Nagyon súlyos betegséget diagnosztizáltak Orbán Viktornál

A mai nap nem túl vidám a miniszterelnöknek, mivel olyan hírt kapott, amit nagyon nehéz lesz megemésztenie. Székely Szabolcsot idézzük most, aki felállította a miniszterelnök diagnózisát. A teljes tanulmányt itt tudod megszerezni.

“A cezaromániát mint összetett, bonyolult személyiség-struktúrát, mint pszichológiai képződményt fogjuk vizsgálni Orbán Viktor esetében:

A cezaromániás személyiségre vonatkozóan az alábbi különös ismertetőjegyeket jelölhetjük meg:

1, gátlástalan hatalomvágy. Általában véve a hatalom megszerzése két okból történhet. Az egyik ok az, amikor a politikusok a politikai programjukat kívánják megvalósítani, amihez maga a hatalom csupán eszközként szolgál. Ilyen esetekben azonban a hatalomtól való megválás minden zökkenő nélkül megtörténhet, tehát nincs személyiségzavar akkor, amikor a hatalomtól, vagy a vágyott hatalomtól el kell búcsúzni.

A másik eset az, ha a hatalmat annak velejárói miatt kívánják megszerezni, és a politikai program megvalósítása csak másodlagos szerepet játszik. Ebben az esetben a hatalom megszerzésében a fő motívum a hatalom, mint cél elérése. Hiszen ebben a helyzetben lehetséges azokat a járulékos előnyöket bezsebelni, amivel maga a hatalom birtoklása jár. Ilyen járulékos előny lehet a megfelelő informáltság, vagy bizonyos pénzügyi források elérése. De ide sorolhatók például a szabadságjogok is, amiért tudjuk nagyon jól, sok forradalmi megmozdulás történt nemzetünk történetében. Orbán esetében egyértelműen kimutatható az, hogy a hatalom, mint cél jelentkezett.

Orbán esetében azonban az elvesztett hatalom súlyos személyiségzavarhoz vezetett 2002-ben. Ebben az időben néhány hétig semmit sem lehetett róla hallani, és a pesti pletyka arról szólt, hogy a sógorokhoz kellett mennie némi idegrendszeri karbantartásra. Ez joggal feltételezhető, hiszen a vereségük idején láthatóan összetört volt, de a jelzett időszak után lelkileg megújulva láthattuk viszont. Mindez azért fontos momentum számunkra, mert ez is alátámasztja azt, hogy a hatalom számára különleges jelentőséggel bír. Ugyanis, ha nem lenne az, akkor súlyos pszichés zavarokat sem okozott volna számára.

2, fejlett küldetéstudat. Ez az ismertetőjegy az előző ismertetőjegyből következik, hiszen valamivel meg kell majd magyarázni azt, hogy miért van szükség a hatalom megszerzésére. Azért, mert nekik olyan történelmi küldetésük van, hogy kivívjanak többlet szabadságjogokat, és Magyarországon egy demokratikusabb rendszert hozzanak létre.

Orbán esetében elég későn derülhetett ki az, hogy miről is van szó. Tudjuk, hogy 8 éven keresztül ellenzékben volt a rendszerváltozás után, és csak 1998-ban jutott olyan helyzetbe, hogy a „megnövekedett szabadságjogaival” éljen. Ez akkor történhetett meg, amikor a székházukat eladták, és az így szerzett pénzt a fantasztikus agyú Simicska megfialtatta a saját zsebükre. De ehhez hasonlókra még tömegével lehetne példákat hozni, ami bizonyítja azt, hogy a hatalom Orbán számára valóban cél volt, és a fejlett küldetéstudat pedig ezt támasztotta alá, magyarázta meg.

3, féktelen agresszivitás, ami az előző kettőből egyenesen következik. Hiszen a hatalomvágy kielégítése érdekében, illetve a küldetéstudatuknak megfelelően nagyon akarni kell magát a hatalmat annak érdekében, hogy kellő súlyt adjanak a követelésüknek. A hatalom korábbi birtokosainak nyilvánvalóan az a céljuk, hogy megtartsák a hatalmukat, ezért minden lehetséges eszközzel fellépnek az új trónkövetelőkkel szemben. Ez a két ellentétes cél aztán nyílt konfliktushoz szokott vezetni, amelyeknek azonban a történelem során rendkívül sok változata alakult ki.

Orbánék színre lépésekor már nem volt jellemző a véres leszámolás, ezért a békés átmenet útját lehetett választani. De az agresszivitás abban azért megmutatkozott, hogy a tüntetések, a nagygyűlések során legalábbis virtuálisan a korábbi rendszer híveinek a likvidálását helyezték kilátásba. Erre bizonyíték Németh Zsoltnak az a kijelentése, hogy a földbe kell döngölni a korábbi hatalom képviselőit. Ez az agresszív jelleg azonban mind a mai napig megtalálható némelyik Fideszes képviselő retorikájában. Közülük első helyen említendő Kövér László, aki az akasztós kijelentéseivel szerzett „elévülhetetlen érdemeket”.

A Fidesz agresszivitása mind a mai napig kimutatható a retorikájukban, ami nyilvánvalóan azt a célt szolgálja, hogy megkülönböztessék magukat az MSZP-től, mint a korábbi hatalom utódpártjától. Ez a módszer azonban az elmúlt 20 év alatt oda vezetett, hogy az ország úgymond kettészakadt. Vagyis a cezarománia káros hatása nyilvánvalóan jelentkezett.

