Nagy Imre unokája: Ilyen brutális, ordenáré, ízléstelen hazugságot a magyar kormány hivatalos oldalán közzétenni..

Jánosi Katalin a Facebookon értékelte a kormány legújabb, komoly közfelháborodást kiváltó akcióját. Jánosi egyébként festő- és gobelinművész, aki így értékelte az új plakátot: „Egyébként művészetileg is egy fos…”

Jánosi Katalin bejegyzése:

Még betegen sem bírom ki, hogy szó nélkül hagyjam, mára a MAGYAR KORMÁNY hivatalos Fb-oldalának borítóképe lett egy bomba, amelyen ez áll „szankciók”, körben dicsfényben a szöveg:

„A szankciók tönkretesznek minket!”

Volt bőr a képükön ezt így kitenni, kiírni, amikor a szomszédunkból naponta jönnek a hírek a lebombázott civil célpontokról, játszóterekről, lakóházakról melyek közelében semmilyen katonai célpont nem volt található – s érkeznek a képek sebesültekről, halottakról!

Nem „csak” katonákról, hanem civil halottakról, gyerekekről, asszonyokról! (Rétvári egyenesen kijelentette, hogy a szankciók már a magyar közbiztonságot veszélyeztetik.)

A kormányzat kommunikációjában ma hazánkban mindent és mindenkit az EU szankciói fenyegetnek és tesznek tönkre. Azok a szankciók, melyeket Orbán és Szijjártó rendre aláírt és közölték: teljes a siker, megvédtük a magyar érdekeket!

Akkor most miért is tesznek tönkre? A többi 26 országot miért is nem?

Ilyen brutális, ordenáré, ízléstelen hazugságot a magyar kormány hivatalos oldalán közzétenni, felvállalni olyan totális erkölcsi züllést mutat, amelyet nem szabad, nem lehet szó nélkül hagyni!

Vígasztalt a borítókép alatti sokezer negatív, szókimondó komment.

A képet nem teszem ki, nem reklámozom. Egyébként művészetileg is egy fos… tán Putyin tervezte, ő ahhoz is ért.”

loading...