2016-ban ilyen durva, tapló, otromba mondatot még nem mondtak, mint ez a híresség

Nem gondoltam volna, hogy pénzért, “jutiért” lehet olyan mélyre süllyedni, hogy elesett embereket, szegényeket gyalázzon valaki. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy lehet, mégpedig egy olyan mocsaras posványba, aminek a létezéséről még csak nem is tudtunk. Kiszelly Zoltán viszont nagyon jól ismeri, mert egy ilyenben dagonyáz.

“amit a liberális média 2010 előtt a “jópofa” krisnások akciójának tartott, most az Orbán-kormány “szegényellenes” (igazából szegénység ellenes) politikáját hivatott igazolni. Megszokott dolog, hogy a liberálisok kiszolgáltatott emberek szívfacsaró képeivel akarják a felső 1% érdekét eladni. Sajnos még mindig van, akit sikerül ezzel beetetni.”

Ezt írja a Blaha Lujza téri ételosztásról Kiszelly. Ha ez nem lenne elég, az alábbiakat is hozzátette:

A Blaha Lujza téri ételosztás képeivel újra azokra a szegényekre hivatkoznak, akikért kormányon alig tettek valamit. Ez nem más, mint a hataloméhség nettó szociális demagógiája. Azt a középosztályt célozzák meg vele, amelynek a “Bokros-csomag” logikája szerint egy balliberális kormány szociálpolitikájának terheit viselnie kell(ene).” (Milyen balliberális kormány? 6 éve nincs olyan. Éhes emberekről beszélünk, akik hajnali 3 óta sorban állnak, hogy ételt kapjanak!)

Én is írok róla valamit.

Ez az ember egy dörgölőző palotapincsi, aki azon túl, hogy nyelvével Orbán Viktor végbelét nyalogatja nem igazán tudott adni bármit is az emberiségnek. A többi mondatát azért nem idézem, mert nem akarom bemocskolni a klaviatúrám azzal a szeméttel, ami Kifolyik ennek az embernek a száján.

Nem irigylem a kodolányis hallgatókat, akik ettől a fideszcsahostól tanulnak bármit is. Azt az oktatót pedig kiváltképp nem, aki egy ilyen semmirevaló, a szakmát megcsúfoló kormánybérencnek a kezébe diplomát adott.


Egy megosztással tiltakozz te is Kiszelly szavai ellen!

loading...