akik önhibájukon kivül maradtak fedél nélkül és ilyen drága országban a béka segge alól biztos nem egyszerű kimászni.

 159. naaaaaaaaaaaaaaa! Kedves Törőcsik Gréta, a nyugdíjas csak koros, de nem hülye. Miért azt írod, hogy a nyugdíjas, miért általánosítasz? Talán a Te szüleid, nagy szüleid is ilyenek? -Nem gondolom, én azt látom, hogy az aktív dolgozók általánosítanak, azt hiszik, hogy a nyugdíjas alamizsnáért olyanra szavaz, aki szétbarmolta az országot. És, ha valaki, akkor a nyugdíjas tudja legjobban, hogy semmi nem igaz abból amit a fidesz mond. Addíg kell a szavazat, ameddig meg nem kapják, de utána úgy fognak leszarni mindent és mindenkit, ahogy eddig. Mire gondolsz? Milyen plusz nyigdíjra? Nem kaptunk semmivel több pénzt, mit az aktív kereső és elmondom Neked, hogy a nyugdíjasnak is pont annyiba kerül egy üveg olívaolaj, mint egy aktív dolgozónak. Amíg a nyugdíjas kapott összesen 3 %-ot, és 10 000, – Ft-ot, addíg az államtitkárságon dolgozók több tízezret kaptak. Nem gondolod, hogy ami járt 3%ért, vagy az odalökött szaros tíz rugóért fogunk rájuk szavazni, ugye ezt nem írtad le komolyan. Először gondold át, hogy mit akarsz írni és ha még mindig úgy gondolod, hogy helyes, amit leírtál akkor nyomd ki a közösbe a hozzászólásodat. Én azt gondolom, hogy ez az egész nem másmint hogy megutáltassák mégjobban az aktív dolgozókkal a nyugdíjas embereket, DE NEM KELL ELFELEJTENI, HOGY SZINTE MINDENKINEK VAN EGY NYUGDÍJAS HOZZÁTARTOZÓJA, HÁT AMIKOR LEÍRSZ VALAMIT, AKKOR LÉGYSZI GONDOLJ RÁJUK IS. További szépet neked!

 160. Mindenkinek annyit ér a munkája, amennyi fizetést kap! Ha focisták 50-szer annyit keresnek, mint az átlagfizetés, akkor a focisták munkája 50-szer annyit is ér, akkor is, ha nem tudnak focizni, és a mérkőzésekre nem mennek ki nézők. Ezt Orbán Viktor eldöntötte, – ő csak tudja, – tehát tavasszal szavazzatok rá, hogy továbbra is szátokba nagydolgozhasson!

 161. Én is bízom abban,hogy eljön az idö,amikor “a józan szavazók lesznek többségben”Itt lenne az ideje. Amúgy hogy vagy Aladár? Munka,tisztességes bér,nyugdíj,orvosi,kórházi ellátás rendben van nálatok?Szülök,gyerekek,unokák jelene,jövöje rendben?Még mind otthon van? Nna Aladár,írigylésre méltó életed van.Az éhezö,nyomorult,szegény embereket,gyerekeket meg tessék továbbra is NEM észrevenni!Hogy van bör a pofájukon itt szerencsétlenkedni, mikor neked jó

 162. Amikor ez a cikk megjelent (2017. október 16. dátum a kép felett, balra) akkor még a régi Tvrtko volt. Azóta eladta magát a TV2-nek, és most már másokba száll bele lét lábbal.

 163. Épen ezért azoknak, akinek, a szülei még élnek, bizony komolyan el kellene velük beszélgetni, hogy lássák, hogy minden úgy van beállítva, hogy annak a negatív hatása majd 10-15 év múlva érezzen. Ezért, ha a keresztapára és maffiájára szavaznak, akkor a gyerekeik, és unokáik jövőjét teszik tönkre.
  Sajnos az 60-70 ezer forintos nyugdíj mellé odacsúsztatott “júdáspénz” arra ösztökéli ezt a réteget, hogy a vajdára és bűnbandájára szavazzanak.
  Ezért kell őket felvilágosítani .

 164. Szokott az úgy lenni, hogy egy-egy dráma hallatán azt mondja az ember: “Velünk ez nem történhet meg!” És pedig egyik pillanatról a másikra is érheti akkora lórúgás, hogy segítség nélkül a földön marad… Ami emberrel megtörténhet az bárkivel megtörténhet – önhibáján kívül is. Sőt, a mulasztások, sikkasztások, önző törtetések, hideg közönyösségek miatt ártatlanok kerülnek a lejtőre.

 165. Istenem, ez a cím! Felrobbantotta az internetet! Páros lábbal szállt bele Orbánékba! Aztán egy teljesen közhelyes, átlagos gondolatsor, amit minden nap hallunk ötször és mindenkinek fejében megfordult már százszor. Stadionok helyett legyenek kórházak meg utak… nagyon eredeti! Ezt Orbánék még biztos nem hallották, ettől most magukba néznek, és elszégyellik magukat!

 166. Ritka nagy baromságokat írtál le 🙁 .Az idősek nem interneteznek , dolgoznak nincs rá idejük. A lapok 99%-a fidesz kézben van .. Hol élsz te ? Ráadásul megint visszafele mutogatsz 🙁 Medgyessy nincs is a közéletben …Lassan 10 éve a pártod kormányoz ! Mesélj miben fejlődött ez a kormány ? lopásban biztos túltesz az előzőeken az biztos 🙁 TV2 és társai vajon kinek a kezében van ? Hírtv nem a fideszé volt ? , míg simicska össze nem veszett az orbánnal ? Helyi rádiók is mind a hörcsöghöz tartoznak szinte mind, akkor miről hablatyolsz ?

 167. AMIT MINDENKI TUD ELMONDJA 101-EDIKNEK.BATOR CSAVO OKOS IS.NAGYON OKOS.A SAPKA TESZI BIZTOS.EN LEVETETNÉM VELE.SAPKABAN HAZBAN NEM ULUNK,.NINCS FÜTES?OKOS EMBER MEGOLDAST KINAL ARRA TENDALTAT.AZ ELSÖ NAPI CSELEKVESI PROGRAMOT MONDANAD GYOZELEM ESETERE CSAK EBBEN AZ EGY TEMABAN FORINTOSITVA ÖCSI NEM HADOVALVA…NA ERRE GYURJÁL.ORBAN VALO NEKED.OTT SUTKÉREZZ.ENNYIRE BATOR EMBER ODA VALO.A “KOMPJUTERED “MEG ZSENIALIS.CSAK A BABGÁZ JÖN ÁT…

 168. Kedves Gréta először is kikérem magamnak, hogy minden nyugdíjast velem együtt letegez engedélyünk nélkül, másodszor nem kellene egykalap alá venni minden nyugdíjast, mert vannak köztünk teljesen korrektül gondolkodó, és pénzért nem megvásárolható. Remélem a “nektek már minden midegy” megjegyzésével nem azt akarta írni, hogy mi már nem sokáig élünk, és azt a kévés időt akár nyomorban megalázva is eltölthetjük. Azért ha van egy kevés ideje kérje meg a kedves szüleit segítsenek önnek tiszteletet, jómodort tanulni.

 169. SZERINTEM AKI AKAR KIBASZIK VELUK MERT AZ ODAADOTT KITOLTOTT PAPIRT NEM DOBJA BE CSAK ÁTIRVA ELRONTVA ES MEHETNEK A PICSABA A ZSOZSO IS MEGVAN MEG A TETÜK IS SZIVATVA.A ZSENIKOMMANDO SOSE NYERHET.CSAK VALAMI HIHETÖ BETARTOTT KELLENE EMINNEN AZ OLDALROL

 170. ORBÁN SEMMIT NEM IGER MOST SEM.AKI MEGJARTA A DONT AZ ÁVÓT RECSKET AZ TUTIRA A KERESZTENY LENDULETES UMARA A SPICLIRE SZAVAZ AKI FELDOBTA AZ UNOKÁJÁT FIAT ESETLEG.EZ MÁR IGY VAN.AKI IGER NEM BIZTOS HOGY NYER.DE HA RANEZVE TISZTABBNAK LÁTJÁK AZ IGERETEK ALAPJÁN HIHETÖEN AKKOR ODA SZAVAZNAK HAT AVOS VERES UTAN IS HA LÁTJÁK AMIT EZEK SOSE FOGNAK IGY CSAK HAZUDOZNAK NAGYOKAT MONDANAK VAGY SEMMIT ORBANT UTANOZVA .VAN ÁTJÁRÁS BECSULETTEL NEM ALAMUSZI SUNYI TAKNYOSKODASSAL VERES INGUJJBAN ÁLDAST OSZTVA KÉRVE A NÉPRE ..NEM HULYE SENKI.ORBANT IGY NEM LEHET MEGFOGNI DE AZ IDÖ DOLGOZIK.MÉG VAN 5 HONAP MAJDNEM.MINDENKI TUDJA HOGY KIVULROL AZERT HOZNAK VALAKIT AKIK HOZNAK MERT A BENTIEK LEJARATODTAK

 171. Szerintem a magyar emberek nagy többsége így látja ezért mindenkinek el kell menni szavazni a gyerekeink unokáink jövőjének a meg óvásáért.Az adott helyzetben amelyik Pártnak van legnagyobb esélye leváltani ezt a regnáló bandát arra a pártra kell szavazni.Ez az ország még négy év ámokfutást nem bír ki.Legjobb esélye szerintem a JOBBIK -Pártnak van akik biztos végre is hajtják választási ígéretüket!

 172. Minden egyes szavával egyetértek!Most mondták a hiradóba,újabb stadion 2,4miiliárdért,közben éhen döglünk,nincs egészségügy,oktatás,lakáskérdés?!Valaki tegyen már valamit!

 173. Szólok az ellenzéki pártokhoz -természetesen aki nem a haza érdekeit nézi arra nem vonatkozik.Ki kell menni az emberek közé lelkesíteni őket -vissza kell adni a népnek a bizalmat.Hitet kell adni az embereknek hogy bízzanak.Nem utolsó-az adott szót be is kell tartani hogy ne ábránduljanak ki újra.

 174. Sajnos ez nem igaz! Jöjjön el a Deák térre. Nézze meg ott hogy élnek a hajléktalanok! A kapott finomnál finomabb kajákat kidobálják jobb esetben,máskor meg széttapossák. Saját szememmel látom naponta. Csak a pénzre,meg a cigarettára hajtanak. Naponta meleg ételt hoznak nekik különböző alapítványok. Narkóznak,isznak,és cirkuszolnak. Olyan büdösek,hogy az egész aluljáró bűzlik tőlük. Mi ha fürdünk,mosunk elég becsületes árat fizetünk a vízért,az áramért,a gázért. Ezeknek a nyomorultaknak ingyenesen van lehetőségük megfürdeni,és ami megfürdenek a mosógépbe bedobják a ruhájukat,ás az megszárítva tisztán áll a rendelkezésükre! Nem arra is lusták! Mint ahogy azt is hangoztatják,hogy ők nem kelnek fel hajnal 6-kor havi 120-150 ezer forintért! Hát ez az igazság.Kevesen vannak,akik nem a saját hibájukból kerültek oda,azok mind tesznek a javulásért,és általában azok nem is tartózkodnak az aluljárókban,mert befogadják őket a szállók. csak ott nem lehet inni,nem lehetnek büdösek! Soroljam még? Szerintem fölösleges..Félni kell sokuktól.
  .Ezt párttól független,mert ha valaki,akkor a jelenlegieket én gyűlölöm a legjobban. Üdv.

 175. Sőt, még lehetek buzi, féllábú, kommunista, gyilkos, pedofil és politikus is. Mindegyiket igyekszem elkerülni 🙂

 176. ööö…. Honnan látod, hogy ki a buzi? Rákérdezel, vagy hogy?
  Egymáshoz nem szóló emberek… a te faludban megszólítasz minden idegent? Díjjazzák is?

 177. Egy szóval sem mondtam, hogy velem nem történhet meg. Azt mondtam, hogy nem maradnék ilyen helyzetben, nem hagynám el magam, hogy egy olyan söpredék legyek, mint ezek az ürülékszagú hajléktalanok. Az egy évet is csak azért mondtam, mert a tél kemény, azt túl kell élni. De nyáron nekem senki se mondja, hogy nem tud megfürödni, vagy bármi munkát vállalni.

 178. Talán te még nem jártál faluban, de ott tényleg így működik :).
  Remélem, hogy ezzel nem adok plusz frusztrációt, de sok buzin észre lehet venni. Persze van, amelyik normális és nem játssza az eszét, az nem is zavar engem se.

