Orbán Viktor nyilvánosan is kihirdette zavaros látomását – ebből mi lesz?!

Kép forrása: nepszava.hu

Úgy tűnik, Orbán Viktor nyilvánosan is kihirdette zavaros látomását: ÚJ NÉP KELL! A jelenlegivel sok baj van. Tűnjön el mindenki, aki költséget jelent az államnak!

Először is hulljanak a betegek! Túl sokba kerülnek.  A megoldás egyszerű: kell egy hosszú várólista, amit nem bír élve kivárni a páciens, el kell venni a közgyógyellátást a rászorulóktól, szét kell zilálni a korábban működő körzeti orvosi rendszert, el kell üldözni az orvosokat és nővéreket, az itt maradó egészségügyi személyzetet pedig nem szabad megfizetni és túl kell hajszolni. A kórházakat tilos felújítani, növelni kell a kórházban szerzett fertőzések számát, és reggelire is elég egy mosatlan répa és egy szikkadt zsemle a bent fekvőknek.

Jöhetnek a fogyatékkal élők! Egészségesnek és munkaképesnek kell őket nyilvánítani, akkor is, ha mindkét lába hiányzik, ha vak, és akkor is, ha ágyhoz kötött beteg. Félévente vissza kell rendelni őket felülvizsgálatra, meg kell szüntetni minden olyan intézmény és alapítvány támogatását, amelyik azon dolgozik, hogy ezeknek az embereknek az életét könnyebbé tegye. Külön ügyelni kell arra, hogy a mozgásukban korlátozottaknak eszükbe se jusson a városban kóricálni, és esélytelenek legyenek a nehezített akadálypályaként működő tömegközlekedésben részt venni. A nyugdíjas éveikbe tilos beszámítani a rokkant éveket, így aztán nyugdíjuk sem lesz.

Nem kellenek a szegények sem! Irány a közmunka program! Itt újra átélhetik, milyen volt kiszolgáltatott rabszolgának lenni az ókori Egyiptomban, a munkafelügyelők kezéből már csak az ostor hiányzik.

Hajléktalanok? Ki kell tiltani őket mindenhonnan. Csökkenteni kell a hajléktalanszállók számát, akadályozni kell minden ételosztással kapcsolatos jótékonysági rendezvényt. El kell hitetni a lakossággal, hogy minden hajléktalan fertőző, így eszükbe sem jut segíteni vagy közelebb menni, ha egyikük összeesne vagy megfagyna az utcán.

Hitelkárosultak és Questor-áldozatok? Elég, ha az állam széttárja a kezét, és hagyja fuldokolni őket a többszörösére nőtt adósságban. Mivel úgysem bírják fizetni, előbb-utóbb mindegyikükre a kilakoltatás és a hajléktalanság vár.

Roma integráció? Szó sem lehet róla! Kit érdekel, hogy mit akarnak? Kit érdekel, hogy köztük is vannak értékes emberek? Rákkutató lett a cigányfiú? Cserdi polgármestere azt hirdeti: Önöknek termeltük, nem önöktől loptuk? Nem számít. Maradjon csak az a hit az emberekben, hogy mindegyikük bűnöző! Éljenek tovább a putrijaikban, és esélyük se legyen egy jobb életen gondolkodni. Ők a gyűlöletpolitika ideális alanyai. Farkas Flóri majd képviseli őket!

Nem maradhatnak ki a nyugdíjasok sem. Érthetetlen, hogy bírnak ezek az emberek ennyi pénzből még életben maradni, a gyógyszereiket és a rezsijüket kifizetni, s még mindig azon gondolkozni, hogyan támogassák gyermekeiket és unokáikat. De szavazótábornak kitűnőek! Elég elhitetni velük, hogy hatalmas nyugdíjemelés várható. Elég kiszúrni a szemüket néhány ezer forintos Erzsébet utalvánnyal. Ha szavaztak, újra feledhetővé válnak 4 évre.

Iskolák? Oktatás? Gondolkodó emberek? Szó sem lehet róla. Minden oktatási intézményt meg kell fojtani, el kell venni az önállóságukat, lehetetlenné kell tenni a kreatív oktatást. Az lenne az ideális állapot, ha csak a Fidelitas tagjai járhatnának egyetemre. Mert az ő értelmi szintjük a cél. Kár, hogy ezzel a szinttel csak a vakond találkozik!

Tanulási nehézséggel küzdő, speciális oktatást igénylő gyerekek? Nincs kivételezés! Ha az elefánt nem tud fára mászni, ő a béna! Ennek az országnak nem kellenek Einsteinek (ő is diszlexiás volt, sőt, enyhe autizmusban szenvedett). A XXI. század Magyarországán, Orbán Viktor uralkodása alatt maximum csak egy kisegítő iskolát végezhetett volna el.

Módszereik hatékonyak. Kivándorlók, öngyilkosok, ideje korán meghalt emberek, depresszióval, szorongással, pánikbetegséggel küzdők szegélyezik kormányzásuk útját!

Ők azonban megtalálták a megoldást a népességfogyásra, s fennen hirdetik: Magyar nők, szüljétek tele a Kárpát-medencét! Legyen tele az ország sok kicsi Orbán Viktorral, Kövér Lászlóval, Németh Szilárddal, Habony Árpáddal, Matolcsyval, Rogán Tónival. Micsoda génállomány! Orbán Viktor ÚJ NÉPE! A hernyóemberek generációja…

Egymillió gondolkodó, tehetséges ember már elhagyta az országot. További kétmillió fejében ugyanez a gondolat körvonalazódik. Lassan csak az marad, aki nem mehet el, vagy a végsőkig ragaszkodik a szülőföldjéhez. Ahogy én is! Mert nem fogtok elüldözni a saját hazámból!

Remélem, összeszorul a gyomrotok, és rettegtek attól a pillanattól, amikor majd mi mondjuk ki ezt a mondatot: Orbán Viktor, vádolom Önt hazaárulással, az ország kifosztásával, a közpénzek ellopásával, a demokrácia és a jogállam megszüntetésével, a sajtó- és szólásszabadság eltiprásával, milliók nyomorba döntésével, a gyűlölet politikai szintre emelésével…

Remélem, álmotokban látjátok magatokat szakadt ruhában, utcát söpörve, kukában élelem után kotorászva, rács mögött töltve napjaitokat!

Mert ez lesz a mi VÁLASZ-unk 2018-ban! Mi már készülünk, ti is készüljetek!


Katona Andrea

2 Comments

 1. Magyarországnak úgy Mátyás király idejében volt értelmes irányítása. Azóta nem tudok normális vezetőt.

 2. Jaj, hát azért nem kell annyira hülyének nézni egy politikust, hogy ilyesmiket kihírdetne! Pláne nyilvánosan! Különösen tetszik: “Éljenek tovább a putrijaikban,” Hát… Nálunk a faluban a cigányok birtokában vannak a legszebb házak, putrik pedig egyáltalán nincsek. Kéretik úgy utálni Orbánt, hogy ne a cikkírót röhögjük ki!

 3. ettől az igaz az államnak a legnagyobb heréi ők! Lázár nem egyszer nyilatkozta “annyit is ér” valaki. Orbán pénzszórása, a milliárdok elsíbolása csak a szociális, a nyugdíj, a betegek , elesettek semmibevevésével lehetséges! Aki náluk dolgozik éhbért kap! Fizetés amit annak lehet nevezni a pribékeknek jár! Vissza kell gondolni nem egyszer mndták majd az olcsó munkaerő , meg dolgozzanak reggel-estig hozzák a hasznot! Nem véletrlen ma már elfogyott a képzett munkaerő, több ezren indulásra készen! Az iskolarendszer szart sem ér! A vidék elmaradott, képzetlen még segédmunkásra sem alkalmas! A közmunka pedig sok esetben a haveroknál jelent olcsó munkaerőt.

 4. József Borbély: A Magyar Mátrix, már a jelen

  Az Aranykor 2011.11.11. elkezdődött, mivel ezen a napon visszahelyeztem a Dunán a Budapest hajón az Apostoli Magyar Királyságot a jogaiba.

  Ezt megelőzően 2011.04.16.-án megalapítottam a Szent Korona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaságot (Szent Korona Bank), majd 2013.03.05.-én kibocsátottuk az új elektronikus fizetőeszközt, a Szentkoronát (STK).

  Mostanára elkészült a Szent Korona Bank teljes alapszoftvere, mellyel képesek vagyunk nemcsak a teljes lakosság, hanem az államapparátus, illetve minden más jogi személy pénzügyeinek kezelésére, valamint a teljes állam irányítására, mindezt – leszámítva a rendszergazda informatikusokat – élőmunka ráfordítása nélkül, hibátlanul.

  Ezzel nemcsak a bürokrácia csökken le a nulla közelébe, hanem a pénzzel elkövethető korrupció is meg szűnik szinte teljes egészében, valamint a megélhetési bűnözés is, mivel havi 400.000 Ft-nak megfelelő Szentkoronát folyósítunk mindenki számára az egész világon.

  Természetesen túlnyomó részt minden más bűnözés is megszűnik, mivel az elektronikus pénz útja nyomon követhető, illetve bármikor visszaellenőrizhető. A Szent Korona Bank szoftverét a világ összes államának ingyenesen bocsátjuk a rendelkezésére egyfajta franchise-ként.

  A Föld is élő lény! A megóvása, azaz az otthonunk megóvása csak és kizárólag teljesen összehangolt világgazdasággal lehetséges, mely megvalósításának az ideje elérkezett, mivel a tudomány jelenlegi állása már lehetővé teszi, így képesek vagyunk az égész világot egyetlen rendszerként kezelni.

  A fenti megoldás nemcsak az átlagembernek jó, hanem a jövő hatalmi elitjének is, mivel legalizálhatják a vagyonuk egy részét, illetve a hatalmukat generációkon keresztül megtarthatják, mivel az abszolút monarchiában nincsenek választások, a vezető csak akkor távolítható el, ha az Ellenállási Záradékban foglaltak alkalmazásának esete áll fenn.

  A fenti új világirányítási rendszer megalkotása az emberiség történetének a legnagyobb innovációja, mivel a Szentkoronával az energia szabad áramlása valósul meg, illetve egy olyan tökéletes rendszert hoztunk létre, mely kizárja a visszarendeződést, leválasztva a pénzről a felesleges és káros funkciókat.

  Minden jog és tulajdon forrása az egész világon a Szent Korona, ez egyben az egyetlen valós ideológia, azaz az egyetlen igaz vallás, mely az Isteni Univerzum Törvénye.

  A Vaskornak vége, mert a vaspénznek is vége

  Az utóbbi évtizedekben már a vízcsapból is az úgynevezett háttérhatalomról szóló információk folytak, rémisztgetve az embereket mindenféle bőr alá ültethető chip-kel, mátrixszal meg világ kormánnyal, az emberiség nagyobb részének kiirtásával és még sok minden más egyébbel.

  Mindez azért történt, mert valóban egy szűk elit uralta idáig a világot már több mint ezer éve, illetve korábbi időkben is előfordult ugyan ez. Minden baj forrása, hogy a pénz kibocsátás kikerült az államok kezéből és, hogy csak kamatért adták, úgy hogy gyakran nem is a kamat kellett az uzsorásoknak, hanem a fedezetre fájt a foguk. A vaskori mátrix szerűségnek az is a vesztét okozta, hogy jogtalanságra épült, és mint tudjuk, a jogtalanságra jogot alapítani nem lehet (Aranybulla, Ptk. 4 § (4) bekezdés: senki a saját felróható magatartására jogot nem alapíthat).

  Másik problémájuk pedig az volt, hogy valódi legálisan és közvetlenül gyakorolható hatalomra, főként világhatalomra nem tudtak szert tenni, mivel vaj van, illetve volt a fülük mögött. Ezért nem állhattak ki a napra, így „csak” befolyásolva tudtak indirekt módon irányítani, ami számtalan problémát okozott számukra, mert a zavarost, amit létrehoztak, más hozzájuk hasonló, csak pitiánerebb bűnözők, igazi posvánnyá züllesztettek, például a szervkereskedelemmel és hasonló bűncselekményekkel. Jobbára persze ezen, kisstílű bűnözőkről is leszedik a sápot a „tápláléklánc csúcsán lévő oligarchák.

  A hatalmi „elit” minden korban megtalálta a módját, hogy hogyan tévesszék meg az embereket. Korábban vallásokkal, majd később izmusokkal, „demokratikus” államberendezkedésekkel, pártokkal, stb. Most, hogy a pártok tevékenységét az emberek kezdik átlátni, újra előtérbe helyezték a vallásokat. A demokrácia látszatát azzal igyekeznek fenntartani, hogy sztrájkokat és tüntetéseket „szerveznek” provokatívan, hogy a nép azt higgye, hogy ezekkel az eszközökkel majd elérhetnek valamit. Valójában a céljuk pedig az, hogy destabilizálni tudjanak egy-egy térséget, zavargásokat, majd polgárháborúkat kirobbantva, hogy növekedjenek a fegyvereladásaik.

  Összefoglalva az államoknak és a világnak kell, hogy legyen egyszemélyi felelőse, mert az úgy nevezett demokráciákban nincs ilyen személy. Ezért aztán minden megtörténhet, aminek nem szabadna megtörténnie. Az államoknak vissza kell venni az irányítást az oligarcháktól, és állami kézbe kell venni a közellátást teljes egészében. A piacgazdaságról át kell térni az összehangolt tervgazdálkodásra a világon. A világ irányítása abszolút monarchia bevezetésével a töredékébe fog kerülni az eddiginek. Csak egyedül ez az egy megtakarítás fedezetet nyújt a havi 400.000 Ft-nak megfelelő alapjövedelem kifizetésére.