4, A hatalom expanziója. Ez a sajátosság is levezethető az előző három sajátosságból. Ugyanis akiben a hatalomvágy különösen erősen jelentkezik, annak nincs olyan nagy hatalom, amit ne szeretne birtokolni. A minél nagyobb hatalom megszerzésének vágya már-már olyan lelki kényszerré válhat, hogy az már a személyiség nyilvánvaló torzulásához vezethet. Ez többek között abban is megnyilvánulhat, hogy céltudatosan rombol. Orbán esetében ilyenre már a gyermekkorban is láttunk példát a mákos bejgli ügy kapcsán. De később is volt sok ilyen eset, amikor a hatalom iránti vágy miatt inkább rombolt.

A Fidesz történetéből ismerjük, hogy elnököt csak viszonylag későn választottak a párt élére. Ekkor két személy jöhetett számításba: Fodor és Orbán. Az előbbi a gentelemen’s agreement nevében lemondott az elnöki posztról Orbán javára. Ez volt Fodor második nagyon súlyos hibája! Orbán ugyanis később nem támogatta Fodort abban, hogy a „szőke herceg” legyen a választmány elnöke. Tudjuk, hogy ezt követően sok régi Fideszes hagyta el a pártot, ami nyilván veszteséget jelentett számukra. Itt azonban az a lényeges, hogy Orbán vállalta azt a kockázatot, hogy a párton belül szakadás lesz, csakhogy a párt vezérévé válhasson. Tehát a hatalomvágy fölébe kerekedett a józan észnek, a rombolás nyilvánvaló.”


Oszd meg ezt a cikket, hogy minél többen megismerjék Orbán valódi arcát!

 

loading...

208 Comments

 1. Orbán válaszai a parlamentben a vicc határát surolják”Bűncselekményt lát bárki,tegyen feljelentést”/Majd Polt Péter ugyis lesöpri!Ergo:nekik szabadon lehet lopni!/

 2. Orvos tetszik lenni? Távgyógyító? És mi van a többivel, akik mind a hatalomért küzdenek? Az ő tekintetük milyen?

 3. Érdekes! Gyurcsányról még nem lehetett hallani, hogy Ausztriában kellett feltuningolni! Sok ész, hová mész?

 4. Gyurcsányt még nem kellett lekötöni Grazban mikor vesztett! De orbánt igen! Azóta is kurkásszák az agyát! Ha jövöre veszit mindent összetör maga körül,mert megvan bolondulva a hatalomért!

 5. Hát, … azért az kevés a diagnózis felállításához. Mi lenne, ha az orvosok is ezzel a módszerrel dolgoznának? Csak szembe néznének azoknak, akikkel szembenállnak? 🙂

 6. Ön honnan tudja, hogy lekötötték? Ön is odajár? Látta? Direkt behívták Önt oda? Ilyen benfentes?

 7. Nem járok oda ,de lehet hogy ön már járt ott! Egy ismerösöm ott dolgozik! Ez igy jó válasz? De ha nem hallgatna az agymosást végzökre,ön is tudhatná ugyanezt!

 8. Ja, egy ismerős mindent mondhat, ezt elfogadnák hiteles érvnek a bíróságon? Egy válasznak pedig nem jónak kell lennie, hanem igaznak. És miért nem az ismerőse beszél a dologról? Félti az állását? És más személyiségének a megsértését nem félti? Álljon ki az illető, mondja meg hol és mit látott, ha már ezt híreszteli. … Az ellenzék is meg van bolondulva a hatalomért. Már mindenkivel szövetkeznének, egy féléve ezzel vannak elfoglalva, minden variációt lezongoráztak, de nem megy a darab. Nem akarnak lemondani a másik javára. Csak ők, csak ők – mással nem. Na, ez micsoda? Ja, és ki ez a Székely Szabolcs? Pszichiáter? Lehet látni a cikkben egy könyvet tőle. Ez már elég ahhoz, hogy meggyőző érv legyen? A fejtegetése a cikknek pedig általános. Ha ő konkrétan valakinek az orvosa, akkor köti az orvosi titoktartás. Ha ezt nem tartja be, akkor egy erkölcstelen fráter, és akkor mit is akarhat egy ilyen?

 9. Nekem meg a berlini Schlosspark pszihiártián jó barátom , a főorvos. Igaz az orvosi titoktartás kötelezi, de nekem elmondta, hogy a Gyurcsányt ott próbálták kezelni, de mindhiába, menthetetlen.

 10. Kedves agymosott Orbán-hìvő honfitársaim!
  Szerènysègem nagyon jól érzi magát Őfelsége I.Viktor uralkodása nélkül is. Ti hogy álltok ezzel?

 11. Ezeket betegségnek nevezni erős túlzás az eső pont azon részén kívül, ami a hatalomvesztés okozta összeroppanásról szól. Az összes többi alapszintű velejárója a vezetésnek, és csak attól függnek az árnyalatok, hogy az illető erkölcsi szintje hol van.

 12. Aki meg ezt a cikket irta erős agydaganata van mely kihat a józan ész itélőkèpessègère .te pszihobeteg idètlen marha hogy vágot volna anyád földhöz mikor születtèl!!!!!utolsó mocsadék vagy enyi szarságot öszeirni komojan mondom ti magyarok nagyon beteg nèp vagytok!!!

 13. I needed to send you that little bit of word so as to thank you again with your remarkable views you’ve shown above. It has been really open-handed with you to convey easily precisely what a few individuals might have advertised as an ebook in order to make some dough on their own, notably given that you might have tried it if you decided. These creative ideas as well acted to be a great way to recognize that other people have the same dreams similar to my very own to see great deal more related to this condition. I’m certain there are many more fun sessions up front for many who take a look at your blog post.

 14. Thanks a lot for giving everyone an exceptionally memorable possiblity to check tips from this web site. It is always very beneficial and packed with amusement for me personally and my office friends to visit your blog the equivalent of three times in a week to find out the new items you have. And definitely, we’re actually amazed with the attractive tips and hints served by you. Some 1 tips in this post are completely the very best I have had.

