Több ezer ember imádkozik Orbán Viktorhoz karácsonykor

Mindenki a maga hite szerint gyakorolja vallási szertartásait. A keresztények karácsonykor Jézushoz, a fideszesek Orbán Viktorhoz imádkoznak, nem is akárhogy.

Mi is az imádság? Egy olyan aktus, amely során üzenetet küldünk valahova, bízva abban, hogy célba ér, de sosem lehetünk biztosak a hatékonyságában, hiszen visszajelzést nem kapunk erről. Azok az emberek tehát, akik szeretik Orbán Viktort, és az üzenőfalára írják karácsonyi jókívánságaikat, hálaadásukat, tisztában vannak vele, hogy a fáradt karácsonyfát a miniszterelnök sajtósa tette ki, amivel boldog ünnepeket kíván, és a kommenteket maga OV sosem fogja elolvasni, mégis odaírják. Nem százak, hanem ezrek kulcsolják össze kezüket a Facebookon.

Nézzük hát az imákat:

ov1

ov2

ov3

ov4

Ha esetleg nem lenne elég a jóból, itt még több imádságot olvashatsz.

 

31 Comments

 1. Én, karácsony napján azt kérem az istentől,,hogy verjen meg minden munka nélkül gazdagodó embert, aki a szegény magyar nép nyúzásával lett dúsgazdag !

 2. 10ezren megvásárolt nyugdijasok, 3adosztályú import kinaigránit Főutcával 2013óta megvásárolt Székesfehérváriak, erdőirtásokkal parki játszótérirtásokkal fairtásokkal pozitivumat hazudó műemlékirtó fiartófidesz

 3. Ennyire képes, tönkretenni egyetlen beteg skizofrén elme a fél országot.
  Szégyen… a mi szégyenünk…

 4. Hagyd ezt a baromságot! Akit megvásárolt, azt nem ezen a 10000 Ft-on… És sokakat meg sem kell vennie. A határon túliakat megveszi kilóra…, de ne hidd már, hogy minden 10 000 Ft-nyi jegy egy új szavazatot ért! Nem is értem a kommented. Úgy hiszed, hogy minden nyugdíjas egy zombi? Vagy mi van már?

 5. Hiszek egy orbánban, az ő legnagyobb lányában, a ner és az új egység megteremtőjében! Mormoljátok!

 6. Biztosan oka van annak, hogy a szerzőt Karácsonykor is a gyűlölködés elégíti ki, de csak a hajónapló kedvéért szeretném megjegyezni, hogy a belinkelt hozzászólásokban senki nem imádkozik Orbánhoz. Hogy az Orbánért imádkozók szellemi képességeit látjuk tragikusnak, vagy azokét akiknek fogalmuk sincs a “-hoz” és az “-ért” közti különbségről, az nyilván nézőpont, műveltség és intelligencia kérdése is….
  Boldog Karácsonyt 🙂

 7. Az összes ősbolsevik és leszármazottai mind a fideszben ülnek, élükön orbánnal, kövérrel, pintérrel, és a módszerük is pontosan ugyanolyan.

 8. Nagy a baj a fejekben! Orbánt Istennek képzelik!
  A székeken jó előre előkészített Bibliában lapuló Bözsiutalvány megtette hatását!

  E közben több millió Magyar azért imádkozik:

  …..”de szabadíts meg a gonosztól”…….és annak mutánsaitól!

 9. Nem hiszem hogy ezek normálisak.Miért szeretik azokat akik le se szarják őket ,löknek nekik a koncból egy bőrkedarabot és máris hálásan nyüszítenek egy újabb darabért.Tisztelem mindenkinek a hitét de ezt nem tudom.Persze az is lehet sőt inkább valószínű hogy a habonyi médiakurvák engedik ki undorító böffentéseiket.