  Tudomásul kell venni, hogy nem lehet mindenkit foglalkoztatni a világon és itthon sem, mivel akkor túltermelési válság robbanna ki, amire már nem egyszer volt példa, lásd az 1931-s világgazdasági válságot. Sőt a folyamatosan gyorsuló ipari forradalom hatására kb. 20 éven belül ötödére zsugorodhat a foglalkoztatás. Ezért kell a termőföldeknek és a termelőeszközök nagy többségének állami tulajdonba kerülni. Így az államon keresztül igazságossá tud válni az elosztás, az alapjövedelem folyósítása mellett a munka elsődlegesen motivációvá válik. Egyébként az emberek nagy többsége egy idő után otthon is el tudja foglalni magát, ki fogják találni, hogy hogyan tegyék jobbá és kényelmesebbé az életüket, vagy hogyan egészítsék ki a jövedelmüket az esetleges költségesebb céljaik elérése érdekében.

  Természetesen Magyarország kivételével az államok új vezetői a mostani hatalmi elit köreiből fognak kikerülni, hiszen ők vannak abban a helyzetben, hogy dönthessenek az országuk csatlakoztatásáról az Apostoli Világ Királysághoz. Ez az utolsó „piaci” verseny ahol megküzdhetnek elsőbbségükért a szakrális pozícióra.

  Kecskemét, 2016.04.03.

  I. József Nimród Bátor Atilla

  Apostoli Világ Király

 5. Sajnálom,hogy nem értette a fenti írás lényegét.Volt benne egy adag irónia és írói szabadság, viszont amelyeket tételesen felsorolt,az mind-mind megtörtént,történik és IGAZ!!!!

 6. Értem én az iróniát, ha irónikus! Ez nem az. Az írás célja egyértelmű: undort, gyűlöletet kelteni Orbán ellen. De ahhoz is tehetség kell! Ez az újságíró tehetségtelen abban az értelemben, hogy nem tudja, mennyi az elég.

 7. Vannak olyanok! Meg olyanok is, akik tudnak olvasni a sorok között. És hát látják az írás célját. De ismerik az emberi reakciókat, ezért tudják, hogy ez az írás kapufa. Mivel véleményszabadság van, lehet az ilyeneket akár punnyadt fasznak is titulálni. Kérdés, hogy megéri -e? Ugyanis az ilyen jelző az íróját minősíti.

 8. Valóban azt ír mindenki, amit akar. Aztán szépen bezsebelheti a negatív riposztokat is, ahogy ebben az esetben is.

 9. Nos,ez nagyon is jó írás,az írója pedig nem írhatta úgy,hogy tessen az Orbán híveknek ,meg a humortalan embereknek is! A hiba az Ön készülékében van!

 10. Még a sunyi nicknevedet sem vagy képer bepötyögni. És mit keresel a Facen? Hülye bayered véleményét ismered? Tökkel ütött vagy.

 11. ha már faxiszta disznók,akkor végezzék is úgy. majd elmondhatják göbbelsszel szólva,hogy volt pár jó évük.

 12. A kedves vezető megteremti maga körül az undort, a megvetést. Ez az írás, csupán egy kivonat arról, hogy mivel is vívja ki magának.

 13. Aljasság, ez a rágalmazó iromány már átlépte a Rubikont. Jogi elégtételt de azonnal, precedens kell, mert ez gyalázat.

 14. A “sunyi nicknevemben” azért van két ll, mert a valódiban is annyi van. Amúgy pedig joggal kételkedem a sajtóban megjelent dolgokban. Mindegy, melyikről van szó. Bayer nem az enyém és nem szoktam a véleményét olvasgatni. Orbán nekem sem tetszik. De az olyan hülye újságíró sem, aki hülyeségekkel akar gyűlöletet kelteni! Tudod mit? Te sem tetszel, ill. a véleményed nem teszik. Fütyülök rá!

 15. Az írás esztétikai értelemben silány, a célját pedig nem éri el. Mert aki utálja Orbánt, annak minek ez az írás? Aki meg isteníti, az pedig az írót fogja utálni. Jómagam csak elemzem. Soha nem szavaztam a Fideszre. De érdekel, mit írnak vezető embereiről. Meg azt is elolvasom, amit ők írnak másokról. Azokat is kielemzem. Aztán jót röhögök mindegyiken, mert átlátok a szitán. (A régi szép időkben 1 hónappal a választás előtt kezdődött a kampány. Arról folyt a vita, ki mit szeretne csinálni, ha megválasztják. Mos gyakorlatilag nincs kampányszünet, állandóan az megy. És hát arról szól, ki a hülyébb, ki a mocskosabb, ki lop többet, kinek szennyesebb a magánélete. Kit vett meg Soros, kit Putyin. Undorító. Ezért nem megy kb. 2millió ember szavazni.)

 16. Így igaz Sándor! A régi rendszerben a nyomdáig sem jutott volna el egy ilyen iromány! Repült volna a főszerkesztővel együtt az egész bagázs a gulágra!

 17. KI LEHET AZ A MARHA POLITIKUS AKI ILYENEKET MOND ?? EZ KÉSZ ÖNGYILKOSSÁG !! VALAMIKOR FLETÓ MONDOTT MARHASÁGOKAT AMI KISZIVÁRGOTT BELE IS BUKOTT A KÖCSÖG !! ÍRJA LE VALAKI HOGY VAN -E VALAKI AKIRE RÁLEHETNE BÍZNI AZ ORSZÁGOT ?? A FIDESZBE SINCS –DE A BALOLDALON NAGYÍTÓVAL SE LEHET TALÁLNI !!!!! TALÁN TÖRÖK ZSOLT !

 18. Szerintem Ön nem értette meg ezt az írást. Ennek az lehet, az oka, az itt felsoroltakból, egyiket se élte át. Vannak akiket sújtottak ilyenekkel. Van olyan akit többszörösen is. Az írást mondatanilag és stílusosan nem elemezném, de a lényeg nem is ezekben rejlik,hanem a tényszerű felsorolásban. Az a szomorú, hogy sokszor még a képviselők sincsenek tisztában a törvénnyel és, hogy valójában mi is történik…………………..Itt nem szeretném bővebben kifejteni, de ……………..

 19. Érdemes elolvasni a “Diktátorok kézikönyvét”, mivel pontosan aszerint tesz Orbán. Teljesen lezülleszti az országot, elszegényíti a lakosságot, a birka kétmillió pedig bőven elég neki ahhoz, hogy újra és újra hatalomba segítse. Persze, ahogy a könyv is írja, mindez csak addig tart, amíg van pénz-utánpótlás (EU-ból) és amig az elszegényített lakosság hajlandó tűrni, hogy kizsigerelik. Az elégedetlenség már elkezdődött, legutóbb a mentősök, de majd jönnek sorban a többi szakmák is, nyiladoznak a szemek.

 20. Nem kell undort és gyűlöletet kelteni, megteszi az Orbán saját maga nap, mint nap. Ami a cikkben van, bármennyire is ironikusnak tűnik, de csontra igaz.

 21. A cikk stilisztikájával nem foglalkozom, de aki figyeli a törvényalkotás menetét, annak világos,hogy mindaz amit felsorol, valóság. Nagyon ügyesen alkalmazzák az egyéni törvényjavaslatok beterjesztését és így kikerülhető a bizottsági esetleges vétója s így minden egyeztetés, akár másnap már törvény lehet belőle. Ezt én öntörvényességnek nevezem és nem egy demokratikus parlamenti munkának!

 22. És még most is azt sugallják egytől egyig a médiák, h. nincs remény:
  a fideSS leválthatatlan!!!
  Akkor e cikk írója, Katona Andrea – amúgy pedig a VÁLASZ nevet viselő párt vezetője – KI, ha nem olyan alternatíva, akire és csapatára nyugodt lélekkel adhatja majd a voksát bárki ember fia és lánya, aki végre normális viszonyokat akar megérni a saját hazájában?!!!
  Ja, hogy nem ismeritek?
  De mi gátol meg itt bárkit abban, h. megismerje őket?!
  Mert a kis pártokat csípőből kamu pártokká minősítették az értünk a jövőben tenni láthatólag továbbra sem szándékozó, béna “ellenzéki” vezérek?
  Akkor hát higgyetek nekik, bújjatok továbbra is az ő “védelmező” szárnyaik alá!
  Csak aztán ne siránkozzon, lázongjon jövőre senki – és csak kushadjon a sarokban, ha egyszer rákérdeznek a gyerekei:
  “Miért hagytad, hogy így legyen?!!!”

 23. Akkora marha politikusunk viszont VAN, aki eleve azzal rukkolt elő, h.
  “Ne azt figyeljék, mit mondok, hanem h. mit teszek…!”
  MEGLÁTTUK!!! Ebben az írásban pedig tételesen felsorolva olvasható is.
  Tudj’ Isten miért, de ebben az országban (no, meg a határainkon túl is) vagyunk ám pár milliónyian, akik el is veszítettük sorra a humorérzékünket…
  Kétségbeesve mégsem vagyunk, mert hiszen szó sincs kapufáról: ugyanis
  EZ A GÓL RENDESEN BENT ZÖRÖG A HÁLÓBAN – KIVÉDHETETLENÜL!!!
  Annak a bizonyos marha politikusunknak az “áldásos” közreműködésével 😀

 24. Hát igen. Ha az ember megpróbál tárgyilagos maradni, könnyen megkapja, hogy nem értette meg az írást. Pedig értem én, és értem a célját is. A cél érdekében pl. teljesen megfeledkezik a cikk írója a családok erőteljes támogatásáról. CSOK, családi adókedvezmény. Tanuláshoz diákhitel, de ezeket most hagyjuk. Tény, hogy ezeket a különböző családok különböző mértékben tudják igénybe venni, de hol voltak ezek az én időmben?! Ja igen, mert én sok mindent átéltem. A Rákosi korban voltam kisgyerek, – tehát ismerem a diktatúrát – 10 évesen átéltem az állandóan hamisított 56 -os eseményeket. (Szándékkal nem minősítem) Aztán jött Kádár, majd a fene nagy rendszerváltás! Az ország szétrablása privatizáció címén. Túléltem Antallt híres mondásával együtt. “Tetszettek volna forradalmat csinálni!” Jött Boros, Horn, I. Orbán, Medgyessi, Gyurcsány, Bajnai. Most II.és III. Orbán korát nyűvöm. Szóval van némi összehasonlítási alapom. Ha tehát azt mondom, az egyik politikus kutya, a másik eb, akkor tudom, mit beszélek. És 2 dolog biztos: 1. ahogy a késő Kádár – korban nem volt vidéken egyáltalán forradalmi – vagy rendszerváltó hangulat, úgy most sincs. Az emberek végzik a dolgukat, aki pedig nem olvassa a politikát, a TV – ben pedig csak a szappanoperákat meg a Szulejmánt nézi, az nem is tud semmit a felsorolt dolgokról. Mert jól él. 2. Ilyen mocskos a politikai közbeszéd nem volt soha! Fentebb felsoroltam, miért. Végül pedig pontosan tőlünk indult az a cigánygyerek, akiből rákkutató lett. Gratulálok neki! És megkérdem szerényen, hány magyarból lett rákkutató? Hát ez igazán nem a kormánytól – a mindenkoritól!- függ! Büszkén döngetjük a mellünket Nobel – díjas tudósaink felsorolásával, közben elfelejtjük, hogy idehaza nem lett volna belőlük semmi. Pedig akkoriban nem a Fidesz és a “csuti törpe” volt kormányon. Nem szeretm Orbánt! De a hülye gyűlöletkeltő írásokat sem! Bárki írta, bármilyen párt szekértáborából! És igenis öngól, mert az Orbán – elleneseket nem kell győzködni, az Orbánpártiakat meg nem lehet. A semlegesek – a többség – pedig utálja a politikai hányadékokat. Magának is jó reggelt!

 25. Hozzaszolok a sajat nevemben, regota mondom hulye ez a nep, teljessen mindegy ki MIT is irogat igazat vagy csak legbol kapot baromsagot, a celjat eleri vele ti sok sotet emberek egymasnak estek es nyelveteket egymas mocskolasaval elesititek, kegyelem nincs de ertelmes hozzaszolas since es sajnos eredmeny since. Mert ti Magyarok vagytok virtigli honfoglalok dicso leszarmazotak, csak nem ugy eltek nem vagytok szabadok nem vagytok egysegessek kulonbozik a velemenyetek pedig valamennyien tudjatok azt amit e kormany csinal az nemzet pusztito,minden tekintetben NEP ellenes ez nem mai jelenseg amiota e NEP elvesztette hitet, es gyava patkanya alakitotta a tortenelem, de ti a sajat tortenelmeteket sem tudjatok, elfogadtatok a hazugok tortenelmet es aszerint is eltek, es nem veszitek eszre mennyit artotok onmagatoknak, es a nemzeteteknek.Csak egyszer probaljatok meg fogjatok ossze tegyetek felre az eloiteleteteket a kulon kulon valo igazatokat, egysegben az ero nincs hatalom Ami a nepet letudja gyozni ha eggyseges tud lenni,kulon kis csoportokban sosem lesztek erossek,ha egymasnak estek csak a hatalmat segititek ti ostobak es minden marad a regi, exert volt hiaba valo minden forradalmatok,harcotok az elnyomotok ellen, es marad a jovoben is, csak egyszer meg tamadjon del eggyut e nep hatalmas ereje akkor elfogjatok torolni a zsarnokokat kulon kulon soha.

 26. Kedves Katona Andrea ez az Ön véleménye ilyet senki nem mondott!
  Ez megint csúnya belemagyarázás!

 27. A tipikus autópályás vicc…..mi, hogy egy megy szembe a forgalommal?…..hát az összes szembe jön…… Te mocsok, nem veszed észre, hogy te vagy, aki szembemegy az autópálya forgalmával! Az egész ott lett elszúrva, hogy te megszülettél….te állat…..mindenki miattad szív, te MOCSOK!

 28. gyurcsány annyira okos volt, hogy direkt csinálta. ne vitatkozzunk, mert ők szépen megegyeznek a hátunk mögött. névnapra nem minket hívnak el, hanem egymást.