 15. I am also commenting to make you understand what a amazing experience our daughter found reading through the blog. She figured out a good number of pieces, which include what it is like to have a marvelous giving heart to make many people quite simply grasp several problematic subject matter. You actually did more than our expected results. Thanks for giving the useful, safe, educational and in addition fun thoughts on the topic to Emily.

 16. When someone writes an post he/she retains the image of a user in his/her
  brain that how a user can know it. So that’s why this article is outstdanding.
  Thanks!

 17. I have to point out my affection for your generosity giving support to men and women that need help on that subject matter. Your real dedication to passing the solution throughout appears to be certainly insightful and has usually allowed regular people just like me to reach their targets. Your personal interesting help can mean this much a person like me and even further to my office colleagues. Warm regards; from each one of us.

 18. Thank you a lot for giving everyone an extraordinarily pleasant chance to check tips from here. It’s always very sweet plus jam-packed with a good time for me personally and my office mates to search the blog not less than thrice a week to see the fresh stuff you will have. Of course, I am just always fulfilled concerning the very good creative ideas you serve. Some two facts in this posting are easily the most suitable we have all ever had.

 19. I would like to express some thanks to this writer just for bailing me out of this type of setting. Just after browsing throughout the world-wide-web and meeting things which are not powerful, I was thinking my life was well over. Living without the strategies to the issues you’ve fixed through the guideline is a critical case, and the kind that could have badly damaged my entire career if I had not come across your blog post. Your own expertise and kindness in playing with all things was invaluable. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t encountered such a stuff like this. I can also now look forward to my future. Thanks very much for your skilled and sensible guide. I won’t think twice to endorse the sites to anyone who needs assistance about this situation.

 20. My husband and i ended up being quite cheerful that Albert managed to finish up his basic research using the ideas he made out of your web site. It’s not at all simplistic to just possibly be handing out guides which some people may have been making money from. And we also fully grasp we have the website owner to appreciate for this. The most important illustrations you made, the simple website navigation, the friendships your site assist to foster – it’s most incredible, and it is aiding our son in addition to us feel that this concept is exciting, which is really vital. Many thanks for everything!

 21. Thank you so much for giving everyone an extremely breathtaking chance to check tips from this site. It’s usually very good and stuffed with fun for me and my office peers to search your site at least 3 times in 7 days to read through the newest items you have got. And definitely, I’m so certainly contented considering the tremendous suggestions you give. Selected 3 points in this posting are unequivocally the very best we have all ever had.

 22. My brother suggested I might like this website. He was totally right.
  This post truly made my day. You can not imagine
  simply how much time I had spent for this information!
  Thanks!

 23. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So nice to search out somebody with some unique thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this web site is something that’s wanted on the web, somebody with a bit of originality. helpful job for bringing something new to the internet!

 24. I must express my appreciation to this writer for rescuing me from this incident. After browsing throughout the internet and getting opinions which are not productive, I assumed my entire life was gone. Being alive without the presence of solutions to the difficulties you have fixed through your entire guide is a serious case, as well as the ones which could have badly affected my career if I had not come across your blog post. Your competence and kindness in handling all the pieces was very useful. I’m not sure what I would have done if I hadn’t discovered such a subject like this. I’m able to at this moment look ahead to my future. Thanks a lot so much for your reliable and result oriented guide. I will not be reluctant to suggest your web page to anyone who should get guide about this area.

 25. Hey There. I found your weblog the usage of msn. That is a
  very smartly written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read extra of
  your helpful information. Thank you for the post. I
  will definitely comeback.

 26. I simply wished to appreciate you all over again. I’m not certain the things I would have handled without these methods provided by you concerning such subject matter. It had become a traumatic problem for me, but spending time with the well-written technique you processed that took me to leap over gladness. I’m just grateful for this information as well as expect you know what an amazing job you’re accomplishing teaching most people by way of your website. I’m certain you haven’t encountered all of us.

 27. Thanks for the good writeup. It in reality was once a entertainment account it.
  Look complex to more brought agreeable from you! However, how could we be in contact?

 28. I wish to voice my passion for your kind-heartedness giving support to men and women that really want help with your topic. Your special commitment to getting the solution along turned out to be quite productive and has consistently empowered most people just like me to reach their aims. This valuable guidelines means so much to me and a whole lot more to my office workers. With thanks; from each one of us.

 29. My husband and i have been quite ecstatic when John managed to finish off his basic research using the precious recommendations he acquired from your own web pages. It is now and again perplexing to just happen to be giving freely tips and tricks that many most people could have been selling. Therefore we do understand we’ve got the blog owner to thank for this. These illustrations you have made, the straightforward website navigation, the friendships your site make it possible to instill – it’s everything remarkable, and it is facilitating our son and us believe that this subject is pleasurable, and that’s extremely vital. Thank you for the whole lot!

 30. A lot of thanks for all your valuable hard work on this web page. My mother delights in participating in research and it is easy to see why. Almost all learn all concerning the dynamic form you provide both useful and interesting guides through your web site and as well as strongly encourage participation from visitors about this theme and our child has been starting to learn a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the new year. You are doing a really good job.

 31. I want to point out my respect for your kindness in support of women who must have assistance with that area of interest. Your real dedication to passing the solution all over appears to be wonderfully practical and have continuously helped guys and women much like me to achieve their aims. Your interesting information can mean a lot a person like me and especially to my peers. Many thanks; from everyone of us.

 32. My spouse and i felt really joyful that Jordan could complete his studies via the precious recommendations he discovered in your web site. It’s not at all simplistic to just find yourself offering strategies which usually the others may have been making money from. So we already know we now have the writer to give thanks to because of that. The main illustrations you’ve made, the easy web site menu, the friendships you can make it possible to create – it’s got most spectacular, and it is letting our son and us consider that this matter is satisfying, which is wonderfully vital. Thank you for everything!

