Viktorunk nem akármilyen üzenetet kapott május elsejére

Kép forrása: nol.hu

Az Európa Blokk küldött nekünk egy írást, amelyben Orbán Viktornak üzennek. Közzétesszük:

“Szép napra virrad a magyar – április utolsó vasárnapján -, hisz újra egy hosszú hétvége kellős közepén jár…

Túl van a Lázadás éve első negyedén, az EP-ben a bűnöző Antilop összetört ábrázatával demonstrált a hazaüzenős pávatáncán, és ahol – ha követtük az eseményeket – többek között

megtudhattuk, hogy

 • az illiberális demokrácia az, amikor nem a liberálisok nyernek Hát viktor, ehhez nincs mit hozzáfűzni, hacsak azt nem, hogy arra használtad a választási győzelmedet, hogy rendszert válts vele: demokráciából diktatúrába!
 • Soros György egy olyan spekuláns, aki tönkretette emberek tízmillióinak életét, amikor megtámadott valutákat. “Milliók szegényedtek el azért, hogy neki profitja legyen” – Ja, hát akkor a magyar koldusbotra jutott divizahitelesek, és az itthoni nincstelen, mindenükből kiforgatott földönfutók melyik spekuláns műve Sorosé, vagy a tied, viktor? Tudjuk viktor, feltett szándékod, hogy – termeted kompenzálandó – túlnőj a mára spekulánssá zsugorodott egykori jótevődön ! Ez a vágyad anyagilag – a magyarok kifosztásával szerzett vagyonnal, és amilyen iramban hízik a strómanod – akár még sikerülhet is, de agyilag soha nem fog menni… suttyó bugris maradsz, elméretezett, gyűrött öltönyödben zsebredugott kézzel, oszt jó napot!
 • hiszünk a jogi megoldásban Ez sem kíván túl sok magyarázatot, mert tudja mindenki, hogy törvényeidet a magad kényére-kedvére alakítod, így aztán azokat nem kunszt neked betartanod.
 • nem könyöradomány, amit Magyarország kap az Európai Uniótól, mi nem fogjuk be a szánkat, nem beszélhetnek velünk úgy, mint ha önök ajándékot adnának nekünk, és mi az önök megvásárolt lekötelezettjei lennénk” – ne is fogd be viktor! kettősbeszéded hazafelé megelégedéssel tölti el a fanjaidat, hisz már megint jól odamondtad! Az EP felé pedig a tűzzel játszol, mert a végén eléred, ami feltett, de ki nem mondott szándékod: felfüggesztik az uniós tagságunkat! Így nem te lépsz ki, hanem eléred azt hogy kitegyenek, és akkor válik teljes erővel hadiállapotúvá, az előre kifeszített „Állítsuk meg Brüsszelt” plakátod.
 • az európai kultúra szétválasztja a vallást és a politikát. – mondod te, viktor, a keresztes főfityisz, aki éppenséggel úgy szórakozol – politikai megfontolásból – a különböző egyházak jogaival, mintha maga az atyaúristen lennél!
 • a migránsok nem fognak integrálódni… nincs esély arra, hogy egy új, jobb minőség jöjjön létre ….. ne akarják ránk kényszeríteni, hogy mi is egy ilyen világban éljünk – hát akkor most hogy is állunk a törökökkel? Éppen a minap telcsiztél Erdogánnal, és csupán udvariasságból gratuláltál neki a hatalmát kiterjesztő népszavazási eredményéhez. Örömmel fogadtad el a török mindenható invitálását egy Kínában összehozandó kétoldalú egyeztetésről…. Meg aztán – ha jól tudom -, 1300 menekültet kellene befogadnod Viktor! Kérdezem én: az a 6000 letelepedési államkötvényes család (ha átlag 4 fővel számolunk, az 24000 ember!) tud integrálódni?
 • a tegnapi (ápr.29.) néppárti raporton, hogy elég komoly dádá volt… igaz-e, viktor? A Reuters azt a hírt terjeszti – többek között -, hogy a Néppárt megfenyegett téged egy esetleges tagsági felfüggesztéssel… a frakcióvezető pedig ezt mondta: „Nem marad következmények nélkül, ha a Fidesz kitart politikája mellett.”… Aztán meg a CEU-cheskuddal is felsültél, és a migráncsozásnak is vége már? Jó-jó! Kemény feltételt szabtál beengedésükre: DNS vizsgálatot, mert biztos akarsz lenni abban, hogy akiket beengedsz, kiskorúak még… Csak most már nehogy a Néppártot is meg kelljen állítanunk, viktor! Inkább kivágjuk azt a nagy, pávatáncos tyúkszemedet, mert mostanában biztosan nagyon sokan rátapostak, és fáj!
És viktor! Én most arra kérnélek, hogy amikor hazajössz, ne kezdjél el hazudozni. Tök fölöslegesen erőlködsz, már senki nem hisz neked!

A héten megtudhattuk még, hogy

 • Magomed okán a minielnök utasította olajszőke pintérét, hogy intézkedjen, mert a fenyegetések ellen meg kell védeni a magyar embereket, mert Magyarországon egy magyart nem fenyegethet meg még egy magyar sem, nemhogy egy külföldi… (bocsika, de akkor miért is viszket a tenyered? Vagy a bayeré meg a rezsiszilcsié? hogy a cöfcöfről már ne is essen szó… ti nem fenyegettek, viktor? Nem?)
 • Gyurcsánynak politikai atombombája van… csak mégsincs, de majd megszerzi… (jajaj! inkább gitározzá, fletó!)
 • mindenttudó, nemzeti gázszerelő lölőnk a magyar leggazdagabbak listáján 31. helyről az 5. helyre dolgozta szét magát a szerény 100 milliárdos gyarapodásával, mely több gazdasági és pénzügyi szakember véleménye szerint “normál piacgazdasági keretek között l e h e t e t l e n!” (na de ez miben zavarná a strómant és gazdáját?)