 29. Lassan mondom, hogy érthetőbb legyen: A cikk célja egyértelműen az, hogy Orbánt gyűlöljék meg. Így aztán ne szavazzanak rá, ill. a Fideszre. Bár ezt így nem mondja ki, de mi más lehetne? És azért öngól, vagy legalábbis kapufa, mert: 1, Aki már utálja Orbánt, annak nem kell még egy adag. 2. De vannak szép számmal, akik imádják. Ezek pedig olyanok, mint a Fradidrukkerek, mindegy, mit játszik a csapat, akkor is hajrá Fradi! Ezek egy része az ilyen cikkeket el sem olvassa. Marad a “Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!” Akármit is kéne ez alatt érteni. 3. Akik pedig függetlenek, el nem kötelezettek, ingadozók, azaz a többség: azok undorodnak a most divatos politikai sárdobálástól. Mindegy, ki dobálja a sarat, kire. Mert nincs ám különbség. Na, ezeket kéne meggyőzni, de ilyesmivel nem lehet. Tehát öngól. Nekem persze ez mindegy, mert én nem eszem meg egyik oldal mocskosságait sem. Nem véletlenül Kétllkedő a nicknevem. (Ja igen, nem rossz helyesírásból ered a két l, ahogy azt József Burján hiszi.)

 30. Mátyás éppen olyan geci volt, mint a felcsúti rém… az idejében talán annyival volt jobb, h élt még a faizás, a közös legelő joga és az adóbevallás elfért egy söralátéten…

 31. Akinek egy ilyen vádirat elolvasása után stilisztikai problémája van,az egy megalkuvó féreg, akinek mindig jó minden ahogy van ,mert az ő élete rendben van. Ez segítette hatalomra mindig a diktátorokat, amire a kis férgek rájöttek hogy a struccpolitikájuk csőd, addigra háborúk és forradalmak pusztítottak el mindent,ami emberi.Vedd már észre öreg,hogy mi van

 32. Mátyást annak ellenére igazságos királynak tartották az emberek,hogy tényleg keményen adóztatott.Ha nem csal az emlékezetem,a füst adót is ő vezette be,amit azóta is fizetünk.Akkor mégis miért tartották igazságosnak?Mert a gazdagokat is megadóztatta,amit addig senki nem tett meg.Sajnos ez ma nem így van,mivel minél gazdagabb valaki,annál több lehetősége van “adót kerülni”.A kiskeresetü alkalmazotton pedig az utolsó forintot is behajtják.

 33. Szerintem irónikus,vagy nevezhetjük cinizmusnak is.De a cinizmusnak mindig OKA van.És szerintem itt nagyon sok ok van felsorolva,talán még folytatni is lehetne!

 34. Tisztelet a kivételnek kedves fórumozó társak, de szövegértésből nem állnak sokan jól, mégis kommentelik a meg sem értett írásokat.

 35. kétllkedő . micsoda nick… és micsoda arc… nos …PROPAGANDA SZUTYOK,,, nyomd meg a katapult gombot a Teljes megsemmisülés felé és MOST TŰNJ EL!
  melegen ajánlom… előtte gyűjtsd be a nyáladat amit szétfröcsögtél…

 36. Megalkuvó féreg? Remélem, te a cikk elolvasása után rohansz forradalmat csinálni! Vagy legalább tüntetni. Apropó, tüntetés. A legnagyobb tüntetések idején egyes médiumok szerint 70ezren voltak. Mások vitatják ezt, de maradjunk ennél. Á, legyünk nagyvonalúak, legyen 100ezer tüntető. Magyarország lakossága durván 9 és fél millió. Budapest lakossága 2017-ben körülbelül 1.732.000. Ha 100ezer vonult utcára, számold már ki, hányat nem érdekelt az egész. Láttál már igazi diktátort? Én láttam egy keményet meg egy puhát. Rákosit meg Kádárt. Ha te a forradalmat egy kalap alá veszed a háborúval, akkor hogyan akarsz egy diktátort elkergetni? Kommenteléssel és mások legyalázásával? Tudod mit? Legközelebb szavazz valaki másra.

 37. Micsoda logoka! Lenyűgöző érvelés! Hatalmas cáfolat a mondandómra! És ez a filantróp hangnem! Na majd ezzel fogod meggyőzni az ingadozó szavazókat… Tényleg legjobb lesz eltünnöm innét, mielőtt elhányom magam. És a te nickneved meg a csatolt kép… Zseniális!

 38. Már nem kell kelteni semmit, meg van az már anélkül is!
  Tökéletesen egyet értek a cikket író minden mondatával, mert sajnos igaz!

 39. Demagóg emberrel nehéz vitatkozni,nem is szeretnék. Ahhoz hogy valaki elfogadja azt,amit ez a maffia tesz a magyar lakossággal,ahhoz velejéig romlott bűnpártolóvá kellett válnia.Ide züllött (veled együtt) a szavazók egynegyede és azt gondolom a média segítségével további harmada fog ide aljasodni. Aki Európában, kultúrában szeretne élni,bármilyen fájdalmas is ,de mennie kell amíg nyitva az ajtó. A hagymaszagú,pálinkától bűzlő parasztvilág 200 évvel veti vissza ezt az országot- tied lehet barátom,élj benne boldogan!

 40. Az igazságos Mátyás is ugyanúgy osztogatta a talpnyalóknak a birtokokat, kastélyokat. neki is megvolt az érdekeltségi köre, akik igazságosnak tartották. Ugyanúgy mint most , például a “sósavas bácsi” . vagy a Bözsi nénik.

 41. Nem akar a nép forradalmat csak békét és nyugalmat ! Valo igaz azzal nem lesz valtozás vagy csak sokára…. De addig béke és nyugalom sincs ha egymásban ellenséget látó emberek vannak!

 42. Állitolag sok az olyan párt ami csak a támogatások felvevése miatt indult 2014 ben es majd 2018 ban…szerintem csak arrol van szo hogy nem elég maga a pénz szervezetség kell,emberek,szervezetek stb de ha pl nincs helyi párthely személyes találkozás se szervezetség akkor hiaba a pénz…. persze mi a siker relativ aki eleri az 1% os támogatotságot az ujabb állami támogatást kap…

 43. Lehet van de nem érdek hogy megjelenjen…minek? Hogy öt is felkeresse Orbán ahogy Botkával tette és őt is megvehesse települési projektekkel vagy mással kilora???? Persze hogy bele menne hisz a saját lakoközösségét akarja,akarná amugy is képviseleni és nem Fideszes ellenszélben illetve Kormány ellenszélel vagy Önkormányzati testületi ellenszélell szemben!

 44. Félévente vissza kell rendelni őket felülvizsgálatra,
  es ki fogja megvizsgalni oket ha nincs orvos …

 45. Bolond lyukból bolond szél fúj. Már amikor hazajött Oxfordból már akkor nem volt normális…

 46. Ön, miből gondolja, hogy nem éltem át sok mindent? Miből gondolja, hogy szappanoperákat nézek? Sokkal aktívabban töltöm a napjaimat, annak ellenére, hogy már nagymama korú vagyok és vannak unokáim is. Nem véletlenül írtam amit írtam. Bizony sok mindenen keresztül mentem, többek között itt is le van írva pár dolog, ami engem is sújtott megváltozott munkaképességű vállalkozóként. 40 év munkaviszony után nem mehetek el nyugdíjba, mert megváltozott munkaképességű vagyok és a kutyát nem érdekli, hogy dolgoztam és fizetve voltak utánam a járulékok is. A 2012-es jogszabály, lehetőséget ad rá, hogy ne vizsgálják ki után fizették és ki után nem. Elvették a rokkant nyugdíjamat, amit saját jogon kaptam, rehabilitációs ellátásomat lecsökkentették 32.000 forintra és köteleztek arra, hogy a vállalkozásomat 1 napra szüntessem meg, mert ezt írta elő a jogszabály, amit jeleztem egy képviselőnek és kértem nyújtsanak be módosítást, mert rengeteg megváltozott munkaképességű vállalkozót tesznek így tönkre. A jogszabályt 2016 júniusában módosították, de ez rajtam már nem segített, nekem január 1.én kellett megszűnni. Negyedikén itt voltak a megrendeléseim, mégse tudtam visszaindulni, egy másik jogszabály miatt 2 évig nem lehetek ugyan azokkal a feltételekkel vállalkozó, mint voltam és a kutyát nem érdekli, miért szűnt meg a vállalkozásom. Ez csak egy példa és nem a FIDESZ ellenesen, hanem tényszerűen. A családi baráti körömben is vannak fideszes képviselők is, de sajnos a fent leírtakról se tudtak, hogy ez így van, teljesen megdöbbentek és mondták is, hogy kihez forduljak, hogy változtassák meg. De, más dolgokról is írhatnék, amit ismerőseim átéltek, átélnek.

 47. Íme egy újabb önjelölt. Összebuherált egy pártocskát, és ahogy elnéztem az 50-60 fős társaságát, akikkel éppen most menekült le az előkészített búvóhelyre, csupa ismerősbe botlottam. A régi hazaáruló SZDSZ visszavonulni nem tudó hölgyei és urai tolják a szekerét. Azt hiszik ezek a félresikerült hazaárulók, hogy ha egy strómant tolnak az előtérbe, akkor hitelesek lesznek. Egyszer el lehetett játszani ezt a bulit, jó Kuncze Gábor csatasorba állításával, de többé nem vesszük be ezt a maszlagot. (Kuncze egyébként csinált jó dolgokat is, például remekül kosárlabdázott. Márpedig akit a sport füstje egyszer megcsapott, az legalább a kormány sport építkezéseit nem támadja) Szörnyű amit ez a perszóna megengedett magának. Felsorolta az ellenzék összes bűnét, majd ezeket nemes egyszerűséggel áthárította a FIDESZ-re, természetesen elsősorban Orbánra. Írása csöpög a gyűlölettől, de ezzel a nemzeti oldalt rágalmazza. Van képe azt mondani, hogy Orbánt vádolja hazaárulással, miközben köztudott, hogy szinte hetente mennek a ballib oldalról a feljelentések hazánk ellen. Azt állítja, hogy lopják a közpénzeket, miközben az előző MSZP kormányzás alatt elkövetett lopások miatt (lásd 4-es Metró) száz milliókat kell majd az országnak visszafizetnie. Kifogásolja a sajtószabadság meglétét, miközben megírhatta kedves kis glosszáját, elmondhatta a Kossuth téren 1956-os megemlékező beszédét. Nem tud róla, hogy létezik egy kemény ellenzéki sajtó és média az országban, még a kedvéért se sorolom fel ezeket. Ha nem tudja ne is tudja meg, még képes a következő időszakban oda bejelentkezni. Végül érthetetlenül olvasom, mikor azt írja, hogy milliókat döntött ez a kormány nyomorba. Hol élt ez a nő 2010 előtt? Hasonlítsa már össze a statisztikai adatokat a tíz év előtti átlagbérekkel, a foglalkoztatási létszámokkal, az ipari fejlődés adataival, vagy akár a családokat támogató intézkedésekkel. Lehet, hogy utóbbi a baj. Lehet, hogy ő nem részesül ezekből a kedvezményekből? Vagy a gyerekei se, vagy nincsenek is gyerekei? Sok sok kérdés felmerülhet, hogyan jöhet ki egy tanult 50 körüli nőből ennyi sunyiság és gyűlölet? Megsértették, félre állították, nincs munkahelye, és úgy gondolja, hogy a Parlament neki pont megfelelő volna? Vagy csak arra utazik, hogy pártként elindulnak a választásokon, amihez megkapják az állami támogatást? Amit viszont jól lát ez a némber. Tényleg új nép kell! Olyan állampolgárok kellenek, akik hisznek a családban, szeretnének gyerekeket felnevelni. Akik szeretik hazájukat, és tudják, hogy “itt élned halnod kell”. Akik dolgoznak és örülnek minden kis eredménynek amit az évek során elérünk. Befejezésül ne reménykedjen abban kedves Andrea, hogy azt kívánjuk menjen külföldre. Maradjon csak itt, legyen részese a megvetésünknek, mert aki ilyen szinten aljas, annak csak ez lehet a sorsa!

 48. és te? Bizonyítsd! Csak nem ott voltál a Feszty körképen? Tudod, azok között, amik egy szekeret húznak…

 49. rosszul tudod… csak nézz utána… keménykezű, aljas, szipolyozó köcsög volt, mint az apja, aki vhogy beverekedte magát Zsigmondhoz

 50. Jó ember,aki nem fogadja el, azt mit tegyen? Verje a seggét a földhöz? Te pl. mit teszel? Szóval maradt az, hogy akinek nem tetszik, az szavazzon másra. Jómagam soha nem szavaztam erre a bandára, most sem fogok. Ha elég sokan gondolják így, lesz kormányváltás. Ha nem, akkor maradnak. Pálinkától bűzlő parasztvilág már régen nincs. A hagyma meg egészséges. Tschikós, gulasch, délibáb, betyártschárda már a Hortobágyon is csak a derék deutsche thúristáknak van! Munka után farmert ránt a tschikós meg a tschárdásné. A földeken pedig digitális műszerekkel megrakott, légkondicionált gépek dolgoznak.

 51. Már ne haragudjon, de ön mondta rám, hogy: “Szerintem Ön nem értette meg ezt az írást. Ennek az lehet, az oka, az itt felsoroltakból, egyiket se élte át.” Én önre nem mondtam semmit. Sőt, olyat sem állítottam, hogy az írásban felsorolt dolgok hazugságok lennének.

 52. GYILKOSOK! 30 MILLIÁRD FT EGYSZERI BIZTOSÍTÁSÁVAL, 3 – 4 ÉVEN BELÜLI MEGTÉRÜLÉSSEL, CSAK A DAGANATOS BETEGSÉGBEN ELHUNYTAK SZÁMÁT ÉVENTE MIN. 15 %-AL LEHETNE CSÖKKENTENI! ERRŐL ORBÁN VIKTORT 2010-BEN RÉSZLETESEN TÁJÉKOZTATTAM, AMIT ÍRÁSBAN MEGKÖSZÖNTEK, AZÓTA LÉNYEGES INTÉZKEDÉS, MÉG CSAK EGY CÉLIRÁNYOS VIZSGÁLAT SE TÖRTÉNT! AZÓTA ORBÁN VIKTORT SZEMÉLY SZERINT FELELŐSNEK TARTOM TÖBB TÍZEZER MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR ELHALÁLOZÁSÁÉRT!!