 179. Kedves Gréta! Remélem megéred azt a kort akikről most nyilatkozol.Kérlek nézd meg az én és barátaim oldalát,és az alapján ítélkezz!Mi éltünk az”átkosban”is,hidd el a többség felismeri a hazugságokat!Nem tudom vannak-e nagyszüleid de az utolsó OSTOBA sorodra biztos nem büszkék!Egy nyugger akinek munkája nélkül sehol sem lennél,mert gondolom még nem járultál a költségvetéshez egy forinttal sem.

 180. Sajnos kétségbe ejtő a nyugdíjasok megvezetése. Nem csak a VEZÉR kapcsán, erre még egy lapáttal rátesz a klérus is, akinek teljesen független,kellene lennie!. Nem a pénzért Ők is a kormány seggnyalója lettek! A papok sem a politikára esküdtek fel, ugye? Ezért a lakóközösségekben többet kellene beszélni ezekről a dolgokról., de azt tapasztalom még a FACÉN is komoly vélemény különbségek alakulnak ki, sőt erősen hülyének nézik azt az embert aki vélni látja az “alagút ” végét, ami nem a népnek, az országnak lesz perspektíva!

 181. Minden megyei lap a Fidess kezében ! …… a hazug fideszes propaganda hablatyra milliárdokat költ rogánTóni minisztériuma ! ……..undorító, hogy a közpénzt a csúti törpe saját maga fényezésére költi számolatlanul.

 182. Te tényleg egy idióta vadbarom vagy !….. ha beteg leszel , ha megrokkansz, szeretném látni a vergődésedet …….ostoba barom !

 183. Üdv. a másik narancsos baromnak ! Te hol élsz? Neked is CSAK azt kívánom , hogy legyél beteg, rokkanj meg és kiváncsi leszek a vergődésedre !

 184. Misike ! Anyád ? apád ? …….te akkora állat vagy, hogy simán lehetne mutogatni pénzért ! …….te vagy a narancsos söpredék legalja !

 185. Mi van narancsos szatyor? Összezárnak a narancsos férgek? Neked mennyit fizet rogánTonyesz, a szemét kommentjeidért?

 186. Ott a sor végén van egy szó, amit nem vettél észre. 😉 Írhatsz még amúgy, az ostoba emberek mindig szórakoztatóak egy darabig. Párat válaszolok, aztán hagyni fogom, amikor megunlak.

 187. Aki akar az tud is dolgozni?…és aki beteg? Te szerencsétlen! …..van fogalmad, mit művel a csúti törpe és büdös-bunkó bandája a betegekkel, rokkantakkal? ……1 év táppénz és utána akinek nem tudnak a hozzátartozói segíteni, annak annyi !

 188. Ők sem hagynák el magukat, ha ez a kérdés. Figyi, ha fizetsz, nézhetsz. Megegyezünk egy árban, és kiültetlek ide az ablak elé, írj rám 😉

 189. A hülyeséged már határtalan ! ……ne irigykedj agymosott !……hányan vannak ezek akiket itt említettél?…..kapj a fejedhez, mert már nagyon rühellen a mocskos fajtádat !

 190. Köszönöm! Nem is szeretnék liberális lenni, a narancsot is szeretem. Ilyenkor télen van az idény, úgyhogy most finom is.

 191. Orbán vezéred is liberális volt, tehát abban igazad van, hogy vannak akik a liberálisból lettek hatalmas gazemberek ! …….a kiszes fiúkból lett narancsos maffiózók. …….Fidess = narancsos maffia ! Orbán egy hazaáruló gazember ! …….. idétlen barom ! Tipikus fityiszes mentalitás, mindegy mivel, de terelni kell a figyelmet a fideszes hazaáruló gazemberekről !

 192. Nekem a CÖF tetszik a legkevésbé, mert a vén köpönyegforgató gazemberek közpénzen , telepofával hazudnak ! …….milliárdokat kapnak, hogy a rohadék állatok alázzák a magyar polgárokat!

 193. Rajtad is látszik, hogy egy agymosott, büdös-bunkó barom vagy ! ……a családi háttered a patkány lyukban ?

 194. Idétlenke ! Neked a narancsos maffia alternatíva? ……a fidesses , hazaáruló fijjúk ? …te sem leszel már nagyobb barom !

 195. Szerinted a csúti törpe és maffia bandája alternatíva?…….orbánc vajda ?…….és a többi fideszes féreg?

 196. A jobb oldalon a hozzád hasonló férgek nem látnak a narancsködtől ! Vona-Zadriveczka eddig Orbán seggéből szemlélte a világot! …….a jobboldal teljesen vállalhatatlan Orbánisztánban! ….. mi van azokkal akik CSAK tisztességes, becsületes emberek és a haza javát akarják oldaltól függetlenül ? ……..a jobbikos csürhe tolta a fideszesek szekerét!

 197. A fideszes agymosottakra kár az időt pazarolni! A narancslé megbuggyant az agyukban, ami visszafordíthatatlan elváltozást okozott bennük !

 198. Mi van a buta magyarokkal, akik nem mennek el szavazni? …ennyi barmot ebben a picsányi országban ?…..

 199. Katyusa! A buggyantagyú csúti program nélkül nyert! “Folytatjuk ! ” …emlékszel még ?….egy idióta, elmebeteg állatot akarsz újra megválasztani?

 200. A buta nyuggerek a buggyantagyú csúti barmot istenítik ! Szerinted nooormálisak? ….azt gondolná az ember, hogy a sokat tapasztalt nyuggereknek több eszük van. …..sajnos a kor nem érdem, hanem állapot!

 201. A maffiát nem lehet törvényes eszközökkel leváltani! Orbánc maffia főnököt CSAK elzavarni lehet a pics@ba !

 202. Fidess ?…….a rohadék, hazaáruló fideszes tetvekre szavazzunk?……már kilopták alólunk az országot! Orbáncra ?…..a mocskos köpönyegforgató baromra? ——-Aladár! Te is egy CÖF-ös majom vagy, aki pénzért terjeszti a fityiszes hazugságoka!

 203. A tolvaj fideszes banda mindig többet akar! ……a fideszesek kölkei sem munkából akarnak megélni !

 204. Felénk CSAK a vén agymosott fideszes vénasszonyok osztogatják a milliárdokból kinyomtatott fideszes hazugságokat!

 205. Hülyeséget beszélsz gyönike ! ….a több diplomás fidess-mutyis gazemberek is a csúti vajda szekerét tolják !

 206. EU nélkül a fideszes haverok és az orsós pereputty nem élnének luxusban ! Vágó! Te elég öreg vagy ahhoz, hogy lásd a valóságot!

 207. A főváros is narancsos ! ……miért hablatyolsz a vidékiekről? ….. a nagy pesti embereket is beetette a Fidess !

 208. A nyuggerek boldogan elfogadják a júdáspénzt a csúti törpétől és nagy ívben lesz@rják az unokáik jövőjét!

 209. Süket duma Misike! Ha igazán segíteni akarsz – nem az utcán kell osztogatni 2000 forintokat – ott van az OltalomKaritatív egyesület (Iványi Gábor Lelkész Úr vezetésével ) ő tart fenn az országban igen sok hajléktalan szállót , még hajléktalan gyermekeknek óvodát is!!! amiről vélhetően nem tudsz! (Még nem vagy hajléktalan, de lehetsz bármikor) tehát adóddal is segíthetsz adományokkal – vidd be (Budapest pld.ul Dankó utca!) – csak hogy tudjad Iványi lelkész úrtól megtagadta fidess kormány a tao pénzek nagyrészét, pont attól (aki legtöbbet segít a szegényeknek, az elesetteknek, a hajléktalanoknak) mondjuk drága jó miniszterelnökünk gyermekét keresztelte meg! ha hallottad azt a magyar közmondást ” amelyik tányérból eszünk , abba nem sz@runk ” nos akkor megértetted a lényeget.

 210. Te nagyon hülye!!! A hajléktalan szállókra nincs pénz mert a TAO pénzeket megvonta akedvenc fidesssed! Tudod mit jelent az hogy eszköz és humánerőforrás hiány? Csak közlöm veled, hogy miután a hajléktalanokból írtama szakdolimat vitatkozhatsz velem, de nem érdemes – a másik ami fontosabb, olyan szinten nincs pénz (eszköz, takarítási szerek stb.. csak hogy ne hogy hülyén halj meg) , hogy a szolgálati helyiségben ahol tartózkodnak a szociális dolgozók váltóműszakban (igen szerény díjazással, és akkor óvatosan fogalmaztam!) UGRÁNDOZNAK A POLOSKÁK A PULTON! A ruháinkat faltól függetlenül mindennnap becsomózva vállfán a levegőben kellett tartani! Midnez azért mert a szeretettt fidessed mindenre költ csak arra nem amire kellene!

 211. Vissza az agarakkal kedves Réka! szeretném, ha módosítanád a bejegyzésedet,mert nem minden nyugdíjas!!! egyes nyugdíjasok igen, de nem az összes. én is nyugger vagyok és nem adom el a lelkem! Szeretném, ha végre mindenki megtanulná, hogy nem húzhatja egy kalap alá az összes nyugdíjast. Köszönöm!!!!!!!

 212. kedvesem én is vidéken lakom és nem vagyok nyugdijas söööööttttt elöször is nem egy adot tudunk fogni hanem ahányra elöfizetünk amit sajnos itt sem tehet meg mindenki.. a nép hülyités népbutitás szerencsére nincs földrajzi helyhez kötve amint az irásodbol is kiderül mert egyszer lent voltál vidéken és ettöl bármilyen konzekvenciát letudsz vonni??? és hadd védjem kicsit a nyugdijasokat is mert pl akik családi potlékbol élnek szo hang nélkül behabzsolja hogy augusztusban meg decemberben duplán kap családit de annyira hülye némelyik hogy nem veszi figyelembe hogy szeptemberben és januárban nem kap egy fillért sem tehát nem dupla családit kap hanem elöb kapja meg.. na ez az igazi néphülyités és ennek sokan bedölnek lakohelytöl függetlenül .. és mielött belém marnál közlöm hogy aktiv dolgozo vagyok 2 közép iskolába járo gyermekkel

 213. Ahol 27% szavazó lehet kettő-harmad…
  Ahol egy értelmesen, artikuláltan beszélni nem képes agyhalott lehet a “nemzetesze” pénztáros lörinc…
  Ott ahol a napi pár ezres forgalmú pici hírlapárus NAV számlagépet fizet százezrekért, de a sok-sok milliárdos kaszinók csak megbecsülik a bevételüket…
  Ott ahol a saját apám a haverjaival építhet minden ciklusban mindent, amikor én a fia vagyok a miniszterelnök…
  Ott ahol köztörvényes bűnöző ülhet kisebbségügyi lözungokkal a parlamentben képviselőként…
  Ott ahol a 2×2 sáv 3 év alatt szarrá váló “autópálya” 2 szer drágább mint a német 4×4 sávos… Ott ahol az üzemanyagokon 270%-os adó lehet…
  Ott ahol az általuk felemelt korábbi internetes szolgáltatások áfáját visszaengedik s ezt megtapsolják nekik mint kormányzati sikert…
  Ott ahol az szívatja ezerrel a deviza hiteleseket, aki anno 2001-ben éppen bevezette azt…
  Ott ahol az önkormányzattól havi 30 ezerért bérelt lakást napi 80 ezerért (!) ki lehet másnak adni, mert te vagy a nagyvezír kislányának a spanja…
  S ott ahol 2013-óta a világpiaci 63%-t csökkent gázból csak 20%-ot engedett el a kormány tehát ellopnak 43%-t mindenkitől, mégis ölnek az agyhalottak értük…
  stb. stb. stb….

  Nos ott lehet éppen ilyen nagyképű, harácsoló, semmirevaló, magyarellenes, hazaáruló szarházi kormány, mint itt van…

 214. ‘a sajtó teljesen rosszul értelmezi, mert azok a számok, amik a sajtóban vannak,
  azokból a számokból többszáz tanuszoda és tornaterem épül és “stadionok” néven fut a sajtóban, jó lenne ha jobban olvasnák el
  az előterjesztéseket.!

 215. Kedves Kata !2002 már régen volt és sokan sok mindent elfelejtettek már úgy látszik !!Ja és vidéken is tényleg több mindent lehet fogni mint azt gondolnák!!

 216. Kedves Gábor! Jómagam szeretnék sok száz ilyen előterjesztést a közutak, a kórházak, az orvosi rendelők, a tömegközlekedés, az óvodák, az iskolák, a sz idős otthonok, stb stb témakörben is… Mert tele a fasza egy országnak a sok értelmetlen kihasználatlan stadionnal… Sokkal jobban jártunk volna ha a mindenható bölcsnek nem mondható vezírünk sakkozna….