 33. I do believe all of the concepts you’ve presented to your post.
  They are really convincing and will certainly work. Still,
  the posts are very brief for newbies. May just you
  please prolong them a bit from subsequent time?
  Thanks for the post.

 34. I simply desired to thank you so much once more. I am not sure what I could possibly have used in the absence of the tricks shown by you concerning that subject matter. It absolutely was the daunting setting for me personally, nevertheless encountering your well-written fashion you handled that took me to jump for fulfillment. Extremely thankful for your assistance and thus expect you realize what a powerful job you happen to be putting in instructing people via your site. Probably you have never got to know all of us.

 35. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks Nonetheless I am experiencing challenge with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting identical rss problem? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

 36. I precisely desired to appreciate you once more. I do not know the things I would’ve taken care of without the entire tricks revealed by you relating to this situation. It had been a real frightening matter in my opinion, but considering a professional tactic you dealt with it forced me to weep for delight. I’m just happier for the support and have high hopes you know what a great job that you’re getting into instructing the mediocre ones with the aid of your web site. I am certain you’ve never come across all of us.

 37. I must show some appreciation to the writer just for rescuing me from this issue. Because of surfing throughout the the net and seeing opinions which were not productive, I was thinking my life was well over. Being alive without the presence of answers to the difficulties you have solved all through your main write-up is a serious case, as well as the kind that could have in a wrong way damaged my career if I had not encountered your web page. Your own personal know-how and kindness in maneuvering a lot of stuff was precious. I’m not sure what I would have done if I had not encountered such a step like this. I’m able to at this point look ahead to my future. Thanks very much for this expert and effective guide. I won’t be reluctant to propose your web sites to any individual who would like counselling on this subject matter.

 38. I and my pals happened to be reading through the nice hints found on the website and the sudden I had an awful suspicion I never thanked the web blog owner for those tips. All the ladies ended up for that reason very interested to read them and have in effect honestly been taking advantage of them. I appreciate you for really being really accommodating and for utilizing these kinds of wonderful subject areas millions of individuals are really desirous to be aware of. Our own sincere apologies for not expressing appreciation to earlier.

 39. Good post. I study one thing more challenging on completely different blogs everyday. It’s going to at all times be stimulating to learn content material from other writers and follow just a little one thing from their store. I抎 want to use some with the content on my weblog whether you don抰 mind. Natually I抣l provide you with a link on your internet blog. Thanks for sharing.

 40. I must get across my admiration for your kindness giving support to those people who must have help on this important field. Your personal dedication to getting the message all over ended up being quite advantageous and have specifically made employees just like me to get to their endeavors. Your personal warm and friendly tips and hints denotes so much to me and extremely more to my office workers. Regards; from everyone of us.

 41. I simply wished to say thanks yet again. I do not know the things that I would’ve worked on without these techniques shown by you over my subject matter. It previously was a horrifying circumstance in my view, but witnessing your specialised technique you dealt with it made me to jump over fulfillment. Extremely happy for your assistance and then hope you are aware of an amazing job you’re putting in educating the others through the use of a web site. I’m certain you’ve never got to know any of us.

 42. I actually wanted to send a small note in order to say thanks to you for the wonderful tactics you are showing on this website. My time-consuming internet lookup has now been paid with really good ideas to exchange with my company. I ‘d suppose that we visitors are rather lucky to exist in a magnificent community with very many perfect individuals with good plans. I feel very blessed to have come across your web site and look forward to tons of more brilliant times reading here. Thanks again for everything.

 43. I and my pals have been viewing the great tips and hints from the blog and so the sudden I got a terrible suspicion I had not thanked you for those strategies. All of the ladies happened to be consequently stimulated to read all of them and have now absolutely been loving those things. We appreciate you getting quite accommodating and also for figuring out such fantastic resources millions of individuals are really needing to discover. My very own honest regret for not expressing appreciation to you earlier.

 44. I am writing to make you understand what a magnificent discovery my friend’s princess developed reading the blog. She even learned such a lot of things, with the inclusion of how it is like to possess an ideal giving nature to have a number of people clearly know precisely a number of complicated issues. You truly did more than my desires. Many thanks for rendering these great, safe, educational and even easy tips on that topic to Sandra.

 45. I have to show my affection for your generosity supporting women who require assistance with in this field. Your real commitment to getting the solution throughout ended up being really valuable and have in every case made somebody much like me to arrive at their endeavors. This warm and helpful useful information signifies a whole lot to me and far more to my colleagues. Many thanks; from each one of us.

 46. I precisely wished to appreciate you again. I am not sure the things I might have created without the creative ideas provided by you concerning that subject. Entirely was the alarming setting in my circumstances, but viewing this specialized way you processed it took me to cry with delight. I’m thankful for your help and thus hope you recognize what a powerful job you happen to be accomplishing teaching others by way of your site. I know that you haven’t come across any of us.

 47. I want to show thanks to this writer for bailing me out of this type of problem. Because of scouting throughout the the net and meeting advice which were not powerful, I thought my entire life was gone. Existing minus the solutions to the issues you’ve resolved by way of this article content is a crucial case, as well as the kind which could have negatively affected my career if I had not come across your website. The understanding and kindness in controlling the whole thing was valuable. I am not sure what I would have done if I hadn’t encountered such a step like this. I can also at this time look ahead to my future. Thanks a lot so much for your reliable and effective help. I won’t hesitate to endorse your web blog to anyone who will need support on this situation.