  „Az emberölés minősített esetei sok ember életét veszélyeztetve:›

  Az előre kitervelten történő elkövetés

  Az előre kitervelten történő elkövetés az elkövetőben lejátszódó pszichikai folyamat, mely feltételezi az előre elhatározottságot.

  Az előre kiterveltséget a tervszerűség és céltudatosság jellemzi, ami az ölési cselekmény részleteinek átgondolását, viszonylag hosszabb időn át történő fontolgatását, a cselekmény elkövetési szakaszainak megfelelő mozzanatok mérlegelését jelenti. (BH 1999. 436. )

  A nyereségvágy

  A nyereségvágy közvetlen anyagi haszonra (előnyre) való törekvést jelent. E minősítő körülmény nemcsak akkor állapítható meg, amikor az elkövető pénzt, valamely értékes tárgyat, vagyoni jellegű jogosítványt akar megszerezni vagy anyagi jellegű kötelezettség alól akar szabadulni, hanem akkor is, ha a cselekmény bármilyen anyagi haszon megszerzését célozza. (BH 2001. 412. )”

 53. Ez a cikk meg a másik véglet……nagyon okos, tudja a tutit. De megoldást, alternatívát? Egészségügy? Esetleg az USA példa tetszene, tisztelt cikkíró. 1 orvosi vizit + 1 Calcium injekció és 2000 $. Ha van biztosítás, amiért fizet havi 5-700-at, akkor nem lesz, csak 200. A havi fizetése 3-3500 $. De szépek a kórházak, rendelők, kedves a személyzet. Mindhez írhatnék, de nem akarok. Kicsit el kellene gondolkodni azon is, hogy ha nincs összefogás, nem lesz előre jutás sem. Én sem értek egyet a kormánnyal sok mindenben, SŐT! De ez az állandó fikázás, komolyan mondom az agyamra megy. Párttól, kormánytól függetlenül. Ha valaki akar valamit csinálni, azonnal 3 ember biztosan a segítségére siet, hogy visszahúzza! Szóval. A cikkben olvastam kritikát, de megoldást, javaslatot, semmit! Úgyhogy így ez a számomra egy értéktelen irka-firka. ” Tartsd távol magad a negatív emberektől, mert minden megoldásodra van egy kifogásuk”. Ennyi.

 54. Frászt. (Bocsánat, de télleg…) Mátyás adóreformot hajtott végre, elsősorban az ország stabilitása érdekében. Az évi 120 ezer aranyforint jobb években felugrott 900 ezerre is. Ennek része volt a füstadó, de a nemes nem adózott. A nemesek szemét az szúrhatta, hogy a korábban megszokottakhoz képest nem vethetett ki saját adót jobbágyaira, feleslegesen terhelve őket. Vámreform, adóreform, központosított pénzügyi rendszer, koronabirtokok visszavétele, rendkívüli katonai sikerek, stb. stb. A 32 év alatt amíg uralkodott, az egyetlen komolyabb összeesküvés is ezért esett: Nem jutott hozzá Vitéz János a szokásos zsebpénzéhez. Lehet divat manapság mindent és mindenkit szidni, aki sikert ért el, talán nincs már jobb, amivel néhány okostóni előállhat… de attól még sületlenség. Ne kössük már össze a nevét azzal, ami most folyik.

 55. Ezeket a dolgokat nagyon- de, -nagyon komolyan kell venni minden itt élő embernek! Orbán 2018-as meghirdetett programját itt olvashatja Mindenki! Viszont válaszként meg kell tenni emberi becsületből is, hogy, hogy írmagjaival együtt innen el kell űzni Őket az országból! Kerül, amibe kerül, de egyszer legalább tiszta lappal tud az ország végre elindulni egy Új jövő felé! Nincs értelme semmi okot- okfejtést végigvezetni, mert a magyar ember mindig gyáva volt és mindig a rabigát fogadta el! Most uj szelek fújnak-semmi gyalázatot, terrort és egyéb nácista erőszakot nem tűrünk sem Orbánnak, sem a bandájának! Ki Velük jó messze innen!
  Vagy itt véreznek el, vagy máshol! Nem az országot fogja gyerekeinkkel együtt lemészároltatni és gödörbe lökve elföldelni! Számomra nem csak felháborító, de ereimben megfagyott a vér ! Nem a félelemtől, hanem a gyermekem életének kioltásáért! Legyen az pszichológiai vérengzés, de lehet tevőleges és cselekvő vérengzés is! Drága Istenem, hogyan és meddig tűröd még, hogy családjaink a por martalékává váljon? Hét ez keresztény ország?????? Ezért nem jön a Pápa, mert 1 rothadó földrészen nem szennyezi be még a talpát sem!

 56. Ezek szerint te nem vagy magyar! A helyesírásod is ezt tükrözi! Akkor ne nekünk osszad az észt, úgyis kevés van neked belőle, hanem a saját népednek!

 57. Kifejtenéd, kedves uram! Vagy a szellemi képességeid nem teszik lehetővé több kibővített mondat leírását!

 58. T Tamar Bodor irhatom a neved a Magyar helyesiras szerint, te virtigli Magyar, Bodor Tamar ur e leveler is egy Angol tabletten iron es az Angol abc-ben a betukon nincs ekezet,es az is igaz neha melle it az ember es meson veszi eszre, mint az is hogy a tablettem korigalja a hibat de sajnos Angolul enyi.Ennel sokkal nagyobb a baj igen a nevem szerint end nem vagytok Magyar es were buszke is vagytok, az end apai szuleim 1300-1400-as evekben imigraltak Magyarorszagban es sokkal tobbet tettek exert a honert mint a tied, nagyapam vegig harcolta a szarajevoi bevonulast es az elso villaghaborut,az spam a masodik villaghaborut, hogy csak e kettot emlitsem end mar ITT szulettem mint ahogy OK is csak Magyarul I’ll azAngolt beszelem, a helyes irasom magassan Jobb mint a tied meet te meg a nevedet sem Tudor Magyarul leirni.Nehany szot magamrol Paszton Latham napvillagot de Szegeden nottem fel es Ott is vegeztem az iskolaimat, ugyszinten Ott alltam 1956 okt 23- an az elso sorban szmben az avosok puskacsove elott hogy ha kell adjam az eletem azert az orszagert es nepeert Ami csereben nem isomer el Magyarnak es persze erted is te sotet Baron,hogy szabadon szulethes es elhes,nem sikerult es tudod- tudjatok miert mert ti akkor is Magyarok voltatok,gondolkoztal-e mar miert is nem sikerult sohasem a Saab area that capitol, mert ti valoban Magyar es gyava es patkanyok vagytok akik masokat taszigaltok Magyarok ele megdogleni a ti szabadsagotokert mig ti csak a menekulessel voltatok elfoglalva es a gyozelem Utah pedig elobujtatok es rendelkeztetek es minden elbasztatok utanna atvedlettetek mint a kigyok spiclinek hogy megussztok a kotelet es a bortont persze voltak nemeslelku bator fiatalok koztetek is csak nagyon kevesen azok meghaltak ertetek vagy a harcok soran vagy a kotelen a megtorlas soran,de MIT is csinaltal te es a hozzad hasonlo Facebook lovagok a mocskolodason kivul es MIT csinalsz most a mocskolodason kivul, na latod te Martha igy sosem leszel szabad saha sem fogsz jogallamban elni,nem lessz soha tied a hazard csak rabszolga leszel sajat honodban becsulet nelkuli senki maradsz a halalodig, igen nekem nincs eszem amit osztogatni lehetne de neked-nektek pedig tul sok van, exert nem tudjatok MIT kellene tegyel-tegyetek azert hogy he igy legyen es ezt ugatod-ugatjatok evszazadok ota.Tudor ki volt Petrovics Sandor, lehet hogy Tudor ne

 59. Majd jön a Botka vagy a Gyurcsány és megvilágosult látomásokat fog elmondani a népnek. Minden Magyar család kap egy migráns családot , meg egy kecskét!

 60. Jabronka Richárd Erre a zürzavaros agyement cikkere csak azt tudom mondani, hogy 2018-ban nekünk is meglesz a valaszunk.

 61. Asztamindenit! Nem gondolkoztál még rajta, hogy látnoki képességeidet kamatoztasd? “Kicsoda?” Ebből az egy mondatból megállapítod egy ember pártállását, azér az nem semmi!

 62. Egymillió hétszázezren küldték vissza a konzultációt…ennyi kb a fityiszes őrült,meg néhány hozzá nem értő nyugdíjas.A többi nem akarja a fityiszt,de nem ám!

 63. T Magyarok ti ures feju hojagok ti aztan tudjatok sajat tortenelmeteket hat ezert vagytok elmerulve a szarba, a pocegodor legaljan, adok nektek lecket tortenelembol pedig en nem is vagyok Magyar.Ki is volt Hunyadi Matyas igaz nagyapja meg Ola kisbirtokoskent kerult Magyarorszagban, de fia Janos mar ITT szuletett hadi tetteivel hazassagaval Szilagyi Erzsebetel megalapozta vagyonat, es szolgalta hazajat, o volt az a szemet kocsog, Aki vedte ezt a tiszta becsuletes tunya szemet nepet a Torok rabigatol es halt meg Nandorfehervarnal ezert a szemet mai diszno Magyarokert akik igy mocskoljak nevet es becsuletet, ezenkivul adta e nemzietnek Matyas fiat Aki 12-evessen tobb esszel es tisztesseggel becsulettel vezette a nepet orszagat mint barki is o elotte es utanna az elmult 1017 even beleertve a ti sent Istvanotokat is Errol a jelemtelen Orban kormanyrol nem is beszelve.Igaz szedet adot is de teremtett egy kiralyi hadsereget es vedte ezt a nevet es becsuletet mocskolodo szemet nepet, tudjatok ti vizfeju barmok amikor o vezette az oorszagat akortajt amit a paraszt elvetett o is aratta le,o volt Aki jogallma alakitotta ezt a disznoolat aki jogot adott nepenek es kulturat mert iskolakat egyetemeket epitettett, es most mi van ti idiota segfejek a 21 szazad idusan orszagtok romokba jog sehol rothado politika, es rothado mezogazdasag ipar kozgazdasag, csak a rablas marakobas a koncon es igy tokeletes ez megfelel nektek mert ti Magyarok vagytok sotetben botorkalo okrok,nem is tesztek tettetek ellene soha semmit, csak a pofa jart de az nagyon csak mint most,tisztelt Magyarsag akinek nem Inge az ne vegye fel de a tobbi az oltozkodjon fel mert nagyon megfazik vagy mar meg is fazott ezert beteg ez az orszag es nepe.Azt mocskolod Aki tett vagy Tesz erted es dicsered elteted azt Aki elpusztit ti igazi Magyarok vagytok ezert vagyok buszke en hogy apai oseim nem magyarositottak a nevuket,mint tettek oj sokan ezert nem erdemes Magyarnak lenni mert a nev senkit sem tessz Magyarra azza szuletni kell es teni erte nem dumalni.

 64. Ettől a tudatlan nyugdíjasozástól égnek áll a hajam. Az egykori tanárokról, orvosokról, mérnökökről… stb beszélsz butuska

 65. én is ezt mondom .. nem akarjuk ezt a tolvaj csaló kizsákmányoló népnyúzó mocskos csürhét ..rossznak címezted a beírásodat ..
  na meg aki visszaküldte sem mind a seggét nyalja ennek a gecorbáncnak sokan úgy hogy orbán takarodj .. csak azt nem beszélik ezek .. na meg én is nyzgdíjas vagyok tudod ???

 66. Na ki jött Oxfordból vajon? (hát a mini Szterelnökünk, vagy hat hónapot bírt ott, aztán vagy el
  menekült, vagy kirúgták?)

 67. Ki az a mini Szterelnökünk? Ha Orbánra gondolsz, elárulom, csak, hogy tudd valóban fél évet volt Oxfordban, ösztöndíjjal! És, hogy boldog légy Soros által szponzorált ösztöndíjjal! Nem elmenekült, nem kirúgták, csupán fél évre szólt az ösztöndíj! De, hogy megnyugodjál, ez már az egyetem elvégzése után volt! Mint dr.Orbán Viktor volt kinn! És tudod azok más idők voltak,ő akkor egy huszonéves jogász volt, és Soros bácsi sem volt még olyan, mint most. Te voltál Oxfordban? Milyen diplomád van? Hány éve vagy miniszterelnök? Egyáltalán politikus? És te idiótázod le, Magyarország miniszterelnökét? Szállj már le a magas lóról! Ki vagy te? Egy senki, egy csepp a tengerben, egy homokszem a sivatagban! Szánalmas alak!

