Sem Orbán sem Lévai nem válaszolt, ezért megbecsülték, mennyi rezsit fizetnek: megdöbbentő az eredmény

Kép forrása: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Bedő Dávid azért állt neki megbecsülni a miniszterelnök rezsiköltségét, mert Orbán Viktort hiába kérdezte erről a Parlamentben.

Nagyjából 250-300 ezer forint rezsit fizethet Orbán Viktor a 12. kerületi villája, a hatvanpusztai luxusbirtoka és a felcsúti háza után

– ezt mondta momentumos Bedő Dávid szerdán egy Facebook-videóban.

Orbán egy hete Bedő kérdésére azt válaszolta, nem tudja, mennyi rezsit fizet, de megígérte, hogy a felesége írásban fogja tájékoztatni erről a politikust, aki azóta is hiába várja ezt a levelet.

Az sajnos nem derül ki Bedő Dávid videójából, hogy pontosan hogyan jött ki a bemondott összeg, azt viszont közölte, hogy a momentumos számítások alapján „csak rezsiben többet fizet, mint amennyit egy kezdő pedagógus keres”.

Ugyanebben a témában Bedő már egy nappal korábban is posztolt, akkor „alsóhangon” még csak 250 ezresre becsülte a miniszterelnök havi rezsiszámláját, az alapján, hogy Orbán XII. kerületi villája, egy több emeletes, 250 négyzetméteres ház, a felcsúti háza egy 65 négyzetméteres épület, a hatvanpusztai birtoka pedig 6700 négyzetméteres épület komplexum szerinte. Ennél pontosabban azonban ekkor sem részletezte, hogy milyen paraméterekkel (például milyen fűtéstípussal, és napi hány órányi ott tartózkodással) számolt.

loading...