 48. My spouse and i felt now peaceful Jordan could conclude his investigations with the ideas he grabbed using your site. It is now and again perplexing to just find yourself giving for free secrets and techniques that many most people might have been trying to sell. We recognize we have got the website owner to be grateful to for that. Most of the illustrations you’ve made, the straightforward website navigation, the friendships you give support to foster – it’s all wonderful, and it’s helping our son and our family consider that the idea is thrilling, which is extremely vital. Thank you for everything!

 49. A lot of thanks for every one of your hard work on this web page. Gloria take interest in managing internet research and it is easy to see why. I hear all regarding the powerful mode you offer sensible tips on your web site and in addition inspire contribution from some others on the situation plus our princess is really discovering a lot. Take advantage of the rest of the year. You are always carrying out a powerful job.

 50. I wanted to post you the little bit of observation to help give many thanks once again considering the striking views you have shown on this site. It has been certainly open-handed of you to convey unhampered what exactly a few individuals might have offered as an electronic book to get some dough for themselves, precisely now that you could possibly have done it if you ever considered necessary. Those inspiring ideas in addition served to be the great way to fully grasp many people have a similar eagerness just like my very own to grasp good deal more concerning this matter. I know there are many more enjoyable periods up front for folks who scan your site.

 51. I really wanted to develop a word so as to appreciate you for the pleasant techniques you are writing at this website. My time intensive internet lookup has at the end been paid with wonderful facts and strategies to go over with my great friends. I ‘d assume that most of us visitors are really lucky to live in a fantastic website with many special professionals with good plans. I feel extremely privileged to have encountered your website page and look forward to tons of more awesome moments reading here. Thanks once again for everything.

 52. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide
  credit and sources back to your website? My website is in the very same area of interest as yours and my users would definitely benefit from a lot of
  the information you present here. Please let me know if this ok with you.
  Many thanks!

 53. I have to show appreciation to you for rescuing me from such a situation. As a result of looking out through the internet and finding suggestions that were not productive, I thought my life was over. Existing without the solutions to the difficulties you’ve fixed all through your good article is a serious case, as well as ones that might have badly damaged my career if I had not encountered your website. That mastery and kindness in dealing with all the stuff was very useful. I’m not sure what I would have done if I had not encountered such a stuff like this. I can at this point look ahead to my future. Thank you very much for this skilled and amazing guide. I will not hesitate to recommend your web site to anybody who ought to have assistance on this situation.

 54. I am only writing to let you be aware of what a useful encounter our daughter had browsing the blog. She came to find so many details, which included what it is like to possess a great coaching character to let others with ease fully grasp selected multifaceted issues. You actually did more than our desires. Many thanks for coming up with the effective, safe, explanatory and even fun guidance on this topic to Lizeth.

 55. I precisely wished to appreciate you yet again. I am not sure what I could possibly have implemented without these opinions revealed by you regarding this industry. This was a distressing concern for me personally, but taking a look at the expert approach you handled that forced me to cry for delight. I am happier for the advice and thus pray you know what a powerful job your are providing training men and women via your websites. I am certain you haven’t come across all of us.

 56. Thank you for your entire efforts on this blog. Kate loves participating in internet research and it’s really easy to understand why. Almost all learn all regarding the compelling manner you render efficient secrets by means of the web blog and as well as foster response from visitors on that subject matter so our daughter has been becoming educated a great deal. Take pleasure in the rest of the year. You are doing a first class job.

 57. I have to show my respect for your kindness giving support to those people that need assistance with this one theme. Your very own dedication to getting the solution all-around appeared to be quite significant and has constantly allowed people just like me to achieve their desired goals. This invaluable guidelines denotes much to me and somewhat more to my mates. Many thanks; from each one of us.

 58. My wife and i got now fortunate Emmanuel could carry out his analysis via the ideas he discovered while using the site. It’s not at all simplistic to simply be handing out secrets that some other people may have been selling. So we already know we have got you to thank for this. All the illustrations you have made, the straightforward web site navigation, the relationships you will make it possible to foster – it’s got mostly overwhelming, and it’s aiding our son in addition to us consider that that issue is thrilling, and that is extremely vital. Many thanks for all the pieces!

 59. I have to show my affection for your generosity in support of women who require assistance with that topic. Your special commitment to passing the solution along turned out to be particularly helpful and has without exception enabled guys and women much like me to get to their desired goals. Your amazing important guidelines indicates a lot a person like me and a whole lot more to my colleagues. Many thanks; from all of us.

 60. I am only writing to let you know what a awesome encounter our girl developed reading your blog. She figured out a wide variety of issues, which include what it’s like to have an amazing helping heart to let other individuals completely have an understanding of various tortuous matters. You really exceeded people’s expected results. Thanks for imparting those interesting, dependable, educational and cool guidance on that topic to Jane.

 61. I precisely desired to thank you very much yet again. I do not know the things that I would have followed without those tactics documented by you regarding this question. This was a very horrifying scenario in my view, nevertheless taking a look at a well-written approach you resolved it made me to weep over contentment. I will be thankful for your help and as well , trust you are aware of a powerful job you have been accomplishing instructing some other people via your site. I am certain you’ve never met any of us.

 62. I precisely wanted to say thanks once more. I do not know what I could possibly have implemented in the absence of these basics documented by you on this subject matter. It was actually an absolute intimidating dilemma in my position, however , taking note of this specialized technique you resolved that made me to jump for delight. I am happy for this information and as well , pray you comprehend what a great job you’re doing training some other people with the aid of your site. I am certain you have never come across all of us.

 63. I just wanted to write a word to be able to say thanks to you for all the precious strategies you are writing here. My prolonged internet investigation has at the end been honored with really good insight to exchange with my friends. I ‘d say that most of us visitors actually are truly lucky to be in a really good place with so many perfect individuals with interesting pointers. I feel pretty blessed to have encountered your entire web pages and look forward to so many more awesome moments reading here. Thanks a lot again for all the details.

