Nyílt levél a szánalmas fideszesnek, aki rányomtatta önarcképét a védőmaszkokra

Kép forrása: Simicskó István/Facebook

Simicskó István Újbuda fideszes országgyűlési képviselője a Facebook-oldalára kirakott kép tanúsága szerint a következő napokban szájmaszkokat fog vinni a kerületi orvosoknak, illetve minél több maszkot igyekeznek az újbudai lakosoknak is eljuttatni. A dolog érdekessége, hogy a saját arcképét tette az adományokra.

Nyílt levelet küldünk a Képviselő Úrnak.

Kedves Simicskó István!

Bearanyoztad a napom, mert ugyan a rémhírterjesztést és az általatok annak mondott dolgokat törvényileg büntetitek, ezért sok mindenben nem fogalmazhatunk úgy, ahogy publicistaként megtennénk. A mostani húzásod azonban elegendő okot adott arra, hogy írjak neked az Ellenszél hasábjain egy véleményt.

Te szánalomgombóc, megkeseredett hülye! Még Bayer Zsolt is kifigurázna a sajtóklubban, ha látná, mire használod fel a vírushelyzetet. Adni akarsz az embereknek maszkot? Meg fogják köszönni, mert kell nekik. Ha úgy teszed meg ezt, hogy lefotóztatod magad, miközben átadod a Szent László sürgősségijének, mindenki látja, hogy ezek a Simicskó-féle adományok (bár már ez is elég cink lenne.)

Te azonban emelted a tétet, és rányomtad a saját pofád a maszkok csomagolására. Erre száz pontot tudok adni, sikerült fullba nyomnod a kretént!

Ha küldesz nekem is egyet, ígérem, átviszem a tüdőbeteg néninek, akinek segítek bevásárolni néha. Értékelni fogja, mert szüksége van rá. Te ezzel élsz vissza. Emberségből elégtelen!

Tali a pokolban!

Üdv,

Jabronka Richárd

loading...