 217. Gréta,ez nem igaz!!!!Nem szabad általánosítani!!!!!Én is nyugdíjas vagyok de nem szeretem Orbánt,mert becsapja az embereket!!!Gréta azért ne feledje,egyszer ön is is lesz nyugdíjas!!!!És mi már ledolgoztunk 30-40-50 évet!!!Ha ön is itt fog tartani,akkor mondjon véleményt!!!!

 218. Igen igaza van kedves Zsuzsa,de gondoljon bele a kéményseprők nagyjából 1 éve mondják hogy az nem jó hogy a tulajra bízzák mikor hívjon kéményseprőt ez eddig rendben is lenne vagy nem de a valamelyik tv nem tudom melyik végzett egy kis kutatást a témáról na akkor estem le a székről mert a megkérdezettek nagyjából fele nem is hallott az egészről,ha ilyen dolgokról is csak ennyien érdeklődnek akkor mit lehet várni ennél jóval komolyabb dolgok megítéléséről -gondolok itt a pénzügyi,gazdasági dolgokról- és sajnos az is igaz hogy vidéken nagyon sok háztartásban csak a királyi tv-k nézhetők ott meg elhiszik amit mondanak mert hiszen minden nap csak azt hallják. Egy példa: véletlenül az M1 híradójára kapcsoltam elsején és a német szilveszteri eseményekről tudósítottak, szinte háborús helyzetről számoltak be,tehát aki csak azt nézi el is hiszi a Soros tervet , migráns helyzetet.

 219. Itt a válasz amit hiányoltál,olvasd el:

  LOP A FIDESZ

  dr. HB összeállítása

  Azzal kezdték, hogy azonnal kifizették a Gyurcsányék
  által megígért, de soha komolyan nem gondolt béremelését a MÁV Start
  dolgozóinak és a tűzoltóknak. Aztán jött Kolontár és Devecser a vörös
  iszappal, amikor is egy éven belül felszámolták a károkat és minden
  károsult új házat, lakberendezést kapott.

  Aztán kifizették Bajnaiék Hajdúbétjének károsult libatartóit legalább is azokat, akik nem akasztották fel magukat.

  Példásan levezényelték és finanszírozták a valaha legnagyobb Dunai árvizet, miközben Németország vízben úszott.

  Majd tovább loptak, és átlag 25%-kal csökkentették a háztartások rezsijét, a víz csatorna és gázdíjakat.

  Eltörölték az örökösödési illetéket az ingatlanok, ingóságok és vállalati vagyonok után.

  2011-től újra 3 évig jár a gyes.

  Adókedvezmény segíti a gyed alatt munkába visszatérő kismamákat

  700 ezer gyerek kap napi háromszori étkezést szünidőben is!

  Ez év végéig összesen 500 ezer gyermeknek biztosít ingyenes vagy rendkívül kedvezményes üdülést az Erzsébet-program.

  10 millió Ft vissza nem térítendő támogatással, 10 millió Ft
  kedvezményes hitellel és 5 millió Ft áfamentességgel segítik a három
  gyermekes vagy legalább három gyermeket vállaló házasokat lakáshoz
  jutásban.

  A gyerekes családok jelentős adókedvezményben részesülnek, három gyerek
  után gyakorlatilag nincs személyi jövedelemadó az alacsonyabb
  jövedelműeknél, a kedvezmény levonható egyéb bérteherből.

  2017-től már 1743 milliárd Ft jut családtámogatásra.

  Az újonnan házasulók havi 5-5 ezer Ft támogatást kapnak.

  19-ről 10 százalékra csökkentek a személyi jövedelemadó és 4%-kal a bérek közterhei.

  Egymillió ember üdülését segíti a Szépkártya.

  Gátlástalanul tovább „loptak”, így sikerült rendbe tenni a költségvetést
  és a gazdaságot. Visszafizettük idő előtt a 18 milliárd dolláros IMF
  hitelt és az 5 milliárd eurós Európai Banktól felvett hitelt. Amit
  Gyurcsányék voltak szívesek az összeomlás elkerülésére, négy évre
  felvenni, hogy majd a Fidesznek kelljen visszafizetni. Remélték, hogy
  Orbánék belebuknak! (Megjegyzendő hogy a Paksi Atomerőműre, 30 évre 10
  milliárd eurós hitelt veszünk fel beruházásra, nem pedig az összeomlás
  elhárítására.)

  Véget vetettek a devizahitelezésnek és a végtörlesztéssel,
  árfolyamgáttal, kilakoltatási moratóriummal, a bankok megadóztatásával,
  forintosítással, az Eszközkezelő létrehozásával, a magáncsőd
  intézményével, az ingatlanok áron aluli elárverezésének megtiltásával
  segítettek a devizahiteleseken.

  Az infláció egy-két százalékos. Negyven éve nem volt ilyen alacsony.

  Az államháztartás hiánya tartósan 3% alatt van így végre kikerültünk a
  kötelezettségszegési eljárás alól. Ez és az IMF-hitel visszafizetése
  lehetőség az önálló gazdaságpolitikára.

  A banki alapkamat 7,5-ről 1,5%-ra csökkent.

  A Nemzeti Bank nyereséges, évente 100 milliárd Ft körül van, szemben a
  Simor András-féle MNB-vel, ahol évente 100-200 milliárdos veszteség
  keletkezett, amit a költségvetésnek kellett pótolni.

  Az államadósság a GDP 82%-áról 74%-ra csökkent.

  A GDP az idén 4%-os lesz.

  Rekordokat dönt a külföldi tőkebeáramlás a beruházások formájában és nő a profit visszaforgatása is.

  Évente 5-10 százalékkal nő az idegenforgalom bevétele mivel nő a belföldi és külföldi turistaforgalom.

  A külkereskedelmi mérleg 9978 milliárd euró többletet mutatott 2016-ban, és az export folyamatosan nő.

  De nem volt elég a „lopásból”, így kifizették az összes önkormányzat
  adósságát 685 milliárd Ft értékben, valamint az egyetemek úgynevezett
  PPM-konstrukcióban (Magyar Bálint, SZDSZ) felvett visszafizethetetlen
  adósságát.

  Közben csökkent a munkanélküliség, több mint hétszázezer új munkahely
  létesült. Így a munkanélküliség 4,3 százalékos, az egyik legalacsonyabb
  az unióban.

  Visszavásároltuk az oroszoktól a MOL részvények 25%-át.

  Visszavásároltuk a gáztározóinkat, az energiaszolgáltató szektorokat (gáz, villany, víz,) a külföldi tulajdonosoktól.

  Visszavásároltak bankokat, így a hazai tulajdoni arány 50 százalékos.

  3400 milliárd Ft jut a megyei jogú városok fejlesztésére a Modern Városok program keretében.

  1500 milliárd Ft jut vasútfejlesztésre.

  300 milliárd Ft értékű turisztikai fejlesztés folyik.

  Törvény védi a magyar földet a spekulánsoktól és 60 ezer magyar gazda vehetett állami földet.

  Az elmúlt hét évben 7000 milliárd Ft-ra nőtt az állami vagyon.

  9 százalékra csökkentették a társasági adót, mely a legalacsonyabb az unióban.

  Racionalizálták a közigazgatási ügyintézést az okmányirodákkal, az egyablakos ügyintézéssel.

  Folyamatosan nőnek a reálbérek és az átlagkereset is, ez utóbbi idén a tavalyihoz képest 14 százalékkal.

  Az idén 15 százalékkal nőtt a minimálbér és 30 százalékkal a szakmunkás minimálbér.

  És csak „lopnak és lopnak” ennek következtében a ciklusban 50
  százalékkal nőnek a pedagógusbérek, 50 százalékkal a rendvédelmi
  dolgozók bére, 30 százalékkal a kormánytisztviselők bére, 30 százalékkal
  a vasutasok bére, 30 százalékkal a vízügyi dolgozók bére, 50
  százalékkal nő az államkincstári és az egészségügyi dolgozók bére
  2019-ig. Besorolástól függően 52–74 százalékkal nő és 2017 végéig két
  részletben 200 ezer Ft-tal nő az orvosok bére havonta. Közben folynak a
  tárgyalások a kistisztviselők bérének emeléséről.

  300 milliárd Ft-tal segíti a kormány a munkahelyek megőrzését a kis és
  középvállalatok támogatásával az ún. Munkavédelmi akciótervvel.

  A nyugdíjak a választási ígérethez híven megőrizték vásárlóértéküket
  nominálisan, de az inflációnál magasabb évi emeléssel és a
  rezsicsökkentéssel kb. egyhavi értékükkel nőttek.

  Nem maradt ki a „rablásból” az egészségügy sem, így az alábbi kórházfelújításokra került sor:

  Szent Imre kórház: 6,8 milliárd Ft;

  Egri Markot Ferenc Kórház: 6 milliárd Ft;

  Sportkórház: 10 milliárd Ft;

  Körmendi Kórház: 1,4 milliárd Ft;

  Veszprémi Cholnoky Ferenc Kórház: 1,4 milliárd Ft;

  Zalaegerszegi megyei kórház: 30 milliárd Ft;

  Dombovári Szent Lukács Kórház: 1,8 milliárd Ft;

  Győri Petz Aladár Kórház: 11,2 milliárd Ft;

  Teljes felújítás a Pécsi 400 ágyas egyetemi klinikákon: 15 milliárd Ft;

  Szombathelyi Markusovszki Kórház: 6,3 milliárd Ft;

  Hatvani Albert Schweitzer Kórház: 3,5 milliárd Ft;

  Bethesda Gyermekkórház: 150 millió Ft;

  Debreceni Kenézy Kórház: 500 millió Ft;

  Kaposvári kaposi Mór Kórház: 600 millió Ft;

  Békés megyei Pándy Kálmán Kórház Gyula: 6,6 milliárd Ft;

  Budapesti Bajcsy Zsilinszki Kórház: 700 millió Ft;

  Karcagi Kátai Gábor Kórház: 800 millió Ft;

  Várpalotai Szent Donáth Kórház: 800 millió Ft;

  Budapesti Uzsoki Kórház: 6,5 milliárd Ft;

  Nyíregyházi Jósa András Kórház: 1,1 milliárd Ft;

  Hódnezővásárhelyi és makói egyesült kórház: 3,3 milliárd Ft.

  Továbbá felújítottak 60 mentőállomást, átadtak 20 új mentőállomást,
  vásároltak 500 új mentőautót. 50 százalékkal nőtt a CT és MRI
  vizsgálóeszközök száma.

  A „katasztrofális” egészségügyi helyzetet az is jellemzi, hogy
  jelentősen csökkent a várólisták száma és a várakozási idő. Olyannyira,
  hogy Nagy-Britanniából ide járnak műtétekre (168 óra!), mert ott nem
  tudnak időpontot mondani.

  Fél Európa ide jár fogorvosi ellátásra.

  Párizsban két hetet kell várni, hogy bejusson valaki a körzeti orvoshoz,
  a mentő nem megy ki bemondásra, a körzeti orvos legtöbb helyre nem megy
  ki, mert fél.

  Nem úgy, mint itthon, ha negyedórán belül nincs a helyszínen a mentő bárki telefonhívására, már tombol a sajtó.

  Szóval az egészségügy sehol sem Schwarzwald klinik vagy Berg doktor.

  Londonban ha bejut valaki egy körzeti rendelőbe, ott ül egy turbános
  ember zakóban, és rögtön szól, hogy ne gyere közelebb, megkérdezi, mi a
  bajod, beüti számítógépbe, ír egy receptet, és „See you again.”
  Sorolhatnám USA-tól, Kanadáig a rémtörténeteket.

  Havi 130 ezer Ft-tal nőtt a háziorvosi praxistámogatás.

  Mintegy ötszázmilliárdos egészségügyi fejlesztési program valósult és
  valósul meg a ciklusban, mely a legnagyobb a magyar egészségügy
  történetében.

  Most indul egy 600 milliárdos kórházfejlesztési program.

  „Lerabolják” az oktatást is, így 2016–17-ben 230 milliárd Ft jut
  infrastrukturális fejlesztésekre és jelenleg 500 milliárd Ft-tal jut
  több az oktatásra mint 2010-ben.

  Cél, hogy minden járási székhelyen legyen iskolauszoda, így ahol nem volt, a program keretében harminc új uszoda épül.

  Ingyenes lesz a nyelvvizsga megszerzése.

  900 ezer gyerek ingyen kapja a tankönyvet.

  Nem maradt ki a „rablásból” az épített környezet és örökség sem. Ezért
  indult a kastély és várprogram, melynek keretében a nemzeti emlékezet és
  a turizmusban is fontos szerepet játszó 35 vár újult vagy újul meg. Így
  a füzéri vár, a diósgyőri vár, a szigeti vár, az egri vár, a kisvárdai
  vár, a sümegi vár, a soproni várfal, a gyulai vár, a szerencsi
  Rákóczi-vár, a mosonmagyaróvári Óvár, a tatai vár, a várgesztesi vár, a
  visegrádi fellegvár, a simontornyai vár, a cseszneki vár, Somló vára, a
  nagyvázsonyi Kinizsi-vár, a várpalotai Thury-vár, az ónodi vár, a regéci
  vár, a sárospataki Rákóczi-vár, Szádvár, a siroki vár, az esztergomi
  vár, Drégely vára, Hollókő vára, Nógrád vára, Fehérkő vára, a sárvári
  Nádasdy-vár, Szarvaskő vára, Csobánc vára, Szigliget, a sopronhorpácsi
  Széchenyi-kastély.

