Amit Orbán haverjai üzentek az MTI-vel, az durvább Simicska G-napjánál

Az üzleti közösség végtelenül csalódott, mert ettől a generációtól ellopták azt a lehetőséget, hogy Magyarország olimpiát rendezzen, a következő 50 évben ugyanis erre nem lesz lehetőség – jelentette ki Parragh László csütörtökön Zalaegerszegen.

Úgy is mondhatta volna Parragh, hogy a család nem felejt… ugyanis megszámlálhatatlan Fidesz-közeli vállalkozó esett el attól a mammantól, amit Orbán Viktor hullajtott volna le az égből különféle olimpiai tenderek megnyerése esetén. Mivel azonban olimpia sem lesz, a százmilliárdos beruházások is aktualitásukat vesztik.

A Nyugat-dunántúli Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetségének 2017. évi regionális gazdasági évnyitóján a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke úgy fogalmazott: a kedden tett hasonló kijelentése azóta csak még inkább megerősödött benne. Tapasztalatai szerint “végtelenül csalódott a magyar üzleti közélet, mert egy lehetőséget loptak el tőle”, az olimpia megrendezése kitörés lehetett volna 2020 után a magyar gazdaságfejlesztésben – jelentette ki.

Az üzleti közélet csak ne csalódjon… Eddig sem volt okuk a panaszra, tisztelet a kivételnek, értem ezalatt a kisvállalkozókat, azokat, akik egy kereskedelmi boltban vagy egy vendéglátóhelyen gürcölnek reggeltől estig, hogy nullszaldóra kijöjjenek. Ugyanez vonatkozik azokra a nagyvállalatokra is, akik munkahelyeket teremtenek a dolgozóknak, és tisztességes munkával, megfelelő marketinggel jutottak el oda, ahol most tartanak. Parragh nem is róluk beszélt.

Ő ezzel a nyilatkozattal azt üzente Orbánnak: a haverokkal csalódtunk benned, Viktor!

Egyetlen oligarcha esetén – igen, Simicskáról van szó – mekkora háború indult a magyar közéletben. El tudjuk képzelni, hogy mi lesz majd, ha több száz nagyvállalkozó lázad fel a kormány ellen?

Ha ez megtörténne, a tündérmese horrorfilmmé változna. De nem nekünk, hanem a miniszterelnök úrnak!

20 Comments

 1. Wishful thinking. Egyébként mi az a mamman? Manna, könyörgöm… Google a barátunk, ha véletlenül nem jut eszünkbe… Vagy 1 darab átolvasás… Butaságban akarunk versenyezni a lebutító rezsimmel? Ez gáz! A manna nem egy nagyon ismeretelen, bonyolult valami… 😩

 2. Marha vagy Parragh! Az olimpiát a haverod szúrta el. Nem népszavaztatott amikor nagy volt a támogatása a rendezésnek, mert azt hitte ez is simán megy majd. Amikor összegyűltek a szavazatok sunyi módon kihátrált Budapest mögül. Miért nem merte vállalni a népszavazást?? Egy beszari bunkó, azért.

 3. Parragh inkább némuljon el! Még mindig adjékra áll a szája? Nem elég neki az amit az Iparkamara beszed a kényszerű tagoktól, ami havonta 5000 Ft? Azzal mi van? Mikor számol el vele nyilvánosan?

 4. Volt szavazás, csak nem nép.
  Három gyáva gyökér g.Orbán, Tarlós, Borkai megszavazta, hogy Magyarország nem rendez Olimpiát.
  A népet, az Olimpia támogatóit kizárták a szavazásból, mert le van szarva a véleményük, és úgy általában az összes szavazópolgár.
  Most már akkor is, ha a Fideszre szavazna.

 5. Hát, kb. így fog kiállni minden ún barátjáért a viktor! Ameddig a saját érdekei megengedik. Utána úgy hagyja őket a szarban, ahogy azt kell! Gerinctelen véglény és ezt mostmár az övéi is érzik.

 6. Nem értem, minden olimpiai párti úgy beszél mintha mi megnyertük volna az olimpia rendezési jogát és azt fúrta volna meg az aláírás gyűjtés miatti pályázat-visszavonás!

 7. Parragh! Szemétláda tolvaj. Nem elég a lopásból, még az olimpiát is meg akart tok csapolni? Hát ez nem jött össze, de ott a Puskás stadion. lehet lopni dögivel.

 8. ‘Piál a föld’, piál az Orbán… Vajon amikor az etnikai homogenitást próbálta elmondani, akkor már nem volt szomjas? Vagy amikor hárman megszavazták a nemolimpiát? Fosni tetszik t. drága uram, fosni a néptől? Ideje a népharagnak… Parragh meg sose volt normális, miért pont most lenne az?

 9. Én végtelenül csalódtam, mert ettől a generációtól végleg ellopták, hogy jóléti államban, jogállamban élhessen!

 10. Ha másért nem, azért érdemes volt “megfúrni” az olimpiát, hogy a FIDESZ végre lejtmenetbe kezdjen.
  Elszámoltatni, ügynök listát nyilvánosságra hozni, a halál büntetést vissza állítani.
  És félig már rendben is van az ország…
  Utána jöhet a zsidó-kereszténység üldözése, pontosan úgy ahogy István ránk kényszerítette… tűzzel, vassal, felnégyeléssel…

 11. Csalódottak vagytok? Kedves komám, hamarosan eljön az idő, amikor megszámoljuk, hogy hány generáció csalódott benned és cinkosaidban, mert elloptátok a jövőjüket. Akkor lesztek csak igazán… hmmm… csalódottak.

 12. Dicsőség a nép bőlcsességének , hazafiságának, Hogy nem hagyta romlásba taszítani az országot , a Momentumosoknak köszönet és hála

Leave a Reply

Your email address will not be published.