A DK azonnali választ követel a Fidesztől: Szájer próbált elmenekülni a szexpartiról?

Kép forrása: MTI

Bombaként robbant a hír a hazai és belga portálokon, hogy a napokban egy illegális orgia helyszínén csaptak le belga rendőrök, és a partin állítólag egy azóta lemondott magyar EP képviselő is részt vett. A Demokratikus Koalíció közleményben kéri számon a Fideszt, mert azt feltételezik, hogy az ő képviselőjükről van szó.

A belga lapok állítása szerint a partin 25 ember, többségében férfiak vettek részt. A helyszínen drogot is találtak. a rendőrök a járványügyi szabályok megsértése miatt csaptak le az illegális parti helyszínén. A belga lapok állítása szerint egy azóta lemondott magyar képviselőt is elfogtak a helyszínen.

A rendőri rajtaütés a Le Detour nevű melegbárban volt, egy percre Brüsszel szívétől és kocsival alig több mint 10 percre az Európai Parlement épületétől.

A DK a következő közleményt adta ki az ügyben:

“A fideszes Szájer József próbált elmenekülni egy ereszcsatornán a hatóságok elől, mert tetten érték egy illegális, drogos szexpartin?

Egy belga lap szerint egy azóta lemondott magyar EP-képviselő lehet az érintettje annak az ügynek, amelyben a hatóságok egy Brüsszelben megtartott illegális szexpartit számoltak fel. A belga sajtóinformációk szerint az orgián drogot is találtak, az érintett EP-képviselő pedig egy ereszcsatornán próbált meg elmenekülni. Az elmúlt napokban csak egyetlen magyar EP-képviselő mondott le mandátumáról: Szájer József.

A Demokratikus Koalíció azonnali választ vár a kormánytól és a Fidesztől, ahogy a hagyományos családmodell, a keresztény értékek és a konzervatív világszemlélet gyakorlói is biztosan szeretnék tudni a választ az alábbi kérdésre: Szájer József az a bizonyos magyar EP-képviselő?”

Mint ismert, Szájer József vasárnap lemondott EP-képviselői posztjáról, azzal indokolva lépését, hogy hosszú gondolkodás után döntött így, az egyre nagyobb lelki megterhelés miatt, a jövőben pedig más, szellemi területen folytatja munkáját.

Épp akkor fáradt el Szájer József a politikában, amikor napvilágot látott egy újabb drogos szexbotrány

loading...