  A történelmi és építészeti szempontból is nemzeti értéknek számító
  széthordott kirabolt lepusztított 34 kastély épült ujjá vagy újult meg,
  illetve újul meg, jelentős idegenforgalmi vonzerőt jelentve. Így a
  tiszadobi Andrássy kastély, az edelényi Hulier kastély, a füzérradványi
  Károlyi kastély, a dégi Festetics kastély, a hatvani Grassalkovics
  kastély, a keszthelyi Festetics kastély, a fertődi Esterházy kastély, a
  bajnai Sándor–Metternich-kastély, a majki kamalduli remeteség, a kisbéri
  Batthyányi–Wenkheim-kastély, a dénesfai Ciráky-kastély, a lovasberényi
  Ciráky-kastély, a soponyai Zichy-kastély, a fáji Fáy-kastély, a bicskei
  Batthyányi-kastély, a csákvári Esterházy-kastély, az iszkaszentgyörgyi
  Bajzáth–Papenheim-kastély, a váli Ürményi-kastély, a mihályi
  Dőry-kastély, a szanyi püspöki kastély, a tatai Esterházy-kastély, a
  szécsényi Benczur-kastély, az acsai Prónay-kastély, a péceli
  Ráday-kastély, az aszódi Podmenicky kastély, a váchartyáni
  Rudnay-kastély, a somogysárdi Somsich-kastély, a sümegi püspöki kastély,
  a vassurányi kastély, a Shilson-kastély, a körmendi Batthyányi-kastély,
  a szabadkígyósi Wenckheim-kastély, a kállósemjéni Kállay-kúria, a
  gyulai Almássy-kastély, a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély.

  Megújulnak a zsidó temetők vidéken és Budapesten (Kerepesi u.), a
  zsinagógák pl. a szegedi, a Rumbach Sebestyén utcai Budapesten.

  Visszavásárolták a felbecsülhetetlen értékű Seuso-kincset, a Magyar
  Nemzeti Bankon keresztül a nemzeti értékeinkhez tartozó festményeket,
  gyűjteményeket.

  A felsorolt gátlástalan „rablások” után rávetették magukat Budapestre és azt is „szétlopták”.

  Így rendbe tették a 4-es metró kaotikus beruházását jelentős értékű pereket nyerve a külföldi beszállítókkal szemben. (Alstom)

  Befejezték a szintén átláthatatlan Bálna épület beruházását, kicserélték
  a budapesti autóbuszparkot, konszolidálták a szocik által lerohasztott
  nyolcvan milliárdos adósságtehertől roskadozó BKV-t, felújították a
  Széll Kálmán teret, amit 20 évig Demszki ígérgetett, befejezték a rohadó
  Tüskecsarnokot, ragyogó sportlétesítmény uszoda és jégpálya lett
  belőle, felújították az Erkel színházat, amit a szocik le akartak
  bontani. Felújították a Vigadót, eredeti formáját nyeri vissza a
  Szépművészeti Múzeum, megújul világ színvonalon az Állatkert, épül benne
  a Biodrom, megújul Európa díjas tervek alapján a lerohadt Városliget,
  megújult és eredeti formáját nyerte vissza a Országház és a Kossuth tér,
  mely már egy balkáni pályaudvar koszlott parkolójához hasonlított,
  megújult a volt Osztyapenkó-szobornál a Sasadi útnál az M1–M7 bevezető
  szakasza, megújult a lerohasztott Várkert bazár, felújították a Károly
  körutat és megépült a fonódó villamos, megújult a Citadella, beindult a
  budai vár rekonstrukciója (lovarda, testőrségi palota, Stöckl-lépcső,
  Szent István terem, Karmelita kolostor, volt Honvédelmi Minisztérium)
  Teljesen felújítják az Operaházat ami egy új raktár és díszletbázist is
  kapott a Kőbányai úton. Megindul a 3-as metró felújítása amire negyven
  évig semmit sem költöttek és teljesen felújítják a régi metrókocsikat.

  Csodálatosan felújították a Margitszigetet, a parkot, a szökőkutat, a lerobbant Kaszinót.

 220. Sajnos igen, jól látja a helyzetet, de ez a nép, nem önmagától lett érdektelen, módszeresen kivették kézéből, az önmaga sorsát irányító eszközöket!! Évtizedek romboló munkája, ami mára kialakult!! Senki nem törődik a jövővel, a mában akar mindenki boldogulni, csak kevesek érzik a jelen pusztításában a jövő áldozatait!!

 221. Az a legnagyobb baj, hogy olyan meggyőzően hazudnak a “királyi” médiákban, és nagyon sok embernek csak ez jut, mert ez van ingyen, hogy hisznek nekik.. Sajnos 5 kg krumpliért sokan eladják a lelküket, és fel sem fogják, hogy mit cselekszenek. Tudom, nem látszik határozott lehetőség a másik oldalon, de minden jobb lesz szerintem, minthogy Ők még egy-két cikluson át uralkodjanak.

 222. De ha szétnéznek, akkor hiába hallják ezt, látni nem azt látják, amit beléjük próbálnak sulykolni.

 223. Nekem ezzel kapcsolatban van több ellentmondó személyes tapasztalatom: Az a hajléktalan aki állítása szerint 3 napja nem evett, nem a fiam után vágta a frissensült rántotthusival bélelt szendvicset, mert ő pénzt akart. Többször láttam a csökkentlátókat részegen fetrengeni a Városligetben, akikkel naponta találkoztam metróaluljárókban, ahol a megélhetésükre gyűjtöttek.

 224. “Csak közlöm veled, hogy miután a hajléktalanokból írtama szakdolimat vitatkozhatsz velem, de nem érdemes” :DDDDDD Ez egyre jobb. :DDD

 225. https://www.facebook.com/badogblog/videos/1090174347769544/?hc_ref=ARS9nyyPqTEdjHiq3UWmCQRBSyQnPqzPFEng5fY80BYFtrPB0pywDMWErkikRUfBMJ8&pnref=story https://www.youtube.com/watch?v=9kJZ9tzDC-8&feature=em-share_video_user https://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE https://www.youtube.com/watch?v=7hROyOLvM0k&t=899s https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__821124-melyik-szabadkomuves-paholyba-tartozik-gyurcsany-ferenc-mi-a-fokozata__oldal-1

 226. Te rosszabb vagy a hajkéltalanoknál, mert te egy hatalmas barom vagy, aki veszélyes a társadalomra!

 227. Apádat szólítottad, agymosott ?…….Misi mókus ! Félre beszélsz? ……vizsgáltasd meg magadat, mert a naracslé az agyadban túlnyomást okoz!

 228. Piroska! Higgyem el, hogy te rántotthusis szendvicset adtál egy hajléktalannak?……ekkora hazugságtól rád szakad a plafon!……tudod, agymosott Piroska nem vagyunk egyformák, tehát a hajléktalanok sem egyformák ……… a buta, mocskos fajtádtól mentsen meg az Isten bennünket!

 229. A narancsos maffiára semmiképpen nem szavaznék , mert a mocskos csúti suttyó kilopja a szánkból a falatot! ……..rohadék, hazug, tolvaj cigógyerek !

 230. Szerintem kéne egy harmadik regisztráció, mert ez a kettő már elgyengült. Lehetne most egy férfi, hátha abban meg tudsz újulni. 😉

 231. Gréta látom ön fiatal,ahogy az idősekről beszél az tiszteletlen,és néha megengedhetetlen!!!Nem szabad általánosítani!!!!Sokan nagyon haragszanak Orbánra,mert az időseket csapta be a legjobban,csak ott tévedett hogy az idősek közül sem mindenki olyan ostoba hogy bevegye amit beszél!!!Ön sajnos megengedhetetlen hangnemben beszél az idősekről,és elfeledkezik arról ,hogy egyszer ön is megöregszik,és nem tudom ön mit szólna ha egy fiatal így írna önről!!Ahogy a képét nézem ön egy kissé beképzelt,és azt hiszi,hogy jól értesült,pedig nem!!!Nézzen utána,hogy a legtöbb idős embert nem tudják átverni!!!!Azt javaslom,de azt csinál amit akar,hogy változtasson a stílusán,mert egy igazán értelmes fiatal gondolkozik ami előtt le ír valamit!!!!Gondoljon a szüleire,nagyszüleire,remélem még ők is élnek!!!!Velük beszéljen így,és ne olyan emberekkel akiket nem is ismer!!!Kíváncsi lennék ha a szülei olvasnák az írását mit szólnának a sok ostobasághoz amit írt!!!!

 232. Hölgyem,ön tudatlan,ostobaságokat ír,megengedhetetlen hangnemben!!!Olvastassa el a szüleivel ugyan ők mit szólnak a fellengzős,beképzelt írásához!!Ha egyszer ön is megöregszik,és ledolgozott keményen 30-40-50évet is és ezt írják önről is ,jusson eszébe,hogy ön milyen meggondolatlanul,és beképzelten írt most!!!!Előbb gondolkozzék mielőtt leír valamit!!!!Apropó,nagyon sok idős ember gyűlöli Orbánt,mert őket verték át a legjobban!!!!

 233. Hölgyem,látom ön már nem olyan fiatal,mégis általánosít!!!Milyen jogon??????Gondolkozzanak már értelmesen!!!

 234. Miska ! Miért nem a jó édesanyukáddal foglalkozol? …szerintem az ilyen sz@rosszájú narancsos birkákat külön legelőn kéne tartani ……a CÖF -ös majmokat pedig mellettük ! …… Misóka !…….töröld le a szádat, mert sz@ros !

 235. Persze! A legtöbb idős nyugdíjas használ internetet!Ne nevettessen!A helyi rádiók kié is?Maga is eléggé át lett mosva!

 236. Aki ilyet ír az még nem elég érett. Szaga van, de csak le kellene fürdeni, hogy ne fröcsögjön a szájából . Azt hiszi Gréta, hogy a fiatalsága örök? Letegezi azokat akik idősebbek önnél. Általánosít, diszkriminál egy bizonyos időn túl élő embereket. Gondolom a szüleitől tanulta mind ezt még gyerekkorában. Egy bizonyos kor után a felelősséget a tetteiért saját magának kell felvállalni bármit hozott magával a szülői házból. Valószínű önnek valaki vagy túl fiatal vagy túl koros ezért minden évben átértékeli a megfelelő életkort!

 237. Szerintem ovatosan mondogalodj Tvrtko mert a vegen ugy jarsz mint a Henrik. Jon az Evike es meggyanusit hogy molesztaltad. Aztan teged is sitty sutty lekapnak a kepernyorol. Ezt a hatalmat demokratikusan az eletbe nem fogja tudni a magyar ertelmiseg eltavolitani. Az agymosott zombik meg ugyis kovetik a gazdajukat akarmit is tesz.

 238. Ha ebből a kéttőből kell választani, akkor mindegy. De ha nem mókázunk, hanem a tényleges válaszra vagyunk kíváncsiak, akkor rendes zuhanyzáshoz vannak nyilvános wc-k, amelyekben van zuhanyzó, egy sima mosakodáshoz meg bármelyik wc-ben. Például Városligetben vagy Lehel téri aluljáróban van zuhanyzó.

 239. Katyusa! Te nagyobb barom vagy, mint gondoltam! Minek hazudsz? Te is pontosan tudod , hogy narancsosok kezében van az összes vidéki napilap és az országosnak is a többsége ! …..buta fidess-nyalonc!

 240. ….az a 70-80 % pontosan 89 % !!! …..már az összes vidéki napilap a Fidess kezében és az országos napilapok többsége is a fityiszes propagandát nyomja !…..+ állami hirdetések közléséért hatalmas közpénzeket kapnak ! Mocskos Orbán ! …..Viktort egy óriásplakátra kell felkasírozni, hogy mindenki köpködni tudja !

 241. Klárika! A narancsos nyuggerek képét is tedd ide! …..mikor a csúti törpe kezét csókolgatják !

 242. Idióta! Nyilvános WC Orbánisztánban?……röhejes vagy agymosott! ….te nem tudod, hogy ott is fizetni kell?…….ekkora barmokat hol tenyészt a Fidess, mint te Misike?

 243. Mészáros Viktort akasztani, akasztani, ja…jut eszembe…Fel kell kötni!!!
  Mert addig amíg élni fog, kúszni fog a Szt’ Koronáért!

