Adatvédelmi csomagok gyorsan, egyszerűen, online

Adatvédelmi szabályzatról gondoskodni kell többféle helyzetben is, például szüksége van rá a vállalkozásnak, de egy webáruház vagy egy társasház sem lehet meg nélküle. Mivel ez a kérdés kényes, a szabályozása pedig nemcsak szigorú, de komoly körültekintést is igényel, ezért mindenképpen foglalkozni kell vele.

Az adatvédelmi szabályzatot akár elektronikusan is intézhetjük

Köszönhetően az eKRS online jogi ügyintéző rendszernek, az adatvédelmi nyilatkozat mostantól nem kell, hogy problémát jelentsen. A KRS Ügyvédi Iroda jogi szolgáltatásainak keretében elérhető egy olyan felület, ahol mindig a vonatkozó legfrissebb jogszabályoknak és törvényeknek megfelelő, teljesen hiteles dokumentumokat hozhatunk létre. Ezek az iratok szükség szerint akár a bíróság előtt is megállják a helyüket, s éppen olyan értékesek, mintha személyesen intéztük volna a jogász irodájában.

Mi mindent tartalmaznak az adatvédelmi csomagok?

A KKV adatvédelmi csomagok keretében rögzítésre kerül az adatvédelmi szabályzat a munkavállalók részére, a direkt marketing alkalmazásához, a tájékoztató álláspályázatokra, valamint az adatvédelmi incidensek nyilvántartása. Ezenfelül a csomag része érdekmérlegelési tesztminták a munkavállalók ellenőrzéséhez, a gépjárművekbe beszerelt GPS alkalmazásához, a csomagátvizsgáláshoz, a kamerahasználathoz, továbbá az alkoholteszteléshez.

A webáruházak számára elérhető szolgáltatás tartalma az ÁSZF, az általános adatvédelmi szabályzat, az adatkezelési tájékoztató webshophoz és hírlevelekhez, a cookie tájékoztató, az elektronikus jótállási jegy mintája, valamint a hírlevélküldés céljából kezelt személyes adatok nyilvántartása, illetve ennek keretei.

A társasházaknak kínált adatvédelmi csomagban megtalálható az SZMSZ-be illeszthető adatkezelési szabályzat, a közzéteendő tájékoztatók, a kameraszabályzat, a kamerarendszer adatfeldolgozói megállapodás, valamint az érdekmérlegelési teszt mintája.

Milyen előnyökkel jár, ha az eKRS-t vesszük igénybe?

Egyrészt a megfelelő szakmai háttérnek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy minden itt elkészült dokumentum megfelel a rá vonatkozó jogszabályi és törvényi előírásoknak, amelyek annak elkészültekor vonatkoznak az adott ügyre. 

Tehát maximálisan hiteles dokumentumok birtokába jutunk, miközben mégis élvezhetjük a rugalmasságot az ügyintézés során. Hiszen nem kell időpontot egyeztetnünk, sem elutaznunk az ügyvédhez, helyette akár az irodából, akár otthonról elintézhetjük, hiszen a teljes folyamat megvalósulhat online, személyes találkozás nélkül.

Az előre tudható, s rendkívül kedvező árak is segítenek abban, hogy kiváló ár-érték aránnyal szembesüljünk, miközben a felületen elkészített dokumentumaink a megadott regisztráción keresztül később is, bármikor elérhetőek, letölthetőek és kinyomtathatóak maradnak. Válaszd te is az egyszerű online jogi ügyintézést!

loading...