Elhányod magad Szikora Róbert legújabb Orbánt éltető ömlengésétől

Kép forrása: R-go.hu

24.hu abból az apropóból készített interjút Szikora Róberttel, hogy a zenész egyike volt azoknak, akik egy koccintós Facebook-videóban kívántak boldog születésnapot Orbán Viktornak.

A koncepció az volt, hogy négy különböző generáció képviseletében felköszöntik a miniszterelnököt. Szikora pedig nem zavartatta magát, ő volt az egyetlen, aki ezt tegeződve tette. A zenész azt mondta:

Tegezve is lehet tiszteletet adni a másiknak, még akkor is, ha ő a miniszterelnök. (…) Orbán Viktor úr számomra egy kiváló magyar ember és egy politikusi géniusz.

A zenész úgy vállalkozott a szereplésre, hogy tudta, „a barikád túloldalán álló balliberálisok beszólnak majd”. 

Szikora szerint a liberálisok „úgy gondolják, a liberalizmus addig tart, amíg elfogadják, amit ők gondolnak”, ráadásul nem szeretik a hazájukat:

„Az életben szükség van tabukra, a liberalizmus alapja viszont az, hogy minden tabut megszüntessenek. Miközben én nem akarom megismerni, mondjuk, édesanyám fiatalkorát. Nem akarok a papok nemi életről vagy a cölibátusról beszélni. A liberálisok a hazáról, a családról is csak rosszat mondanak.”

Szikora azt mondta: a liberális oldal mindig mindenkit nyakig megaláz.

Persze mindennek a végén ott van Soros, a sátáni figura. Közben mindenre ráfogják, hogy rasszista. Miért volna rasszizmus, ami George Floyddal történt? Csak mert fehér volt az az idióta rendőr, aki rátaposott az egyébként visszaeső bűnöző, fekete George Floyd fejére?”

Majd szinte már Kövér László módra elmondta, hogy ki is számít igazi magyarnak:

az magyar, akinek Trianon fáj. Aki el tud érzékenyülni attól, hogy felmegy a magyar zászló egy olimpián, az magyar.

Szikora Róbert ragaszkodik ahhoz, hogy „keresztény jobboldali emberként” elmondja a véleményét:

Egyszerű polgárként mondom, hogy Orbán Viktor nélkül ez az ország egy újabb Trianont élt volna át az elmúlt tíz évben. Szerencsére ez az istenáldotta tehetség vezeti az országot, köszönet érte a Szűzanyának és a józan magyar választóknak

– ez lenne a keresztény jobboldali véleménye.

Megtették: olyan dolgot művelt a kormány, amit nem hagyhatunk szó nélkül, itt az idő, cselekedni kell

loading...