Rogán Cecília most már ország-világ előtt megmutatja, mire jók a közpénzmilliók

Kép forrása: Mohai Balázs/MTI

Nem sokkal azután, hogy Rogán Antal propagandaminiszter bejelentette válását, újra nyilvános lett Rogán-Gaál Cecília Instagramja. Erre töltött fel visszafogott képeket a debreceni Davis-kupáról, ahová azért ment ki, hogy Fucsovics Mártonnak szurkoljon – írja a 444.

A lap szerint, a képekből nyilvánvaló, hogy a sikeres üzletasszony egyáltalán nem tolja előtérbe értékes ékszereit, egy éles szemű tumblr-felhasználó kellett hozzá, hogy az instasztorijában kiszúrja a három karperecet, amelyek ránézésre egyértelműen a Cartier közkedvelt szériájába tartoznak.

A Love Bracelet sorozat három darabja együttesen 21 millió forintot érhet, de ezen nem érdemes fennakadni, hiszen Rogán-Gaál Cecília elmúlt években mutatott üzleti teljesítménye felér egy Mészáros-csodával: Sarka Katával közös cége, a Nakama & Partners 2016 és 2018 között meghuszonháromszorozta a bevételeit, és 56-szorosára növelte az adózott nyereségét.

Mivel Rogán-Gaál Cecília nem csak sikeres üzletasszony, hanem a sportok szerelmése is, ezért az adófizetők is biztosan megértik, hogy ezekből a sikerekből ők is kivették a részüket, ugyanis a Cili cége által szervezett sporteseményeket eddig 273 millió forinttal támogatták állami cégek.

A 444 szerint könnyen lehet, hogy nem is ő vette azt a karkötőt, barátnője és üzlettársa, Sarka Kata kezén ugyanis szintén a szakítása után, 2017-ben tűnt fel a híres szerelmi karkötő.

Szóval jól nézzék meg a most már újra nyilvános Instagram-oldalon megjelent fotókat, na meg Cili sztoriját is, ahol látható az átlagember számára megfizethetetlen karkötő is, hogy maguk is lássák, mit ér az a rengeteg állami támogatás.

loading...