 244. Hagyjátok Misit is és a többi fidesz trollt is… ide küldték a fél komment szekciót… a Habony – féle trollközpontból. Tudjátok miért ? Mert a a fentebb tett kijelentés olyan durva, hogy tényleg páros lábbal szállt bele az Orbánékba a nyilatkozat.
  Felhívja a figyelmet arra, hogy 7 év alatt sok 100 milliárd Ft ment el csak a focira ( közvetlen pénzek a stadionokra, + a TAO pénzek ), és az eredmény a nagy nulla.
  Ti meg azon vitatkoztok Misikével, hogy most mi a végzettsége, mit csinál, és adhatna szendvicset a hajléktalannak… Misikével, aki álneves fizetett fidesz troll, vagy épp a fidesz ifjúsági tagozatából van és most dolgozik meg azért, hogy majd valami pozíciót kapjon a fidesztől a 2018-as választások után, hogy ő és a főnöke ( Orbán G. Viktor ) még többet lophassanak tőlünk…
  Most épp az a feladata, hogy szétverjen egy véleménycikk komment részét. Ne a témáról menjen a diskurzus. Tereljen, mellébeszéljen, személyeskedjen…bármi eszközt felhasználnak ( és többen is vannak, egyszerre, egymást támogatva – tudjátok, Putyintól tanulta az orbáni maffia banda ) … szóval hagyjátok Misikét és a haverjait… a Trollokat ne etessétek. Ha lehet tiltsátok őket a picsába. Ha nem lehet, nem kell vele vitatkozni.. Hülyét csinál ő magából előbb – utóbb ..

 245. AZ MTI az egyetlen hírforrás, ha nem onnan rendelik a híreket, nem kapnak támogatást, reklámpénzeket, és SOROS kampány hírdetéseit. Ezután, amikor bemondják, hogy az MTI híreit hallották kedves hallgatóink, akkor kormánypropagandát sugároztak.

 246. Dehogy jó a népnek, csak senki nem mer nyilatkozni, mert aki dolgozik, az félti a munkahelyét ! Neki családja van ! A nyugdíjasok meg féltik az életüket ! Nyugdíjas korban már nehezebben viseljük az atrocitásokat ! Magyarország az öngyilkosságban a második helyen van SAJNOS ! Mert kilátástalan a helyzetük ! A gyerekeknek étel és ruha , meleg lakás kell ! Az időseknek szeretet, gyógyszer , meleg lakás kellene ,! Ekkora szegénység még nem volt nálunk !!!!

 247. Azt hiszem nagyon félreolvastál,ne lepődj meg,de 72 éves leszek hamarosan,rengeteg -szerencsére-hasonló korú ismerősöm van,és van élettapasztalatom is!Fenntartom amit irtam!A köztévéket-a butítókat ! tudják nézni,mert az a LEGOLCSÓBB!Egyszeri 6-7000 Ft-ból már megvan.Szakmabeli vagyok!Azokon pedig a népbutitás megy hazugságok,csúsztatások ezerrel!Nem kell lehülyézni senkit,de biztos vagyok benne 100 %-ban,hogy a keletmagyarországi régiókban találnád a legtöbb embert akit emlitettem.A Vas-Zal-és Győr-Sopron megye az Osztrák TV-k foghatósága,és egyéb okok miatt ezen a téren előbbre áll.

 248. Remélem már megvilágosodott,összesen két lap,a Népszava és a Vasárnapi Hírek nincs az ország kirablóinak kezében.Már a laátszatra sem adnak úgy lopnak el mindent!!!!1290 menekültet nem vizsgálnak meg,de 20.000-nek pénzért adtak állampolgárságot!!!Azért csak szeresse a mocskokat,bizonyára megéri,mert ugye van az a pénz,vagy trafik,vagy föld,v,stb amiért eladják a leküket az ördögnek is!!!!

 249. 😀 Szívem szerint összecsődítenélek titeket egy tornaterembe és szövegértést gyakoroltatnék éhbérért. Szabó Vera elkezdett trollkodni, a sok nyomorék meg rázendít. Ezért rossz a demokrácia, az ostobák mindig jobban szaporodnak.

 250. Roppant hülye vagy,én csak azt kérdeztem itt élsz -e?látom,egy idióta fitymaszos agymosott kretén vagy,na pá!Mehetsz vissza a gumiszobába!!!

 251. Ne haragudj,de te is hülye vagy,vagy csak hülye.
  Hányszor írták már le a nyugdíjasok velem együtt,hogy nem vagyunk eladóak.Szaros utalványokkal nem vesznek meg bennünket.Akkor te most mi a franccért hergelte a nyugdíjasok ellen?Anyád,apád nem nyugdíjas?Na erről ennyit.

 252. Nem , nem a hülye nyugdijasokat eteti meg hanem a hülye embereket, Ahhoz meg nem kell nyugdijasnak lenni. Nem is tudom,de valahol egyszer olvastam -fajra,nemre , korra tekintet nélkül.

 253. A focisták (több)milliós fizetést kapnak, de mit tesznek érte? Szerintem ezért a minimál fociért minimálbért kell adni! Ha így lesz, akkor rögtön kiderül majd, hogy ki az aki focizni akar és ki az aki csak pénzt kapni!

 254. Undorító dolog egy olyan Ember bejegyzését politikai célokra felhasználni aki soha nem politizál és nem foglal álláspontot egyik oldal mellett sem. Ez mindenki tudja aki csak egy kicsit is ismeri a munkásságát.

 255. Misi védelmében – bár nem szorul rá -, ha én egy szendvicset adnék a hajléktalannak, akkor hozzám vágná, hogy vigyem a fenébe, neki pénz kell. Jártam már igy! Sokan kihasználják a hiszékenységünket.

 256. Az édesapám bánatos lábaszárát. A 130 csatorna amit, az Invitel biztosit, bármelyike fogható nézzhető. Jó lenne, ha nem néznék le a nyugdíjasokat, akik nagy része a mai napig dolgozik. Ki így, ki úgy. Nagyon sok ismerősöm és jó magam is aktív dolgozó vagyok. A nyugdíjam nem éri el a 100eft-ot.nem azért dolgozom, mert nem tudok megélni, ha emiatt azért, hogy az ember szellemileg fitt maradjon. Okos telefon, okos tv, laptop társaságában élek. Olvasok, sütök- fözök

 257. Kedves Gréta, nagyon megköszönném neked, ha nem általánosítanál a nyugdíjasokra vonatkozóan. Én is nyugger vagyok és még nagyon sokan vagyunk akik nem hülyék, és nem lehet kilóra megvenni bennünket. Ha megnézed a fideszhívőket nem mind nyugger, van köztük fiatal is. Próbálj meg másként fogalmazni! Köszönöm, egy nem hülye nyugger!!!

 258. Ne magadból indulj ki azért mert valaki vidéken él azt végzi hogy te tudj mit enni és utána szemét dolgokat mondani biztos több inteligencia van benne mint amivel te rendelkezel

 259. reménykedjünk! Mindenki el megy szavazni, és majd a rácsok mögül nézheti a kis törpe, hogyan fejlődim Magyarország!

 260. Sajnos igaz. Mióta szüleim nyugdíjasok azóta 180 fokos fordulatot vett a véleményük. Azt mondják,ők jobban élnek mióta nyugdíjasok. Viktor lett az isten. Nem értik meg ,hogy az unokáikkal szúrnak ki . A faluban ,ahol élek a nyugdíjasok és a Tanárok!!!!!!!!!!!!!! 90 %-a fröcsögve átkoz mindent és mindenkit aki nem Fideszes. Mit várunk azoktók akik meg vannak győződve hogy Soros György egy Migráns terrorista akit Bin Laden képzett ki. Mikor ezt hallottam sokkot kaptam.

 261. Megköszönöm a kritikát a nyugdíjasok nevében. De nem tudja, hogy én ezerrel osztom meg a Facebook-on és a Twetteren a gyalázatos dolgokról a cikkeket, sőt még az asztrológiát is bevetettem, foglalkozom vele, hogy vigyázni kell a 8-ával, mert ott nagy feszültségek lehetnek, figyeljünk egymásra, hogy nehogy valami galiba legyen. Sokkal többet teszünk mi nyugdíjasok a változásért, mert nagyon sok volt televíziós kollégám van ott, akik szintén osztogatnak mindent, természetesen a véleményükkel ellátva. Sajnos, a probléma ott van, hogy vannak olyan idős emberek, akiknek nincs pénzük újságot venni, nem tudnak TV-t nézni, velük lehet gond. Erről is írtam egy szösszenetet, hogy mindenki kapja el szegényeket, és világosítsák fel őket, hogy az Erzsébet utalványt amit kaptak nem vehetik el tőlük, tehát nyugodtan szavazzanak másra, hogy jobb és élhetőbb világ legyen itt Magyarországon.

 262. Aki normálisan “gondolkodik” egyetért veled. Sajnos a nép butítás eredménye kézzel fogható.Köszönhetően a “Médiának”

 263. Trutyi nem kellett volna, haza jönnöd Amerikából, maradtál volna, ott a gyerekeiddel együtt , nem hiányoztál nekünk,.! Ki vagy te egy okoskodó senki, aki kacsingat jobra, balra, ahol éppen több pénzt kapsz!Ingyenélő kis komonista, bérenc!

 264. Üdvözlöm!Meg talán azért,mert a fiatalabbak inkább közmunkaprogramban jeleskednek!Minden hol visszavárják a nyugdijasokat.Nézd az SZTK-kat.Közel a százhoz orvosok látják el a betegeket.Tisztelet Önnek,a célzás nem ide szólt.Szégyen,ahogy leépitették a munkamorált Magyarországon!

 265. Habzik a száj, fröcsög a nyál…..ó, de jó, hogy nekem jó kedvem van, és szép az élet. Úgy olvasom, nem a FIDESZ pártiak fröcsögnek….:))))))

 266. Ebben igaza van, de mikor azt látjuk, hogy habzószájú nyugdíjasok vernek újságírókat mert az szólni mer az imádott vezérhez akkor sajnos minden épeszű ember zsebében kinyílik a bicska….Persze tisztelet a kivételeknek…

 267. Ha most nem döntünk jól, tovább csinálják ezeket a dolgokat és még durvább lesz a lealázás, és a megtorlás. Csak az utóbbi hónapban 2milliárd ment a kampányukra. Az adónkból. Értjük?

 268. A régi rendszerben (szocializmus) is csak egy tv volt és egyféle újság, mégis tudtuk, hogy nem jó az, ami van. Csak nyitott szemmel kell járni és nem elhinni mindent,amit erőszakkal sulykolnak és hülyítenek.

 269. Kedves Fideszes barátaim! Mondjatok még egy olyan Országot, ahol több stadiont adnak át évente, mint ahány gólt lő a válogatott!

 270. Ne a nyugdijasokat szidjátok nagyon hülyék ! Ti választottátok meg többszörösen , csinált amit csinált ,miért nem közbe avatkozott bele ez a sok okos , mert csak itt tudtok pofázni ha ki kell állni mindenki behuzta fülét farkát ! A lényeg az hogy sok mindent elbasztak , de most van igazán nagy szükség rájuk , mert ha nem ők nyernek ide költözik Afrika ! Ha eddig kibirtuk a következő 4-év még hozhat jót-is ! Nézzétek meg kik a jelöltek , akár ki nyer az is azzal kezdi hogy a zsebe tele legyen ráadásul mi is migráns ország leszünk , erőszak-gyilkolás ez hiányzik ! Nem hülye a nyugdijas csak előre látó !

 271. Amit leírt, mind helyes, így kellett volna, kellene tenniük! Sajnos Ők nem hiszik el, az alábbi mondásokat sem: Egyszer fent, aztán lent! Egyszer hopp, aztán kopp! Ők csak mennek, menetelnek elvakultan a saját nézetük, akaratuk után! Nagy árat fizetünk ezért!

 272. Igazat adok neked abban hogy:”De a nép nem akar változtatni jó ez így” nekik. Ha akarnák letudnák váltani a fideszt,de hát nem akarják.

