Baljós kezdet: a Momentum miniszterelnök-jelöltje rögtön ellopta a szövetségesei egykori szlogenjét

Kép forrása: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Fekete-Győr András nagyon fiatalon lett miniszterelnökjelölt és idejekorán vált megosztó figurává az ellenzéki választók körében. Tevékenysége során többször akadt, hogy a Fidesz egykori szlogenjeit használja. Most, amikor megméretteti magát másokkal, úgy döntött, hogy a legkreatívabb ötlet egyszerűen ellopni Gyurcsány Ferenc 2006-os programjának “borítóját.”

“Gyurcsány Ferenc kormányfő, az MSZP miniszterelnök-jelöltje és Hiller István pártelnök mutatta be előbb a sajtónak, majd pedig a nagyközönségnek „Az új Magyarország programját” vasárnap Budapesten. A kiállításként megszervezett bemutató, amely megyékre lebontva tartalmazta a kiemelt fejlesztési terveket, a késő délutáni órákban fejeződött be a SYMA-csarnokban” – írja ezt annak idején a HVG.

“Rendszerszintű változásra, bátor, innovatív, ambíciózus célokra van szükség, hogy felépítsük az új Magyarországot! Erről szól az Új Magyarország terv” – ez pedig már a Momentum oldalán olvasható.

Az Új Magyarország szó ezen az oldalon egyébként 8 alkalommal szerepel. Jó kérdés, hogy mennyire lesz új az, amit Fekete-Győr András és pártja kínál. Sokaknak nagyon ismerős ez, és nem a 2006-os Gyurcsány Ferenc kampány miatt, noha onnan loptak a momentumos srácok. Sokkal inkább a fiatal Orbán Viktor jut eszünkbe, amikor a miniszterelnök-jelöltükre nézünk. Bízzunk benne, hogy a történelem nem ismétli önmagát, és Magyarország tényleg “új” lesz.

 

loading...