Minden idők egyik legszürreálisabb sajtóperét bukta el az Origo: közölniük kell, hogy hazudtak Gyurcsányról

Kép forrása: MTI

Minden idők egyik legszürreálisabb sajtóperét nyerte meg első fokon a Demokratikus Koalíció elnöke az Origo ellen. Emlékezetes, a kormánypárti hírportál korábban a Színművészeti Egyetem ügyével kapcsolatban azt állította, hogy

Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Alföldi Róbert “titkos tárgyalásokat” folytattak, ők lázították a színművészetis hallgatókat, és ők állnak az SZFE-s tüntetések mögött is.

A Fővárosi Törvényszék ítélete szerint a portálnak most helyreigazítást kell közzétennie, valamint azt is közölniük kell, hogy hazudtak Gyurcsány Ferencről és az általuk emlegetett titkos találkozó meg sem történt.

A DK szerint sok mindent elárul a jelenlegi rezsimről, hogy a kormányszócsőként funkcionáló híroldalak ilyen nevetséges állításokkal próbálják felkelteni az olvasók figyelmét.

Az ellenzéki párt hozzáteszi: Világméretű összeesküvéseket egyébként a rettegő diktátorok szoktak vizionálni, de így legalább világosan látszik, hogy mennyire komolyan vehetőek ezek a propagandalapok, amik Orbánék hazugságait gyártják és terjesztik.

Vége a játéknak: megszületett a megállapodás az EU-ban, véget ért Orbán ámokfutása

loading...