Kárász Róbert távozik az ATV-től

Kép forrása: MTI

Kárász Róbert távozik az ATV-től, ahol jelenleg még a hétköznap reggelenként jelentkező ATV Start egyik műsorvezetőjeként dolgozik, írja a Mandiner. Közös megegyezéssel válnak meg egymástól, Kárász november végéig képernyőn marad.

A Mandinernek Kárász azt mondta, hogy számára a fogyatékkal élők ügye és foglalkoztatása a legfontosabb. A jövőben a Premier Kultcaféra és a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítványra akar koncentrálni.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója úgy fogalmazott, „akik pikáns részleteket akarnak hallani, azoknak csalódást kell okozzunk. Nem volt tányérdobálás, nem volt ajtócsapkodás és senkit se vezettünk ki biztonsági őrrel az épületből. Csupán arról van szó, hogy a hosszú távú jövőt – megadva egymásnak a tiszteletet – máshogy képzeltük el”.

A szigetvári születésű Kárász Róbert a Magyar Rádió szerkesztő-műsorvezetőjeként kezdte az újságírói pályafutását. Dolgozott a pécsi televízióban, majd a Magyar Televíziónál volt szerkesztő, műsorvezető. Ezt követően megfordult az RTL Klubban, utána 2016 áprilisáig a TV2 Mokka című reggeli műsorát vezette, és 2017 februárjában került az ATV-hez.

loading...