Puzsér Róbert olyan nyílt levelet írt Hajdu Péternek, hogy örökre elfelejti a buzizást

A kép forrása: Blikk.hu

Az előzmény annyi, hogy egy új TV-műsor beharangozójában elhangzik, hogy Puzsér Róbert, mint egyfajta asszociációs játék, és erre Hajdú azt mondja:

Valami buzi.

Puzsér pedig a szelsokozep.com oldalon tette közzé az alábbi nyílt levelet válaszul.

“Kedves Péter!

Valamit félreértesz: igaz, hogy volt köztünk valami, igaz, hogy az elmúlt néhány évben párszor leszopattam a szádat, néha seggbe is kúrtalak, de ez az én számomra nem az érzelmekről szólt. Nem téged akartalak, csak irritált a pöffeszkedő tehetségtelenséged, a hetente előadott képernyős hullarablásod, a gátlásatalan bulvárnyomulásod meg a politikai kapcsolatrendszered. Te bíróságra rángattál, ügyvédek mögül hisztiztél, játszottad a sértett ribancot, most meg nyilvánosan követeled újra a faxt.

Jólesik, hogy ennyire igényled a figyelmemet, sejtem, milyen nehéz lehet, hogy kirakták a pajkos kis seggedet az országos tévéből, és hogy végül a katalógusból kiválasztott csajod is belátta: mégis inkább egy férfit akar. Most hozzám menekülsz, de újra elmondom: nem lehet köztünk semmi, nem vagy fontos nekem. Amit akartam, azt már kivettem belőled. Már úgy értem, hogy a farkamon kívül.

Kérlek, békélj meg ezzel, szerezz magadnak egy igazi férfit, aki vigyáz rád és megvéd, ha gonosz emberek bántanak. A buziság nem bűn, nem kell sem szégyellni, sem lefojtani. Hiszem, hogy ha egy erős férfira vágysz, előbb-utóbb megadja neked a sors – de az nem én leszek. Higgy magadban, és soha ne add fel!

Sok sikert kívánok: Puzsér”

42 Comments

 1. Hát gondolom, erre a beszólásra nem nagyon lehetett másképpen írni. És így az is esélyes, hogy mondjuk a hajdú megérti. Ráadásul talán Puzsér megengedheti magának ezt a kis kitérőt?

 2. Igen ,idáig fajult a közélet színvonala,mert viktor megengedi ! Sőt örül is neki,mert ő maga is ilyen. Még a magyar parlamentben sem szégyelli Vona Gábort rágalmazni,amiért megmondja az igazságot. Nem szép dolog követni azt akinek végleg el kellene tűnni a közéletből.

 3. Nemcsak azért örül. Ez egy olyan “viktoriánus” korszak a mi kis életünkben, hogy annak örül, hogy addig sem őt csesztetik. És van egy olyan gumicsont, amit ugyan elég kevesen követnek, de azért rágják a gittet. Nem követtem figyelemmel a Hajdú-Puzsér párharcot, így azt sem nagyon tudom, hogy miről esett szó köztük (persze azért hallottam egyet s mást…), de Orbán most csorgó nyállal drukkolhat, hogy végre nem ő van a porondon.

 4. Nem istenítem a Jobbikot, de a Vona ügy nagyon csúnya volt és mint ember és mint miniszterelnök szégyellheti magát Orbán.

 5. Puzsér Róbert munkásságának ékköve ez. Ha más egyebet nem tett volna, már ezért érdemes volt megszületnie. Szívemből szólt. És ahogy lealázta ezt a kretén férget, ezt egyszer tanítani fogják.

 6. Puzsér polgárpukkasztó stílusa, okoskodása, áltudása pont annyira pusztító, mint egy nullának évekig tartó lassú végigvonulása több televíziócsatornán keresztül. Melyik a rosszabb? Talán holtverseny.

 7. Te meg Hülye agyhalott vagy , hol olvastál itt Orbánról….? Ahoz böfőgj amiről a cikk szól,ha viszont az értelmi szinted le van korlátozva ,akkor inkább kussolj nyomorék . 😀

 8. Ez a Pucér egy undorító állat.Már a hangjától elhányom magam. Egyébként meg valóban olyan, mint egy buzeráns.

 9. Róbert!!!! Ezt tényleg rendesen odaraktad, pont olyan terjedelemben amely a redundancia elvének is megfelel. Egyre inkább látszik hogy letisztultabb, higgadtabb de mégis lényegre törő írásaiddal haladsz a megvilágosodás felé. Sokan gondolják ugyanezt Hajdúról, csak nem mernék leírni. Biztos vannak akiknek az érzékeny lelkét sérteni fogja, azonban vigasztaljon hogy nem csak Sarka Katának szereztél pár boldog és vicces pillanatot eme írásoddal. 🙂

 10. Csak ezek után két kérdés maradt:1. mi köze ehhez a nyilvánosságnak 2. hol a francban vannak a moderátorok????? ( mert ezt a szemét médiát a gyermekeink is olvassák)

 11. Úgy látszik.hogy az úriemberek már tényleg kihalnak. Mert hogy így beszél a söpredék az egy dolog…de hogy a médiában szereplő ember sem tudja legalább csak megjátszani az úriembert, és elkezd faszozni az azért már durva. Amúgy ki az a Puzsér? o.O

 12. Na a fityeszes seggnyalók iskolapéldája ez a puzsér nevű senki. Munkássága semmi, a fityesz seggét tudja nyalni. Én még a napszemüvegét sem kapnám le oszt szájba rúgnám.

