Ki akarják kapcsolni a gázt az egyik legnagyobb adományozónál: csodás kezdeményezés indult

MTI-fotó

„Több általunk fenntartott létesítményben is ki akarják kapcsolni a gázszolgáltatást, mivel adósságot halmoztunk fel a szolgáltató felé” – nyilatkozta Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke.

A MET levélben igyekszik ezt megakadályozni, azzal érvelve, hogy

az állam többel tartozik nekik, mint amennyi adósságot ők kényszerű módon, az állam által felhalmoztak. Ez az összeg 3 milliárdra rúg.

Ujhelyi Sándor az Új Alternatíva Párt elnöke gyűjtést indított Iványi Gáboréknak, amelynek szövege alább olvasható:

“Már megszokhattuk, hogy Orbán csak a támogatóinak a miniszterelnöke, nem az országé, ha bárki bármilyen kritikát mer vele kapcsolatosan megfogalmazni, akkor azt minden eszközzel el akarja tiporni! Így van ezzel Iványi Gábor is, aki többször is kritizálta Orbánt, és nem volt hajlandó beállni NER rendszerébe. Hiába döntött már a MET javára a Strasbourgi Nemzetközi Bíróság is, a Kormány 2016 óta nem hajlandó a teljes összeget kifizetni! Hatalmas érvágás továbbá az 1%-os felajánlási lehetőség elvétele.

A szolgáltató ki akarja kapcsolni a gázt az Iványiék intézeteiben. Jól tudjuk, hogy ezekben az intézményekben (Hajléktalan Óvoda, Hajléktalan Kórház, Hajléktalan Szállók, Iskolák, Otthonok) a legrászorultabbakról gondoskodnak.

Álljunk ki Iványiék mellet, ne hagyjuk, hogy Orbán bosszúja tönkretegye az ország egyik legnagyobb, a valós rászorultakról gondoskodó intézményrendszerét.

“Áldozz egy órát a bajban lévőkre” címmel gyűjtést szervezünk, ahol mindenki ajánlja fel egy órai jövedelmét! Természetesen, akinek lehetősége van rá, nagyobb összeget is utalhat!

Álljunk ki egymásért!

Számlaszám: Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség 11708001-20520380
A gyűjtés szervezője az ÚJ ALTERNATÍVA!

loading...