“Orbán Viktor egy szent ember, és ha kell, a véremet adom érte!” – na vajon ki mondta ezt?

Fotó: MTI

Felőlem aztán bárki bármit mondhat! Felmászhatnak a Sándor-palota erkélyére, tüntethetnek a Kossuth téren, vagy vidéken is akár, mit bánom én, nekem senki nem fogja elmagyarázni, hogy Orbán Viktor nem jó ember!

Láttam, amikor egyszer a piacra ment. Golyóálló mellényt viselt, mert a jó embereket mostanában üldözik. Majdnem úgy, mint a keresztényeket. A piacon körbevették, mindenki köszönteni akarta, és Viktor nem nézett le senkit közülük, volt két jó szava mindegyikükhöz. Aztán – mivel magas ember a Miniszterelnök úr – meglátta, hogy a tömeg mögött egy koldusasszony kéreget. Kezével enyhén, barátian félretolta az embereket, és a hontalanhoz lépett. Leereszkedett hozzá, mint Gabriel Arkangyal, amikor meghozta a jó hírt, és megkérdezte:

– Mióta élsz az utcán, lányom? – A koldusasszony félig vak volt, de felismerte a Miniszterelnököt. Kezét összekulcsolta, és pityeregni kezdett.
– Az elmúlt nyolc évben lettem hajléktalan – válaszolta a koldus hüppögve.
– Ennek mától vége! – felelte határozottan a Kormányfő, majd hozzátette: kinyittatok neked egy önkormányzati lakást, és találunk neked egy munkát, ahol el tudsz helyezkedni, és év végén, ha jók lesznek a számok, majd nyugdíjat is emelek.

Na jó. Ezen a ponton álljunk meg, mert már nem bírom tovább írni ezeket a sületlenségeket. Ha elhitted ezt a történetet, akkor gratulálni szeretnék, mert te egy igazi Fidesz-fanatikus vagy, meg is érdemled! Ha nem hitted el, szintén gratulálok, mert ez azt jelenti, hogy a kételkedés már benned van. Ha gyűlöletet éreztél a szöveg olvasása alatt, akkor sincs gond, hiszen minden bizonnyal már annyi sérelem ért a kormány által, hogy téged többé nem tudnak becsapni.

Most leginkább a második csoporthoz szólnék. Azokhoz, akik változást akarnak, mert érzik, hogy a mostani állapot nem jó, de eddig bíztak a Fideszben, vagy még nem döntötték el, kire fognak szavazni. Ők vannak a legtöbben, és rajtuk fog múlni a 2018-as választás, ami – és mondhat akárki akármit – még korán sincs lejátszva, és ezt a fideszesek is tudják.

41%!!! – Ennyien vannak a bizonytalanok ma. A többi párt a maradékon osztozik. Az összes párt. Ez azt jelenti, hogy a szavazók közel fele még nem tudja, hogy hova húzná az X-et. Az Orbán-kormány megdöntéséhez a fele is elegendő volna.

2018 a meglepetések éve lesz, és legjobban azok fognak meglepődni, akik a legjobban elbízták magukat. Orbán leváltható, és ez csak rajtunk múlik.

 

 

 


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Balog V. Zsolt

  …csak biztatgassátok egymást!

  • Stomi61

   Gondolom, te az első csoportba tartozol, másrészt, a partvonalról nem ugatunk be a pályára!
   Capisce?

   • Vara Veronika

    Hozzá még nem jutott el a testvír, Farkas Flórián milliárdos lenyúlásának hire..

    • fingusz

     Pedig a víre + a tesója

   • Balog V. Zsolt

    Elhiszem, hogy rossz nektek…

    • Nem nekünk a rossz, hanem neked kedves Zsolt, aki ennyire elvakult.

    • Gerőcz Tibor

     Gondolom téged örömmel fog eltölteni,és nem lesz rossz,ha rohansz majd ezt az elmebeteget ujabb 4-évre megerősiteni a korrupcióban a lenyullásokban ,az intézményrendszerek tönkretételében stb. még akkor sem ha nem jutott még el tudatodig,hogy három lehetőséget kapott már eddig és nem tudott élni vele,visszaélni annál inkább! Gondolom az is örömödre szolgálna ha újabb 4-évig még az Unió tartana el bennünket hisz ezt teszi több mint 16-éve,és mekkora öröm fog érni ha a majdani Orosz-Kinai hitelt majd az unokád,de talán még a dédunokád is nyögni fogja évtizedekig! Nos,ha ezek a tények téged örömmel töltenek el,akkor életed legnagyobb örömét leld benne!

 • József Halasi

  én szeretném ha már szent lenne,komolyan.ez azt jelentené,hogy nagyon régen megdöglött és valami hülye szentet akar csinálni belőle

 • iskolás

  A kéztartása már jó.

 • Token

  Németországban az infláció 2% volt az idén, a nyugdíjemelés pedig átlagosan 3,6%. A Merkelék nem rabolnak el mindent.

  • kajla

   ismerik az élni és élni hagyni elvet

 • A széttagolt ellenzéken múlik, hogy mennyire képesek a célt látni, és összefogni.

 • arzagon

  Ez a balog fidesses állat pofázzon amit akar. Nyerünk és felkeressük az ilyen elvakúlt birkákat. Nyalja ki orbán g.. valagát. Rohadék.

 • László Gulyás

  Aki ezt írta, az egyszerűen nem normális.

 • Hargitai Tibor

  A kérdés az, hogy kire szavazzunk, hisz egyik szarabb mint a másik????!!!!!

  • Nándor Mecsek

   A kisebb szarra…

 • Lilyna Myla

  ez a cikk jó is lenen, pláne, ha nem éppen parasztvakitana egy választási győzelemről vizionálva…
  mert ahol a 14-s választás sem volt szabályos, az most aztán pláne.
  de végül is a bűnözők is saját akaratból, és dalolva húznak ám a börtönbe.
  pont ahogy majd a fidess átadja a hatalmat…
  szóval lehet szavazgatni, de szajkózni már nem ezt kéne..