Te tudod, melyik vibrátor illik hozzád a legjobban?

Talán nincs másik olyan szexuális segédeszköz, ami ennyire elterjedt, népszerű és közkedvelt lenne, mint a vibrátor. Éppen ezért van az, hogy mára már annyiféle változatban lehet kapni őket, hogy ember legyen a talpán, aki átlátja, melyik mi fán terem.

Mi most éppen ezért hoztuk neked ezt a kis összefoglalót, hogy még csak véletlenül se hibázz és válassz nem neked/nektek való terméket, amikor a Pajkos Pajtás vibrátorai között keresgélsz.

Fontos azonban az őszinteség! Nem mással, hanem önmagaddal szemben, mert anélkül szinte biztos, hogy nem a megfelelő vibrátor landol a virtuális kosaradban.

Döntsd el, mi a célod vele!

Ha azt hiszed, hogy a vibrátor csak nőknek való, és kizárólag egyedüli használatra ajánlott, akkor nagy klasszikusokat idézve: fogd meg a söröm!

A vibrátornak számos változata létezik, mutatjuk is!

  • Ha magányos óráidat szeretnéd örömtelivé varázsolni, akkor a valósághű vibrtátort javasoljuk, de kezdőként akár a rúdvibrátor is szóba jöhet.
  • A tojásvibrátort azoknak ajánljuk, akik vannak annyira bevállalósak, hogy akár útközben vagy munkahelyen szerezzenek maguknak némi örömöt.
  • Férfiak is használhatják az anális vibrátort, ami a prosztatát hivatott izgatni.
  • Azoknak, akik a csikló izgatásával szeretnek a csúcsra jutni, külön csiklóizgatót javaslunk, de akár a léghullámos vibrátornak is adhatnak egy esélyt.
  • A párunk nélkül töltött napokat segíthet túlélni a távirányítós vibrátor, amit akár a párunk is kezelhet a távolból.
  • Igazán profik már a párvibrátort vagy a vibrátorkészletet ajánlott, hogy válasszák.
  • Sőt, még akkor sincs minden veszve, ha nőneműként izgatnál valakit, hiszen a felcsatolható vibrátorral egész jól lehet boldogulni.

Láthatod hát, hogy pontosan meg kell határozni, hogy egyedül, ellenkező vagy azonos nemű párral használnád, csikló, G-pont vagy prosztata a cél, otthon vagy útközben vetnéd be? Gondoltad volna, hogy ennyire széles a választék a Pajkos Pajtás vibrátoraiból?

Az anyag és a méret sem mindegy!

A felhasználás célján túl két fontos paramétert nem szabad kihagyni a számításból, ezek pedig nem mások, mint a méret és az anyag.

A méretet csak és kizárólag te magad tudod meghatározni az előzetes élményeid alapján. Gondolj vissza arra, mekkora volt a tökéletes méret, és mekkora volt a túl nagy vagy akár a túl kicsi!

Az anyagot illetően is a te preferenciáid döntenek: ha puha, rugalmas eszközre vágysz, akkor zselés vagy szilikon, ha szilárdabb anyagot szeretnél, akkor a műanyag, ha pedig kemény csajként a legkeményebbre utazol, akkor a fémből készült vibrátort tedd először a kosárba!

Szerezz földöntúli örömet magadnak, magatoknak!

Ha azt gondolnád, hogy felesleges hivalkodás szexuális segédeszközöket bevonni az életetekbe, akkor mindenképpen érdemes vásárlói tapasztalatokat olvasni, hiszen még a legellaposodottabb hálószobai életet is fel tudja rázni az új, az ismeretlen és az izgalmas.

Ne ódzkodj hát tőle, nem véletlenül van ennyiféle: alig akad olyan ember, akinek ne lapulna otthon legalább egy-két darab belőle!

loading...