 64. I do believe all the ideas you’ve offered for your post.
  They are really convincing and will definitely work. Still, the posts
  are too short for beginners. Could you please extend
  them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

 65. I really wanted to compose a simple remark in order to thank you for some of the fantastic information you are showing on this site. My extended internet research has now been paid with high-quality concept to share with my good friends. I would state that that most of us readers are rather fortunate to exist in a wonderful place with many wonderful professionals with useful basics. I feel very much happy to have come across your entire web page and look forward to really more thrilling moments reading here. Thank you again for everything.

 66. Thanks so much for giving everyone such a brilliant possiblity to read from this website. It is usually so awesome and as well , jam-packed with a lot of fun for me and my office acquaintances to search your website more than 3 times per week to read through the fresh guidance you have. And lastly, I’m also usually satisfied for the mind-blowing hints you give. Certain two points on this page are really the finest we have all had.

 67. I as well as my guys have already been digesting the great thoughts from your website while before long I got a horrible suspicion I never expressed respect to the blog owner for those strategies. All the boys ended up for that reason stimulated to see them and already have definitely been taking advantage of these things. Thank you for being so thoughtful as well as for choosing such very good subject areas most people are really desperate to understand about. My sincere regret for not saying thanks to sooner.

 68. I needed to put you a bit of note to help give many thanks as before for your lovely thoughts you’ve provided on this website. It was quite remarkably open-handed with people like you to give unreservedly what exactly a few people might have advertised for an ebook to make some profit on their own, certainly now that you might well have tried it in the event you desired. Those smart ideas likewise worked to provide a good way to fully grasp that other people online have similar fervor like mine to grasp good deal more with reference to this condition. I think there are numerous more pleasurable instances up front for folks who look into your site.

 69. Good day! I know this is kinda off topic but I was wondering
  which blog platform are you using for this site?
  I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had
  issues with hackers and I’m looking at options for another platform.
  I would be great if you could point me in the direction of a good
  platform.

 70. Please let me know if you’re looking for a article writer for your weblog.
  You have some really great articles and I think I would be a
  good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some
  content for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please blast me an email if interested. Cheers!

 71. I must voice my appreciation for your generosity for those individuals that absolutely need assistance with this important idea. Your special commitment to passing the solution up and down had become certainly practical and has usually permitted girls like me to reach their objectives. Your warm and friendly key points signifies this much to me and far more to my office workers. With thanks; from all of us.

 72. I simply wanted to appreciate you once more. I do not know what I might have gone through without the thoughts shared by you on my area. It seemed to be the hard condition for me, nevertheless considering a expert style you treated it took me to leap over delight. I’m just thankful for the support and then wish you realize what an amazing job you have been putting in teaching many others all through your blog post. I am sure you have never encountered all of us.

 73. Needed to compose you a bit of remark so as to give many thanks yet again with the pleasant tricks you’ve shown on this website. This is certainly surprisingly open-handed with you to present publicly just what a lot of folks might have marketed for an e-book in making some cash on their own, primarily now that you might have tried it in case you considered necessary. These suggestions likewise acted like a good way to fully grasp some people have a similar dream much like my personal own to know more with respect to this problem. Certainly there are a lot more pleasant times in the future for many who examine your website.

 74. Thank you so much for providing individuals with an exceptionally remarkable opportunity to discover important secrets from this blog. It really is very pleasing plus jam-packed with a good time for me personally and my office mates to search the blog a minimum of 3 times weekly to read through the fresh issues you have got. And of course, I’m just certainly happy considering the brilliant points you serve. Selected 4 ideas in this article are without a doubt the very best we have all ever had.

 75. I would like to show appreciation to this writer just for rescuing me from this type of scenario. After exploring throughout the the net and coming across recommendations which were not productive, I believed my life was over. Living minus the approaches to the problems you’ve solved all through your entire post is a crucial case, and the ones that might have badly affected my entire career if I had not discovered your web blog. Your primary talents and kindness in controlling every aspect was invaluable. I don’t know what I would have done if I had not come upon such a point like this. I can at this time relish my future. Thanks a lot very much for the reliable and sensible guide. I won’t hesitate to propose the sites to any individual who ought to have care about this subject.

 76. I truly wanted to send a small note to be able to appreciate you for all of the remarkable hints you are posting here. My long internet search has now been recognized with awesome insight to exchange with my great friends. I would state that that most of us website visitors are unequivocally blessed to dwell in a remarkable place with many awesome professionals with insightful strategies. I feel pretty lucky to have discovered your site and look forward to really more fun moments reading here. Thank you again for a lot of things.

 77. Oh my goodness! an incredible article dude. Thank you Nevertheless I’m experiencing issue with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting similar rss drawback? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

 78. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you so much, However I am encountering problems with your RSS.

  I don’t understand the reason why I cannot subscribe to it.
  Is there anybody having the same RSS issues?
  Anyone who knows the solution will you kindly respond?

  Thanx!!

 79. Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 80. Thank you, I’ve just been searching for information about this topic for ages and yours is the best I’ve came upon so far. But, what concerning the conclusion? Are you positive about the supply?

 81. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely return.

 82. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished
  to say that I have truly loved surfing around your weblog posts.
  After all I’ll be subscribing in your feed and I hope you write again very soon!

 83. That is very attention-grabbing, You are a very skilled blogger.
  I have joined your rss feed and look forward
  to searching for extra of your wonderful post.

  Additionally, I have shared your web site in my social
  networks

 84. I am not sure where you are getting your info, but good topic.
  I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for wonderful info I was looking for this information for my mission.

 85. Remarkable issues here. I’m very satisfied to look your article.
  Thank you a lot and I’m having a look forward to contact you.
  Will you kindly drop me a mail?

