Amit Orbán haverjai üzentek az MTI-vel, az durvább Simicska G-napjánál

Az üzleti közösség végtelenül csalódott, mert ettől a generációtól ellopták azt a lehetőséget, hogy Magyarország olimpiát rendezzen, a következő 50 évben ugyanis erre nem lesz lehetőség – jelentette ki Parragh László csütörtökön Zalaegerszegen.

Úgy is mondhatta volna Parragh, hogy a család nem felejt… ugyanis megszámlálhatatlan Fidesz-közeli vállalkozó esett el attól a mammantól, amit Orbán Viktor hullajtott volna le az égből különféle olimpiai tenderek megnyerése esetén. Mivel azonban olimpia sem lesz, a százmilliárdos beruházások is aktualitásukat vesztik.

A Nyugat-dunántúli Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetségének 2017. évi regionális gazdasági évnyitóján a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke úgy fogalmazott: a kedden tett hasonló kijelentése azóta csak még inkább megerősödött benne. Tapasztalatai szerint “végtelenül csalódott a magyar üzleti közélet, mert egy lehetőséget loptak el tőle”, az olimpia megrendezése kitörés lehetett volna 2020 után a magyar gazdaságfejlesztésben – jelentette ki.

Az üzleti közélet csak ne csalódjon… Eddig sem volt okuk a panaszra, tisztelet a kivételnek, értem ezalatt a kisvállalkozókat, azokat, akik egy kereskedelmi boltban vagy egy vendéglátóhelyen gürcölnek reggeltől estig, hogy nullszaldóra kijöjjenek. Ugyanez vonatkozik azokra a nagyvállalatokra is, akik munkahelyeket teremtenek a dolgozóknak, és tisztességes munkával, megfelelő marketinggel jutottak el oda, ahol most tartanak. Parragh nem is róluk beszélt.

Ő ezzel a nyilatkozattal azt üzente Orbánnak: a haverokkal csalódtunk benned, Viktor!

Egyetlen oligarcha esetén – igen, Simicskáról van szó – mekkora háború indult a magyar közéletben. El tudjuk képzelni, hogy mi lesz majd, ha több száz nagyvállalkozó lázad fel a kormány ellen?

Ha ez megtörténne, a tündérmese horrorfilmmé változna. De nem nekünk, hanem a miniszterelnök úrnak!


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • istvanka

  Nincs semmi látnivaló,tessék tovább lapozni!

 • G.

  Wishful thinking. Egyébként mi az a mamman? Manna, könyörgöm… Google a barátunk, ha véletlenül nem jut eszünkbe… Vagy 1 darab átolvasás… Butaságban akarunk versenyezni a lebutító rezsimmel? Ez gáz! A manna nem egy nagyon ismeretelen, bonyolult valami… 😩

 • Polgár Attila

  Vihar egy pohár vízben!

 • Hoffmann Béla

  Marha vagy Parragh! Az olimpiát a haverod szúrta el. Nem népszavaztatott amikor nagy volt a támogatása a rendezésnek, mert azt hitte ez is simán megy majd. Amikor összegyűltek a szavazatok sunyi módon kihátrált Budapest mögül. Miért nem merte vállalni a népszavazást?? Egy beszari bunkó, azért.

  • Gonoszgólya

   “…Egy beszari bunkó,…”
   Többek közt.

  • Mészáros Jenő

   Volt szavazás, csak nem nép.
   Három gyáva gyökér g.Orbán, Tarlós, Borkai megszavazta, hogy Magyarország nem rendez Olimpiát.
   A népet, az Olimpia támogatóit kizárták a szavazásból, mert le van szarva a véleményük, és úgy általában az összes szavazópolgár.
   Most már akkor is, ha a Fideszre szavazna.

 • Gabriella Pásztorné

  Parragh inkább némuljon el! Még mindig adjékra áll a szája? Nem elég neki az amit az Iparkamara beszed a kényszerű tagoktól, ami havonta 5000 Ft? Azzal mi van? Mikor számol el vele nyilvánosan?

  • Ida Vasas

   Évi 5000 csak a rend kedvéért. Egyébként like.

 • Tibor Tibby Regőczi

  Hát, kb. így fog kiállni minden ún barátjáért a viktor! Ameddig a saját érdekei megengedik. Utána úgy hagyja őket a szarban, ahogy azt kell! Gerinctelen véglény és ezt mostmár az övéi is érzik.

 • Fáni

  Parragh jó lenne ha elszámolna a kamarai díjakkal mert semmit nem adnak érte!

 • Sándor Trömböczki

  Nem értem, minden olimpiai párti úgy beszél mintha mi megnyertük volna az olimpia rendezési jogát és azt fúrta volna meg az aláírás gyűjtés miatti pályázat-visszavonás!

 • László Gulyás

  Parragh! Szemétláda tolvaj. Nem elég a lopásból, még az olimpiát is meg akart tok csapolni? Hát ez nem jött össze, de ott a Puskás stadion. lehet lopni dögivel.

 • L. Hedvig

  ‘Piál a föld’, piál az Orbán… Vajon amikor az etnikai homogenitást próbálta elmondani, akkor már nem volt szomjas? Vagy amikor hárman megszavazták a nemolimpiát? Fosni tetszik t. drága uram, fosni a néptől? Ideje a népharagnak… Parragh meg sose volt normális, miért pont most lenne az?

 • Varga Ferenc

  Gondoltam, hogy nem sportolók lesznek az elsők, akik szomorkodnak, hanem a vállalkozók!

 • Sziklainé Kata

  Én végtelenül csalódtam, mert ettől a generációtól végleg ellopták, hogy jóléti államban, jogállamban élhessen!

 • Károly Daroczy

  Ha másért nem, azért érdemes volt “megfúrni” az olimpiát, hogy a FIDESZ végre lejtmenetbe kezdjen.
  Elszámoltatni, ügynök listát nyilvánosságra hozni, a halál büntetést vissza állítani.
  És félig már rendben is van az ország…
  Utána jöhet a zsidó-kereszténység üldözése, pontosan úgy ahogy István ránk kényszerítette… tűzzel, vassal, felnégyeléssel…

 • Mob

  Csalódottak vagytok? Kedves komám, hamarosan eljön az idő, amikor megszámoljuk, hogy hány generáció csalódott benned és cinkosaidban, mert elloptátok a jövőjüket. Akkor lesztek csak igazán… hmmm… csalódottak.

 • Ida Vasas

  Parraghnak is számít mindenki, csak a saját nyája nem!

 • Kardos Péter Péter

  Dicsőség a nép bőlcsességének , hazafiságának, Hogy nem hagyta romlásba taszítani az országot , a Momentumosoknak köszönet és hála

 • natiyy

  előbb-utóbb minden szemét megtalálja a maga lapátját!