Orbán elbújhat a pénzosztással, a hét viccét Varga Judit szolgáltatta, amikor azt mondta, hogy Magyarországon a CÖF képviseli a normalitást

Kép forrása: MTI

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a vendége az egykor a Békemenet szervezőiből összeállt fideszes „civil” szervezet, a CÖF rendezvényén, ahol a „szellemi honvédőket” díjazták. Az állami vállalatok felől több száz millió forinttal kitömött CÖF rendezvényén az MTI beszámolója szerint Varga Judit elmondta:

„mi, magyarok az elmúlt évtizedben többször bizonyítottuk, hogy a józan észt és a normalitást választjuk. Ezt a normalitást képviseli a CÖF-CÖKA.”

Az igazságügyi miniszter beszélt arról is, hogy Európa válságos időszakát éli, hiszen a járvány mellett a migráció okozta krízissel is meg kell küzdeni.

Varga így foglalta össze európai tapasztalatait:

Megszokott kép, hogy Brüsszelben keresztény templomokat foglalnak el, Párizsban rendőrökre lőnek, Malmőben autókat gyújtanak fel, miközben „genderőrület tarolja le a demokráciát.”

A miniszter szerint az a CÖF képviseli a normalitás, ami azzal került legutóbb reflektorfénybe, hogy a választások előtt körbejárják az országot egy gyurcsányozó vándorcirkusszal, amin bemutatják a 2006-os „Gyurcsány terrort”.

loading...