Botrány: az ország egyik legnagyobb sportembere nekirongyolt a Fidesznek

Forrás: Facebook - Kovács Tamás

Kovács Tamás kétszeres olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó, szövetségi kapitány, aki utóbbi tisztségében 4 olimpiai, 15 világbajnoki és 14 Európa-bajnoki aranyéremhez segítette tanítványait Facebook-oldalán fakadt ki a kormány telefonos kampánya kapcsán.

Posztja alapján arra lehet következtetni, hogy még azok körében is kiverte a biztosítékot a telefonos kampány, akik eddig rendíthetetlenül szavaztak a Fideszre. Kovács Tamás megállapítása szerint, ezek a hívogatások nem szolgálnak más célt, mint egy politikai ellenfél lejáratását.

Kovács Tamás Facebook Bejegyzése: HALLÓ NYUGDÍJASOK….!! Ma csöngött a telefonom a vonal végén annak a párt képviselőjének a hangja,akire 20 évig szavaztam, vagyis elért a Fidesz telefonos kampánya, amely meghallgatván hazugságra épül és semmi mást nem céloz, mint az idős emberek manipulálását, hergelését a Jobbik ellen. Nem csodálom,hogy hívogatnak: 2016-ban 2,7 millió ember részesült nyugdíjban, ellátásban, járadékban stb. Ez egy hatalmas szavazó bázis!! Az 1 főre jutó átlagos öregségi nyugdíj 107 968 Ft vagyis 340 Euro.

De azért ilyen „magas”, mert nyugdíjas politikusaink, volt elvtársaink, stb. havi millió forint feletti nyugdíjakkal tengetik életüket és ez nagyon megdobja az átlagot. Valamint az utolsó négy évben a nyugdíj emelések átlaga évente 1,9% volt,- idén 1,6% -vagyis az átlagos nyugdíj értékét véve ez egy átlagos nyugdíjas számára évi 2000 Ft körüli emelést jelentett!!! A nyugat európai országokban ennek az ötszöröse legalább az átlag nyugdíj mértéke. A mai nyugdíjasok nem tehetnek arról, hogy beleszülettek a Rákosi, Kádár korszak szegénységébe, diktatúrájába és az utolsó 27 év aljas korrupt rendszereibe.

A Fidesz fél a kormányváltó erőtől, a Jobbiktól, ezért vet be gyűlöletkeltő, társadalmi csoportokat megosztó, uszító kampányfogásokat. Úgy gondolom, hogy ez nem volt bölcs döntés, hiszen hiába nézi le a Fidesz a nyugdíjasokat, nagy részük nem fog bedőlni a kormány újabb hazugság kampányának, arról nem beszélve, hogy a Fidesznek van nagy tartozása a nyugdíjas társadalom felé, akiket nem szabadna hülyének nézni, szerintem minden nyugdíjas tudja, hogy kire fog szavazni, és ezért ez egy újabb pénzkidobás a magyar polgárok adó forintjaiból!!”

A Fidesz egyre nagyobb és több gyűlöletkampánya, úgy látszik visszafelé kezd elsülni és több szavazót veszít ezek által, mintha nem csinálna semmilyen kampányt.

loading...