Orbán Viktor megvárja az oltással, amíg sorra kerül – egy idős cukorbeteg bácsi felajánlotta, hogy átadja a helyét

“Orbán Viktor akkor oltatja be magát, amikor sorra kerül” – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a Blikkel. A hír kapcsán megkeresett minket Kovács Károly nyugalmazott hajóskapitány, aki felajánlotta, hogy szívesen átadja a helyét a miniszterelnöknek.

“Tisztelt Ellenszél!

67 éves nyugdíjas hajóskapitány vagyok. Olvastam, hogy Orbán Viktor meg akarja várni, hogy sorra kerüljön az oltással. Azt gondolom, hogy a miniszterelnök úr feladatának ellátásához nagyon fontos az egészség. Éppen ezért gondoltam arra, hogy a saját helyemet a sorban (cukorbeteg vagyok, veszélyeztetett korosztályban lévő, tehát mindenképp előbb kerülnék sorra) átadnám Orbán Viktornak.

Gondolom, hogy ha Orbán Viktor tényleg ilyen szabálykövető, hogy sorba akar állni, a vakcinák közül sem válogat. Így ha rám éppen az orosz vagy a kínai oltás esne, azt fogja majd megkapni ő is. Ezzel a feltétellel cserélek vele.

Az elérhetőségemet elküldöm a szerkesztőségnek, onnan a Miniszterelnöki Iroda ki tudja kérni, hogy lebonyolíthassuk a cserét.

Üdvözlettel,
Kovács Károly

A felajánlót személyesen ismerjük. Várjuk a kormány reakcióját! Amint változás történik, új cikkben jelentkezünk.

loading...