Az androidos okostelefonok csúcsa?

Az okostelefonok piacán ma már olyan széles a választék, hogy ember legyen a talpán, aki minden készüléket és minden specifikációt ismer. Könnyen át lehet siklani egy-egy kisebb gyártó vagy kevésbé ismert széria darabjain, mert elvesznek a hatalmas termékkínálatban. 

De van egy olyan gyártó, aminek minden megjelenésére odafigyelnek a szakértők és a mobiltelefont használó vásárlók is. Hogy melyikről is van szó? Olvass tovább és megtudod!

A legkomolyabb gyártók szériákban gondolkodnak

Nem véletlen, hogy a Samsung okostelefon-kínálata szériákba van sűrítve. Ahogy például egy Apple esetén is megvan ugyanez, bár nem épp ugyanúgy. Míg az androidos Samsung esetén az egyes szériákon belül számos altípussal találkozhatunk, addig az iOS-es Apple évente kihozott új szériái több, nagyon hasonló típust tartalmaznak. A lényeg, hogy az egyes sorozatok hasonló jellemzők alapján tartalmazzák a készülékeket.

A Samsung okostelefonok szériái

Bár minden egyes készülékükön érződik a minőség és a kiváló összeszerelés, az egyes jelölések alatt mégis különböző tudással sorakoznak fel a készülékek.

A Galaxy Xcover széria például az ütésállóságáról ismerszik meg. Ha extrém igénybevételhez szeretnél Samsung okostelefont választani magadnak, akkor itt keresgélj!

Az Galaxy M típusú telefonok a középkategóriát képviselik. Tudásban nem veszik fel a versenyt a csúcskészülékekkel, azonban nagyon megbízhatóak és garantáltan jó minőségűek, pont mint az összes többi Samsung okostelefon.

A Samsung Galaxy A sorozatot úgy lehetne bemutatni egy futball hasonlattal, hogy ez a másodosztály. Nagyon közel van az élmezőnyhöz, de nem egy csúcskategória, viszont cserébe megfizethető az ára.

És akkor ott van a csúcsok csúcsa, a Samsung okostelefonok legjobbjait felvonultató Galaxy S széria. Ebben találhatjuk a dél-koreai gyártó, és nagyon sokak szerint az androidos telefonok legkiemelkedőbb darabjait. Az ebben a kategóriában fellelhető készülékek mindegyike kompromisszummentes teljesítményre képes, és bárhol megállja a helyét.

Mit tudnak a legkiválóbb Samsung okostelefonok?

Ma már nem igazán a telefonálásról szól egy készülék mindennapja. Mióta megjelentek az okostelefonok, teljesen megváltozott, hogy melyek a vásárlók számára a legfontosabb tulajdonságok. Azzal, hogy elérhetővé vált az internet rajtuk, valóban egy világ nyílt meg a felhasználók kezében.

Persze nagyon fontos, hogy milyen gyors a készülék, és hogy meddig bírja feltöltés nélkül. De ma már fontosabb, hogy milyen minőségű képet és videót készíthetünk velük. És ebben például a Samsung okostelefonok kiválóak! Legyen szó akár erős, akár kevés fényről, sőt, sötétről, nagyon jó fényképek és videók készülnek az S széria legújabb tagjaival. Természetesen az is fontos, hogy az elkészült felvételek számára legyen kellő nagyságú háttértár, de ebben sem fogunk csalódni.

Ahogy abban sem, hogy a rögzített felvételek megjelenítését is csúcsminőségű képernyőn biztosítja számunkra minden csúcskategóriás, S szériás Samsung okostelefon.

Nem véletlenül tekintünk rájuk az androidos okostelefonok csúcsaiként. Válogass a legjobb modellek közül a CoolMobile.hu kínálatában!

loading...