 13. Mellesleg a Hajdú péter, meg a Sarka Kata egy családi, és magánügy. Ettől a puzsér nevű fityeszes seggnyalótól meg hányingere van az embernek, aki valamihez ért egyáltalán. Mikor a fejére felrakta a napszemüveget, én ott rúgtam le volna a fejét, mikor a komcsi haverját védte ezt a Stefkát. Úgy belerúgtam volna a buta fejébe, hogy beszarik, behuggyozik.

 14. Az is fityeszes buzigyerk, még pinaírigy is. Nevetséges pali ez a puzsér, vagy mi a kurvaannya. Én sem csípem különösebben Hajdút egyébként, Becserkézte ezt a Sarka Katát van egy közös gyerekük. Ez már jó dolog. Vagy tán kettő is. nem tudom. Inkább az Andy Vajna meg a Tündi közös gyerekéről beszéljen ez a piszkos kis semmirekkellő kis fityeszes seggnyaló. Arra vár az egész ország a puzsér féle része biztos.

 15. Stílusoddal elég nagy bátorság Puzsért kritizálni. Kellő ismeretek hiányában még nevetségessé is teszed magad.

 16. Ezt a faszságot a mindent és mindenkit gyűlölő feleségem írta az én gépemen. Puzsérral semmi bajom, egy nagyon értelmes fazonnak tartom. Aki a hörcsögpofájú vajnát és a kurváját sztárolja, az takarodjon a fityeszes k. anyjába!

  2017. márc. 5. 10:56 du. ezt írta (“Disqus” ):

 17. Nem az a gond, hogy a hozzáférhetőséget be lehet-e állítani, hanem hogy egyáltalán ilyen mélyre süllyedt a magyar közízlés. Az egyik 19, a másik egy híján húsz. Akik ezeket a közönséges ripacsokat alkalmazzák, azok az igazi bűnösök, és akik ezen média vezetőket kinevezik. Jelen pillanatban a ZSIDESZ! Még szerencse, hogy “polgári-keresztény” kormányunk van. 🙂

 18. Persze okos berci! és a tini gyerekek be fogják állítani. Úgy látszik Te világra való vagy, de nem erre!!!!!

  — Eredeti üzenet —
  Feladó: Disqus <notifications@disqus.net>Címzett: <sustikmatyas@citromail.hu>Elküldve: 2017. március 6. 4:31Tárgy : Re: Comment on Puzsér Róbert olyan nyílt levelet írt Hajdu Péternek, hogy örökre elfelejti a buzizást

  “A hozzáférhetőséget be lehet állítani.”

  Settings

  A new comment was posted on http://www.ellenszel.hu

  Péter Pál Tiszai

  A hozzáférhetőséget be lehet állítani.

  10:31 p.m., Sunday March 5

  |

  Other comments by Péter Pál Tiszai

  Reply

  to Péter Pál Tiszai

  Péter Pál Tiszai’s comment is in reply to

  Sustik Mátyás:

  Csak ezek után két kérdés maradt:1. mi köze ehhez a nyilvánosságnak 2. hol a francban vannak a moderátorok????? ( mert ezt a szemét médiát a … Read more

  You’re receiving this message because you’re signed up to receive notifications about replies to sustikmtys.

  You can unsubscribe
  from emails about replies to sustikmtys
  by replying to this email with “unsubscribe”
  or reduce the rate with which these emails are sent by
  adjusting your notification settings.

 19. Úgy tudom, Hajdú Péter NEM buzizta le Puzsér Róbertet. Megnézhető a videón:

  https://444.hu/2017/03/03/amit-akartam-azt-mar-kivettem-beloled-mar-ugy-ertem-hogy-a-farkamon-kivul#

  https://coub.com/view/sbtwa

  https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–bVDKKmIE–/6ypPhPlh9SXF763ya.gif

  Hajdú fülei le voltak takarva, szájról olvasott. Nem hallotta Puzsér nevét. Ki kellett volna találnia a nevét, de nem sikerült neki.

  A “pUzsÉr” szóból – U,É helyett – annyit fejtett meg, hogy U,I. Ebből asszociált arra, hogy “valami buzi” (U,I).

  Hajdú ezt gondolhatta: “Nem tudom, mit jelent a tátogás, de úgy látom mintha azt jelentené, hogy buzi.” Ezt a gondolatát így fejezte ki röviden: “Valami buzi.”

  Hajdú Péter miért hallgatja el mindezt? Puzsér Róbert mit szól mindehhez? Érdekli-e az igazság?

 20. Úgy tudom, Hajdú Péter NEM buzizta le Puzsér Róbertet. Megnézhető a videón:

  https://444.hu/2017/03/03/amit-akartam-azt-mar-kivettem-beloled-mar-ugy-ertem-hogy-a-farkamon-kivul#

  https://coub.com/view/sbtwa

  https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–bVDKKmIE–/6ypPhPlh9SXF763ya.gif

  Hajdú fülei le voltak takarva, szájról olvasott. Nem hallotta Puzsér nevét. Ki kellett volna találnia a nevét, de nem sikerült neki.

  A “pUzsÉr” szóból – U,É helyett – annyit fejtett meg, hogy U,I. Ebből asszociált arra, hogy “valami buzi” (U,I).

  Hajdú ezt gondolhatta: “Nem tudom, mit jelent a tátogás, de úgy látom mintha azt jelentené, hogy buzi.” Ezt a gondolatát így fejezte ki röviden: “Valami buzi.”

  Összegezve: Hajdú Péter nem buzizta le Puzsér Róbertet. Ugyanakkor a “buzi” szó használata sértő a homoszexuális emberekre nézve, kimondása hiba volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.