Roppant kínos mondatok kerültek elő az ex-fideszes momentumos elnökségi tagtól

Momentum Facebook-oldala

Korábban írtunk már róla, hogy egy igazi ex-fideszes, ex-jobbikos, az EU-s csatlakozásról nemmel szavazó politikai kalandor fúrta be magát a Momentum elnökségébe. Az internet azonban nem felejt, összegyűjtöttük Körömi Attila legkínosabb mondatait.

Kigolyózták a Momentumból a Fidesz-ellenes elnökségi tagokat, borul az ellenzéki összefogás?

Magyar Nemzet:

“1989–90 fordulóján morális alapon kapcsolódtam be a politikába, léptem be a Fiatal Demokraták Szövetségébe. 1990–2002 között pécsi közgyűlési, 1998–2006 között országgyűlési képviselőként vettem részt a közéletben.”

“Beálltam a program mögé, lojális voltam a szervezet vezetőivel.” – mondta el a Fideszről.

DN Online – jobbik.hu.

“Az én közeledésem a Jobbikhoz éppen azt jelenti, hogy a háttérből való buksi simogatás helyett, vállalni kell a Jobbik Magyarországért Mozgalmat és akkor parlamenti párt lehet.”

“Én is nemmel szavaztam (az EU-ra – a szerk.), a Parlamentben frakciófegyelem miatt az igen gombot nyomtam meg.”

“A Jobbikhoz való csatlakozás pillanatában egy dolgot azonnal megéreztem, az ember maximum egyszer válthat pártot. Ennek még lehet oka. De ez többször elképzelhetetlen, még saját oldalon belül is. A megélhetési politizálás ingét az vegye magára, aki úgy érzi.” – ez talán a legparádésabb most, hogy a harmadik pártban politizál. Úgy tűnik, mégis tetszett neki az az ing.

2005. július 28-i közleményében úgy fogalmazott:

„a Jobbik meglepetéssel értesült arról, hogy Gyurcsány Ferenc úgynevezett nemzetközi szakértőkkel kíván egyeztetni a Kárpát-medencei magyarság státusának lehetséges módozatairól. Európától Trianont kaptuk; most sem számíthatunk jóvátételre” – vagyis Európától ne várjunk segítséget?

Körömi Attila személye és meggyőződése inkább a szélkakashoz hasonlít. Reméljük, nem miatta fog elbukni az ellenzéki összefogás.

Ettől tartottunk: a Fidesz befúrta magát a Momentumba

loading...