Tízezrek osztják azt a 4 pontos listát, amit Pintér abortuszmódosítása után tettek közzé

kép forrása: MTI

Szuper ötlet ez a szívhangmutatás abortuszra készülőknek, hiszen nyilván nem érzik a nők a döntésük súlyát. Nők… Én, férfiként, tehát hiteles véleményalkotóként javaslom kiterjeszteni ezt a filozófiát az élet más területeire is.

1. Minden oroszbarát cikk, komment és kormánynyilatkozat megírása előtt 3 percig kell nézni egy szétlőtt épület törmeléke alatt talált ukrán kisgyerek fényképét.

2. Minden migránsozás előtt 5 perc 40 másodpercig hallgassák az emberek a tenger csendes hullámzását, miközben partra mos egy 3 éves menekültet.

3. Minden áldozathibáztató megszólalás előtt 2 percig javasolt hallgatni egy 7 hónapos csecsemő sírását, aki nem érti, miért nem öleli meg az eszméletlenre vert anyja.

4. Minden abortusztörvény-szigorítás előtt javasolt 2 percig hallgatni, ahogy egy szórakozóhely távoli, tompa zenéjében, kéjes hörgések nyomnak el egy szájra tapasztott kéz mögül kitörő halk sikolyt.

Hiszen mindannyiunknak fontos az élet méltósága, ugye?

ui.: és most tessék szépen mindenkinek visszairányítania a figyelmét a sztrájkoló tanárokra, a szétvert egyéni vállalkozókra és arra, hogy gyakorlatilag mindenben hazudik a kormány (ötödárú orosz gáz, mi? haha)

2022.09.13. Urfi Máté

loading...