Ha ez a cikk nincs, lehetséges, hogy bajba kerülünk. Kérjük, olvasd el!

Tisztelt olvasónk!

Mindenekelőtt köszönjük, hogy időt szánsz ennek a rövid cikknek az elolvasására!

Egyetlen kezünkön meg tudjuk számolni, hogy hány olyan sajtóorgánum maradt Magyarországon amely mögött nincs hátország, nincsenek milliók, vagy százmilliók, és még mindig próbál fennmaradni, kamuhírek közzététele nélkül. Ilyen az Ellenszél. Nincs mögöttünk támogató, nincs senki, aki akár a fenntartási költségek kifizetésében segítene.

Lobbizhatnánk pártoknál, de nem tesszük, mert nem akarunk beállni a propagandaoldalak sorába, éppen ezért hozzátok, a tisztelt olvasóinkhoz fordulunk, akik a 2016-os alapulásunk óta egyre többen vagytok.

Szeretnénk tőletek segítséget kérni, hogy a nyári hír-uborkaszezon után is fenn tudjuk tartani az oldalt, ki tudjuk fizetni a tárhelyünket, a fenntartási költségeket, és hogy egyedibb, színvonalasabb cikkeket tehessünk közzé.

Nem kertelünk, pénzre van szükségünk. Minden támogatás jól jönne, és nincs olyan segítség, amit ne fogadnánk el tőletek. Amennyiben követitek a munkásságunkat, látjátok, hogy egyre véleményesebb, az éles kritikától vissza nem riadó újságot szerkesztünk.

Szeretnénk, ha stabil lábakon állhatnánk, de jelen pillanatban ez sajnos nem így van. Kérünk mindenkit, hogy segítsen, ha módjában áll! Nagyon-nagyon köszönjük!

Paypal: fenntarto@gmail.com

Bankszámlaszám: 12085004-00794732-00100001

Nemzetközi bankszámlaszám: (IBAN) HU40 1208 5004 0079 4732 0010 0001

Bank neve: Raiffeisen

S.W.I.F.T.: UBRTHUHB

Ha más módon küldenél pénzt, kérjük, jelezd felénk az info@ellenszel.hu-ra küldött e-mailben.
Köszönjük!
Jabronka Richárd
loading...