A lakásdekoráció és a vászonfotók kapcsolata

Az utóbbi két évben a világ a feje tetejére állt, de szinte szó szerint! A megrázó történések pedig nagyobb óvatosságra intenek minket, mint bármikor máskor. Keressük a biztos pontot az életünkben, az otthon melegét! Ebben sok-sok apróság lehet a segítségünkre.

A következő pár sorban megmutatjuk neked, hogy növelheted a komfortérzetet, és hogyan varázsolhatsz álomotthont a lakásból. Tarts velem, és tudd meg, hogyan kapcsolódik mindehhez a vászonkép!

A lakberendezés, a színek, na meg a vászonfotók…

A színek játéka nemcsak a tereket dobja fel, de a hangulatunkra is nagymértékben hatást gyakorol. Ráadásul csak kevesen ismerjük az egyes árnyalatok pszichológiai hatását. A vászonkép készítése során például a kontraszt és a szín is dominál, na meg persze a lakás hangulata is kell ahhoz, hogy valami tökéletes szülessen. Ez még az ajándékozásban is segíthet nekünk. A vaszonkep.hu ajándékutalványai között például olyan lehetőségek is rejtőznek, amelyek új szintre emelhetik a lakberendezést. 

Az ajándékutalványok birtokában tehát a megajándékozott maga döntheti el, hogy milyen színekkel szeretne játszani, már ami a képet illeti.

Színek és új árnyalatok, amelyekkel érdemes kísérletezni

A zöldes-szürkés árnyalatok kellemes, nyugtató környezetet teremtenek, közelebb hozzák a természetet, és ez persze az újjáéledés szimbóluma is egyben. A veri-peri színt csak kevesen ismerik, ez tulajdonképpen egy kicsit kékes és egy kicsit lilás szín. A kék leginkább a békességgel hozható összefüggésbe, míg a lila nyugalmat, jólétet sugároz. 

Az, hogy egyre több munkahelyen vezetik be a home-office lehetőséget, egy kicsit átalakította, felélénkítette a lakberendezési piacot. Ennek csupán egyetlen hátránya van, mégpedig az, hogy így keveset vagyunk a természetben. Érdemes minél több növényt vinni az otthonunkba, így a magasabb oxigénellátás a közérzeted is javítja majd. A természetes anyagokból készült bútorok, kiegészítők ugyancsak fokozzák a természetes hatást. 

Trendek napjainkban

Mostanában divatba jött a retro és a modern bútorok vegyítése egy helyiségen belül, de a nagyi ereklyéi is különleges hangulatot teremthetnek. Ki gondolná, hogy ezek a régi szép emlékek szintén fokozzák a biztonságérzetünket? A lekerekített élek lágy hatást kreálnak, valamint sokkal esztétikusabbak.

Végül, de nem utolsó sorban, nincs igazi otthon vászonképek nélkül. Ezeken a családi képek, a legfontosabb pillanatok jelennek meg, és akár egy életen át visszamosolyognak ránk a falról. A színekkel, a fényekkel akár egy családi kép esetében is könnyen játszhatunk, de olyan fotók közül is választhatunk, amelyek harmonizálnak a környezetünkkel. Például kedvenc helyünk, állatunk fotója sem rossz ötlet, amelyet vászonfotó formájában viszünk haza.

A lakberendezésnek számos területe van, de köztudott, hogy a vászonképek már trendi “lakberendezési kiegészítőkké” nőtték ki magukat.

loading...