Kipakolták a színműsök holmiját, a hatalom elkezdte a felszámolást: ott kell lennünk 23-án

Már meg is van, ki lesz az új igazságügyi miniszter

Nem kapcsolták vissza az internetet a Színház- és Filmművészeti Egyetem Vas utcai épületében, mostanra pedig már a hálózati kábelt is leszerelték a portán, így vezetékes internet sem elérhető, írja a Telex.

A portál azt is megtudta, hogy a hallgatók személyes holmijait kipakolták a nagy fórumok fő helyszíneként használt Ódry Színpadról, a termet bezárták, a portától pedig elkobozták a kulcsot, így oda már nem tudnak belépni.

„Az a mondás, hogy további rendelkezésig  nem mehetünk be, minden ajtaját lezárták. Wifi a Szentkirályi utcai épületben sincs, vezetékes internet pedig csak a nappali órákban, mert este hattól reggel hétig és hétvégén azt is lekapcsolják” 

– mondta Szurdi Panna hallgató.

Az internetkorlátozást kellemetlennek élik meg, és nagyban nehezíti a munkájukat, mert az utómunkákhoz szükség lenne szélessávú hozzáférésre, ugyanakkor azt is mondta, számos felajánlást kaptak, hogy valahogy megoldják ezt a helyzetet, és ez nem rettenti el őket.

A legfontosabb, hogy mindannyian legyünk ott október 23-án, és mutassuk meg, milyen sokan állunk ki a színművészetisek mellett! Most nem hagyhatjuk őket egyedül!

loading...