“Nem vagy büszke anyucira? Ne nekem add be ezt a dumát!” – durva nyílt levelet írtak Schmidt Mária fiának

Forrás: nol.hu

Szia, Peti!

Nem is olyan rég felhívtalak telefonon, Paks 2-ről beszélgettünk. Akkor azt mondtad: nagyon reméled, hogy egy magát demokratikusnak mondó online újság nem az alapján ítéli meg a munkásságod, hogy ki az édesanyád. Megígértem, hogy erről egyetlen szót sem fogok leírni az interjúban, tartottam is magam ehhez, még egy szívecskét is küldtél “hálád” jeléül. Az újságíró kollégák minden bizonnyal mindig ezen a témán lovagolnak, amikor beszélgetnek veled, de én most más témán fogok. A te munkásságodon.

Értem én, hogy annyi milliód van, amennyit minden bizonnyal ennek a levélnek az olvasói összesen nem fognak keresni egész életük alatt. Azt is értem, hogy unatkozol, és a politika megfelelő játszótér számodra, hogy valami izgalmat csempéssz unalmas hétköznapjaidba. Pénzed van, a hatalom még lehet motiváló tényező. Azt azonban nem tudom felfogni, hogy mégis mi motivált akkor, amikor megjelentél a Momentum fesztiválján, és makonyat részegen emberek sátrába másztál be, rájuk erőltetve túlfűtött libidód. Az az igazság, Petikém, hogy mondhatsz innentől szépeket, sőt, okosakat is a Paks 2-ről, akkor sem leszel többé hiteles.

A politikát pontosan az olyan öntelt, pökhendi mitugrászok mérgezik meg, mint amilyen te vagy. A politikai pálya csodálatos dolog is lehet, ha nem egy minden lében kanál figura adja rá a fejét. Attól, hogy megfulladsz a milliókban, még nincs jogod erőszakosan, mintegy jelenkori Döbrögiként szexuális ajánlatokat tenni olyanoknak, akik valószínűleg akkor sem feküdnének le veled, ha évekig lennétek összezárva egy lakatlan szigeten.

Pénzért ugyanis nem lehet megvásárolni a vonzódást, és azt, amire leginkább vágysz: a szeretetet. Ha azt hiszed, már mindened megvan, és görcsösen ragaszkodsz hozzá, hogy tiszteljenek, szeressenek, akkor nem leszel más, mint egy utolsó, kétségbeesett “úri” srác. Akkor majd papolhatsz nekem arról a telefonban, hogy ne édesanyád után ítéljenek meg. Ehhez semmi köze nem volt Schmidt Máriának. Ehhez neked volt közöd.

Választókat akarsz képviselni úgy, hogy betámadod az elesetteket? Azokat, akikről úgy véled,  hogy alárendelik magukat a vágyaidnak? Mégis ki az az Ungár Péter, ha nem Schmidt Mária fia? A srác, aki bármelyik sátorba bepofátlankodhat, bármelyik ellenzéki rendezvényen rendet bonthat? Úgy tűnik, ez a te munkásságod!

Tudom, hogy sokan kedvelnek az ellenzéki politikusok közül is, és nem tartalak tehetségtelennek. Pont ezért sajnálom, hogy kiírtad magad a közéletből. Azt pedig, Peti, sem te, sem más, fehérgalléros politikus nem várhatja el tőlem, hogy a Fideszt üssem, míg a ballib sémán mozgó politikusok esetén kussba maradjak.

Bármennyire fáj nekem is, le fogom írni. Mert ha nem tenném, nem írná le senki. Akkor sosem tisztulna meg a baloldal a hozzád hasonlóktól.

Sajnálom, hogy elvesztettünk, sok sikert és kevesebb gőgöt kívánok neked! Én is küldök egy szívet: <3

Üdv,

Jabronka Richárd

32 Comments

 1. Jézus- Mária ….ez a szenilis vén csotrogány, “Mária Néni” már itt, ezen az oldalon is megjelent? Súlyos mérgezési tüneteket okozva bűzös leheletével, jelenlétével kever, mint a chemotoxos légy. Most már valóban kiderült, igaz, hogy semmi más ez a szellemi nyomorék, mint egy ütődött bértollnok. Nagyon ideje lenne kizárni, amíg rothadásával teljesen meg nem fertőz mindent és mindenkit. Ahogy elnézem, ez az élőlény, – mert nőnek nem igen nevezhető -, nem lehet normális, tipikus orvosi eset, lehet hogy már onnan is elkésett.

 2. Arról miért nem írnak, hogy Szauer Péter, a HVG Kiadó tulajdonos vezérigazgatójának fia, Szauer Tamás a Momentum pénzügyi igazgatója? Donáth Anna szociológus, Donáth László evangélikus lelkész, volt MSZP-s politikus lánya. Mécs János a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület munkatársa, Mécs Imre volt SZDSZ-es és MSZP-s politikus fia.Radnóti András, aki a Soros Alapítvány könyvpályázati zsűrijének egykori elnöke, a volt SZDSZ-es politikus, Radnóti Sándor fia.
  Előbukkantak a volt komcsik ivadékai. Ennyit a liberális “függetlenekről”.

 3. Ilyenkor szoktam azt mondani:
  “Na, még egy ember, aki nem mer szembenézni a nyilvános adatokkal, nem néz utána önmaga, hogy mennyire átverik őt is és milyen bűnözőknek drukkol.
  De jó érzés, hogy nem én csinálok hülyét magamból. 😀 😀 😀 “

 4. Mindenhol van fideszes seggnyaló. Úgy látszik azok közé tartozik akik csókolgatják az orbán s.ggét, akarom mondani a kezét. Sok jót tett vele a csúti cigány azért szereti ennyire.

 5. Mészáros Lőrinc, havonta több milliárd ft (EU és állami),
  Hódmezővásárhely, Lázár János , Adosz, Madosz (dohánykereskedelem) – évente 1000 millió ft EU-támogatás,
  Farkas Sándor, Fidesz, Kinizsi Zrt – évente 1 milliárd ft EU-támogatás, …

  A fideszes bűnözést senki nem tudja lekörözni. Lehet mutogatni másokra, a számok magukért beszélnek.
  21. században már így látja a világot egy fiatal, kedves Mariska. 😀 Tudja, utánanézünk a dolgoknak.

 6. Arról miért nem írnak, hogy Czeglédy-ügyben újabb szoci gyanúsítottat vettek őrizetbe, aki százmilliós csalással vádolható?

 7. Maga gúnyt űz mások szenvedéséből és igyekezetéből. Maga olyan fajta, aki kiskorában kacagott a nyomorékokon. Maga az emberiség söpredéke.
  Már érti?

 8. Arról miért nem írnak semmit, hogy az Alstom-ügy minden idők legnagyobb korrupciós botránya Magyarországon? A nyomozás alapján egyértelmű, hogy a felelősség a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai-kormányokat és a Demszky Gábor által irányított MSZP-SZDSZ-es városvezetést terheli. Szerinte az is megállapítható, hogy a pénz jelentős része az MSZP-hez és az SZDSZ-hez vándorolt.

 9. Ez a szegény Ungár Péter csak a megszokott liberális tempót hozta. Miért bántják emiatt?
  Egy észrevételem lenne a tisztelt képszerkesztő “úrhoz”: ha a cikk Ungár Péter LMP-s, liberális politikusról szól, akkor miért egy nő képét tették a cikkhez?

 10. ahan , de a fő ok hogy a tolvaj csaló harácsoló népnyúzó herdáló rabszolgasorba taszító mocskos aljas banda sose éljen (!) takarodjon

Leave a Reply

Your email address will not be published.