 68. Erdekes emberek vagytok ti Magyarok beszeltek partokrol,penzrol, szabadsagrol,jovorol,jobboldalrol, baloldalrol, bizalomrol, kerdem en van eben az orszagban akiben bizni lehet? Van itt ellenzek aki vezetne, van itt meg remeny de hogy itt ellensegek vannak partook akik akarjak a hatalmat megszerezni mert nem mindegy ki lopja csalja az orszagot, ok nem adni akarnak nektek a nepnek ok kapni akarnak barmi aron, minden mas csak szuksegtelen rossz nem erdemes vele foglalkozni, es ti annyira biztok a 2018 as valasztasokban? Hiszitek hogy utanna minden meg fog valtozni,orszagtok lessz a kanaan a paradicsom ahol majd dozsolhettek, minden Jobban ahol semmit sem kell tegyetek azert hogy igy is maradjon.Naiv ostoba emberek, ti delibabot kergettek es szinesben latjatok a helyzeteteket,nem kell ide harc es forradalom nem kell felkavarni az allo vizeket csak varni a sultgalambot,a kanaant,majd szep csendben agastyan korban mindenben beletorodve meghalni, Es majd ha gyerekeitek unokaitok akikbol ha lesznek??? Idegen orszagokban idegeneket csinalnak mert itt nekik mint Magyarnak hely nincs es elet sincs mit fogtok majd mondani nekik, mint Gyursany mondott nektek 2006 ban elkurtuk, gyerekek unokak elkurtuk.Uram isten mive Lett e nep egy atmosot agyu gyava senkik,kell a forradalom a forradalom nem jelent verontast,de jelenti a hatalomnak hogy mi is ITT vagyunk mi is emberek vagyunk nekunk is jar az elet a jog a szabadsag, Tudom mit fogtok erre mondani suket duma talan igazatok is van mikor en voltam fiatal meg nem volt az de akkor meg mas volt e nemzet volt akarata batorsaga ahhoz hogy szabadon elhessen hogy a hazajaban Magyarkent elhessen,nektek mindez mar nem kell ti idegenek vagytok a sajat hazatokban ti mar Angolul irtok olvastok, okostelefont nyomkodtok es igy akartok Jo Magyarnak latszani.Minden megvaltozott,a szozat es a himnusz mar nemmond semmit a szo mint hon az sem,igaz mar nincs is sikerult tonkre tenni multat,jelent,es sajnos a jovotoket is, bravo Magyar igy mi lessz veletek?He is torodjetek vele marad nektek a facebook ITT legalabb mocsktolhatok minden

 69. dugd ki a fejed a hodályból és csodálkozni fogsz – egyáltalán nem egyformák az embeek. A magyart leginkább az irigység tartja össze, a többieket a közös szokások, az egymásra történő odafigyelés, segítő szándék, a magyaral szemben az az elv, h “nem azért élek, h mások életét megkeserítsem” .. Leben und leben lassen – ha ez mond Neked vmit

 70. Én Önt uram semmilyen módon nem bántottam, nem kritizáltam a véleményét. Gondolom értelmes emberek között lehet nekem is egy véleményem, persze nem kell vele egyetértenie. Nem idiótáztam le az Ön imádott mini Szterelnökét. Nem vagyok és nem is akarok mini Szterelnök lenni és a politikához sem értek annyira mint Ön. Nem vagyok magas lovon, bár a lovakat nagyon szeretem az egyik legszebb állatnak tartom. Szánalmasnak sem érzem magam, csupán azért mert van, -és még lehet-, véleményem. Persze Ön biztos járt már Oxfordban is, hiszen nagyon sokat tud róla. Én csak egy egyszerű magyar nyugdíjas vagyok aki láthatóan Önnek nem tetsző véleményt mertem megfogalmazni. Gondolom ezt még egy darabig szabad, persze ha Önön múlna Tisztelt Uram, lehet, hoy már nem sokáig. NA EZ A BAJ kedves Uram!

 71. Tied a kisgyerek Éva? ha igen, akkor azért jó a gyerektámogatás nem? Azt ki adja Gyurcsány?
  attól éhen halna a gyereked.

 72. A fityiszt majd te kapod az orrodra jövőre, amikor összeszámolják a szavazatokat, azt nektek csak a maradék jut!

 73. Kedves uram, én is tudok nyál(y)asan fogalmazni, nem kell hozzá nagy tudomány! Ha így önnek jobban tetszik, àm legyen!
  “Herczegfalvi György
  3 napja
  Bolond lyukból bolond szél fúj. Már amikor hazajött Oxfordból már akkor nem volt normális…” Ezt ugye ön írta kedves uram! Már-már úgy érzem, kicsit sok a már egy mondatban, de ez betudható annak, hogy ön “csak egy egyszerű, magyar nyugdíjas.” Elemezzük egy kicsit a mondatokat! Első mondat egy szólás. Ez nem kritika, nem vélemény, ebben azt hiszem egyetérthetünk. Második mondat, már érdekesebb! Tehát mikor hazajött Oxfordból, már akkor nem volt normális, mondja ön.Szép magyar nyelvünk egyik sajátossága, hogy változatos. Abban ugye megint csak egyetérthetünk, hogy a “nem normális” nem pozitiv vélemény! Tehát ezt a szókapcsolást rengeteg módon lehet más szóval helyettesíteni! Pl.dilis, debil, hülye,agyatlan, idióta. Hoppá! Tehát lehet akár idióta is, aki nem normàlis! Akkor mégis csak leidiótázta ön kedves uram Magyarorszàg miniszterelnökét! Ez azért elég erős kritika, illetve vélemény! Nem gondolja kedves uram? Mire alapozza ezt? Van önnek valami pszihológusi vagy pszjhiáteri szakvélemény, kórházi zárójelentés a birtokában? Feltételezem, hogy nincs! Ugye uram mivel ön nyugdíjas, tudnia kell a régi rendszerben egy ilyen kinyilatkozásért mi járt volna. Probálta volna a házuk tűzfalára kimeszelni hogy Kádár nem normális. Nagy valószínüséggel fekete bőrkabátos emberek is megkérdezték volna, hogy mire alapozza ezt az állítását? Persze nem ilyen finoman, mint én. Mire alapozza kedves uram, hogy Orbán nem normális(idióta)? Na erre mertem mondani, hogy ön egy szánalmas alak, és még visszafogott voltam, kedves uram!

 74. Köszönöm Kedves Uram “nyál()y)as” levelét.Köszönöm a figyelmeztetést a “fekete bőrkabátos emberekre”, megértettem. Tessék tovább vigyázni kedves mini Szterelnökére nehogy baja essék… “és még visszafogott voltam, kedves uram”!

 75. Ennél azért többet vártam, kedves uram! Nagyon gyenge válasz! Őszintén? Nem is vártam mást! A szövegértési problémáit kérem orvosolja, bár szerintem, ha eddig nem ment, eztán sem fog! Én ne m figyelmeztettem önt semmire, csupán megemlíttem, hogy a régi renszerben egy ilyen beszólásért a fekete bőrkabátos emberek szétverték volna azt a nagy pofáját, csak finoman fogalmaztam! Nekem nem kell vigyáznom Orbán úrra megteszik helyettem a kormányőrség erre kijelölt tagjai.A kérdésemre nem adott választ, de ezt betudom annak, hogy az ön szellemi képességeivel nagyobb gondok vannak, mint ahogy ön olyan nagy áhitattal írta már számtalanszor, a “mini Szterelnökünknek”! Feltételezem uram, hogy ön legalább 190 cm. magas, ezért degradálja a kisebb növésű embereket. Vagy mégsem? Más méretével, alakjával, külsejével élzelődni nem szép dolod! Ez is az ön szellemi képességeinek hiànyát mutatja. Egy szónak is száz a vége, aki itt nem normális az ön kedves uram! De mondatnám azt is, hogy ön egy idióta! Most nem voltam visszafogott, de tudok durvább is lenni! Szép napot!
  Ui. Hozhatnám a galambos hasonlatot is, de inkább egy Woody Allen idézet a végére.
  “Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal”
  Ezt elkerülendő, én ezt a vitát most lezárom, nem kell válaszolnia sem, kedves uram! Áldás, békesség, jó edészséget kívánok, minden jót!

 76. A füstadó a jobbágy védelmét szolgálta, mint a rezsicsökkentés. Mentesítést jelentett annak befizetése, maga a ténye, épp a főurak adóitól. A füstről a lángja jut eszembe.(sic)..ki tud ma a természetben tüzet gyújtani? Talán a katona sem, hacsak nem volt elötte kiscserkész. És ha megtanulta, hogy olajoshordók felgyújtásával csak füstöt lehet csinálni, és ezt tilta a klimavédelmi egyezmény.

 77. Igaz, a leben und leben lassen az, ami Magyarországon nem érvényesül. Élni nem lehet, mivel nem hagyják az embert élni.

 78. Itt van nekünk a baloldal Ők már bizonyítottak https://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE A semmitevésben kitűnőre teljesíttek https://www.youtube.com/watch?v=7hROyOLvM0kA tüntetőkkel sem bántak kesztyűs kézzel.Nem is vettek fel IMF hitelt ?http://magyarnarancs.hu/belpol/az_imf-hitel_tortenete_es_kovetkezmenyei_-_nehez_napok_ejszakai-70117 A bevándorlókat is befogadják.Minek is a kerítés? Kicsit sincs terrorizmus Európában https://www.youtube.com/watch?v=qfORQdmuT28&feature=share Vissza kel Őket tapsolni

 79. Kár, hogy már elfelejtett magyarul fogalmazni, írni, érteni. És engem reklamál szöveg értésből? Össze-vissza írkál hol magyarul, hol angolul, hol meg egyszerűen trágárul. Mert én az Ön pofáját nem emlegettem egyszer sem és nem is akartam pofán vágni. Viszont azt még sorkatona koromban megtanultam hosszú idő alatt, hogy az alacsony termetű emberek rohadtul utálják azokat akik egy kicsivel is magasabbak náluk és ebből kifolyólag tele vannak kisebbségi érzésekkel. Bizony a lehúzást Woody Allentől jó, hogy emlegeti, mert nem szeretnék az Ön szintjére emelkedni. Igaza van Kedves Uram! “Áldás, békesség, jó egészséget kívánok, Minden jót!”

 80. A rokkantsági nem beszámítása a Nyugdíj időbe nem mostani keletű ,nekem már 16 évem veszett el !

 81. Tévedés nem fizetjük már a Füst adót ,az Orbán 2 ÉVE eltörölte ,és mijen ,jó 3 éve nem láttam kéményseprőt ,pedig tűzvédelem okán fél éve elenörizni kéne .
  Ja mégis fizet füst adott aki dohányzik ,mert a dohány ára decemberben ,már a horribilisnál is nagyobb lesz

 82. Tán ez most nem ugyan úgy van ,17 % az adó ,egyformán fizeti ,a közmunkás és az is aki miliárdokat keres ,Orbán előtt csak az fizetett adott akinek minimál bérnél nagyobb keresete volt ,és azok csak termék adót fizettek akinek kevesebb volt ,Tehát az úgymond (nemes )most is jobban jár

 83. Szépen le van ez írva, de nem fog történni semmi! Újból Ők nyernek, és tényleg befog következni ami itt le lett írva! Gyáva nép a Magyar. ezért is mernek vele mindent megtenni! És meg is érdemeljük!

 84. Ezt marhára tudják a fityeszesek, a szavazatokat emlegetni. Csaxólok, hogy egy arányos választási rendszerben már 2014-ben is koalíciós kormány tudott volna többségben lenni (nem kétharmadban). Hogy a fityesz tönkrevágta még a megelőző szar választási rendszert is, nem jelenti azt, hogy többségi támogatottságuk van.
  Persze a fityeszesek elégedetten nézik, hogy uszkve kétmillióan nyomják le mindenki más torkán ezt a szarházi bandát.

 85. “Úgy tűnik, Orbán Viktor nyilvánosan is kihirdette zavaros látomását: ÚJ NÉP KELL! A jelenlegivel sok baj van. Tűnjön el mindenki, aki költséget jelent az államnak!” Az állam népének kormány kell, nem behülyített kormánytagok.

 86. Ez csak az egyik ok. A nem kevésbé fontos másik, hogy az adózási rendszerrel lehetőséget adott a szegényebb osztálynak a fölemelkedéshez, ez pedig addig még soha nem fordult elő. A szegény embereknek is reális céllá vált a meggazdagodás, a maga nemében ez igazi csoda volt akkor.

 87. Nagyon jól összeszedte a problémákat Katona Andrea. A fideszesesek fel kellene világosítani ezekről a dolgokról, amíg nem késő.

 88. https://www.youtube.com/watch?v=vMCdlJyEDD8 https://www.youtube.com/watch?v=jfozjZix64Q&t=4586s https://www.youtube.com/watch?v=cJaOwm8KPQc&t=261s https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__821124-melyik-szabadkomuves-paholyba-tartozik-gyurcsany-ferenc-mi-a-fokozata__oldal-1 Ez nem a mi hazánk már Évek óta tudatosan játszották át országunkat vagyonunkat https://www.youtube.com/watch?v=fNeY9Wo5a-I Ez a globális háttérhatalom ami szinte nem is létezik https://www.youtube.com/watch?v=KnfuF0oYhAk&feature=share akinek magyar hagja Soros a NEMZET HŐSE https://www.youtube.com/watch?v=VMlB6i6bOeE http://hu.euronews.com/2017/06/12/jegy-helyett-mikrochip-a-vonaton https://www.youtube.com/watch?v=WJ_qPAEB9oI https://www.youtube.com/watch?v=DBhBcQJMFYg&t=0s

 89. Ebből a 65 e ft nyugdíjamból amit a 2008 as nyugdíjtörvény alapján kaphatok 40 év 73 nap után csak hideg vízre telik. Mi a rendszerváltás után nem tudtunk elhelyezkedni a KISZ fiúk és KISZ lányok ,valamint a pártkatonákkal szembe aki az önkormányzatoknál állami vállatoknál kaphattak helyet .Részt vehettek az ország vagyonának kiárulásában https://www.youtube.com/watch?v=oCqxph1WdE4&feature=share Most hatalmas nyugdíjat jövedelmet kaphatnak.Gyurcsány Feri is potom 1 milliárd 200 milliót kapott fel.Még a diplomáját sem találta meg https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__821124-melyik-szabadkomuves-paholyba-tartozik-gyurcsany-ferenc-mi-a-fokozata__oldal-1

 90. “Remélem, álmotokban látjátok magatokat szakadt ruhában, utcát söpörve, kukában élelem után kotorászva, rács mögött töltve napjaitokat!

  Mert ez lesz a mi VÁLASZ-unk 2018-ban! Mi már készülünk, ti is készüljetek!”

  Ha tudnánk, hogy kire szavazzunk, akkor talán sikerülne elkergetni a nép hóhérait! Amíg az ellenzékiek más-más pártra szavaznak, addig a FIDESZ lesz nyeregben! Csak egyetlenegy pártot jelöljetek meg, s én arra szavazok, amire a többség!

