A Fidesz-alapítót felháborította a képmutatás, ezért kitálalt: több, kettős életet élő, Szájerhez hasonló politikus is van a kormányban

Fotó: Ellenszel.hu

Több, kettős életet élő, meleg politikus is van a kormányban, akik Szájer Józsefhez hasonlóan látszólag példás, heteroszexuális családi életet élnek

– állította Kardos József, Fidesz-alapító a Partizán adásában. Kardos a Blikknek nyilatkozva azt is elmondta:

Azért vállalta, hogy nyilvánosan beszél minderről, mert felháborítja a képmutatás, amit a kormány képvisel a melegekkel kapcsolatban.

Kardos azt mondta, két-három meleg, kettős életet élő államtitkárról tud. Saját melegségéről is beszélt az egykori fideszes. Elmondta, ezt annyira nehéz volt elfogadnia fiatalon, hogy háromszor is öngyilkosságot kísérelt meg. Ezzel összefüggésben, a Fidesz-KDNP és a Jobbik által kedden megszavazott homofóbtörvényről azt mondta:

Az elfogadott törvény tükrében különösen fontos, hogy hányan vagyunk, akik ezen keresztülmegyünk. A legnagyobb aljasság ebben a törvénytervezetben az, hogy ennek ellenére ártó szándékkal, pusztán hatalomvágyból politikai ambícióból mennek neki kisebbségeknek, most épp a melegeknek.

loading...