Megdöbbentő adatok szivárogtak ki: a Fidesz közel 20 ezer migránst engedett be az országba!

Fotó: Teknős Miklós / Népszabadság (nol.hu)

„Az igazi csata csak most kezdődik” – hangzik el az egyik legmeghatározóbb kormánypárti mondat a kvótaper elvesztése után. Az Európai Bíróság elutasította Magyarország és Szlovákia keresetét, tehát ennek értelmében be kellene fogadnunk 1294 menekültet az országba, mely ellen a Fidesz tűzzel, vassal védekezik.

A Fidesz álláspontja szerint, minden létező jogorvoslati lehetőséget igénybe fognak venni, hogy megakadályozzák a kvóta szerinti 1294 ember betelepítését Magyarországra. Valamint Kósa Lajos rávilágított arra a tényre, hogy „a Soros-terv végrehajtás alatt van, az Unió Soros kottájából játszik”.

Mindez szép és nagyon hazafias cselekedet, hogy meg akarják védeni Magyarország lakosságát 1294 embertől, akiket ha nem egy kupacba raknak hazánkba, akkor jóformán észrevétlenül beolvadnak. A baj ott kezdődik, hogy elég hiteltelen azok szájából ezt hallani, akik a letelepedési kötvény segítségével a Nemzetgazdasági Minisztérium egy 2017. március 8-án közölt adata alapján, 17009, azaz tizenhétezer-kilenc kötvényt adott már el az Orbán-kormány gazdasági migránsoknak.

Szóval igen, lehet hangoztatni, hogy megvédik az ország szuverenitását és nem engedik, hogy a magyarok beleegyezése nélkül betelepítsenek 1294 embert az országba. Tényleg jól hangzik és természetesen híresztelheti a kormánypárti média ezt, csak ezzel nem tudom mennyire összeegyeztethető a közel 20 ezer (a márciusi adatban szereplő 17 ezer 9 eladott kötvény mára megközelítheti a 20 ezret) eladott letelepedési kötvény, melynek segítségével ellenőrizetlenül özönlenek az emberek Magyarországra.

loading...