 91. Bármelyik idióta színész is kerül hatalomra, NEM teheti meg, hogy az ország érdekeit helyezze előtérbe! Be vannak szabályozva…

 92. Figyelj fapicsa Nemes Klára. Nem érted. Arctalan droidként mutogatsz egy 10 éves és környezetéből, értelméből kiemelt 25 perces dolgot, amit elferdített a parazita kormány. Jut eszembe, a mostani lopások és hazudozások mértéke mellett Gyurcsány amúgy ipari tanuló sem lehetne.

 93. Mindent összekeversz szerencsétlen, ostoba némber. Gyurcsány nem vett fel nyugdíjat. Fizetését sem vette fel annó. Orbán és társai Soros által támogatva diplomáztak és szinte valamennyiük pártfunkcionárius KISZ és MSZP tag volt. A mostani nyugdíjadat a mostani kormánynak köszönheted.

 94. lehet másra mutogatni, bár mindenkinek a saját baja a legnagyobb. Ami engem illet, a kedves vezető nyugdíjcseppfolyósítója 43 év és 303 napot állapított meg szolgálati időnek busás 78 ezerrel. A diplomámat én sem találom, de ez nem növelt vagy csökkentett az összege. Mindnyájan csendben voltunk amikor szétlopták az országot, mint ahogy most is, ebből egy embert kiemelni dőreség, de legalábbis a kedves vezető agymosásának hatása.

 95. Zavaros hablaty. Amíg a töpörödött törp ördögnek csak ilyen színvonaltalan bírálói vannak, biztos lehet a választási győzelmében. Annyira színvonaltalan ez az írás, hogy akár Orbán is írathatta volna. Lássa az az istenadta nép, hogy mindenki aki őt bírálja egy hazudozó kretén.

 96. Ez egy igazi BAROMÁLLAT! Ha igaz a mondás, A NÉPET NEM LEHET LEVÁLTANI! TE TÉNYLEG ŐRÜLT VAGY, ÉS MENTHETETLEN! HŰLYÉN, MÁR AZ ORVOSTUDOMÁNY SEM TUD SEGÍTENI! MINT AHOGYAN ENNEK TANUJELÉT IS ADTAD, TE RASZPUTYIN! DÖGÖLJ MEG, DE AZONNAL! MINDEMKINEK JOBB LESSZ, MÉG NEKED IS! HA VAN ISTEN, AKKOR HOLNAP MÁR NEM ÉLSZ, TE RETTENET

 97. Dehogy lesz cella, meg rács, meg kukázás! Ezeket a hazaáruló rablógyilkos náci patkányokat nem etetjük, még a szemetünkből sem! Ezek barátom, mind fel lesznek lógatva egytől egyig!!! EZ LESZ A VÁLASZUNK!!!

 98. Nekem nem e cikk hatására, (figyelve orbán tevékenységét) régebb óta az a véleményem, hogy ha orbán tehetné egycsapásra eltüntetné a számára nem kívánatos (ebben a cikkben felsoroltakat) elemeket! Mindenesetre dolgozik a témán! Gondolom az lehet az ideája, kisebb létszámú ország, de az viszonylag jól él és ezért nem basztatnák a politkusokat, akiknek így a hatalom azt jelentené mint halnak a víz!

 99. Hát értelmes volt mondjuk maga Mátyás, az biztos, de attól még a népnek nem volt sokkal jobb… csak max egy picivel… az országot vezető elit kb ugyanolyan a szarházi söpredék volt ekkor is és sokat ezen Mátyás sem változtatott…. Középkorban vagyunk ugyebár, feudalizmus az arisztokrácia és egyház önkényuralma idején…. és ezen a status quo-n nem javított ő sem, holott megtehette volna ha akarja.. de nem akarta… jó volt neki az úgy… Mátyás kb annyiból volt jó, hogy a környezetében akikkel közvetlen érintkezésbe került azokkal őszinte volt és korrekt viszonylag… Azonban ugyanúgy ahogy a többi király, hagyta az országban hogy tobzódjanak az arisztokraták, birtokosok; amíg adót fizettek és a hadseregbe biztosították a katona kvótát, nem avatkozott be az uradalmak ügyeibe… Ami ügy a látkörébe került azt igyekezett igazságosan, fer módon eldönteni, de túl sok ilyen nem volt, mivel nem igazán volt ideje erre; hiszen ő is a kis hobbijával volt alapvetően elfoglalva, ami ugyebár harcászat volt elsősorban, másodsorban pedig irodalom ugyebár; fantasztikus könyvtára volt (némelyek szerint Európa legnagyobbja és legjobbja volt a maga idejében, csak úgy mint a hadserege is); gyűjtötte a könyveket is tehát és a katonákat is. És amikor nem a könyveivel szöszmötölt, akkor hadjáratokra járt… (melyek többsége egyáltalán nem volt az ország érdekében mellesleg, tehát pazarlás volt) Mindeközben kb pont telibe tojta, hogy a népe hogy érzi magát (és a nép senyvedett, szenvedett, nélkülözött, elnyomott jobbágyság volt akkor is, a nemesek meg dőzsöltek és sanyargattak). Ha Mátyás igazságos lett volna valóban és érdekelte volna a magyarság, már akkor bevezethetett volna társadalmi reformokat, ha nem is máris a demokráciát, de legalábbis valami előképét, polgárságot alakíthatott volna, felszámolhatta volna az arisztokráciát és egyházat, de legalábbis jelentősen visszaszoríthatta volna hatalmukat… Legalábbis beindíthatott volna ilyen folyamatokat…. felszabadíthatta volna a jobbágyságot, és egy szociális munkaalapú demokratikus társadalmat alakíthatott ki aminek továbbra is lehetett volna a vezetője, elnöke, akár királyi címet is megtarthatta volna ha úgy van kedve… (ezesetben az Újkor nem az Angol polgári forradalomtól és felvilágosodástól indulna most, hanem a magyar felvilágosodástól és társadalom reformtól) és mindezt bármikor bármelyik király megtehette volna, vagy legalábbis megpróbálhatta volna. Nyilván általában polgárháború lett (volna) az ilyen törekvésekből, mivel sem az arisztokrácia, sem az egyház nem fogadta el, azonban Mátyásnak, a nagy hadvezér királynak pont jó esélye lett volna győzni ebben, hiszen nagyon komoly hadserege volt (Európa egyik legerősebbje, győztes hadjáratai, hódításai meg is mutatják ezt szépen, és egyébként ha nem éri merénylet, meglehet, hogy Európa egyik nagyhatalmává tette volna Magyarországot (ha nem a legnagyobbá… akár a mai napig is… valószínűleg török uralom sem lett volna….)… a katonái bálványozták, vakhűséggel bármiért harcoltak volna az oldalán, amit nem sok király ért el valaha is, bárhol is a történelemben. Zseniális tárgyaló volt, szinte bárkivel win-win egyezséget tudott kötni, politikában, hadszintéren, gazdaságban. Egész másképp alakult volna Közép-Európa történelme ha leéli az életét, és végig tudta volna azt uralkodni. De mégis neki is megfelelt a feudalizmus és a királyság. De legalább annyi javára legyen mondva, hogy éhínség, és belviszály túlzottan nem volt jellemző, viszonylag rend volt az országban és stabilitás… Hogy jólét volt-e lehet vitázni rajta, a jobbágyok szintjén mi is hogy jólét, egész nap robot, és épphogy egy fedél a fej fölött, meg valami szegényes koszt, hogy éhen ne haljon, ez mondjuk biztos megvolt mindenkinek, senki nem éhezett legalább… ettől még akkor is középkori király volt, tehát DIKTÁTOR! De legalább nem zsarnok, és önkényúr, a középkorban már az is nagy dolog volt ugyebár…. Mátyás nem csak igazságos hírében állt, hanem kérlelhetetlen, aki ha döntött valamiben már nem volt kegyelem, nem lépett vissza, nem bizonytalanodott el soha, tehát igazságos és szigorú király volt… Tény hogy értelmes fickó volt mi sem bizonyítja jobban a szeretete az irodalom a művészetek a tudományok (főleg a hadi tudományok) terén, és hogy általában a hadjáratairól győztesen jött haza… A köznép, tehát a többségi társadalom az ő uralkodása alatt is rabszolga volt…

 100. Elolvastam. Végig hülyeség amit írtál. Csak a valósággal és a józan ésszel nincs kapcsolata. A következtetéseid gyerekesek

 101. Orbánék folyamatosan felélik a jövőt, az ország nem fejlődik, csak vissza. Orbán agyament víziója alapján alakítja át az országot a Horthy-Magyarország mintájára, pedig 2006-ra már szépen megindult a polgári fejlődés az országban, amit mostanra teljesen lebontottak. Az ország jövője teljesen bizonytalan, unokáink nyomort és kiszolgáltatottságot fognak örökölni, ha “ezek” maradnak az ország élén.

 102. Szerintem meg te vagy a gyerekes és teljesen vak, vagy te is Orbán kiszolgáló személyzetéhez tartozol, akik asszisztálnak az ország leamortizálásához.

 103. Én úgy tudom, hogy a rengeteg adóra a “fekete sereg” ellátása miatt volt szüksége Mátyásnak! Amúgy tényleg semmi köze Mátyásnak Orbánhoz.

 104. Klára kedves! Hasonlítsd össze az általad mellékelteket Orbán tusványosi beszédeivel és akkor nem hiszem, hogy még mindig Gyurcsányt tartod a nagyobb ördögnek! Orbán hatalmas terheket tesz a jövő generáció nyakába azért, hogy tönkre tehesse az országot az olyan idióták segítségével, mint amilyen te is vagy.

 105. Egyet kiemelnék, Antalt és kormányát. Nekik tudni kellett róla mi folyik, és mi lessz a végeredménye ennek a “privatizációnak”.

 106. Hát.. ők még hittek abban, hogy pozitív eredménye is lesz a privatizációnak, hogy a kommunista szemlélet fogja vissza az ipart…
  és ha ez megszűnik, akkor majd beindul a termelés… És mit hallok ma?
  (2017.08.20)
  Hogy az ideköltözött nyugati cégek éppen csak fenntartják a termelést, a magyar cégeknél sincs semmi dinamizmus, éppen csak elvannak, nincs terjeszkedés külföldi piacokon, és a minimális fejlődést is a EU-s támogatások biztosítják … Orbán pedig keményebb megszorításokat vezetett be (a szegényeknek) , mint az elűzött valutaalap valaha is tervezte…

 107. Ugyan ! A kéményseprők egyre pofátlanabbak lettek, folyamatosan emelkedtek az árak és már sztrájkolni akartak, Orbán úgy oldotta meg a problémát, hogy egyszerűen felszámolta a szakmát, és átadta a katasztrófa védelemnek… Ez volt a második trafikozás… Az embereknek csak a felét vették át, és helyettük láthatóan képzetlen, gyorstalpalón végzett, szinte gyerekeket szabadítottak “kéményseprőként” az országra…

 108. A gazdagok ma is meg vannak adóztatva, csak éppen úgy hívják, hogy baksis. Mészáros és társai óriási összeget fizetnek. Pártkasszába, zsebbe, meg még ki tudja hova. De biztosan nem oktatásra, egészségügyre, munkahely teremtésre, nyugdíjakra, gyógyszer támogatásra, meg effélékre. Az a kisebbik baj, hogy a pénz nagy részét ellopják, a nagyobbik, hogy ezt hogyan teszik (gátlástalanul) és persze semmi sem elég. Mindenféle jogi furfanggal csavarják ki az utolsó forintokat is az emberek kezéből, miközben az épkézláb szakemberek a gyűlölt nyugatra mennek boldogulni. (ami persze a foglalkoztatás statisztikájába beszámítódik, holott ők itthon valójában munkanélküliek) Ami ebben a bicskanyitogató, hogy a fő ok nem az, hogy itthon nem tudjuk megfizetni őket, hanem azok mocskos kapitalisták elcsábítják a használható embereket, pár ezer euró meglobogtatásával. A felejthetetlen Hofi jut eszembe: A nyugatnak nagyon rossz, ezért nekünk nagyon nem jó. Vagy: a kapitalisták a szakadék szélén állnak, de mi egy lépéssel előttük vagyunk. 🙂
  Minden rossznak Soros az oka. Ez persze igaz is, mert ha annak idején nem támogatja ezt a rühes bandát, akkor most nem ülnének a nyakunkon.

 109. Hát… Megártott neki a fű. Nekem sem jut értelmesebb magyarázat eszembe, amikor ezt a zagyvaságot végig szenvedtem. Ellopott vagy 15 másodpercet az amúgy is már véges időmből. És még amíg Önnek a választ megírtam 🙂

 110. Már egyszer fentebb belinkelte. Vagy nagyon szereti a videót, vagy tetszik a Ctrl+C, Ctrl+V kombinációk sikeres alkalmazása. Vagy maga a nagy felcsúti Ramszesz kommentel itt álnéven. Qrva jó lenne, ha nem tenné, mert azok, akik itt kommentelnek, zömmel utálják a maga magyarokat megnyomorító félistenét…

 111. Nem ertem az itt hozzaszolokat ti mar keszultok elmenni valahova kulfoldre, modjuk Anglia, mar csak azert mert a szovegetek egyreszet magyarul a masik reszet valamijen hottentotta nyelven teszitek hozza. Mar az eleje is rossz nem gabor heder, hanem Heder Gabor, ennyit a kezdetrol leamortizalasahoz / az en betuimen tudom nincs ekezet de ezt mar millioszor leirta, ugy hogy most utoljara leirom nincs a rendszeremben Magyar abc mivel Australiaban vagyok – e pillanatban es az Angol abc -ben nincs ekezet, es sajnos a mellenyullas is gyakoribb mert a betuk sincsennek a Magyar irorendszer szerint, vissza kell aljak az Angolra, / a leamortalizalasahoz helyet nem lehetne egy szep Magyar szot alkalmazni pl lehasznalni,lerombolni, mennyivel szebb lenne igy magyarul a mondat. Nem kell nagykepuskodni az idegen szavak hasznalataval, Magyar vagy nem ? Rengeteg olyan szavakat hasznaltok amelyeknek a helyes ertelmezeset es leirasat sem alkalmazzatok jokor es arra ami a jelentese, migrancs, mi a franc ez ? migration= vandor, vandorlas, vandorol, a Emigration= az menekulo, menekules, menekult, a Magyar kiejtese pedig Migreson vagy Imigreson, szerintem szebb ha magyarul irjatok ,menekult v vandorlo, Tovabbi szep napot es hozzasolast Magyrul KOSZONOM a hon neveben.

