Kövér László megtette élete legmegbotránkoztatóbb nyilatkozatát

MTI/Szigetváry Zsolt

Szinte hihetetlen, hogy a fideszesek miféle alternatív világban élnek. Erről árulkodik Kövér László nyilatkozata is. A másik lehetőség, hogy pontosan tudják, hogy a kimondott szavaik a fölöttük lévő plafont is könnyedén leomlaszthatják, kommunikációs szempontból mégis ezt a taktikát követik.

Tegnap a „kelet-közép-európai és Kína egészségügyi minisztereinek budapesti találkozójának gálavacsoráján” Kövér László házelnök, egekig magasztalta a magyar egészségügyet. A házelnök a kórházi fertőzések, a halálozási rekord, az eddig működő járványügy szétverésének országában tényleg olyanokról beszélt, hogy „kiemelkedő Magyarország teljesítménye az orvosképzésben, a gyógyszergyártásban, a járványügyi ellátásban, vagy a természeti kincsként kezelt gyógyvizeink használatában, és

a magyar egészségügy képes világszínvonalú teljesítményre”.

Kövér valóban azt bírta mondani az MTI tudósítása szerint, hogy „Magyarország 2010 óta nagy lépéseket tett meg az egészségügy területén is. A 2011-ben elfogadott új alaptörvény például a huszonegyedik századi kérdésekre is tekintettel megteremtette az emberi test védelmének kereteit, bioetikai alapjait.”

Senkinek nem kívánjuk, hogy beteg legyen, de csak egyszer forduljon elő, hogy Kövér László is arra kényszerül, hogy megtapasztalja a világszínvonalú egészségügy csodáit! Ha utána is megteszi ezt a nyilatkozatot, egészen biztosan egy másik országban él…


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Horizont

  Soha nem tudja meg….mivel nem a földi halandóknak szóló ellátásban részesül. Kivételezett. Aljas, szemét, sunyi, hazug.

 • József Uramecz

  Igy van ez mikor a WC kefe nyilatkozik. 🙁

 • paloma

  Emlékezzünk a hazai eg.ügy csúcsteljesítményére, a kórházi széfekre. Volt e akkor felzudulás? Miért nem?

  • Margit Nemedi

   Akkor gyógyították a betegeket,ne írj baromságot,Te is a gazdag klikkhez tartozol,meg tudod fizetni a magán egészségügyet ahol min.10 ezer ft egy vizsgálat,a többség még beledöglik ilyen idióták miatt.

   • paloma

    Hát kedves Margit, ha rólam ezt gondolja, én meg Önről azt hogy kegyedért olyan nagyon nem kár.

   • paloma

    Egyébként hogy vannak a széfek? Avagy az akkori eü. miniszter? Avagy aki a széfeket legyártotta, és a nem csekély költségeket elszámolta? Vajh kinek? Ugyan mennyi lélegeztető gép jött volna ki az árukból?
    (ez a ‘vajh’ azt jelenti, hogy ‘vajjon’: nem keverendő össze a ‘vajon’-nal. Az egészen más. Dehogy az mit jelent azt már nézze meg a magyar értelmező szótárban. Mert ilyen is van…)