„Ezt nem hagyhatom annyiban” – A felmondási idejét sem tölti ki az ATV-nél Kárász Róbert

Kép forrása: MTI

„Ez számomra immár becsületbeli ügy. Ezért jeleztem a csatorna vezetésének, hogy a maradék két hetet már nem viszem végig, többet ott nem vezetek műsort. A bizalom megbicsaklott, én azonban tartom magam az igazamhoz. Hat és fél évet dolgoztam az ATV-nél, sok ellenzéki politikussal beszéltem, furcsa, hogy pont most akarnak meghazudtolni. Ezt nem hagyhatom annyiban”

– mondta az ATV-nél a felmondási idejét töltő Kárász Róbert a Mandinernek arról, hogy a csatorna arra kérte, törölje egy kommentjét, mert nem igaz, amit abban ír.

A kommentben azt írta, Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere találkozott a mára elhíresült műsor előtt a Pesti Srácok újságírójával.

Baranyi erről azt mondta, hogy nem találkozott az újságíróval, és azt „Kárász Róbert hazudik, az ATV műsorvezetője pontosan úgy csúsztat és torzít, mint a szennymédia propagandistái. Egyszerűen nem igaz, amit mond. Mélységesen felháborít Kárásznak ez a hazugsága.”

Kárász azt mondja, a lelkiismerete tiszta. „A mai napig ott cseng a fülemben, ahogy Baranyi utólag szóvá teszi a futólagos találkozást és felismerést a Pesti Srácok kérdezőjével! Sajnos gellert kapott ez az ügy. Az egész már nem arról szól, hogy a polgármester miért nem válaszolt az ominózus műsorban, illetve hogy ki újságíró vagy ki propagandista” – mondta Kárász a Mandinernek.

loading...