 86. You really make it appear so easy along with your presentation but I to find this topic to be actually one thing which I believe I might by no means understand. It seems too complex and extremely huge for me. I’m having a look forward on your subsequent publish, I will try to get the dangle of it!

 87. Link exchange is nothing else except it is just placing the other person’s website link on your page at suitable place and other
  person will also do same in favor of you.

 88. I think this is among the most vital info for me. And i’m glad reading your article.
  But should remark on some general things, The site style is perfect, the articles is really great :
  D. Good job, cheers

 89. Heya! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?

  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no data backup.

  Do you have any solutions to prevent hackers?

 90. I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether
  this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty.
  You’re wonderful! Thanks!

 91. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo
  News? I’ve been trying for a while but I never seem
  to get there! Appreciate it

 92. Hi there, I think your web site might be having web browser compatibility
  problems. When I look at your web site in Safari,
  it looks fine however when opening in IE, it’s got some overlapping issues.
  I merely wanted to provide you with a quick heads up! Aside from that, great site!

 93. Hey would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m having a hard time
  choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 94. “Hi would you mind letting me know which webhost you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a fair price? Many thanks, I appreciate it!”

 95. After checking out a few of the articles on your web site, I really
  like your technique of blogging. I book marked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future.
  Please visit my web site as well and let me know your opinion.

 96. I think this is one of the most important information for me.

  And i’m glad reading your article. But wanna remark on few general things, The
  site style is ideal, the articles is really nice : D. Good job,
  cheers

 97. hello there and thank you for your information – I’ve definitely picked up anything new from right here.
  I did however expertise a few technical points using this website, as I experienced to reload the site
  a lot of times previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your web host is OK?
  Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will very frequently
  affect your placement in google and can damage your high quality score if ads and marketing with Adwords.
  Well I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective exciting content.

  Make sure you update this again very soon.

 98. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.

  I’ll make sure to bookmark it and come back to read
  more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly return.

 99. Magnificent beat ! I would like to apprentice whilst you amend your web site, how
  could i subscribe for a blog web site? The account helped me a
  appropriate deal. I have been tiny bit acquainted of this your broadcast provided shiny clear idea

 100. excellent points altogether, you just received
  a new reader. What could you recommend about your post that you just made a few days in the past?

  Any positive?

 101. Thank you a bunch for sharing this with all of us
  you actually realize what you’re speaking approximately!
  Bookmarked. Please also talk over with my website =).
  We could have a link change agreement between us

 102. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout
  on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it
  yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog
  like this one these days.

 103. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo
  News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Many thanks

 104. Hi there mates, how is the whole thing, and what you
  would like to say about this article, in my view its truly awesome in support of me.

 105. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web
  site, how could i subscribe for a blog website? The
  account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