 273. Csak cseszegessétek a nyugdíjasokat, mi nem vagyunk megvehetők pár száz forinttért, ahová ti igyekeztek, mi már onnan megjöttünk, az élettapasztalatunk megvan ahhoz, hogy helyesen döntsünk és ne bízzuk az országot olyanokra, kik már több alkalommal leültették. Vidéken éltem már át a privatizációt, láttam, hogy semmizik ki az egyszerű embereket, mind azok, kik előtte alkalmazták őket és miként gazdagodtak meg. Akit itt szapultok, Ő volt az, ki nagy lépést tett a fekete munkabérek kifehérítésén, ha Ő nincs, manapság sok nyugdíjas éhen halna, hallom, még manapság is vannak kiskapuk,nem jelentik be a dolgozójukat, teljes munkaidővel és bérrel, ami majd a nyugdíj alapot képezi.A mai ellenzék természetesen ígér fűt-fát, mivel most tele a kassza, van miből adakozni, de ismeritek “nincs az a sok, ami el ne fogyna” és mi lesz azután? Azzal is számoljatok, miként etettek tízezer embert és tesztek a fejük fölé fedelet? majd három év múlva a család egyesítésnél minden férfi hoz három asszonyt és asszonyonként min. három gyereket? majd 15-évenként duplázódik, igen, kiszámoltam, ötven év múlva többségbe kerülnek.Mi nem magunkért aggódunk, hanem a családunkért és hazánkért, hogy az utódainknak is még legyen hová hazamenni. Tudtok alkalmasabb vezetőt jelenleg, ki a bal oldalról tudná vezetni ezt az országot? Akiket jelöltek, egy sem üti meg azt a szintet, akire rá lehetne bízni az országot, jól gondoljátok meg, mert ha tévedünk, két út létezik, vagy a polgárháború, melynek kimenete kétesélyes, vagy a szolgasors a saját hazánkban!

 274. Sőt TV sem volt ’56 előtt, csak a vezetékes rádió a falvakban… aki hülye, azon nem lehet segíteni, mert úgyis csak azt hallja meg, amit ő akar…

 275. nyugodj meg nem mind agyament,rengeteg fiatal agymosott van aki még a kézzelfogható tényeket is habzó szájjal tagadja

 276. Kedves Gréta!Nyugdijasok okos megfontolt emberek!Természetesen minden anyagi támogatást amit adnak elfogadjuk és megköszönjűk!Eleget lenyult ez a kormány tölűnk- hogy némi pénzt visszajutason hozánk!DE ÉN MINT NYUGDIJAS ELNÖK KÍJELENTHETEM NEKED HOGY AZ A LÉTSZM AMI HOZÁM TARTOZIK!BÍZTOSAN NEM A JOBBOLDALRA SZAVAZ!!!

 277. az a baj hogy nagyrészt nem azok a sportolok akik izzig vérig szeretik a sportot—-nincs összefogás az országban —-amikor az úgy mond agyon iskolázott réteg szégyeníti a nemzetünket—-a határon kívül élő magyarok valamint a külföldre kiment dolgozni magyar állampolgár ne szavazhasson—-ott fejtse ki a véleményét ahol életszerűen van —köszönöm

 278. Sajnos nagyon sok nyugdijas hülye.Megeteti őket a sok hazugsággal krumplival tejjel,meg Soros tervel és ezt megeszik.

  És nem veszik észre hogy mekkora hülyét csinál belőlük..

 279. Rohadt nagy tévedésben vagy. A szüleim is nyugdíjasok, de még véletlenül se jutott eszükbe benyalni ezeknek a senkiháziaknak pár ezer rongyos forintért, és még sok ilyent ismerek. Az a reklámbanya aki kezet is csókolt neki, alighanem fogalma se volt róla hol van és kinek a szaros mancsát nyalogatja.

 280. Hol van ma egy John Wilkes Booth, Gavrilo Princip, Stauffenberg ezredes, Nathu Ram Godse, Lee Harvey Oswald, Ali Agca, Jigal Amir? Hogy csak a legismertebbeket említsem.

 281. Leszel szíves nem általánosítani! Ez pontosan olyan, mint a “Pesti Srácok” nevű portál, ( nem tudom hogy volt pofájuk ezt a nevet fölvenni?!) mindenkit válogatás nélkül leárulóz. Mégis hogy a bánatban van ehhez jogotok!!!

 282. Azt hittem, hogy több esze van ennek az embernek. Ha valakinek neki tudnia kellene, hogy az EU-s pénzek címkézettek, tehát vagy stadiont építek, vagy semmit, de azon a pénzen nem lehet kórházat építeni vagy bért fizetni. Mint ahogy a kórházakra csak a vidéki régiókban lehetett költeni, és Budapestre nem. Egy kicsit utána kellene olvasni az EU működésének. Na azért lássuk is a listát, hogy mit is tett ez a kormány:
  1. 2007-ben még 8 százalék volt az infláció,
  2016-ban mindössze 0,4 százalék.
  2. Az uniós átlagnál magasabb a gazdasági növekedés.
  3. A negyedik legkedvezőbb munkanélküliségi adat
  az Európai Unióban.
  4. A kétgyerekesek családi adókedvezménye 2018-ban
  már havi 35 ezer forint.
  5. A nettó átlagkereset elérte a 200 ezer forintot.
  6. 2010-hez viszonyítva duplájára nőtt
  a szakmunkás minimálbér.
  7. 2010-hez viszonyítva 88 százalékkal
  emelkedett a minimálbér.
  8. A nők 40 év után nyugdíjba vonulhatnak.
  9. A szakorvosok fizetése két ütemben
  207 ezer forinttal emelkedett.
  10. 2016 és 2018 között összesen 67 százalékos
  béremelés a mentőknél.
  11. 9 százalékra csökkent a társasági adó,
  ami Európában a legalacsonyabb.
  12. 7,5 százalékponttal csökkentek a munkaadói adók.
  13. 500 milliárdos fejlesztés és 400 milliárdos bérfejlesztés
  az egészségügyben.
  14. Duplájára emelkedett a gyógyításhoz használható
  MR-eszközök száma.
  15. Új szuperkórház épül Budapesten.
  16. 2017-ben már 100 ezer gyermek üdülhetett
  Erzsébet-táborban.
  17. A 2018-as költségvetésben 430 milliárd forinttal
  több jut az egészségügyre, mint 2010-ben.
  18. A várólistán levő betegek száma a 2017 májusára
  60 százalékkal csökkent.
  19. 2012 és 2017 között 650 milliárddal nőttek
  az oktatásra fordított költségvetési kiadások.
  20. Magyarország többet költ az OECD és az unió
  átlagánál az oktatási rendszerre.
  21. Az óvodai férőhelyek száma közel 9200 férőhellyel,
  míg a bölcsődei férőhelyeké 12 ezerrel növekedett 2010 óta.
  22. Ma már évente több mint egymillió gyermek kap
  ingyen tankönyveket.
  23. Minden 35 év alatti fiatalnak ingyenes
  egy nyelvvizsga megszerzése.
  24. Háromszor többet fordítunk gyermekétkeztetésre,
  mint 2010-ben.
  25. 2012 óta több mint 730 ezerrel csökkent
  a szegénység kockázatának kitettek aránya.
  26. A Munkahelyvédelmi akció 900 ezer munkavállaló
  foglalkoztatásához nyújt segítséget.
  27. A termékenységi ráta a 2010-es 1,25-ös szintről 2016-ra
  1,49-re emelkedett, amire 1996 óta nem volt példa.
  28. 15 százalékra csökkent a személyi jövedelemadó,
  amelynek 2010-ben a felső kulcsa 32 százalék volt.
  29. A pedagógusok bérére 250 milliárd forinttal fordít többet
  a kormány, mint a pedagógus-életpálya bevezetése előtt.
  30. A rezsicsökkentéssel egy átlagos háztartás évente
  átlagosan 110 ezer forintot takarít meg.
  31. A rezsicsökkentés óta felére csökkent
  a lakossági közműtartozások összege.
  32. 40 féle ügyintézés díja szűnt meg 2016-ban és 2017-ben,
  ingyenessé vált például a lakcímkártya,
  a személyi igazolvány és az anyakönyvi kivonat igénylése.
  33. 5 százalékra csökkent a sertés- és a baromfihús, a tej,
  a tojás, a hal és az az éttermi fogyasztás
  és az internetezés áfája.
  34. 11,8 százalékról 4 százalékra csökkent a munkanélküliség.
  35. 2010 óta 280 ezerrel csökkent a munkanélküliek száma.
  36. 2010-hez képest már 735 ezerrel dolgoznak többen.
  37. Az elmúlt 7 évben az EU-ban nálunk nőtt
  legnagyobb mértékben a foglalkoztatottság.
  38. Több bűnöző a börtönökben, lényegesen javult
  a közbiztonság.
  39. Nagysikerű vizes világbajnokság.
  40. Új egészségügyi szűrőbuszok járják az országot.
  41. 2010 óta megduplázódott a biogazdálkodással
  foglalkozó termelők száma.
  42. Kivezettük a devizahiteleket.
  43. 2014 óta a nem teljesítő lakossági hitelek
  több mint a felére csökkentek.
  44. Akár 20 millió forinttal segíti a kormány
  a családok otthonhoz jutását.
  45. 2015 óta több mint 60 ezren vették igénybe a CSOK-ot.
  46. Jövőre 226 milliárd forintot fordítunk otthonteremtésre.
  47. Ingyenes lett a személyi igazolvány, a lakcímkártya,
  és a jogosítvány kiváltása.
  48. 2010 óta több mint 1000 kilométerrel nőtt
  a kerékpárutak hossza.
  49. 2012 óta 3% alatt tartjuk az államháztartási hiányt,
  ami a szocialista kormányoknak 2002 és 2010 között
  egyszer sem sikerült!
  50. Az elmúlt 7 évben az EU-ban Magyarországon csökkent
  a második legnagyobb mértékben az államadósság.
  51. 2010 óta 30 új mentőállomást épült.
  52. 2010 óta 500 új mentőautó állt szolgálatba.
  53. A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program
  keretében 27 új tornaterem és 25 tanuszoda épül meg.
  Továbbá:
  – Újjáépült a Zeneakadémia,
  – a Vigadó, Wellish-palota (Igazságügyi Minisztérium épülete)
  impregnált kövekkel tatarozták és teljesen újjá varázsolták
  a Parlamentet. Megújult:
  – az Olimpiai park,
  – a Ferenciek tere,
  – a Keleti pályaudvar,
  – az Erkel Színház,
  – a Mátyás templom,
  – a Várkert Bazár,
  – a Palota Negyed a VIII. kerületben és szinte az egész kerület!
  – a Sasadi út (a volt Osztyapenkó) és környéke.
  – Megnyílt a felújított füzéri vár.
  – Elkészült a 4-es Metró, a Keletitől a Kelenföldi pályaudvarig.
  – Új egyetem született és épült, a Ludovika és most épül
  a Campus kollégiuma.
  -Befejeződött a Széll Kálmán tér felújítása.
  Tovább folyik a kórház felújítási program is!
  – 6,8 milliárd forintból felújított Szent Imre Kórház,
  – 600 millió forintos rehabilitációs ellátás fejlesztés
  az egri Markhot Ferenc Kórházban.
  – 10 milliárd forint a sportkórház felújítására,
  – 1,4 milliárdért épül a körmendi kórház, a kórházban
  8000 négyzetméternyi részt felújítanak
  és 300 négyzetméter új épületrészt építenek.
  – 1,4 milliárd jut a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház
  átépítése és korszerűsítése.
  – 30 milliárd forintból újul meg a Zala Megyei Kórház,
  – a Dombóvári Szent Lukács Kórház 1 milliárd 880 millió
  forintba kerül,
  – 11,2 milliárdos beruházás a győri Petz Aladár
  Megyei Oktató Kórházban.
  Még néhány kórházi tétel:
  – Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP-en.
  – Pécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítása.
  – Heves megye, Markot Ferenc kórház 6 milliárd.
  – Szombathely Markusovszky kórház.
  – Hatvani Albert Schweitzer fél milliárd.
  – 6 Bethesda gyerekkórház. Budapest
  – Debreceni kórház.
  – Körmendi kórház, épülőben 1.4 milliárd.
  – Kaposvári kórház. 1.5 milliárd!
  – Békés megyei Pándy Kálmán kórház, Gyula
  – Bajcsy-Zsilinszky kórház, Budapest
  – Várpalotai kórház.
  – Uzsoki kórház. BP. 6.5 milliárd ft.
  – Nyíregyházi kórház.
  – Dombóvári kórház.
  – Hódmezővásárhelyi kórház 896 millió.
  – Somogy megyei Kaposi Mór kórház, Kaposvár
  – Siófoki kórház.
  – Pécsi kórház.
  – Mohácsi kórház.
  – A győri Petz Aladár 11 milliárd CSÚCS TECHNOLÓGIA !!!
  A hűtő-, és mosógép csere pályázat is említésre méltó, stb…
  Lekerültünk a szégyenpadról, ahová az előző kormányok juttattak bennünket. A nemzetközi minősítő cégek
  felminősítették Magyarországot!
  Persze sok-sok lényeges dolog kimaradt a listából,
  de ennyiből is jól látszik, hogy az Orbán-kormány teljesítménye
  minőségileg és mennyiségileg is más kategóriát jelent,
  mint ami a korábbi balliberális alatt történt.