 10. azert tamogatjak fixen sokan mert nem tudják hogy a nyomorukat kiszolgaltatasukat ugyanaz a zsidokomuves bankár pénzhatalmi nemzetkozi hordahorda okozta akkor is meg most is akit orbanék akkor is meg most is szolgál nagyokat hazudozva de a nemlétezö evi allamadossagi adot fizetve.tavaly 13 milliard dollárt.persze kibukott volna a buli ha nem jon kapora a betelepitesi kiserlet az eu reszerol ami rosszabb mint a kitelepitese a szavazoinak leszarmazottainak.13 darab kecskeméti mercedeszgyar árát tolta az uzsoras zsidonak a zsebebe tavaly evi kamatként ami folyamatos a zsidokomuves fekete janos mnb altalanos helyettes ota-ö kezdte a zsidokomuvesnek tolni a lóvét nyomorba dontve az orszagot olyan szerzodesekkel amik akasztofat erdemelnek es torvenytelen belsö zsidokömuves egyezseg volt.még mindig fizetjuk a pénzt mert a kamatos kamat megy a toke meg nem csokken.ebben jatszotars orbán ennek a rablohordai egyezsegnek a biztositasaban.7 ev alatt 91 darab!!!!!MONDOM 91 DARAB MERCEDESZGYARAT NYOMOTT PÉNZBEN A PÉNZHATALOM ZSEBÉBE.FORRADALMAT ES PÁRTOK PARLAMENT NYET.CSAK NÉPSZAVIS VALASZTAST ES NÉPSZAVIS ELLENÖRZEST.ERRE A RABLOHORDARA 1945-TÖL NINCS SZUKSEG,NO PERSZE 1914-IG VISSZAMEHETUNK MERT ATTOL KEZDVE A MAGYART IRTJAK FOSZTJÁK AZ ILYEN LEPAKTALOKON KERESZTUL.A 27 ÉV MOCSKÁT RENDBETENNI CSAK UGY LEHET HA AZ ALLAMPOLGARI ALAPON JÁRO -21 ÉVES KORTOL-ALLAMPOLGARI ALAPJUTTATAS 90 EZER FT LESZ IRANYITOTT EGYKERENDSZER MELLETT.CSALADI POTLÉK MEGSZUNIK ES A LEGKISEBB MINIMÁL ORABER NETTO 1200 FT.100% TB HOGY A RAK A VETESRE NE MENJEN VAGYIS A HORDA LENYULJA A PÉNT.EZ UTOBBIT A MEGSZUNO SZJA HELYETT IS.AZ AFAT IS MEGSZUNTETNI ES A MUNKAADO EGY SOROSKUPAK MERETÜ ADOT FIZET ALAPADO NÉVEN A BRUTTO ARBEVETELE UTAN.A LAKOSSAG PEDIG 5000 FT-OTHAVONTA SZEMÉLYENKÉNT MINT EGYETLEN ALAPADOT.A NYUGDIJ 15 ÉVRE 120 EZER FT MAX.40 EVET SZÁMITUNK BE ES ERRE 170 EZER FT AZ ALAPNYUGDIJ.HA FUTJA MAXIMUM KETTES SZORZOVAL LEHET DOLGOZNI MERNÖKNEK ORVOSNAK BEOSZTASRA STB.TEHAT 340 EZER LEHET A CSUCSNYUGDUJ.AZ ÁLLAM KICSI LEGYEN.5-5 EZER RENDOR KATONA ELÉG.A RENDVEDELMET A LAKOSSAG MAJD TORVENYESEN SAJÁT MAGA SZIVE SZERINT INTEZI.EHHEZ A FEGYVEREKET A LAKOSSAGNAK KIOSZTJUK ES HETVEGEN HETKOZBEN KIKÉPZEST FOLYTATHATNAK AKI AKAR.200 JARASSZERÜ KÖZPONTOT AHOL MINDEN HATALOM OSSZPONTOSUL INTEZKEDESI JOGGAL DE A LAKOSSAG MINT EGYEDULI ELLENÖRZÖSZERV MINDENT FELULIRHAT.AZ OSSZBEVETELT 200 FELÉ OSZTJUK ES ITT TORTENIK LAKOSSAGI FELUGYELETTEL NYILVANOSAN A VBERUHAZASOK MEGHATAROZASA.1 MILLIO FELHEKTAROS PORTAT FELÉPITUNK A FOLYAMKOZOKBEN ONTOZOCSATORNAKKAL VIZTAROZOTENGEREKKEL BIOZOLDSEGRE GYUMOLCSRE SAJAT ENERGIAVAL A HÁZAM A MUNKAHELYEM IS KERETÉBEM.4 HA FELETT FOLDET MEGHATAROZOTT NAGYSAGBAN MAXIMALIZALVA A LAKOSSAG MEGSZAVAZHAT.EHHEZ NATO KAMAT TÖZSDE NYET ES FUGGETLEN FT-OT

 11. :))) Annyira eszes ez a János, hogy eme beszédével remek lenne messiásnak. Mennyit röhögnénk! Ennél még a Brian életében is kevésbé volt zagyva a motyogós. Kb.: “És etűnnek a dolgok. Amelyeket nyolckor odatettek apáink, fél kilencre már sehol…” Én aszondok, legyen ez a János kormányszóvivő!

 12. NINCS ISTEN !!Kész !! Ha beengedte a templomba és nem omlott a gecire nekem aztán ne beszéljetek, a büdös papja még le is térdelt előtte !!!! De hallo, erdő petya is csak rendóri kisérettel mert menni Esztergomba ?? RETTEGJETEK, Ne jöjjönálom a szemedre a pokol tüze égessen el benneteket !! Álszent gecik !! MI van viki kis családod hol szöszmötöl ?? Anyókád megint plasztikűzik valahol, mert karácsonyi pofárr csináltál neki??!!!

 13. Kérem nem Istent a SORSOT, hogy verje meg a jelenlegi kormányfőt és tagjait sleppjeit jól élő tolvaj családtagjaikat, ÚGY, hogy 100.x-át szenvedjék el életükben a leg szegényebb réteg fájdalmát, kórházakban szenvedőket! Szeretettel KÍVÁNOM orbánnak, hogy sokáig éljen KŐBÁNYÁBA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.