160 Trackbacks / Pingbacks

 1. yankees hat red youtube.com
 2. nsfwtophookup.eu Sex dating
 3. nsfwtophookup.eu nsfwtophookup.eu Hookup
 4. nsfwtophookup.eu nsfwtophookup.eu Hookup
 5. jj watt ii training shoes tumblr.com
 6. top marathon running shoes youtube.com
 7. uk trainers nike air huarache run ultra university red
 8. air max tn red black youtube.com
 9. gr眉n rot adidas stan smith damen
 10. uk trainers ua curry 5 rattan yellow
 11. puma inc
 12. nike kobe nike zoom kobe icon
 13. all shoes nike dunk low
 14. marcus jordan shows off infrared 6s and legend blue 11s
 15. braun lila nike premier 2.0
 16. nike lebron lebron 13
 17. solebox x puma states
 18. violet blanc nike free 3.0 v5
 19. michael irvin womens nike 47 replica orange jersey Kevin Mcdermott Nike Minnesota Vikings
 20. womens legend jerald hawkins 65 pittsburgh steelers jersey
 21. reebok question ebc collab rucker park
 22. uk trainers nike air presto australia
 23. jordan ultra fly sorrel uk trainers
 24. uk trainers nike air zoom elite 10 dark magnet
 25. 泻褉邪褋薪褘泄 斜械谢褘泄 nike air trainer 1
 26. custom purple vans
 27. nike hypervenom phantom iii club fg egg yellow
 28. uk trainers nike air max 90 tape cameo
 29. adidas shoes adidas falcon w
 30. uk trainers puma sweatsuit
 31. buy pharrell williams adidas
 32. nike mercurial superfly fg white blue core black
 33. plata marr贸n nike phantom vision fg
 34. newborn baby girl slippers youtube.com
 35. nike sb what the dunk goes live uk trainers
 36. uk trainers nike kobe 9 nsw lifestyle black yoth red white
 37. adidas tubular marble pack
 38. mens boston red sox ted williams mitchell ness cream mlb authentic jersey
 39. wholesale game ben roethlisberger 7 pittsburgh steelers jersey
 40. adidas nmd r1 primeknit runner triple black
 41. uk trainers nike air tech challenge iv medium grey
 42. asics asics gel scram
 43. air jordan 7 low twitter.com
 44. adidas f50 world cup leo messi future signature turf soccer shoes green white midnight blue
 45. surgical steel bracelets
 46. womens bobux sandals nz
 47. energy wool hat 39 hats id 6334
 48. uk trainers womens puma platform sandal rhinestones bling
 49. gold rot herren nike shox oleven
 50. marine blau kevin durant
 51. adidas nmd adidas nmd runner
 52. dansby swanson 7 atlanta braves player replica jersey
 53. nike lunar flow pinnacle brown
 54. nba nike nikeconnect michael jordan jersey 1
 55. nike men impeccable nike magista onda ii sg soft ground football boot volt
 56. puma ducati leather jacket biker jacket leather leather
 57. nike air max 2014 flyknit purple pink womens 620659 006
 58. nike wmns free 50 14
 59. oro gris balenciaga sandals
 60. nike free tr fit nike free tr fit womens
 61. bulls shirt jordan
 62. womens running shoes running clothing for women on
 63. adidas adidas mens sports cleats soccer shoes ag aq3605
 64. adidas hat
 65. adidas superstar 80s cq2654
 66. nike lebron solider 6 navy white university red 207887 005 pinterest.com
 67. puma ferrari disc white men
 68. black womens balenciaga boots
 69. running shoes for men price pinterest.com
 70. want something sporty problem. addition tomajor houses athletic brands coming out styles
 71. timberland 6 premium black waterproof leather work boots 20570 mens
 72. mens sexy hooded robe whitel
 73. rick owens black thigh high pull on boots
 74. airwalk aw offshore slides
 75. off white bag and wallet
 76. air jordan flight origin boys
 77. oro p煤rpura adidas zx 500
 78. united benetton mens deep red sneakers 11 uk
 79. timberlands premium 6 boot is arriving in two new fall read
 80. mens saucony kinvara 3 black citron red finest boston fast worldwide
 81. nike roshe two flyknit quotcollege navyquot
 82. 2016 newest seductive long satin sexy silk lingerie
 83. nike flyknit air max mens running shoes blue black red orange nike air
 84. lyst brit check pattern sweater in natural
 85. bling bling blue lucky squirrel bag charm key ring key chain
 86. kids winter apparel in westport
 87. nfl san francisco 49ers mn snapback hat 1731
 88. boys baker boys shirt by ted baker 3 4 years
 89. 843957 002 10 843957 002 11 nike magistax proximo ii df ic
 90. zero gully jacket 2016 asphalt grey tnf black
 91. gold rot adidas yeezy 500
 92. 褋懈薪懈泄 泻芯褉懈褔薪械胁褘泄 nike free hypervenom
 93. 褋械褉褘泄 锌褍褉锌褍褉薪褘泄 nike odyssey react
 94. rosa orange nike roshe one flight weight tdv baby kind
 95. evolve silver unisex sunglasses rb3447 9065i5 5021
 96. flamboyant synthetic capless curly long green cosplay wig
 97. chaussures air jordan 9 retro homme noir et blancair jordan 6 retroair jordan 17soldes officiel
 98. nba shoes nike air foamposite pro
 99. mitchell ness mitchell ness mens dallas cowboys satin bomber jacket
 100. uk trainers nike lebron soldier 12 custom sparkle
 101. size 7 air jordan future 656503 623
 102. uk trainers puma rihanna 2018 grey
 103. reebok classic leather ripple altered camel grey blue dv7192
 104. zip fleece robe cozy fleece zip front robe orvis
 105. ultra boost wolf grey
 106. cheap nike air force 1 low grass green white black
 107. pro line jeremiah ledbetter 98 detroit lions jersey
 108. kanis canada fitted hard shell case white
 109. game of thrones beanie inspiring wave
 110. cheap sale mlb seattle mariners bucket hat 1701
 111. uk trainers womens nike air flightposite 1 white yellow
 112. nike free tr fit
 113. 褔械褉薪褘泄 褋懈薪懈泄 nike air penny
 114. jordan 12 valentines day 2016 tumblr.com
 115. nike flyknit air max fall 2016 colorways
 116. cole haan metallic gold and silver lunargrand wingtip
 117. nike kobe kobe 9
 118. womens timberland 6 inch premium boots light pink uk 5.5 8716r
 119. nike hyperdunk nike hyperdunk 2016 low
 120. nike blazer premium retro bronzy uk trainers
 121. uk trainers nike sb max
 122. steel cap work shoes sportsdirect
 123. new texans helmet
 124. uk trainers grade school mens nike air max 360 customize
 125. guld kvinders air pegasus 89
 126. orca keychain popper
 127. shoes gel nimbus 18 asics titanium pink womens silver classic vouge
 128. kobe ix elite multi colorreflective silver
 129. ball gown prom dresses sleeveless prom dresses light blue prom dresses lace prom dresses
 130. nike air max 97 big kids tangerine uk trainers
 131. crocs allcast2bootk unisex kids boots red berry boys shoes stores that sell crocs
 132. nike zoom sd 4 unisex track shoe blacklight magnet greywhite 685135 001
 133. team usa athletic gear wholesale online
 134. custom donut hat baseball cap dad hats embroidered floppy men women unstructured black
 135. nike mercurial victory vi ronaldo df ag pro 903602401
 136. buy kigurumi
 137. nike blazer mid metric release date official photos
 138. click the image for a larger version
 139. 2018 nba shoes curry 4
 140. hombre salomon s lab fellcross 2 trail
 141. uk trainers womens nike zoom soldier 9 olive
 142. gr眉n gold adidas copa mundial fg
 143. gr氓 sort kvinders nike pocket knife dm
 144. nike roshe run mens
 145. converse japan addict collection
 146. nike kobe kobe 10
 147. plata negro nike free 5.0 premium
 148. nikelab dunk low lux vachetta tan nike
 149. pieces new collaboration between 2oth century fox televisions simpsons and japanese
 150. uk trainers blue and black nike football boots
 151. uk trainers vans atwood shoes women
 152. stussy oxford canvas strapback
 153. nike roshe nike prime hype df
 154. nike lunar hyperdunk 2012 kyrie irving pe pinterest.com
 155. Klefer
 156. uk trainers vans grid canvas rough green
 157. nike youth striped division iii short sleeve jersey
 158. uk trainers nike cortez nylon embroidery unisex leisure wine red white
 159. white off the shoulder dress with red embroidery by free people lovelook with red tulips in a straw bagcute wedges
 160. nike zoom lebron soldier 1 25 straight next week

Leave a Reply

Your email address will not be published.