Gyurcsány Ferenc egyetlen kiírással zúzta széjjel a Fidesz legnagyobb tartócölöpét

Hiába indít a Fidesz plakátkampányt Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc ellen, a kerítés lebontási terveinek rémével, a DK elnöke egyetlen kis kiírásával lerombolta a kormány hamis információit.

Nemhogy eloszlatta a kételyeket, hanem konkrétan felhívta a figyelmet arra, ami a kerítés körül folyik: a határokat nem ismerő lopásra.

“Hű, de hülyék vagytok. A franc se akarja lebontani a kerítést.

Ha már sok pénzt ellopva odaraktátok, hát maradjon. Nem kér enni. Miért fizetnénk milliárdokat a bontásért!? Az persze igaz, hogy a közösből eszünk ágában sincs támogatni, hogy egy méter kerítést majdnem annyiból építettetek, mint mi annak idején autópályát.

Mert ugye elloptátok a pénz jelentős részét. Mert mentesítettétek az építkezést a közbeszerzés alól. Mert a haveroknak kellett a pénz. Mert a kerítés nem óvta meg Európát, csak elterelte a menekülteket Szlovénia felé. Mert az egész Orbán menekültellenes hisztériájához kellett. Mert a valóságos cél nem Európa biztonsága, hanem Orbán hatalmának fenntartásáról szólt.

Szóval majd ha elszámoltok a pénzekkel, ha bebizonyítjátok, hogy akár egyetlen menekült is visszafordult Európából és nem csak megkerülte a magyar határt, akkor beszélhetünk arról, hogy mi jár a nektek. Mondom nektek. Nem Magyarországnak.”

loading...