Nem kicsit fogsz kiakadni azon a gyalázaton, amit az Igazságügyi Minisztériumban történt

Forrás: nol.hu / Földi Imre

A nyár kezdetén történt, ám csak most került napvilágra a hír, miszerint az Igazságügyi Minisztérium több százezer forint értékben osztott szét jutalmakat. Az intézmény 509 dolgozója fejenként bruttó 215 ezer forint értékű ajándékutalványban részesült, így a felső vezetők is.
A minisztérium a hírre reagálva azt közölte, ez teljesen bevett szokás, hogy a magas színvonalú munka elismeréseként, így jutalmazzák a dolgozókat.

Tehát mivel a juttatásra jogosultak körébe a politikai vezetők is beletartoznak, így semmi akadálya nem volt annak, hogy a miniszterek és az államtitkárok is kapjanak hozzájárulást a nyári költségeikhez.

Természetesen a dolgozóknak rendkívül nagy segítség lehetett ez az összeg a nyár kezdetén, de talán a vezetőknek nem lett volna olyan nagy szükségük erre a pénzre.

Trócsányi László miniszter például nettó 733 ezer forintot keres havonta, így ő talán ki tudná gazdálkodni a fizetéséből a nyári nyaralás összegét.

Az is kiderült továbbá, hogy néhányan nem csak a nyár elején kaptak jutalmat. Három államtitkár, Vízkelety Mariann, Kecsmár Krisztián és Völner Pál már tavaly november végén is kapott bruttó 250 ezer forintot a karácsonyi kiadásokra, igaz, ők csak nettó 660 ezer forintot keresnek havonta.

Így azért érthető, hogy nekik jár a jutalom. Ők tényleg rászorulnak az anyagi támogatásra!

Ekkora pofátlansággal már rég találkoztunk…

Forrás: napi.hu


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata