Ha eddig utálták Orbánék Sorost, akkor most egyenesen gyűlölni fogják – kemény évek várnak Orbánékra

Juszt László egy zseniális  bejegyzést tett közzé arról, hogy milyen módszerek fogják tovább nehezíteni Orbánék hazugsággyárát.

“Na, ha eddig utálták Orbánék Sorost, akkor most egyenesen gyűlölni fogják. Ugyanis az álhírek, a kamuoldalak leleplezésére finanszíroz projektet.

A még fejlesztési szakaszban lévő szoftver, a novemberre ígért Full Fact, „tényellenőrző” automata, mely rendes üzemmódban majd közvetlen emberi beavatkozás nélkül mondja meg egy hírről, hogy kamu, vagy hiteles a tartalma.

A londoni székhelyű Full Fact szervezet bemutatta a Guardien-nek a tesztverziót. A kész programot októberben mutatják be.

Az ígéret szerint azonnal, valós időben képes lesz jelezni, ha az újságban, a TV-ben, vagy akár a parlamentben hamis állítás hangzik el.

Képzeljük el, amint Orbán beszámol a 3 ezer milliárdos nyugdíjalapunk lenyúlásáról, vagy Szíjjártó elmeséli, hogy hogyan oktatta ki az amerikai külügyi államtitkárt. Rezsi Szilárd megmagyarázza, hogy kevesebbet fizetünk a gázért, mint 2010-ben. Folytassam?

Jobban nem fogunk élni, de piszok jól fogunk szórakozni.”

142 Comments

 1. Szánalmas ez az iromány. Semmi köze a kormányhoz. Inkább a BBC, CNN és a német sajtó rettegjen, meg az itteni libsi csicskamédia.

 2. “Én nem gondolnám, hogy azért, mert látom, hogy valaki lop, én is tolvajjá válok. Maga tényleg nem látja, hogy mi történik az országban? De, ha nem látja, legalább ne verné nagy dobra. Maga is mészáros, meg farkas flórián drukker?”

 3. Ez a Juszt egy alávaló,szánalmas alak. Sértődött ember.Persze nem azért sértődött meg mert megsértették, hanem azért, mert megmondták neki az igazat. Az fáj neki. Ki ő? Senkiházi.

 4. “Ezért önnek mennyit fizettek?
  Magának jó fizetés mellé jó nyugdíj is dukál majd meg ki tudja mennyit dolgozik zsebre .Szóval nézze hülyének azokat a barmokat ,akik maga körül ülnek.”

 5. ideje lenne már a politikai zsidonak a cionkomuves maganpénzhatalom mindent lefedö aljas takonyhadanak kotrodni

 6. ennek a hordának réze jobb is bal is.se egy pártot se tobb pártot.se parlamentet.visszavett alanyi jogu szavazati jogunkkal elve kozvetlenul valasszunk egy egyetlen embert aki mindent visz es kinevezessel kormányoz akit mi a nép alanyi jogon folyamatos népsavival masodpercalapu rendszerben ellenorzunk felmondasi idö nélküli szerzödes keretében.ha jo akár 50 évig maradhat ha nem akkor akar 5 nap mulva szevasz vera

 7. forradalmat munkastanacsokat.szja,kamat ,tözsde nyet.allami ipari beruhazasokat.5 millio embert kimenteni klimaallo viztarozotengeres öntözöcsatornas hazakba 1 millio felhektaros portakba ahol a házam a munkahelyem is biozoldseg gyumolcs kereteben fellabon sajat ellátasra mindenképpen.munka folyamatosan lenne a 10 darab 100 ezer portas mezovaros felépitesevel.saját ipart es közössegi mezogazdasagot.4 ha felett mindent helyi közossegi megmuvelésbe

 8. Jaj te vén irományos dolgozó férfiu, mond mikor kell kelned, hogy a gép előtt ülsz. Az is lehet, hogy éjjeliőrködsz s közben elcsórják amire vigyáznod kell mert nem a rád bizott feladatra koncentrálsz.

 9. Mit jelent a komcsi-csicska szóalkotás? Egyébként ön tudja, hogy Juszt úr komcsi volt? Úgy mint nagyon sokan ott fenn? (aki nem, az koránál fogva nem lehet..)))

 10. Ha ezt este írta volna, akkor azzal védekezhetne, hogy már fáradt, vagy részeg. Reggel viszont arra utal, hogy komoly bajok vannak az elméjével. Esetleg ha felhagyna az alkoholizmussal, lassíthatná az elbutulás folyamatát.

 11. Kijózanodott, libsikém?
  Igen, magas nyugdíjra számítok a jövőben, mert sok járulékot fizetek és terveim szerint a nyugdíjkorhatárnál tovább fogok dolgozni. Ezt maga úgysem értheti, mert maga a paraziták közé tartozik.

 12. “A világ tele van olyanokkal, akik igen ravaszul sokkal okosabbnak látszanak, mint amilyenek valójában. Elkápráztatnak bennünket (…), holott valójában szinte semmiféle hasznos tudomással nem bírnak a valóságos életről.”
  (Kurt Vonnegut Jr.)

 13. Az orbán családra gondol? Az apa MSZMP-titkár, a g. gyerek KISZ-titkár, katonaságnál besúgó, később Soros tanítvány.

 14. Kedves János,olvassad fel magadnak hangosan,,,,értemezd,,,aztán ird le nekünk,,,de nem muszály csak ha fontos,,!!!!

 15. A büntetett előélet kérem, belépő az MSZP-sek, SZDSZ-esek közé. 100 millió alatti csalás/lopás kezdőszint, 460 millió középhaladó.

 16. Maga személyeskedik Gábor Bácsival a véleménye miatt? Hol tanulta ezt? A nyilasok között, vagy a komcsiknál? Kérdezték-e már magátol, hogy hülye-e vagy-e? Mondták már magának, hogy kussoljon?
  Én ilyet nem mondanék, csak kérdezem.

 17. Juszt László perrel akarta eltüntetni Kálmán Olgát a képernyőről – írja a 24.hu Rózsa István, az ATV elnökének Facebook posztjára hivatkozva.

  Rózsa szerint a műsorvezető 44 millió forintot próbált meg legombolni az ATV-ről, mondván ő találta ki az Egyenes Beszédet és az Újságíróklubot. A bíróság Juszt minden követelését alaptalannak minősítette és jogerősen elutasította.

 18. Beperelte Juszt László újságíró a Fővárosi Törvényszéken az Átlátszó-t és Rádi Antóniát. Azt sérelmezte, hogy Orbánhoz és Pintérhez hasonlóan vele kapcsolatban is az jelent meg egy Jürgen Roth nevű riporter Németországban megjelent “könyvéből vett idézet szerint”, hogy pénzt kapott az orosz maffiától.

 19. A Komáromi Városi Ügyészség vádat emelt Juszt László ellen, mert alaposan gyanúsítható azzal, hogy május 31-én a súri Táncsics Vadásztársaság területén, a vadászati tilalom ellenére, engedéllyel tartott vadászfegyvereivel meglőtt egy 30 ezer forint értékű őzgidát és egy 15 ezer forint értékű mezei nyulat. Minderről közleményben tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség kedden az MTI-t. A közlés azt is tartalmazza, hogy a vád szerint Juszt az állatokat jogtalanul eltulajdonította, s a cselekmény elkövetésekor tetten érték.
  Szabó József hivatásos vadász, a vadásztársaság tagja lapunknak a történtek után elmondta: az említett időpontban jelezték neki, hogy terepjáró halad a vadásztársaság területén, és abból az irányból, ahol a járművet látták, lövések hangja hallatszik. A vadászmester társaságában kocsival a terepjáró nyomába eredt, s hamarosan rábukkantak Juszt László Mazdájára egy gabonatáblában. Mint kiderült, a riporter két társával indult vadászni. A kocsi rakterében megtalálták a zsákmányt, és értesítették a rendőrséget. Szabó József arról is beszélt, hogy korábban többször is figyelmeztették a törvényre Jusztot, aki töltött fegyverrel járkált a területen.
  Juszt vitatta, hogy az ő földjén csak a vadásztársaság joga lenne a vadászat. Szabó József azonban elmondta: az újságírónak is módja lett volna belépni a társaságba, de a környék más földtulajdonosaival ellentétben ő nem volt hajlandó megfizetni a belépési díjat.
  Az újságíró a 24 Óra című Komárom-Esztergom megyei napilapnak korábban azt nyilatkozta, hogy a történtek az ellene indított politikai támadássorozat egy része. Juszt június elején azzal védekezett, hogy öt évvel ezelőtt 70 hektár erdőt telepített az állami erdészet útmutatása alapján, és be is kerítette a területet. Közölte: azóta szóban és írásban számtalanszor felszólította a vadásztársaságot, hogy védjék meg – hiszen ez a kötelességük – a kertet, de hiába. Hangsúlyozta azt is, hogy az állatok – egy őzgida és egy vemhes vadnyúl – kilövésével vadkárt hárított el.
  Ezzel szemben Tóth László, a súri vadásztársaság elnöke lapunknak korábban elmondta: a vadkárok elleni védekezés igénye sem jogcím az engedély nélküli vadászatra. Ráadásul Juszt tilalmi időben lőtte le az állatokat, pedig apróvadra, mezei nyúlra, őzsutára, őzgidára, valamint gímszarvasra és dámszarvasra szeptember végéig még a vadásztársaság tagjai sem vadászhatnak.

 20. Sőt súgok valamit a nagyfaterja m,eg a Magyar Kommunisták Pártjának volt tagja, Ehhz mit sóhajtol Puszi édes, imádom a tudományod

 21. Én meg azt hittem, hogy az apja ÁVÓ-s volt, és körmöket szakított le.
  Ja nem, az egy liberális demoktara apukája, bocsánat.

 22. Nem tetszik alkoholt fogyasztani a drogokra? A mi időnkben nem voltak még olyan drogosok, mint maga, ne haragudjon. Így aztán nem gondolok rá elsőre. Állítólag maguk sok vizet isznak, igaz?

 23. Emlékszel a Hitler idejében(persze ha tanultál történelmet.Ha nem akkor most tájékoztatlak volt egy propaganda miniszter,ugy Hivták, hogy Göbbels.Ennek az em,bernek volt az a viziója, ha nem is jó valami bele kell sulykolni az agyakba., hogy jó.Most az a helyzet, hogy nem egy rádió, tv stb van hanem nagyon sok.Ebből kifolyólag az emberek különböző hirpotálokban tájékozódnak.Tehát ez a primitiv hozzászólásaid hülyeség., és Viszont meglep, hogy egyes ügyekben mennyire tájékozott vagy.Szépségem áruld el mennyit kapsz a propagandáért.

 24. Látod milyen rosszul oktatott ki Cecilia.Akiről beszélsz az zöld ávós volt.Azok határőrök voltak, kék ávó volt a karhatalom.

 25. Látod milyen lökött vagy, hogy miért olvasd el mit írtam feljebb. Na pá édes megyek vadászni. Mond Ceciliának, hogy ha sikerül viszek egy kis húst.

 26. Emlékszem a hitleri korszakra. A Kádár-korszakra is, amikor Lendvai Ildikó volt a kommunisták cenzora. Akkor szoktátok meg, hogy csak azt lehet mondani, amit ti jónak láttok. Most, amikor már nem kizárólag ti uraljátok a sajtót, sivalkodtok. Nektek (náciknak, komcsiknak, libsiknek) csak az a demokrácia, amikor csak ti egyedül ugathattok, cenzúrázhattok.
  Ha más is szóhoz jut, az már diktatúra. Te sem viseled el, hogy nekem más a véleményem. Ha tehetnéd megölnél miatta. Ilyenek vagytok ti, az emberiség söpredéke.

 27. https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__821124-melyik-szabadkomuves-paholyba-tartozik-gyurcsany-ferenc-mi-a-fokozata__oldal-1https://www.youtube.com/watch?v=oCqxph1WdE4&feature=sharehttps://www.youtube.com/watch?v=cJaOwm8KPQc&t=79s Ezt kellene a világ elé tárni.Hogyan fosztották ki az országot Soros segítségével https://www.youtube.com/watch?v=MLp5hmvZ9Yo https://www.youtube.com/watch?v=A4TxRaGWBBQ https://www.youtube.com/watch?v=WJ_qPAEB9oI https://magyarkozosseg.net/varatlan-leleplezes-eltitkolt-beszed-kerult-elo-hillary-clintontol-mindent-bevallott-ime-az-usa-boszorkany-konyhajanak-fo-banyaja/#.WYqzSZ-iUw1.google_plusone_share https://www.youtube.com/watch?v=9ttMRmtkUhs

 28. Maga ostoba tudatlan ember:

  Bauer Miklós, az ÁVO, majd az ÁVH kihallgatótisztje, alezredese, Bauer Tamás volt SZDSZ-es képviselő apja. Az Andrássy út 60-beli kihallgatásai során a foglyok beszámolói szerint előszeretettel alkalmazta a körömletépést, mint eszközt a kívánt vallomás kicsikarására, innét ered gúnyneve is: „körmös Bauer”. Részt vett Ries István egykori igazságügyminiszter (bűne az volt, hogy 1947-ben a kékcédulás választások elleni tiltakozásul lemondott) kihallgatásában. Az eljárásba két hónapos kínzását követően, Ries 1950. szeptember 15-én belehalt. Bauer (állítólagos) saját bevallása szerint helyben agyonverte.

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Bauer_Mikl%C3%B3s_(jog%C3%A1sz)
  Na ilyenek maguk, “liberálisok”. Így emlegessék Orbán Viktor szüleit.

 29. Mari néni! Az orbán család is komcsi volt,a Szájer család is,Pintér elvtárs is,És még sokan mások ebben a tolvaj fideszben! Ők az igazi libsik!

 30. Hát egy orbán seggnyalónak a tények is hazugság mikor imádatuk tárgyáról is kiderül hogy simlis kis maffiózó!

 31. A Fidesz bukásához egy időben három tényezőt kellene teljesítenie az ellenzéknek.
  1.): meg kellene bontani a Fidesz kétmilliós táborának egységét.
  2.): egy új, nem kompromittálódott vezetővel újra kellene szervezni a baloldali egyharmadot,
  3.) Három: mindenre kiterjedő ellenzéki együttműködést kellene hirdetni, amelynek Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc, Botka László, Szél Bernadett és Fekete-Győr András egyaránt részese.
  Bruhahahaha!

 32. Ejnye, bejnye de rossz a memóriád, mire nyögdíjas leszel teljesen besötétedsz. Egy állandóan többes számban beszélsz, amit nem szabad., Kettő egyszer már nyilatkoztam a pártállásomra, nem jegyezted meg, Három Emlékszel mit mondtam a Tanácsköztársaságra? Ugye nem.Na látod itt kezdődik a probléma.Te egy bosszuálló típus vagy magadből indulsz ki. Állandóan gyilkolnál., de ahhoz gyáva vagy hogy kijelentsd. Még a kijelentésedet is másra háritod. Ahhoz meg főleg, hogy kiállj valakivel szemtől szembe. Na pá édes, ezt a témát lezárom, kottázóval nem lehet vitatkozni mert az érvek elöl menekülsz.Söprötül meg ugy félsz mint boszorkány tüztől. Legyen a maitól szebb és nyugodt napod.Ajánlom a nyugtató teát.Na Pá szivi.

 33. Ezt úgy érti, hogy öntől nem kellene semmit kérdezni, mert mindenki tudja, hogy értelem nélkül ellentmond mindenkinek aki nem azon oldalon áll? …))))
  (Nem akarja már félretenni ezt a fotót, ami másé?…))))

 34. TUDOD A BIRKA KÖZTÜK TE IS MÉSZ A KOLOMP UTÁN AZ ÉRTELMESEBBE AKI VAN A FIDESZBEN MEG FELADTA AZ ÖNÁLOSÁGÁT BEHÓDOLT VIKINEK A KONCÉRT ENNYIT AZ EGYSÉGRŐL.

 35. Ès a mai “kormànyban” ki nem volt MSZMP-tag..Vagy mind beépìtett ellenség volt pàrt és KISZ tagkönyvvel?

 36. “Ha az orbánnak annyi fasza lenne, mint ahány fasz-szopója, akkor ő lehetne a százfaszú cigány zenekar. Csuda hogy odaférnek egymástól a vajda pélójához, nagyobb lehet ott a tolongás, mint a tescóban leárazáskor.”

 37. Ha neked annyi tudásod lenne és akkora műveltséged,mint Jusztnak,akkor nem írnál marhaságokat. De a fotódat elnézve(bárha igazi)te sem a mai korosztály tagja vagy,elvárható lenne a több józan ész. Viszont lehet,hogy a sértődött te vagy és most ötsz akin lehet.

 38. Nagyon unalmas, hogy még mindig nem tud csak rágalmakkal jönni! Hiszen mindenki tudja, akit csak kicsit is érdekelt, hogy a 3000 nyugdíj pénzből fizették vissza a Bajnai által fel vett IMF hitelt, hogy ne kelljen megszorításokat bevezetni!!! -amit az IMF követelt a Fidesz kormánytól, ha nem fizeti vissza azonnal a hitelt! Engem inkább az érdekelne, hogy Bajnai
  mire költötte ezt a rengeteg pénzt?? Hiszen az országon ez nem látszott meg!!

 39. Ennyire tudatlan vagy?Orbán elismerte Barosso akkori uniós elnöknek a tv. nyilvánossága előtt, hogy a Bajnai kormány 300.000 millió forintot hagyott a kasszában.Aki hazavágta, Kósa és Szíjjártó a kijelentéseikkel amikor azt mondták napok kérdése és vége az ország gazdaságának. Na ekkor indult el a valuta árának rohamos növekedése. Erre fáztak rá a devizahitelesek. AZ IMF-el kapcsolatban, igaz, hogy kisöpörtük és hitelt 1%a-l drágább kamattal vettünk fel az oroszoktól mit a IMF. kinált. Miért ? mert ott figyelemmel kisérték a pénzmozgást.. A harmadik a Bajnaiék által felvett pénzt Orbánék költötték el, hogy kire? Nézzel szét.Hány hirtelen milliárdos lett a miniszterelnök közelében, stb.,és megtudod.

 40. Bajnai egy báb volt, a szabadkőművesek bábja. Persze rendesen kitömték a libsik lopott pénzekkel, aztán ő is belejött a lopásba.
  Tönkretették az országot, a magánszemélyeket eladósították, IMF hitelt vettek fel, aztán félreálltak, hogy tegye más helyettük rendbe, amit eltoltak.
  Most a fizetett csicskáik itt ugatnak.

 41. Te idióta, 300.000 millió forintot? Házomszáz milliárdot? Te barom, te csak százig tudsz számolni? Szerinted hány milliárd az éve költségvetésünk?

 42. Te baromállat, 300 milliárdot kell elosztani 18,59-el. Te annyira hülye vagy, hogy általános iskolás számtant se tudod, és ugatni mersz.
  Kussolj!

 43. Te barom, 18 EGÉSZ 59 nem ismered a tizedesjelet?
  300 osztva 18 = 16
  aztán mondd hozzá, hogy “ezermilliárd”

 44. Te hülye, ismerd be végre, hogy
  – nem ismered a számokat
  – nem tudsz számolni
  – nem tudod mennyi a költségvetésünk
  – ugatsz össze-vissza
  – megaláztalak, megint

 45. Te fideszbuzi szerencsétlen sötét fasz. Segítek:
  1, A tizedes az vessző.
  2, Ha nem az lenne akkor a “18.597 milliárd 705 millió forint”- szövegben 2x szerepelne a millió, egyszer 597 egyszer 705
  3, Ha az éves költségvetés 18 milliárd lenne akkor elég sok évébe kerülnének kerülne az országnak a stadionokra meg hasonló a szerencsétlen geci agyament faszságaira költött összeg

  => az egyik összeg 18597,705 milliárd a másik 300. Szívesen

  Na ennyire hülye vagy. Mondjuk ez látszik abból is hogy a fidesz faszát szopod

 46. Hát öregem az isten nem áldott meg matamatika számitásokkal, hogy megértsed egy milliárd az ezermillió akkor 300×1000 az annyi amit fent leírtam. Egyszerüsitem a szürke lagymatag buta állományod feltöltéséhez. i oszd el vissza felé. Mellesleg már akkor ökörséget írtál, hogy a t
  bikafarka tehénmentesen elsül. Olyan buta vagy mint a tehén farka. Én mindössze 300 milliárdról beszéltem, te meg hülye gyerek 18,597 milliárdról. Valaki leírta ,de az is hűlye a m atekból. Picinyem matek ból-1. Szagyisz ahogy az orosz mondaná. Pá.Pá.

 47. Örgszárcsa menjél vissza a számitásokhoz és magasan meglepődöl milyen buta vagy, Nem vagy tisztában a számokkal. Kevered a milliárdot a millióval és ráadásul még a másikat a butaságoddal vádolod is. Terry black pusziljon.

 48. A Bbci Béla,igazat írt kedves hölgyem,egyébként nagyon rossz az Ön stílusa össze-vissza vagdalkozik a valóságtól távol állva!!!

 49. Mária te a szartól bűzlő szádat hoztad ide, te provokátor!
  Amikor Orbán bukik fuss, mert várnak rád és a társaidra a pesti villanyoszlopok.

 50. Miből hagyott volna annyit? – már a nyugdíjakat is hitelből fizették! Az összes kórház el volt adósodva, ahogy az önkormányzatok is!!!

  Az árfolyam attól nőt, mert akkor derült ki, hogy milyen állapot van a gazdaság, a MSZP titkolta ezt! – de ezzel nem az volt a baj, hogy Szijjártó kimondta, hanem az, hogy ez volt a valóság!!-ezt hagyta örökségül az előző kormány!!!

  Az IMF megszorításokat akart a lakosság irányába!!!- ezt nem akarta a Fidesz kormány végre hajtani! Inkább a drágább hitelt választották!

  A görögöknél akikkel 2010-ben egy szinten voltunk, azóta 60 %-kal csökkent a nyugdíj, 13 megszorító csomag volt és az állam adósságuk 171 %. – ők megcsinálták amit az IMF kért tőlük!
  Míg nálunk emelkedtek a nyugdíjak 24 %-kal, nem
  voltak megszorító csomagok, az állam adósságunk pedig 81 %-ról 70 %-ra
  csökkent!

  Aki nyer egy pályázatot az a legjobb ajánlatot adta a munkára!!- ha nem ő kapja a munkát, akkor a másik még több hasznot tett volna zsebre!!!

 51. Mária tanulj meg olvasni te szar.
  Amikor Orbán bukik fuss, mert várnak rád és a társaidra a pesti villanyoszlopok.

 52. Mária a nép fog titeket fellógatni te vén kurva.
  Amikor Orbán bukik fuss, mert várnak rád és a társaidra a pesti villanyoszlopok.

 53. Mária gyerünk jelents fel engem és bemutatom az összes írásodat amivel itt hergelted az embereket.
  Amikor Orbán bukik fuss, mert várnak rád és a társaidra a pesti villanyoszlopok.

 54. Ezért a fenyegetésért még megfizetsz. Azt hiszed, hogy az IP címed alapján nem találunk meg! Azt hiszed, hogy a halálos fenyegetést megúszod büntetlenül?

 55. A senkiházi te vagy! Hogy fér a képedre ilyen stílusban írni egy becsülete okos emberről? Az igazságot nem tudod, ahhoz tájékozatlan és buta vagy. Még egy kérdés és te ki vagy?

Leave a Reply

Your email address will not be published.