100 oldalnyi számla jutott a DK birtokába: túró rudit és süteményeket vettek közpénzből Felcsúton

Forrás: MTI

A Demokratikus Koalíció arról számolt be szerdai közleményében, hogy milyen új fejlemények történtek az évek óta húzódó felcsúti tao-ügyben. A párt évek óta próbálja megtudni, hogy mire költötte a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány azt a több milliárd forintot, amit a társaságiadó-felajánlásokkal juttattak hozzájuk.

A DK megkapott három hónapnyi számlát, ami alapján Ráczné Földi Judit elnökségi tag ismertette az elképesztő információkat:

A felcsúti akadémia három hónap alatt 7000 darab Túró Rudit vásárolt, több, mint egymillió forintért vettek harcsát, több százezret költöttek gyógyszerre, szintén több százezerért vettek WC-papírt. Félmilliót költöttek süteményre, és szintén ennyiből vettek rengeteg Fornettit is.

Miközben a Mészáros közeli fociakadémia ilyen luxuscikkekre herdálja a pénzt, rengeteg olyan gyermek van az országban, akik csak álmodoznak arról, hogy hetente egyszer ilyesmiket kaphassanak.

Különös véletlen?

Persze ez csak a tréfa része, de itt jegyeznénk meg, hogy Koncz Zsófia a szórólapján azzal kérkedik, hogy 150 túró rudit falt fel a kampány során. Reméljük, nem innen zsákmányolta.

loading...