Dobrev Klára elmondta, mi az elmúlt év legnagyobb sikere számára

Dobrev Klára szakszervezetekkel egyeztetett.

Dobrev Klára: „Az elmúlt egy év legnagyobb sikerének tartom, hogy az Árnyékkormány hatékony munkakapcsolatot tudott kialakítani a szakszervezetekkel.”

Dobrev Klára a közösségi oldalán ír arról, hogy kiváló munkakapcsolatot sikerült kialakítani az Árnyékkormánynak a szakszervezetekkel.

„Ma Varga Ferenc, munkaügyi árnyékminiszterrel a legnagyobb érdekképviseletek vezetőivel azokról a sarokpontokról egyeztettünk, amelyekkel alapjaiban tudjuk majd átalakítani a munka világát.

Szociáldemokrataként elkötelezetten küzdök azért, hogy az Orbán utáni Magyarország végre ne a multik kiszolgálásáról, hanem az dolgozók megbecsüléséről szóljon. Ebben nem lesz kompromisszum” – írja Dobrev Klára.

Nem ez volt az első eset: Dobrev Klára és az Árnyékkormány nagy hangsúlyt fektet a szakszervezetekkel való kapcsolattartásra, és közös munkára

Nemrégiben a DK árnyék-miniszterelnöke és Vadai Ágnes, a DK frakcióvezető-helyettese a rendvédelmi szakszervezetekkel egyeztettek. Korábban az európai minimálbérről esett szó egy másik egyeztetésen, amely kiemelt ügye a Demokratikus Koalíciónak már hosszú ideje.

„Elvégezzük a munkát és megmutatjuk, van remény. Mert a becsülettel elvégzett munkáért a magyaroknak is jár a tisztességes bér” – írta az egyeztetés után a DK EP-képviselője.

A pedagógusok szakszervezetei sem maradtak ki a sorból. Arató Gergely és az Árnyék-miniszterelnök velük is tárgyalt. A találkozón a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, a Pedagógusok Szakszervezete, a Magyar Közoktatási és Szakképzési Szakszervezet, a Művészeti Szakszervezetek Szövetsége és a Magyar Szakszervezeti Szövetség is képviseltette magát.


A közéleti témák mellett a főzés is érdekel? Kattints ide!

loading...