Lázár János sofőrnek állt, videós személyszállítással foglalkozik szeptembertől

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Nem is tudnék tündöklőbb napot elképzelni annál, mint amikor Lázár János mellé pattanhatok be az anyósülésre, méghozzá egy ladába, hogy lefuvarozzon két óra alatt egy ménesbirtokra, és mindezt videóra vegye. Éppen ezért jelentkeztem az “Egy Ladában Lázárral” nevű programba.

A Fidesz országgyűlési képviselője különféle témákról beszél majd, akiket állítólag sorsolással választ ki a kalandos utazásra, a felvételt pedig közzéteszi a Facebook-oldalán. Magam is jelentkeztem, közéleti, kulturális kérdésekről szeretnék beszélgetni a Fidesz egykor szebb napokat látott politikusával. A “sorsolásban” annyira nem hiszek, de ha mégis így adódna, lenne egy kellemes délutánom sok, izgalmas kérdéssel.

Javasolnék ezúton valamit a Fidesznek:

  • Lehetne indítani egy Fordot Kásler miniszter úrnak, amelyben egy ápolót szállít el a munkahelyére. Érdekes beszélgetések születnének.
  • Érdemes lenne Pintér Sándornak egy nemrégiben leszerelt rendőrrel furikázni egyet valamelyik bezárt rendészeti középiskolához, és megbeszélni, miért is hagyta el a rendőrég kötelékét az útitárs, kamerák előtt persze.
  • Nagyon szeretném Novák Katalint látni egy furgonban, amelyben valamelyik kilakoltatott nagycsaláddal indul el megnézni a házat, ahol laktak, mielőtt utcára kerültek.

Sok ötletem van még, de kétlem, hogy ezeket a Fidesz megvalósítaná…

Jabronka Richárd

 

loading...