Meg tudod tippelni, mennyit utazott csak idén Vajnatimi, a fánkkirálynő? Leesik az állad!

Kép forrása: Blikk.hu

Vajna Tímea (34) szinte megállás nélkül a világot járja. A Blikk összegyűjtötte, hogy az elmúlt pár hétben hány helyen járt az üzletasszony!

Andy Vajna felesége hol munka miatt utazik, hol pedig pihenés céljából választ magának egy távoli, egzotikus országot. Még alig telt el másfél hónap az idei évből, a Miss Universe Hungary tulajdonosa (dobpergést)

máris többet járt külföldön, mint egy átlagember egész élete alatt.

Természetesen Tímea próbálja diszkréten kezelni a vakációit, nem henceg, nem kérkedik velük, ám jó pár képet megoszt a követői­vel, hogy tudják, éppen merre jár.

Az öt hete megosztott fotók szerint a Maldív-szigeteken töltötte az idejét, ahol szinte biztosra vehető, hogy munkaügyben volt. Ugyanis nem a férjével vagy a barátnőivel volt, hanem Marcos Mello Cavallaria fotóssal, akinek a világ legszebb női pózoltak már. Nem is telt el sok idő, január 10-én már Beverly Hills-ben, Kaliforniában férjével, Andy Vajnával (72) volt, ugyanis részt vettek a 74. Golden Globe-gálán.

Ezután – mivel a szerettei, s a Mr. Funk fánkozója körüli teendők hazaszólították – Budapestre utazott, ám nem maradt sokáig. Mindössze pár nap telt el, a modellből lett üzletasszony már

a mátraszentistváni síparkban pihente ki egy kis mozgással az elmúlt hetek fáradalmait, majd pedig korcsolyázni ment a befagyott Balatonra. Minden bizonnyal kedvet kapott a havon csúszáshoz, ugyanis pár napja még Svájcból, St. Moritz síparadicsomából posztolt.

Hiába, akinek van pénze, és szereti a különleges tájakat, nyilván nem a Bakonyba megy kirándulni. Nem csoda, hogy Andy Vajna gyémántgyűrűt vásárolt neki Valentin-napra, hiszen annak a síparadicsomban sem eshet semmi baja. Most hamarosan megint 14-e lesz. Vajon mit fog kapni Timi? Mi már előre félünk…

loading...