Kikerült a netre Orbán Gáspár szakdolgozata – ezt a Fidesz tuti, hogy ledarálná

Kép forrása: MTI

A Fidesz alkotott – nagyon helyesen – egy pedofiellenes törvényt, amit mint egy varázsütésre, az elfogadása előtt kiegészítettek úgy, hogy az egy erősen diszkriminatív, homofób tervezet legyen, amely összemossa a nemi identitást ezzel a borzalmas bűnnel, ami ellen eredetileg írták a javaslatot.

A Fidesz és a Jobbik által most elfogadott törvényjavaslat összemossa a pedofíliát a homoszexualitással. A kormányoldal által benyújtott, orosz mintára bevezetett melegellenes propagandatörvény a szólásszabadságot és a gyermekjogokat is súlyosan korlátozza, betiltja az iskolai LMBTQI témájú oktatási programokat és társadalmi célú reklámokat is.

A javaslat megtiltja a 18 éven aluliak számára a homoszexualitás és a nemváltás népszerűsítését és megjelenítését is, így tilos lesz 18 éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat (így reklámot is) elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést ábrázolja, vagy a homoszexualitást „népszerűsíti, jeleníti meg”.

Orbán Viktor ledarálná fia szakdolgozatát

Homonnay Gergely észrevette, hogy Orbán Gáspár is egy olyan művet adott ki a kezéből, amely a homoszexualitás megjelenítésének kategóriájába tartozik. Gáspár ugyanis a melegházasság témaköréről írt egy szakdolgozatot, aminek a következő a címe:

A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában: az azonos neműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai.

loading...