Balhé a tanárballagáson: levetették a NoÁr tagjaival a kitűzőiket

Fotó: Ellenszel.hu

Molnár Áron színész, aktivista csoportja a NoÁr is képviseltette magát a Tanárballagás nevű eseményen, ahol egyházi iskolák pedagógusai tüntettek. A főszervező azonban a civil szervezet beszámolója szerint levetette velük a „NoÁr” feliratú kitűzőt.

„Levetették velünk a noÁr-os kitűzőt. Most szépen hazamegyünk..

Levetette a “Tanárballagás” főszervezője a noÁr-os kitűzőt az aktivistánkkal, mondván ők sem viselik a saját kitűzőjüket más eseményén. Miben más ez, mint amikor diákokat nem engedtek kockás ingben iskolába menni? Hirdettük az eseményt, kiállunk a pedagógusok mellett, az oktatás ügye mellett, ki is jöttünk, hoztunk 20 ballagó tarisznyát, élőzni is szerettük volna a ballagást. Most hazamegyünk..
Olyan üzenetet is kaptunk, hogy szívesen idézne egy felszólaló minket, csak nem mondaná el honnan idéz, mert nagyon megosztóak vagyunk. Ez is fasza.

Az is óriási, hogy sokan nem örülnének nekünk, mert akkor megint az lesz, hogy ez egy “balos” esemény lesz és “rátelepszünk” az eseményre. Nem tudjuk mióta számítunk “balos”-nak. Ne is értjük ezt a kritikát, hiszen minden ügyünk közös nemzeti ügyünk. Ha a “rátelepedés” pedig azt jelenti, hogy segítünk abban, hogy minél több helyre eljussanak az események, fotóst, videóst szervezünk az eseményekre, segítünk a szervezésekben és mindenben, amiben tudunk, akkor valóban “rátelepszünk”.

Nem a propaganda nemtelen, szervezett támadásai, nem az arctalan gyáva trollkommentelők, hanem ezek a gesztusok ez a gondolkodásmód az, ami bizony visszavet minket.

Továbbra is kiállunk az oktatás ügye mellett, még ha ellenszélben is kell ezt sok helyzetben tennünk” – írja Facebook-oldalán a NoÁr.

 

loading...