Kövér László megtette élete legmegbotránkoztatóbb nyilatkozatát

MTI/Szigetváry Zsolt

Szinte hihetetlen, hogy a fideszesek miféle alternatív világban élnek. Erről árulkodik Kövér László nyilatkozata is. A másik lehetőség, hogy pontosan tudják, hogy a kimondott szavaik a fölöttük lévő plafont is könnyedén leomlaszthatják, kommunikációs szempontból mégis ezt a taktikát követik.

Tegnap a „kelet-közép-európai és Kína egészségügyi minisztereinek budapesti találkozójának gálavacsoráján” Kövér László házelnök, egekig magasztalta a magyar egészségügyet. A házelnök a kórházi fertőzések, a halálozási rekord, az eddig működő járványügy szétverésének országában tényleg olyanokról beszélt, hogy „kiemelkedő Magyarország teljesítménye az orvosképzésben, a gyógyszergyártásban, a járványügyi ellátásban, vagy a természeti kincsként kezelt gyógyvizeink használatában, és

a magyar egészségügy képes világszínvonalú teljesítményre”.

Kövér valóban azt bírta mondani az MTI tudósítása szerint, hogy „Magyarország 2010 óta nagy lépéseket tett meg az egészségügy területén is. A 2011-ben elfogadott új alaptörvény például a huszonegyedik századi kérdésekre is tekintettel megteremtette az emberi test védelmének kereteit, bioetikai alapjait.”

Senkinek nem kívánjuk, hogy beteg legyen, de csak egyszer forduljon elő, hogy Kövér László is arra kényszerül, hogy megtapasztalja a világszínvonalú egészségügy csodáit! Ha utána is megteszi ezt a nyilatkozatot, egészen biztosan egy másik országban él…

21 Comments

 1. Soha nem tudja meg….mivel nem a földi halandóknak szóló ellátásban részesül. Kivételezett. Aljas, szemét, sunyi, hazug.

 2. Emlékezzünk a hazai eg.ügy csúcsteljesítményére, a kórházi széfekre. Volt e akkor felzudulás? Miért nem?

 3. Akkor gyógyították a betegeket,ne írj baromságot,Te is a gazdag klikkhez tartozol,meg tudod fizetni a magán egészségügyet ahol min.10 ezer ft egy vizsgálat,a többség még beledöglik ilyen idióták miatt.

 4. Egyébként hogy vannak a széfek? Avagy az akkori eü. miniszter? Avagy aki a széfeket legyártotta, és a nem csekély költségeket elszámolta? Vajh kinek? Ugyan mennyi lélegeztető gép jött volna ki az árukból?
  (ez a ‘vajh’ azt jelenti, hogy ‘vajjon’: nem keverendő össze a ‘vajon’-nal. Az egészen más. Dehogy az mit jelent azt már nézze meg a magyar értelmező szótárban. Mert ilyen is van…)

 5. NEM él ő másik országban–CSAK — MÁSIK KÓRHÁZBA JÁR !!!!! még azt is elhiszem hogy , OTT világszínvonal közeli az ellátás !!!!! ( n e k i k )

 6. Ugyan makogd már el azt is hogy, az eltelt ” Magyarország jól teljesít ” 8 év alatt hol van a fejlődés ahhoz viszonyítva ??? I G E N van –csak visszafele!!!

 7. És annak a néhány száz szurkolónak felépített stadionokból vajon hány kórházat lehetett volna felszerelni modern gépekkel ???J a h h és a farkas flóriánnak adott pénzből ? és a romániai-ukrajnai ” magyaroknak ” szavazatvásárlásra adott pénzből ?

 8. Volt felzúdulás és majd mindenki hülyeségnek tartotta és meg is bukott, de akkor még gyógyították az embereket. Volt orvos és ápolószemélyzet és ma………….?

 9. A széfek költsége stadionok beléptető kapui költségének (5 milliárd) a töredékét nem tette ki. Igaz a kapuk felszereletlenül lettek az enyészeté, a széfek pedig érdektelenség miatt, de legalább felszerelték és egy ideig használták.

 10. érted sem sőt érted pláne nem ..
  de : azért mert a szomszéd* széfet vett az azt jelenti hogy a fasisztafitymaszista csürhebandacsorda lerabolhatja az egészségügyet ?? vagy ??? ez most mire ment ?? ez a széfezés ??? ennek fényében* a fasisztafitymasz azt tehet amit csk akar ??? nem értem mi az összefüggés ??? hogy jön össze a 2 dolog ..
  de mondhatnám a román horvát szlovák ukrajnai stadionok árából az egész ország kórházát rendbe lehetett volna tenni .. de mi gazdagok******** nagyon gazdagok nem kórházra neeem , más országokba stadiont építünk és a hazai ÜRES STADIONOKRÓL NEM IS BESZÉLTEM .. a román hokicsapat is sok milliárdot kapott a román “akadémia még nem is létezett amikor a pénzt gecorbánc megszavazta nekik .. erre varrj gombot .. focisták nevelésére ad milliárdokat itthon meg a 65 éven felüli nem kap orvosi kezelést gecorbánci rendeletre !!! nah ezt magyarázd meg ..

 11. Ugye a beléptetőkapuk árából, lélegeztetőgépet és CT-t vett a fidesz?
  Ja nem. Na akkor hová lett az a lóvé, hol van a manyup pénz?
  Hol vannak, a közpénz jellegét vesztett százmilliárdok?