 283. Van egy másik listám is, ez előző rezsim értékelése:

  Baloldali személyek jogerős bírósági ítélettel:
  1. Bajor Zoltán SZDSZ vesztegetés előzetesben
  2. Tátrai Miklós MSZP hűtlen kezelés előzetesben. Nemzeti vagyonkezelő
  3. Wieszt János MSZP vesztegetés előzetesben
  4. Kabai Károly MSZP adócsalás, magán okirat h. 2,6 év jogerős börtön
  5. Nagy Imre MSZP 100 millió áfacsalás házi őrizet
  6. Zuschlag János MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés 6 év letöltendő börtön
  7. Fürst György MSZP hűtlen kezelés SZABADLÁBON Terézváros védekezik
  8. Páva zoltán MSZP hűtlen kezelés SZABADLÁBON komló védekezik
  9. Orbán István MSZP vesztegetés előzetesben
  10. Benedek Fülöp MSZP okirat hamisítás 1.5 év felf.
  Államtitkár számtalan bűncselekmény és folyamatban lévő eljárások!
  11. Horváth Klára MSZP hűtlen kezelés eljárás alatt
  12. Herédi Dezső MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés előzetesben Tiszaderzs vádemelés
  13. Gál István SZDSZ hűtlen kezelés megalapozott Balmazújváros gyanú,
  14 Szabó Lóránd MSZP-SZDSZ személyes adatokkal pénzbírságra dombóvár visszaélés ítélve
  15 Kálmán András MSZP Hűtlen kezelés előzetesben
  16. Karakasev Anna MSZP Sikkasztás 10 hó. Börtön Salgótarján
  17. Walter Dezső MSZP Hatalommal visszaélés Jogerős ítélet
  18. GYURCSÁNY FERENC Altus ügy. Bíróság mondta ki, jogosolatlanul gazdagodott a magyar állam rovására 84 millió forinttal (csak ,,elévült” mint a böszödi eszéd).

  19. Rácz Péter Magyar úttörő sz. hűtlen kezelés 1,5 év felfüggesztett
  20. Csonka Gábor MSZP vesztegetés 3év börtön
  Lendvai kampányfőnöke. Hivatali befolyással üzérkedés
  21. Szabó Gábor MSZP- SZDSZ Magánokirat hamisítás 8 hó börtön
  22. Kaszab Csaba MSZP hivatali befolyással üzérkedés 2 év börtön
  23. Szarvas Attila MSZP társadalom biztosítási csalás 1év 10 hó börtön, szökésben
  24. Pénzes Sándor Veres János Adócsalás jogerősen elítélve
  25. Hunvald György MSZP üzletszerűen, folytatólagosan előzetesben elkövetett vesztegetés, stb.
  26. Nyékesi Béla MSZP 300 milliós csalás Megalapozott gyanú
  27. Kálmán András MSZP hűtlen kezelés. Megalapozott gyanúval nyomoznak. Dunaújváros
  28. Borovszki Tímea MSZP hűtlen kezelés Előzetesben
  29. Gál György MSZP üzletszerű, bűnszervezetben előzetes
  30. Kardos Péter SZDSZ elkövetett csalás letartóztatásban
  31 Hunvald György MSZP sikkasztás mind a hárman
  32. Nyolc Erzsébetvárosi MSZP-s képviselő az előző három díszpinty mellett előzetesben, vagy szabadlábon védekezve.
  33 Kolompár Orbán MSZP sikkasztás vádemelés Ha Ha Ha!!! csalás megtörtént
  34. Kodela László MSZP adócsalás 8.1milliós pénzbünti
  35. Weiszenberger L.MSZP hivatali befolyással jogerősen üzérkedés elítélve
  36. Benedek Fülöp MSZP hivatali visszaélés jogerősen államtitkár számtalan más bűntett elítélve jelenleg is folynak a bűntető eljárások ellene
  37. Balázs Gábor MSZP számlagyár felfüggesztett szabadságvesztés
  38. Deme Gábor MSZP kettős gyilkosság előzetesben
  39.Gyarmati Mihály MSZP hamis tanuzás 800 forint Nyíregyháza pénzbünti
  40.Hámori Csaba MSZP emberre fogta vadászfegyverét börtön felfügesztett
  41. Hering Gyula MSZP PÉCS 100 márkát lopott az édesanyjától 1 év börtön. Ez a legszebb !!!
  42.Kemecsei Árpád Barát Etele kampány Csalás, fiktív számlák megalapozott gyanú, nyomoznak
  43. Kövecses Gábor MSZP csalás, sikkasztás vádemelés közokirat hamisítás alatt
  44. Lados István MSZP Zuschlag ügy elitéltje STB….

 284. És ezt se felejtsük el:
  1.Giga kölcsön – a Bajnai-Gyurcsány tandem 2008-2009-ben vette fel, 2010-2014-ig vállalta a visszafizetést; ennek ára:
  a/ 2 évre befagyasztják a közszféra bruttó bértömegét;
  b/ 10 százalékkal csökken a táppénz;
  c/ 12 milliárd dollárral a bankok feltőkésítése;
  d/ 25 %-os nyugdíjcsökkentés;
  e/ megszűnik a 13. havi illetmény;
  f/ megszűnik a 13. havi nyugdíj;
  g/ vagyonadó bevezetése 2012.ig;
  h/ önkormányzati támogatás csökkentése;
  i/ előre hozzák a nyugdíjkorhatár 65 évre való emelését;
  j/ 2009-ben nem fizetik ki a 13. havi nyugdíj második felét;
  k/ átütemezik év végére a 2009-re tervezett nyugdíjkorrekciót;
  l/ 2010-ben elmarad a nyugdíjkorrekció;
  m/ gyes és gyed együttesen három helyett csak két évig jár;
  o/ családi pótlék összegét, a korhatár 23-ról 20 évre csökken;
  p/ fokozatosan megszüntetik a gázár- és távhő-kompenzációt;
  r/ felfüggesztik a lakástámogatásokat;
  s/ tömegközlekedés támogatásának csökkentése;
  t/ közmédia támogatásának csökkentése;
  u/ az EU-s agrártámogatások nemzeti kiegészítésének csökkentése 2010-ben;
  v/ 20-ról 25 százalékra nő az áfa;
  2.eladták a MÁV legjobban profitáló részét a Kargót az osztrákoknak, azt ígérték a vasutasoknak, hogy részesednek pár százezer forinttal az eladás hasznából; Kóka János, Veres János – nem tartották meg a szavukat
  3.Kuncze Gábor cián kapszulákat akart adni nekünk – rádióban is hallható volt a nyilatkozata
  3.tűzoltók, rendőrök és tanárok túlóra díja hova lett?
  4.3,5 milliárd forint uniós támogatást kellett visszafizetnünk, mivel a szocik 2007-ben határrendészeti célok helyett vízágyúk vásárlására használták fel
  5.13 milliárd veszteség – a Moszkvai Magyar konzulátus eladása
  6.Hajdú-Bét ügy – ki a felelős az áldozatokért? Bajnai
  7.ágazatok eladása – a víz-, gáz-, áram – miért kerültek külföldiek kezére?
  8.4-es Metro, OLAF jelentés – 167 milliárdot elcsaltak
  9.2005. december – a Józsefváros pályaudvaron megszűnt a rendszeres forgalom, – a MÁV első pályaudvara
  10.2007. március – Gyurcsány-kormány leállítja 14 mellékvonalon a személyforgalmat
  11.2007. július – a MÁV-ból kiszervezik a személyszállítási üzletágat, megalakul a MÁV-START Zrt.
  12.2008. január – MÁV Cargo Zrt. privatizálása
  13.2009. október – leállítják 33 mellékvonalon a személyforgalmat
  14.24 milliárdos kár a repülőtér eladásával
  15.17 milliárdos kárt okoztak Dobrevék az EMIR-rendszer kiépítésével összefüggő szabálytalan közbeszerzések ügyében
  16.10 milliárd Ft – meg nem valósult kormánynegyed
  17.41 milliárd Ft – Kőröshegyi (hegy nélküli Völgyhíd
  18.220 millió Ft – nem mozgó Időkerék Budapest
  19.2,1 milliárd Ft – sukorói telekcsere
  20.40 millió Ft – Bodrogkeresztúr 40 cm „kilátó”
  21.vizitdíj automaták kb. 650 000 Ft/intézmény
  22.kormányzati jósda – Szilvásy Péter (György öccse) az augusztus 20-i tűzijáték alatt kitört viharban öt ember meghalt, több száz pedig megsebesült. Az ombudsmani vizsgálat megállapította, hogy a történtek fő felelőse a Szilvásy György vezette kancellária.
  23.50 milliárd Ft – M6 homokdomb alagút
  24.kórházi széfek, „kakaóbiztos” számítógép
  25.kb. 400 millió Ft – Hagyó és társai által okozott kár
  26.MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés – 6 év letöltendő börtön, Zuschlag János
  27.adócsalás, magánokirat-hamisítás – 2,6 év jogerős börtön, Kabai Károly
  28.Altus-ügy – Bíróság mondta ki, hogy jogosulatlanul gazdagodott a magyar állam rovására 84 millió forinttal – megúszta, elévült, Gyurcsány
  29.MSZP Hivatali befolyással üzérkedés – 3 év börtön, Csonka Gábor
  30.MSZP hivatali befolyással üzérkedés – 2 év börtön, Kaszab Csaba
  30.MSZP sikkasztás – 10 hó börtön, Karakasev Anna
  32.Hűtlen kezelés, Magyar Úttörő Szövetség – 1,5 év felfüggesztett börtönbüntetés, Rácz Péter
  33.MSZP társadalombiztosítási csalás – 1év 10 hó börtön, Szarvas Attila
  34.MSZP adócsalás – 8,1milliós pénzbüntetés, Kodela László
  35.MSZP hivatali befolyással üzérkedés – jogerősen elítélve, Weiszenberger L.
  36.Benedek Fülöp MSZP hivatali visszaélés, számtalan más bűntett – elítélve
  37.MSZP számlagyár – felfüggesztett szabadságvesztés, Balázs Gábor
  38.MSZP – a Zuschlag-ügy elítéltje Lados István
  39.MSZP – emberre fogta vadászfegyverét – felfüggesztett börtön, Hámori Csaba
  40.Kórházbezárások
  41.OPNI megszüntetése
  42.Minden ágy mellé széfek felszerelése, amelyet később leszereltek és a Péterfy Kórház pincéje tele
  van velük.
  43.receptfelírási díj
  44.Simon Gábor korrupciós ügye
  45.Botka szegedi tevékenysége: Mars tér ledózerolása
  46.MÁV tehervagonok eladása ócskavasként

 285. Orbán is egy faszszopó de a többi is! Addig míg az összes ki nincs nyírva addig a dolgozok mindig is el lesznek nyomva. Ebben az országban újra 48.at kéne csinálni hogy rend legyen és a dolgozó emberek javát nézzék ne a sajátjukat. Sajnos addig míg kő keményen ki nem állunk az érdekeink ért addig azt tesz mindegyik párt amit csak akar így a saját zsebét meg tömi a több meg leven szarva. És sajnos mi magyarok vagyunk olyan birkák hogy ezt el tűrjük! Egy szóval fel kéne kötni az összes pártot és vezetőjét . És utána lenne valaki aki kormányozná az országot tudatosulna benne hogy ha nem a nép érdekét nézné akkor ő is úgy jár mint az elődjei. A Migrásokról annyit hogy sokat járok külföldön és saját szemmel látok dolgokat sőt tapasztalatok is ki fosszak az autót be törik a szélvédőt de velem kurvara rosszul járnak mert bészból ütővel közéjük csapok és nem érdekel hogy ha ott döglik meg de ez nem csak rájuk vonatkozik legyen az magyar cigány román német vagy bárki aki rám támad vagy az autómat bántja. De az biztos hogy aki be engedi őket utána ne sírjon hogy meg támadták! ez az én véleményem! lehet bunkónak tartani!!

 286. Nagyon sok utat épített a Kormány, sok kórházat újított fel, még folyamatban is van. Az egészségügyben folyamatosan emelik a béreket.

 287. Te meg miről beszélsz? Belátsz talán a szavazófülkébe, hogy ennyire tudod, hogy ki kire szavaz? Mostmár legyen ebből elég!

