Gulyás viccelődni próbált az Árnyékkormánnyal, de egy DK-s polgármester megfordította a poént

Gulyás Gergely
Kép forrása: MTI

Gulyás Gergely szeretett volna elsütni egy poént, méghozzá egy fotóval, ahol (vélhetően) ő látható, pontosabban csak az árnyéka. A tréfát azonban rögtön leütötte Szaniszló Sándor DK-s polgármester.

Ismert, hogy a DK Árnyékkormánya folyamatosan bővíti a tagjait, felkérve olyan szakembereket és különféle területen jeleskedő közéleti szereplőket, akik az Orbán-kormánnyal szemben hiteles alternatívát tudnak nyújtani.

Az Ellenszél épp a mai napon számolt be egy ilyen bővítésről, ahol a DK Herfort Mariettát az Árnyékkormány romaügyi tanácsadójának kérte fel. A 35 éves roma nő úgy szerzett diplomát, hogy árral szemben kellett eveznie. A 8 általános iskolai osztályt végzett nagymamáján kívül senki nem támogatta, még a középiskolai osztályfőnöke is elfordult tőle. Ennek ellenére elvégezte az egyetemet, és azt azért fogadta el Dobrev Klára felkérését, hogy tehessen másokért is. Azt szeretné elérni, hogy minden fiatalnak lehetősége legyen tanulni akkor is, ha ezt a származása vagy a családjának anyagi helyzete nem engedi meg.

Az ajtó nyitva áll tehát a DK-s csapatban, de nem mindenki előtt. A fideszes Gulyás Gergelynek például kívül tágasabb.

Úgy tűnik, hogy a fideszes minisztert nem látja szívesen az Árnyékkormány Dobrev Klára csapatában. Reméljük, közel az idő, amikor Gulyás minisztersége már valóban csak árnyék marad…

Tetszett ez az írás? További izgalmas cikkeinkért kövesd az Ellenszelet a Facebook-on is!

loading...