 112. https://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE A saját szájából halható az általa igazságnak mondott semmittevés és a nép megvezetése https://www.youtube.com/watch?v=7hROyOLvM0k&t=513s előtte viszont a vagyon eltüntetése https://www.youtube.com/watch?v=oCqxph1WdE4&feature=share http://magyarnarancs.hu/belpol/az_imf-hitel_tortenete_es_kovetkezmenyei_-_nehez_napok_ejszakai-70117 Amikor kiürült a kassza a rossz kormányzás miatt ismét IMF hitelt zúdítottak a nyakunkbahttp://magyarnarancs.hu/belpol/az_imf-hitel_tortenete_es_kovetkezmenyei_-_nehez_napok_ejszakai-70117 https://www.youtube.com/watch?v=n9tgPokF_yc https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__821124-melyik-szabadkomuves-paholyba-tartozik-gyurcsany-ferenc-mi-a-fokozata__oldal-1

 113. Ha ennek a mondathalmaznak lenne egy kicsi igazságtartalma is, akkor ezzel választást lehetne nyerni! Aztán azokra szavaznánk, akik sokkal jobb helyzetbe hozták annál az országot a közelmúltakban, mint ahogyan azt az Orbán Viktor és Csapata mostanában tette, a romok alól, a szakadék széléről!! Nos Ki volt ,,Az” és ,,Kik” voltak a csapattársai??? Kikre kellene szavaznunk? Kérek egy névsort…….!

 114. Netanjahu-Orbán titkos paktum lényege Izrael megengedi az újabb Orbán kormányzást 2018-ban,ha az ország kiüritése nagyobb ütemben folytatódik.A megélhetési körülmények és a csalások sorozata,a köznyomor romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió zsidó beköltözésére, s a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.Pl. ha a kormány komolyan gondolja a Sorossal való szembenállását,akkor zárassa be a Soros egyetemet ami Netanjahu szerint napirendre sem kerülhet mert a nyitott társadalom elve,a nemzeti hagyományok és kultúra felszámolása mindkét zsidó oldal érdeke.Ugyanakkor Soros nem teheti be a lábát izraelbe.

 115. 2.. rész:De az úgy nevezett “egyetem” és civilszervezeteiben olyan hatékony ügynökképzés folyik amely számos eredményt ért el. Egyre hatékonyabban szól bele a nagy politikába kinevelve az Orbán utáni időszak Izrael hű vezetőit. Soros ügy megfelelő szinten tartása Izrael érdekeit szolgálja. Lényeg a zsidó beköltözés-visszaköltözés,haza térés,honfoglalás ami a zsidóság ezer éves sérelmét orvosolja. A hiripar továbbra is döntően rém és katasztrófa hirekkel kell hasson a magyar társadalomra növelve a stresszt és elégedetlenséget. 2022-re 7 millióra kell csökkenjen a magyarság, átadva helyét a beköltözőknek.

 116. 3.rész:A muzulmán bevándorlás megakadályozása akkor tartható fönn ha arányuknak megfelelő zsidó népesség szerezhet helyettük magyar állampolgárságot. Orbán helyén maradása érdekében igéretet tett Netanjahunak az eddigi eredmény felülmúlására. Na már most egyet ne felejtsünk el ha Orbán nem ez szerint cselekszik, úgy megy a süllyesztőbe!!!!! Lesz helyette más akinek szintén folytatnia kell ugyanezt, az észnélküli költekezéseket, kórházak nem helyreállitását és stb. stb.A hozzászólók naivitása és Orbán személyes szidása a lényeg, mert képtelenek megérteni a jelenlegi Antikrisztusi állapotokat,Soros az élen aki ezt már hosszú évekkel ezelőtt kidolgozta……

 117. Megvan CD-n az őszödi beszéd, ne erőltesd magad… A Keleti pu-nál keletkezett migránstömeget a kromány “hozta össze”, hogy legyen mit fotózniuk és filmezniük a külföldi tudósítőknak… De enni-inni elfelejtettek Orbánék adni a szerencsétleneknek..A vonatokat meg “tévedésből” nem Bécs felé irányították, hanem pl. Bicskére…
  Ne erőlköd, Klára, mert semmi olyat nem tudsz mondani vagy mutatni, ami ne lenne tömény kormánypropaganda, hazugság. Ajánlom, ne csak az M-mel kezdődő csatornákat figyeld.

 118. Ezt még hányszor fogod feltenni, elrettentésképpen??? pedig tkp. hálásak lehetünk neked, hogy terjeszted az igazságot… Csak, sajnos, sok embernek nincs füle (esze), hogy kihallja belőle..

 119. Inkább az kell kérdezni, mennyit tettek ma a zsebedbe, hogy ilyen hűségesen kiállj a kormánypropaganda mellett???

 120. 1973 óta IMF hitelből élt az ország és nem is akárhogyan. Hatalmas pártházak KISZ bizottságok ingyenélők sokaságát kellet eltartani az országnak.A rendszerváltást pedig az SZDSZ https://www.youtube.com/watch?v=A4TxRaGWBBQ Szét lehet hordani az országot.Vállalatokat lehet felszámolni és az utcára kirakni a dolgozókat.Mi egyszerű emberek a munkanélküli segélyünkből nem tudtunk és 10% ékért sem venni kárpótlási jegyeket amin vállatokhoz lehetett volna hozzájutni.Ez csak a Gyurcsánynak mint bennfentes KISZ fiúnak az anyós segítségével hitelhez jutni . Lehet hogy vissza sem kellet fizetni, mert közben bedöntötték a Posta bankot.Mi vidéken nem jutottunk munkahelyhez,de a pártházakból és KISZ ből kikerültek igen.Ők lehettek az önkormányzat állami vállalatok dolgozói https://www.youtube.com/watch?v=6lbSVWr9dNI

 121. Abszolút rosszul indultak neki a privatizációnak. Már a kárpótlási jegyek kibocsátás óriási tévedés volt. mert a szegény emberek nem tudtak velük mit kezdeni, a bel- és főleg külföldi cégek megy ügyes ügyvédek és tanácsadó cégek segítségével töredék áron felvásárolták és részben azzal fizették ki a megvásárolt magyar cégeket. Most meg a feledékeny jó magyarok mindent a Horn-kormányra kennének.

 122. Nézem az ATV is https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__821124-melyik-szabadkomuves-paholyba-tartozik-gyurcsany-ferenc-mi-a-fokozata__oldal-1 Ezek az emberek mindennap ott vannak és bizony mondják a tutit .Csak mi már átéltük a számok emberének regnálását https://www.youtube.com/watch?v=9kJZ9tzDC-8&feature=em-share_video_user Nem kell félni nem fog fájni .Milyen szépen is mondta? és az adók sokaságát zúdította ránk https://www.gmedal.hu/minimalber-osszege A minimálbér évi 2 e ft vel emelkedett a járulékok pedig http://5mp.eu/fajlok/adomerleg/jarulekok_www.5mp.eu_.pdf A 16% os TÁNYA hoz még 4% okot hozzá dobot igaz ennek a bevétel volt az alapja és az úgynevezett menekültek akiket https://www.youtube.com/watch?v=4GgPZCArdAw akik szorgalmasan dolgoznak http://utcaemberek.blogspot.hu/2017/08/merkel-migransai-megmutattak-hogy-kell.html#.WZalwSlKCxc.google_plusone_share https://www.youtube.com/watch?v=qfORQdmuT28&feature=share

 123. A Magyarországon működő nagy cégekről, mint az Audi vagy a Mercedes, tudni kell, hogy gyakorlatilag csak összeszerelő munka folyik náluk, s ami nagyon fontos lenne, de nincs, az a jelentős hozzáadott érték. Ez persze nemcsak nálunk, hanem más országokban is Romániától Kínáig. Ahol a legolcsóbb a munkaerő, oda vándorolnak tovább. De az OV-kormánynak ez jó, mert van hivatkozási (propaganda)alap, lám, hogy szeretnek itt lenni a multik, de hogy ez mennyibe kerül nekünk. Igaz az is, hogy az Audi pl. nagyon sokat ad Győrnek, oktatásban, kultúrában stb. De a munkásokat nagyon keményen megdolgoztatják.

 124. És mi az igazság? A gazság? https://www.youtube.com/watch?v=KnfuF0oYhAk&feature=share Egy számotokra nem létező háttérhatalom aki csápjaival http://www.uzenetek.eu/news/utolso-harc-a-feny-es-sotetseg-kozott/ http://idokjelei.hu/2011/09/a-keszulo-vilagkormany/ https://magyarkozosseg.net/varatlan-leleplezes-eltitkolt-beszed-kerult-elo-hillary-clintontol-mindent-bevallott-ime-az-usa-boszorkany-konyhajanak-fo-banyaja/#.WYqzSZ-iUw1.google_plusone_share https://www.youtube.com/watch?v=AkvD-kdV1Hk https://www.youtube.com/watch?v=MLp5hmvZ9Yo https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__821124-melyik-szabadkomuves-paholyba-tartozik-gyurcsany-ferenc-mi-a-fokozata__oldal-1 https://www.youtube.com/watch?v=D5hDXzW6kVA http://idokjelei.hu/2012/11/a-vilag-megcsippelese-12-egyszeru-lepesben/

 125. Néztem a kérdéseket, amikről a válaszpárt beszélgetni szeretne. Úgy látom, a “nőügyek” őket sem különösebben érdeklik.

 126. Orbán nézhet a robotizáció elé… akkor még összeszerelők sem leszünk…

  … és nagyon gyalázatos módszerekkel, munkahelyiterror.blog.hu

 127. Mennyibe kerül ? Múlt héten kiderült , hogy a multik ellen háborút viselő Orbán kormány a letelepülési támogatásokkal és az adóelengedésekkel 200 milliárd forint értékben támogatta őket !! Minimum ! Mert időkorlátos adatok is voltak a 2010-tőli összesítésben, Fél napos botrány kerekedett belőle… az is csak a Budapest környékig hallható Klub-rádióban 🙂

 128. Tisztelt Katona Andrea, elolvastam az irasat mar regebben in is szelnek eresztettem az onehez hasonlot, elismerem az one szebben van papirra teve,, es csakugy mint az enyem, az one is tokeletessen igaz,, de az ami igazabol meg fogott az utoso mondata, szep gondola . Majd mikor szakat ruhaban kukakban elelem utan kutatva, racsmogot,, mert 2018 – ban mi jovunk, Nem Tisztelt Andrea on es ez a gyava nemzet, ezek a szoszacsar venaszonyok, akarat gyenge elfuseralt robot szeru facebook lovagok, nagyszaju, anyukaszoknyaju hossokkel akar on, elorukkolni 2018 -ban.es mit fognak csinalni kivancsi lennek ra? ja szavazni ugye erre gondolt Andrea ?Hat sok sikert hozza, es hogyan fogja ezt a szelkakas tipusu valasztokat, meg gyozni, es kire fognak majd szavazni? mert azok akik jelenleg az orszag rendelkezesere all, szerintem jobb lessz ha hagyak Orbanekat, ok mar addigra meg lopjak magukat es egyre kevessebb kevessebbel is beerik, tobb marad, az ujsepru meg kezdi elolrol.Valami mast kellene kitalalni, mert a szavak mar kevesek, a szep iromanyokkal sem megyunk sehova, a tettek mezejere kell vezetni az embereket, hogy lassa ez a kormany es a kovetkezo is mire szamithatnak ha felboszitik a nepet,, vagy mar elfelejtettetek 56 hiret, igaz eltelt 60 ev, es akkor valakik meszel a falra mazoltak, muk azaz marciusban ujra kezdjuk, de azt nem irtak oda melyik ev marciusaba Legyen 2018 marciusa. mikor feltamad a tenger, a Magyarnep tengere ijjesztve eget foldet szilaj hullamot vetve remito ereje, en hallottam a zenet es lattam a tancot, es ti kik meg nem lattatok meg tanulhatjatok, hogyan mulatott akkor e nep.De ezek is meg tanulhatjak hogy adni kell a nepnek, mert ha nem ker de vesz, ragad akkor baj van. En azt mondanam ha en volnek ma fiatal, talpra Magyar hiv a haza, tuntessuk el oket most vagy soha,Konyorgeseteket ugy sem haljak meg a valasztasokkal nem mentek semmire csoborbol vodorbe, egyetlen utja a forradalom, Mert ha nemzet vagy Magyar legy nemzet, legyel bator eros es szillard, csak akkor hiheted, hogy elveidtol senki el nem terithetnek. Mert ha nemzet vagy Magyar legy nemzet. Legyen elved es hitetd kimondani merd, ha mindjart az eleteddel fizeted.Hogy lehhessen verge egyszer, e 8,5 million ehhezo es szegeny megalazott Magyarnep diadala, ezek a diletans rablo tolvaj csurhe felet. Ti pedig szemetek rablok tolvajok gazemberek reszkessetek, mert ti sem tudjatok milyen a nep, amikor tancol es mulat, kegyelmet nem ker de nem is ad, szemtanuja voltam, es reszese, az ido volt 1956 ikt 23, emlekezzetek ra mindjaan. A felelem es gyavasaggal nem lehet ezt a kormanyt lemondatni abban bisztos vagyok., de szavazzassal sem abban is.