Azt pedig régóta tudjuk, hogy

félnek! … mert fegyverkeznek kívül belül (a maeltolcsy félti a pöttyös seggét, a házmester a nők jogait, a kincskereső pipitér hadsereg a gázolajat…), itt már az sem segít, ha kapitulálnak, és kiteszik a HÁZra az EU-s zászlót!

És előtte állunk még a holnapi nagy, és kivételesen nem nemzeti ünnepnek, a május elsejének…

Ennek örömére egy véresen komoly filmet ajánlok mindenki figyelmébe. Bármilyen nevetségesnek tűnik , vagy egyeseknek – akik a rákosi korszakban még nem éltek nem tapasztalhatták meg az akkori viszonyokat – még abszurd is lehet, mindenki, aki megnézi, gondolja végig, mennyire vetíthető ki ennek a filmnek a hangulata a mai közéletre…
A film főhőse Csocsó, azaz Csomai Gusztáv tanár úr, akinek egyetlen, de óriási bűne, hogy elénekelte a betiltott “Szeressük egymást gyerekek” címmű dalt, mely egyben az ő hitvallása is…”

13 Comments

 1. a forintot, a kósa fedőnevű agyatlan barom buktatta be…
  csak 100-ot zuhant a forint, 2010-ben, mert kinyitotta azt a mocskocs pofáját…
  valószínűleg shortolták a papírjaikat…

 2. Kar h kacsa….ha az uniobol jott volna akkor nem ilyen levelet kuldenek..hanem betiltjak az unios penzek folyositasat…

 3. Ha az ismeröseim közül valaki valamit feltesz a lapomra akkor legalább avval megtisztelem hogy megnézem mi az ami érdekli.És mivel nem vagyok politikailag korekt, kifejezem véleményemet.Ez minden, nem kötelezö rágódni rajta.De amit Ön ajánl nekem ez pont kifejezi a jelenlegi ellenzéki politika tartalmát. Tudja a három kicsi majmocska nemlátok nem hallok és nem beszélek,majd az EU vagy USA megmondja mi jó nekünk.Kb. úgy mint Trianonban senki sem hitte hogy képesek ilyen aljasságra , senki sem védekezett.A hadsereget leszerelték és a nemzetet rábízták az igazságos nyugatra.Most valami hasollon dolgozgatnak nyugati barátaink
  és ahol lehet próbálják gyengíteni a kormányt és a nemzetet.Az ilyen lapok meg tapsikolnak nekik és befojásolják azokat az embereket akik nem mernek saját véleményt alkotni.Ez nekem nem tetszik s ezért a végbélszél.Az is rothadásbol ered és ez a lap szintén rothasztja a nemzetet.És azon munkálkodik hogy a Magyar a Magyart marja.

 4. kedves József, én úgy látom, ellenzéki politika ma nemigen van.
  De attól még elhiheti, hogy látunk, hallunk és beszélünk is. Ami az EU-t illeti: az EU nem mondja meg nekünk, mi a jó. Az EU irányelvei ismertek voltak, ezek ismeretében csatlakozni szándékoztunk, amire évekig készült fel az ország, jogharmonizációval, ha tisztában van azzal, ez mit is jelent. Vállaltuk, hogy elfogadjuk az irányelveket. Akkor ezt be is kell tartani, mint minden más, aláírt szerződést, a legegyszerűbbtől a nemzetköziig.
  Trianon más tészta, de arra felhívnám a figyelmét, hogy azt a háborút elvesztettük, a békefeltételeket pedig a győztesek írják. Amúgy meg négy háborús év után, amit a hadsereg lövészárkokban, gáztámadásnak kitéve töltött, még meddig kellett volna harcolnia a K.u.K. hadseregnek?
  Ami a jelenlegi helyzetet illeti: miből gondolja, hogy a nyugat “vesztünkre tör”? És nem volt elég magának negyven év az oroszok barátságából? Gondolja, hogy Putyin kebelén majd jó lesz nekünk?
  (és még minket, akik másként gondolják, tekint olyannak, mint a három majmocska?)
  Ami pedig a nemzet gyengítését illeti: az orbán-kormány sikerrel gyalulja le a köz- és a felsőoktatást, az egészségügyet, kebelezi be a még megmaradt közvagyont, löki ki mindenféle juttatásból a rokkantakat, és ha arra gondol, hogy gyengül a nemzet, akkor vegye már észre, hogy attól gyengül, hogy a munkaképes és jól képzett honfitársaink olyan helyre költöznek, ahol a tudásukat és a munkaerejüket értékelik és nem csak a Mészáros Műveknél kínálnak nekik közmunkát.
  Ezt a helyzetet kívánják azok megváltoztatni, akik nem tűrik mindezt szótlanul, és nem állnak be bambán az orbán-hívők közé segget nyalni és baksisért hajlongani. A végbélszél nem onnan jön, ahonnan véli.

 5. Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I may
  return once again since i have saved as a favorite it. Money and
  freedom is the greatest way to change, may you be rich
  and continue to guide other people.

Leave a Reply

Your email address will not be published.