Nagy Feró most úgy nyalt be a rendszernek, mint még soha: szerinte nagyon helyes a benzinár-emelés

Kép forrása: MTI

Kiderült, hogy Nagy Feró mélyen egyetért Hernádi Zsolttal, a Mol elnök-vezérigazgatójával, aki a kedd éjszakai kormányinfón fogalmazott úgy, hogy nem jó, ha drága valami, de annál csak az sokkal rosszabb, ha nincs. Erről beszélt a zenész a Ripostnak.

Nagy Feró úgy fogalmaz:

„Drágább lesz az üzemanyag, de volt eddig is drága. Hozzászoktam, most végre helyükre kerülnek a dolgok. Legyen annyi az ára, amennyi kell, hogy legyen, mi pedig spóroljunk úgy, ahogy az EU diktálja.”

Nagy Feró nem először, és feltehetően nem utoljára méltatja a kormány munkáját. Múlt hónapban az új Trianon-film megnézése után szakadt ki belőle a vallomás, hogy „örülök, hogy Orbán Viktor a miniszterelnökünk, ő vigyáz ránk”. Augusztusban arra intette a népet, hogy meg kell tanulni spórolni, júniusban pedig a főispánságelnevezés előtt hajtott fejet, mondván, ha a fideszesek akarják bevezetni, akkor rendben van a dolog – szedte össze az eddigi megnyilvánulásokat a HVG.

Mi csak annyit kérdezünk a Nemzet Csótányától: még nem járatta le magát eléggé a határokat nem ismerő Orbán-imádatával? Mégis ki kíváncsi a véleményére az ország üzemanyag-ellátása kapcsán? Szomorú, hogy az egykori lázadó zenészből mára egy megalkuvó (rossz értelemben, öregember) lett.

loading...