Pintér ökle lecsapott: 60 napra bezártak egy pékséget, az üzletvezető leírta, hogy miért – ezrek osztják a bejegyzését

MTI-fotó

Nap mint nap halljuk a tévében az operatív törzs “tájékoztatóiból”, hogy az elmúlt 24 órában éppen hány büntetést szabtak ki, hány üzletet zártak be a rend őrei. Most azonban nem az ő részükről találkozhatunk ilyen információval, miután Pécsek Adrien a Facebookon számolt be arról, miért záratták be a pékséget, ahol dolgozik.

Óriási felháborodást kiváltó posztját változtatás nélkül közöljük:

Kedves Vásárlóink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy üzletünket a mai napon a rendőrség bezáratta! Őszintén elmondjuk mindenkinek a bezárás okát:

2020.11.27-én 10:10-kor a pékségben kiszolgáltunk egy idősebb urat (aki 60 pár éves lehetett, de nem haladta meg a 65. életévét.)

Ezért az üzletünket büntetésül azonnali hatállyal 60 napra bezáratták!

Szeretnénk elnézést kérni minden vásárlótól, hogy mától 60 napig nem tudjuk kiszolgálni! Amennyiben nem történik változás 2 hónap múlva újult erővel várunk vissza meglévő, illetve új termékekkel, színvonalas pékségünkben minden kedves Vásárlót!

Megértésüket nagyon szépen köszönjük, kitartást és jó egészséget kívánunk Mindenkinek!

Európa Pékség / Albán Pékség
Buci & Luci Kft”

A kommentelők már több százan vannak, akik nem értik, miért kellett ezt csinálni. Nagyon sokan a pár nappal ezelőtt újból elrendelt vásárlási idősávot szidják, szerintük ostobaság ez az intézkedés. Ez is azt bizonyítja, hogy a kormány nem folytat érdemi párbeszédet azokkal, akiket szolgálni hivatottak, és most is csak egy ilyen, egyoldalú, zúgolódást kiváltó intézkedésre futotta a hatalomtól.

loading...