 12. „Magyarország 2010 óta nagy lépéseket tett meg az egészségügy területén is.”
  Persze. Hátrafelé!

 13. az interjú a saját maguk által kiépített fizetős egészségügyről beszél, és nem a csóró népnek fenntartott kórházakról, és egyéb intézményekről.

 14. Sztem., ezeket, külön kórházban és megfizetett orvosok ‘kezelik’,.. Honnan tudnák, h mennyibe kerül a ‘szegény embernek’ egy betegség,.. – talán akkorról, mikor még elég volt kiadós ‘pártfunkcióban’ léhűtőnek lenni,..?!

 15. Összetéveszted a milliót a milliárddal.Megjegyzem a hokicsapat nem román, hanem magyar. Csak éppen ott élnek, mindig is ott éltek.
  És azt is tudni kell, hogy (akár tetszik, akár nem az elmúlt 8 évetekben felhalmozott) adóssága minden (mindegyik!) kórháznak ki lett fizetve. És abban a hivatkozott 8 évben nem építettek, hanem bezártak kórházakat, míg ma már minden (mindegyik) vidék kórház rendbe lett hozva, a pestiek pedig most kerülnek sorra. Megjegyzem, hogy minden önkormányzat adóssága is ki lett fizetve. És ezek már tényleg milliárdok. És ha már itt tartunk, Bajnai úrék által felvett 20 (és ez is milliárd, ráadásul euro!) is ki lett fizetve. És végül: a stadionokat magyar munkások magyar anyagból építették, amivel a (megint csak a 8 évetekben) leült magyar építőipart tartották életben.
  De ha erre is a geci a válasz, akkor maradj csöndben.

  Végül: miért mennek el dolgozni (orvosok is) az országból? Mert lehet. Próbáltál volna imádott szocializmusodból elmenni! Maradt a disszidálás, ha tudod mi az.

 16. ostobaságodat felvilágosítom : mert ezt a mocskos aljas csaló lopó férgeket úútálom , nem jelenti azt hogy a szocikat szeretem ! de az igaz hogy míg a szocik TALICSKÁVAL LOPTAK addig a te mocskos tolvaj csaló hazudozó harácsoló herdáló aljas férgeid VASÚTI VAGONOKKAL – ÍGY TÖBBES SZÁMBAN- LOPNAK LOPTAK ÉS FOGNAK LOPNI NEKTEK KÖSZÖNHETŐEN az unokádnak majd magyarázd meg hogy mért fizeti a fasisztafitymaszista csűrhebandacsorda csinálta adósságokat ..mert te adtad a kezükbe a hatalmat .. igenis milliárdokat költ a gecorbánc a külföldi focistákra sőt milliárdokat költ a stadionokra is .. de nem csak arra mindenféle dolgokra templomokra stb a SZAVAZATOKÉRT (!)
  azontúl : egy szakadt farmeres albérletes senkiházinak miből van sok sok sok milliárdja ??? hmm ?? a strómanméjszarosról még nem is beszéltem a romániai bírtokáról sem de a 39 kastélyairól sem .. és ez csak a gecorbánc de a többi fasisztafitymaszista seggvég is mind mind milliárdos .. miből ?? hmm van olyan fityeszista akinek több a havi kölcsöntörlesztése mint a havi fizetése (!) és akkor miből él ??? mindenütt a fitymaszista seggvégek vannak anélkül hogy jó szakember lenne .. csak mert fasisztafitymaszista bekerülhet bármilyen állásba iskolaigazgatónak bárminek kórházigazgatónak mindegy csak fitymaszista seggvég vagy rokon legyen .. kamu tanulmányokkal milliókat kaszálnak lásd: a búza termelés követelményei című tanulmányt vagy a matolcsi unokatestvér féle tanulmányokat vagy a polpot felesége 5 milliós fizetése és még a leányvállalatoknál (pallas athéné) is végez bizottsági tagként munkát , hogy felmegy havi 10 millióra is a fizetése !! vagy épp most olvasom a Miskolci kórház igazgatóját felváltja a KÉPVISELŐ TESTVÉRE (!) orbán testvére offshor cégekben van benne (!)

  úgy hogy előtte reklamálta gecorbánc a 2 millió feletti fizetéseket .. ellenzékiként !!! hogy nem sül le a pofájáról a cipőtalp ..

  de rengeteg minden van mindenütt csak a korrupció .. egy hivatalt iskolát óvodát kórházat BÁRMIT NEM TUDSZ MUTATNI AHOL NEM A KORRUPCIÓ URALKODIK itt gecorbánciában .. a hivatalokról nem is beszélek oda csak és kizárólag csakis fasisztafitymaszista csürhebandacsordás dolgozhat .. de hogy bemutassam a fajtájukat : még a közmunkások pénzéből is ellopnak – RÁFÉR A SZEMÉT MOCSKOS POFÁJUKRA – 10-20 ezer forintot .. na meg a soros a sátán (!!!!!!) hát szerinted ezek normálisak ??? vagy lásd pécs polgármesteri tevékenységét de azért maradhatott polgi a jó fizetéséért!! tehát mondom nem a szocik mellett vagyok hanem ezek a mocskok korrupt tolvajok ellen .. ennyi de sok sok sok sok sok van még !minden nap születik valami korrupció ..

 17. I’ll immediately grab your rss as I can’t
  find your email subscription link or newsletter service.
  Do you’ve any? Kindly permit me realize so that I may just subscribe.

  Thanks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.