 288. kedves : Vujity Tvrtko itt a beszèd kevès, ide olyasmi emberkell mint Orbán M.Elnök Gazdagságra èrtem , s egy kis horti rendszer.sokat hallotam abban a időbe, mindenki lopot denem hiányzott semmi. mostmeg senki semit ..de hiányzik minden.
  ha jo hallom amiket pletykának, ” igaz nem ” meg cáfolni isem erősiteni nem tudom M Ország adosága ö…20. èv allat fizethető meg a. államnak..
  – vannak forás vizeink mi fütèst biztosit egy èlletre. mègis veszük a gázt (tán kenőpènzt kap èrte ki alkutfogad )
  hogy javulna az ország? ha mindenkiHatalmas igèret s adományt mond. de markukat tartsák , s csak vállasztásig szòl a igèret vagy.. ha új vállasztás közeg! le ìrom mert unatkozok de, csak szöveg lol… Lexarom ki nyer ki nem. szavazni sem szavazok mind 1. mszp, fidesz ,szdsz jobbik.mpl..stb… ugyse lesz jobb mìg egy
  1.) egy milliárdos
  2.)- okos ember
  3.) aki aszt nèzne mia helyes s hol tudna segìteni ,vagy javitani.ezmeg kb.. A villágon 100 ember. de vajon van egy közülük M.Or…. on???

 289. Kedves Bocsor Monika !Szeretném tájékoztatni arról,hogy senki se kap dupla családi pótlékot sem augusztusban,sem decemberben.Csupán a szeptemberi és a januári hónapra járó összeget utalják el korábban.Például ez is egy megtévesztés amit ön el is hitt!Nem is értem hogy hogy erről nem tud ha két gyermeke is van.

 290. Tőröcsik Gréta! Ön milyen jogon deklarálja a nyugdíjasokat? Kikérem saját magam és a nyugdíjasok jelentős része nevében! Látta a békemenetet március 15-én? Nem csak nyugdíjasok vonultak. Voltak ott bőven az ön korosztályából is. Az ön nagyszülei lehet, hogy megvásárolhatóak Erzsébet utalványokkal, de nem mindenki adja el a szavazatait. Tisztelettel megkérem, ne oktassa ki és tegezze le a nyugdíjasokat, mert nincsen joga hozzá!

 291. loykogyörgy: Kérdem én hogy a szeretet Gyurcsány mit is adott a nyugdíjasoknak, és ő nemetete meg a sok hülyét? Csak maguknak jár a szájuk, akárki a vezető mindenkit kritizálnak! Orbán legalább ad valamit az MSZP meg elvét…..

 292. A Soros lefizete a kazakokt! Zegény drágalyo mini szterelnökurunk most szómoru lehet. Ismét kiderült hoty kevés a stadilyon. Imátkozzúng Orbánn Vigtorér és töb stadijonnér kécceres erövell 3szor anyit!

 293. Mesélj, miben hülyítik ? Érdekes, nekem nagyon sok nyugdíjas ismerősöm van, mind facebook-kal (köztudottan nem kormánypárti média) és Kelet-Magyarországon élnek és interneteznek. Hát ezek a “hülye” kelet-magyarországiak csak hülyülnek a liberális facebooktól, nem kapnak elég infót, mert a facebook rögtön törli, ha “hülyítést” vél felfedezni, lásd, Lázár video.

 294. 72 évesen ilyen stílus ? Micsoda élettapasztalat. Na, erre mondom én, h a kor csak egy állapot, az alapján nem jár tisztelet. Főleg, ha kép és név nélkül szitkozódik az illető, mint te.

 295. Miről beszéltek itt ? Nem szégyellitek magatokat ? Nem Orbán eteti a szavazatok miatt az embereket, hanem az MSZP a Várna utcai lakókat pénzzel és a szokásos húsvéti sonkával.

  Vujity Tvrtko pedig menjen vissza Amerikába, és ott vauzon. De ne uszítson itt. Vagy talán ő is Soros zsebébe nyúlkál ?

 296. Krivánom hogy soha ne legyen részed abban amit szerinted hazudnak a Németországi helyzetről. Addig jó amíg Orbán meg tudja gátolni, hogy ide is betelepüljenek.

 297. Na és mesélj, miért hazaáruló Orbán vezérünk ? Csak szitkozódol, olvastam egy pár röfögésedet (hozzászólásnak nem lehet nevezni). Idegbeteg vagy és depis, de tényeket nem soroltál és a bizonyítékokat sem csatoltál. Viszont ebben a nagy diktatúrában le mered felcsúti törpézni a miniszterelnököt.

 298. Idióta Etelka ! Orbán egy barom aki egyáltalán nem akarja megakadályozni ,hogy hazánkba idegenek jöjjenek ! Szerinted a csibedrót kerítés és az óriásplakátok riasszák el a migránsokat? NEM ! Ez az orbáni fostenger, ami fogadja itt őket Európa majdnem közepén , attól riadnak meg. ! Jaaaa??? ..és rogánTonyesz letelepedési kötvényeivel az jön be aki akar, ugancsak ellenőrizetlenül és több ezer kitudjamiféle idegeneket betelepítettek titokban ! Orbán egy tróger gazember, aki Európát is veszélybe sodorta a letelepedési kötvény vásárlókkal………és még egy érdekesség, egy rozoga repülő ki-be szálldosott az országba, potenciális terroristákat szállítva. A pökhendi dagadt törpe a mellét veri, hogy megvéd bennünket, de a légterünket nem védik ! Orbán ilyen tróger, hazug gazember, aki hazudik telipofával és kifosztotta az országot a bandájával ! Etelka ! Te hol élsz?….ha nem itt akkor megkérlek, baromságokat ne irogass !

 299. Kata , te agyatlan fidess-nyalonc! A vidéki napilapok kivétel nélkül Vajna és Mészáros kezében van ! Orbán egy hatalmas gazember és ez már a világ tudomására jutott! …….Rólad kell megmintázni az agymosott buta nyugger szobrát!

 300. Na figyú Lesták ! Orbán egy elmebeteg állat, akin már nem lehet segíteni, ha én idegbeteg vagyok az abból adódik, hogy Orbánisztánban nem éppen nyugodt az élet ! ….van különbség, ha egyáltalán fel tudod fogni ! ………Robcsi, a fura testtartásodból arra következtetek, hogy fogyatékos vagy …….szerintem az agyaddal is baj lehet, ha beszopod a fityiszes hazugságokat !

 301. Kussolj te rohadék állat ! ……. azt kívánom, hogy sokáig vergődj, sokáig szenvedj, mert nálad nagyobb szemét, tróger gazembert nem ismerek !

 302. Misike ! Agyhalott narancsos majom ! Nyomorék a jó édesanyukád aki egy ekkora barmot a világra sz@rt mint te !

 303. Az agymosott fajtádnak minek kéne magyarázni, miért hazaáruló a csúti dagadt disznó? ….ruszkikhaza Viktor ma Putyin bácsi seggét nyalja !

 304. Lesták ! Te új vagy a CÖF -ös majmok között! …..gyengus vagy nagyon ! ……..töröld le a szádat, mert sz@ros !

 305. Ugyanezt mondhatom, hogy baromságokat ne írogass.. Hogy valaki ilyen rosszindulatú legyen az már Nobel díjat érdemel.
  Milyen jogon beszélsz így bárkiről is ? Gondolom ha személyesen találkoznál vele, már nem mernéd a szemébe mondani ezeket az ocsmány jelzőket. Sajnos ez jellemző a magyarok egy részére. Sunyiba, alattomos módon nyilatkozni, de a nyíltság már nem megy. Milyen veszélybe sodorta Európát ? Ki várta tárt karokkal a kedves, szegény, úton útfélen szaró, erőszakoló, gyilkos, állatokkal szexszelő, gyerekeket tönkre tevő barmokat. Ja ha neked ezek hiányoznak, akkor menjél közéjük A másik kérdés, hogy mivel is fosztotta ki az országot ? Ja hogy megmentette a csődtől. És nem kerültünk a Görögök sorsára. Hogy kifizettük az IMF hitelt, amit úgy vettek fel az elődei, hogy ha nem nyernek az akkori választáson, akkor ennek a kormánynak kell kifizetni. Abban reménykedtek, hogy nem fog menni és akkor lehet mondani, hogy az Orbán a hibás és új választást kell kiírni. Kifizette a Tűzoltók felgyülemlett túlóra pénzét, amit sem a táncos ferike, sem a libatolvaj bajnai nem tett meg. Lehet feltenni más országban lévő fotókat, hogy lám lám az egészségügyi állapotok, de folyamatosan emelik a bérüket Felújítanak milliárdokért és új műszerekkel látják el a kórházakat , amiket annak idején bezárattak, Iskolákat tataroznak, bővítik, ahol a gyerekek ingyen tankönyveket kapnak, ingyen gyermekétkeztetés van. Nem sorolom, mert talán elfáradna a szemed az olvasástól. Szóval ha itt élsz, akkor próbáld meg a szemüvegedet lecserélni.

  Mentes
  a vírusoktól. http://www.avg.com

  2018. március 25. 19:35 Disqus írta, :

 306. Hol élsz agymosott vén luvnya ? …de mindegy is A fajtáddal nem tudok mit kezdeni! Ha te a dagadt cigányt sztárolod, akkor egy barom vagy ! Tudod, a beszari csúti már csak a seggnyalói közé és az óvodások közé mer menni, golyómellényben ! ……de nem sokáig, mert az elmebeteg barmot, vagy így, vagy úgy el kell takarítanunk. ….mocskos hazug, köpönyegforgató tolvaj , országromboló gazember ! gazember !

 307. 75 éves “öreg” nyugdijas vagyok én is, de ugyanúgy én is felvagyok háborodva, hogy más hasonló korú szintén nyugdijas hogyan kerűl mély extázisba egy eszement “zsebnapóleon” őrűlt intézkedéseinek, tizen…testőrök gyűrüjében tett utcai “sétáinak” -amit a félelme miatt még az ovodások látogatását is csak golyóálló mellényben meri megtenni! Sajnálom a korosztályom azon tagjait, akik ilyen eszement hozzáállással az ország jövőjét, a fiatalok, az utánunk következők életét teszik tönkre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TÖK ÖNZŐEK, MERT NEKIK MÁR NEM SOK VAN HÁTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 308. Pontosan nektek nem lesz mindegy, ha a határon bejön a sok csőcselék és elárasztják Európát. Úgy látszik ennek a veszélyét csak a “hülye” nyugdíjasok érzik. Jó lenne rájuk hallgatnotok.

 309. Veronkám! Hívjunk mentőt? Úgy látom a gutaütés kerülget. Ne fordulj ki önmagadból, tartogasd a lélekjelenlétedet április 9-re. Ha gondolod küldünk mentőt akkorra!

 310. Te vera! Nem is vagy élő személy! Ennyi mocskolódást csak egy ellenzék által fizetett bérenc tud összehordani. Most jövök rá, hogy ti pedig akik vitatkoztok vele és el is hiszitek amit mond, nagyon naivak vagytok. Ébresztő! Átvernek benneteket és uszítanak.

 311. Trézsi ! …..neked kell mentő, mert te is elmebeteg vagy mint a csúti vezéred ! …….Figyú! ….te agymosott narancsos sz@jha ! Nincs sok esély, hogy NE a buggantagyú hazaáruló és bandája nyerjen ! …..tudod, ott van a buta fajtád, akikből kurv@ sok van….és az erdélyi bozgorok, akik úgy árulják magukat mint a sarki kurv@k ! …… ha neked tetszik, hogy lopnak a narancsos férgek, szavazz a vályogsori cigány suttyóra ! …… nekem már mindegy !

 312. Kedves Gréta! A nyugdíjasok nem adják el a lelküket, legalábbis a normálisak nem! Nagyon sok középkorú emberrel vívom a csatámat, mert nekik a fidesz az egyetlen lehetőség. Megosztottam a bejegyzést és az első reakció egy nem nyugdíjastól: “Virág Tavaszi Soviniszta trutymo”.

 313. Ne vegyünk mindenkit egy kalap alá! Nem a kisnyugdíjasok fognak rájuk szavazni és belőlük van több! Elégedett nyugdíjasnak magas a nyugdíja, vannak jólkereső családtagjai és/vagy tűzközelben van.

 314. Hát ez a gyalázkodás szégyen ami itt van a cikk alatt. Magyar emberek egymást gyalázzák, minden következmeny nélkül.

 315. Orbán nem gátolja, hanem ő csempészi be sutyiban a migránsokat. Na meg jópénzért bárki jöhet. Majd a rogán meg viszi a búsásan lefölözött hasznot.

 316. Abszolút igazad van Tvrtko! Teljes mértékben egyetértek veled, mert totálisan hülyének nézik Orbánék a népet és játszótérnek, kincses kamrának tekintik az országot!

 317. Nyugodtan hívjon fel Orbán Viktor, bármikor hajlandó vagyok a szemébe mondani a véleményem egy személyes találkozón. Kérjen tőlem időpontot bátran. Németh László elmeorvos.

 318. В каком порядке пользоваться кремами черный жемчуг алоэ для лица в домашних условиях от морщин по цвету образования делятся на: В отличие от дорогостоящих косметологических процедур и кремов зарубежных фирм, препараты российского производства не менее эффективны, зарекомендовали себя на рынке лечебных косметологических препаратов.