 129. nem az.. csak fidesz-hívő… Mellesleg ezek megint nem lesznek leváltva épp úgy, ahogy négy éve sem, mert meglépték az abszolút győzelmet hozó okosságot… egyéni jelölteknek állami támogatás, új pártoknak állami támogatás….. és ez a sok (már bocsánat) FILLÉRBASZÓ MAJOM inkább lecsap a lóvéra, minthogy tényleg összefognának és megbuktatnák a fidesz-t.Ha mégis leváltják őket, ugyanezt fogják csinálni… a népnyúzó intézkedéseket (hát már úgyis bevezették, akkor maradjanak…) nem szüntetik meg, elszámoltatásokról ugatnak majd pár hónapig, de semmit nem csinálnak majd, és pont ott folytatják, pont akkora elánnal, ahol ezek abbahagyják… sajnos

 130. Ezt a cikket melyik liberális hozta le??? Tömény agymosás. Jól megirtborzalom, mind ez merő rágalom, s ezzel tudják a buták tömegét megvezetni,aljas hazugságokat összezagyválva. Nagyon jó uszitás,viszont a józanul gondolkodók tudják, hogy ez mind támadás. Ismét Gyurcsótányt kell visszaválasztani, majd akkor megnézhetik magukat a mély buta emberek. A hozzászólások nagy százaléka mutatja a buták betokosodott agyát.

 131. Katona Andrea biztosan jól fizetett liberális idióta, s ez az ellenszél.hu Már a nevében benne van, hogy ellenség, akiknek célja a nép butitása…….Ennyi mocskot megfogalmazni csak ezek tudnak…….Sajnos a buták meg ezeknek hisznek. Szomorú!!!!

 132. Seggnyaló az úr Orbániában? 1. Ha nem, akkor csak egyszerűen ostoba és valahol egy eldugott helyen él, ahol csak a királyi tévé és rádió nézhető hallható. 2. Ha igen, akkor egy cinikus gecinek tetszik lenni, mint gazdaseggei.

 133. Stáry Lóránt Klára Nemes • néhány másodperce
  Most meg átélitek ennek az elmeháborodott, tolvajnak az ámokfutását!

 134. EMBEREK!!!!
  Mikor jöttök már rá, hogy ebben az országban nem pártok és a nép van, hanem elnyomók és elnyomottak! Az összes párt lop-csal-hazudik, egykutya mind! A jó érzésű embereknek nem széthúzni és táborokra szakadni kellene, hanem pont összetartani és összefogni. Az összes jelenlegi politikust pedig eltiltani mindentől, ami utcasepréstől magasabb szintű munkának számít!!!!

 135. Ami itt le van írva azt én már megtapasztaltam nem kívánom senkinek még Fidesznek sem hogy ezt keljen átélni.

 136. NK fijjam a te agyad hulye akikeptelen szembenezni a tenyekkel fideszes vagy gyrrekrm me azok ilyen hulyek.

 137. Nem tudom ki is vagy roka rudi, es nem tudom azt sem melyik Matyasrol irod mind azt amit firkalsz a tobbi hasonlo tortenesz idiotaval eggyut, mert ha Hunyadi fiarol Matyasrol akkor surgossen menj orvoshoz, es kezeltesd el magad, Hunyadi Janos az eggyetlen nemes aki azonkivul hogy a szulei meg nem is Magyarok Hanem Olah kenesz csalad vagy is kis ugynevezet, 7 szilvafas nemesek, mar Janos fiuk a kissebik, mert ugye arrol is tudsz egyidoben ket janos elt a csaladban, az egyik Olahul Jako, a masikuk Magyarul Janos azaz mind ketto Magyarul Janos, na mar most ne mereszeljetek arra a rothado buzt araszto szajatokra venni a Hunyadi csalad tagjait, bar igaz a feudalizmusban az akkori tarsadalmi rendet ok sem tudtak megvaltoztatni, de nem is az volt a feladatuk, anit viszont csinaltak az tokeletessen az ossz Magyarsag szamara tettek. Hunyadi egymagarban vedi ezt a tetu nepet a torok rabiga ellen, o az az ember akimiatt a torok nem tudja megvetni a labat Magyarorszagban es kozepeuropaban kiveve a Herceggovina – Boszniaban.es ha az egesz nemzet mellette lett volna a torok sohasem tudot volna atlepni a boszporuszon, Hunyadi Matyas mar mint kiraly a hatalmanal fogva, sokkal tobbet tudot tenni az orszagaert es a nepeert, ma 2017 – ben ez a tetu orszag es nepe nem el olyan jogallamisagban mint akkor elt, persze a kort figyelemben kell venni, es a meg maig fent marado szolast, meghalt Matyas oda az igazsag.Ezen kivul Matyas volt az aki tudta mit kell tenie hogy az orszaga meghatarozo orszag legyen egesz europaban, ahhoz hadsergre volt szuksege, megteremtette, termeszetes ez penzben kerult es nem is kevesbe, de a nep kitudta fizetni az adojat mert a nemes nem adoztathatta sem a papsag kulon adoval a nepet, es amit a nep elvetett azt o is aratta le, es nem az orszagot kirabolni akaro ellensegeink es nemeseink.az pedig termeszetes, sajnos hogy ennek az idiota szemet nepnek semi sem volt semi semjo ma es semmisem lessz jo holnapsem, de az okoraban 600 evvel ezelot volt utoljara szabad nemzet a Magyarban, nem rughatott bele senki es novelte az orszag stabilitasat es teruletet, es o utanna??, na az volt jo ennek a tetves Magyarnak, rughatta vaghatta mindenki es mai napi teszik is, ez jo nektek barmok, az ado megfizetese az nem, nehogy vedelem legyen az orszag szamara, majd a nato meg az apatok F@sza , meg a habsburg es a torok eggyut majd a habsburg egyedul meg a nacik es a ruszkik azok megvedtek a Magyarokat, vigyaztak az orszagunkra es rank, de nagyon, drot kerites es akna zarral, es az jovolt Rakosi is Matyas volt es az jo volt ugye?? vagy Kadar, vagy ez a szemet gyurcsotany es ami Orban Victorunk, ez az amit szerettek idiota barmok ellenuk miert nem tiltazoztok ugy mint a Hunyadi csalad ellen, pedig lenne boven ra okotok, es bocs igaz Gyurcsotany ellen volt egy kemeny tiltakozas, most meg a sok barom ujra valasztana, mivan hulye Magyar nem lopott eleget vagy nem eleg szemet lovetett ki, akartok meg tobbet, Matyas idejeben rend es fegyelem volt az orszagban es ez nem tetszet sik baromnak, gazdagodott az orszag es annak nepe, es muvelodhatett, is de arra nem mindenkinek volt szuksege sajnos akarcsak ma, pedig ma kotelezo az iskolai oktatasban a reszvetel,es egy bunko orszagunk van tele bunko emberrel, most jo es demokratikus azaz kuss mindenkinek. Nekem nem az a felhaborito, hogy meg mondod a velemenyedet de mondj igazat, es ha nem tudod ki es mi volt abban a korban akkor ne irkalj baromsagokat ossza vissza, es ne sertegesd azokat az embereket akik mar nem tudnak ellene vedekezni, viszont tanulmanyozd, a korat es az utodaik korat es tetteit hasinlisd ossze es vond le a kovetkezmenyeket, is itelkez helyessen, de ne mocskolodj feleslegessen.

 138. Te szánalma személyeskedő troll csicska… a kurva anyádat küldjed orvoshoz te elembeteg barom… te vagy zártosztályra való bazdmeg te szerencsétlen… ide letetted a tökéletes bizonyítékát…. 3 sorig olvastam az idióta agymenésed te szerencsétlen agyhalott barom… még te küldesz orvoshoz mi te félkegyelmű kelekótya fogyatékos világ bolondja te… MÉG MAGYARUL ÍRNI SEM TUDSZ BAZDMEG… és még van pofád pofázni… szánalmak szánalmas vagy… takarodj a putridba és elő se bújj soha többé mert világ szégyene vagy… pfejj (felesleges válaszolnod, mert garantáltan nem olvasok már 3 sort sem a beteg elmeroggyant zagyvaságaidból)

 139. Es kedves minden ostoba Magyar, hasonlitsatok ossze ti, a valaszthato senkiket, melyik is a kulomb a deakne vasznanal, de Gyurcsany mar bizonyitotta, hogy alkalmatlan a miniszterelnoki poziciora, es ti seggnyalok meg is meg valasztanatok??? mennyi esszel vagytok ti felhalmozva, mi van a ti fejetekbe, esz helyet??? errol is kellene beszelni, nem csak masokat oktatni

 140. aaakkor Pal pay te kurvara ven marha lehetsz, tudod mikor elt horatius ?????? Ja te csak hallotal rolla, vagy olvastal tolle ?? tudod az akkor mikor o elt az igaz volt de ma mar hasznalhatattlan. Ja es szerinted horatius romai vagy gorog volt?

 141. Micsoda muveltseg Pal pay, mi a turot keresel te it a face bookkon a sok ostoba muveletlenek kozott, ez nem a legjobb tarsasag szamodra.Huzzal mar el a francba eszkombany

 142. Mond Pal pay hanyan is vagytok te mert azt irod te az utoveddel jottel, mi nem voltunk a kepen., aaaaaaaaaaaaa akkor te csakis hatokor lehetsz ezert nem vagy a kepen.

 143. Na azert nem egeszen Kutvolgyi eva, igaz hogy volt egy szerzodes amenyiben Matyas fiu orokos nelkul hal meg, akkor a korona a habsburgokra szall, de neki volt fiu orokose, Corvin herceg, csak o nem kellett az akkori nemeseknek es inkabb V Lajost valasztottak meg kiralyuknak, feltek hogy olyan kemeny kezzel fogja majd oket mint az apja, mig Lajos csak egy babu volt.

 144. Barsony Istvan de jo lenne ha most Orban helyet egy Matyashoz hasonlo mese iranyitana ezt az idiota nepet es orszagot, akkor te is szabad lehetnel, es nem kellene,vagy kelett volna 800 ezer magyarnak elhuzni innen a francba, hogy legyen valamilyen is az eletuk.Es szegyeljetek ti barmok magatokat, hogy egy olyan embert mocskoltok akirol semmitsem tudtok, csak ezt a szemet hazug Magyar tortenelmet, ami lejaratja Matyast es a Hunyadi csaladot, mert egyeduli kiralya volt az orszagnak akit maga a nep valasztott meg, es egyeduli kiralya aki ezert a szemet nepert tett is ha hallana hogy beszeltek rolla , akkor azt adna mint ez a Geci Gyurcsany es Orbantol kaptok illetve kaptatok, es meg is erdemelnetek, lofaszt az ilyen szemeteknek nem jogot es bisztisagott es jo eletett, nektek a szemet az valo, akinek nem inge es nem ugy gondolkodik es beszel Matyasrol ahogy illetlen , az ne vegye magara de a tobbi az oltoszkodjon fel, es nezze meg hogyan elt ez az idiota nep Matyas utan, nem kellett 20 ev es mar irtatta egymast paraszt es a nemesseg, a tokok meg foglalgatott Mohacsnal.Es jot 150 kegyerlen rabszolga ev az jovolt ugye barmok, mert meg a gyerekeiteket is hordta a torok ado gyanant, meg nyonkodta beletek a lofarkat, ti marhak az tetszet, a szadad elet a bisztonsag az nem, mert adot kellet fizetni, es ma nem kell,?? es hogy elsz???

 145. Roka Rudi te valaszoltal nekem es az edesanyamat lekurvaztad te szemet szorostalpu roman geci a te szemet kurva anyadat muveletlen diszno, enyi a kulturad, nem hilyaba, romaniabol telepultel at te szemet menj is vissza oda ott a helyed, a disznok kozott, huzd anyadat oda ahova gondolom es csinalj belole roman funyirot, abbol a kurvabol aki egy ilyen szemetett tudott a vilagra ereszteni.,

 146. Az ATV-t? Nahát, te nem félsz, hogy feketelistára kerülsz?
  (te zseni, amióta a hitgyüli megkapta az “történelmi egyház” státuszt, azóta németsanya a fidesz kezéből eszik!

 147. Mitől és kitől kellene félnem? https://www.youtube.com/watch?v=XHG650oXgKY https://www.youtube.com/watch?v=aAhMlFcOk_0&t=20s https://www.youtube.com/watch?v=KnfuF0oYhAk&feature=share http://www.uzenetek.eu/news/utolso-harc-a-feny-es-sotetseg-kozott/#.WdxznifrBc0.google_plusone_share http://idokjelei.hu/2011/09/a-keszulo-vilagkormany/ http://index.hu/tech/2017/09/26/csipgyartas_mesterseges_intelligencia_gpu_nvidia_google_microsoft_intel/ https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=WJ_qPAEB9oI https://www.youtube.com/watch?v=VMlB6i6bOeE&t=309s https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__821124-melyik-szabadkomuves-paholyba-tartozik-gyurcsany-ferenc-mi-a-fokozata__oldal-1

 148. Sajnos ezek nem következtetések! És sajnos nem is gyerekesek. Ha felszáll a Fidesz-köd, talán megvilágosodsz!

 149. Látom, már rettegsz
  (a _ZSIDÓ_ szabadkőművesektől, illuminátusoktól, liberálisoktól, Sorostól, CEU-tól, migrácsoktól, a reptiliánoktól, a pufók ufóktól, a pókoktól, egerektől, darazsaktól stb.
  (tovább is van, mondjam még?)

 150. Az ókori Egyiptomi rabszolgák teljes éllátást kaptak,és a kornak megfelelő orvosi ellátásban részesültek ez a jelenlegi közmunkásra nem igaz.

 151. Gyurcsányról vagy Bajnairól miért nem írtatok ilyen cikkeket annak idején, szarházik? Mert nem lehetett, mi, kétszínű sumákok?

 152. Nekem csak 1 kérdésem van..OK OV nem kell – hát akkor ki lenne az aki kell mert jól vezetné az országot?

  Ugyanis ettöl jobbat eddig 70 év alatt mondjuk a sokat szidott Kádár volt a kiszámitható érájával.

  NEVET kérnék végre ha OV nem akkor KI? felelne meg?????