Rögtön felugrasz a székből, ha meglátod ezt a listát: hét fideszes képviselő érintett

Kép forrása: MTI

Kétféle fideszes képviselő létezik a magyar országgyűlésben.

Az egyik típusúnak be nem áll a szája, bár lehet jobban járnánk, ha inkább meg sem szólalna, mert amikor felszólal, akkor is csak pár szót képes ismételgetni, felváltott sorrendben (Soros, migráns, Brüsszel, Gyurcsány).

A másikféle fideszes képviselőt a kamalduli szerzetesrendhez tudnám hasonlítani. Félreértés ne essék, nem a munkásságuk okán! Ők mintha némasági fogadalmat tettek volna.

Figyelem, erős adatok következnek:

Az Országgyűlés honlapján közzétett információk szerint hét kormánypárti országgyűlési képviselő egyszer sem szólalt fel a 2018 óta tartó ciklusban. A több mint egy milliós fizetésüket természetesen így is felveszik.

Vajon Ön is, kedves olvasó, megkapja a fizetését hó végén, ha nem végzi el a munkáját?!

Nem is szaporítanám tovább a szót, itt a hét semmittevő fideszes neve, a Népszava értesülései alapján:

– Bíró Márk már-már történelmi léptékű teljesítménye: kilenc éve képviselő, kilenc éve néma. Havi 1 187 640 forintot keres.

– Farkas Flórián sem ma kezdte, öt éve szólalt fel legutóbb. Havi 1 385 580 forintot keres.

– Kubatov Gábor 2006 óta tagja az Országgyűlésnek, és ez idő alatt egyetlen egyszer szólalt meg. Havi 1 682 490 forintot keres, és ahelyett, hogy a megválasztásából adódó feladatát látná el, épp Szegeden koordinálja a Fideszt.

– Simonka György szónoklatok helyett máshol vetette be magát, költségvetési csalással gyanúsítják. Havi 1 187 640 forintot keres.

– Utoljára szekszárdi polgármesterként állt a rivaldafényben Horváth István, mint a trafikmutyi helyi lovagja. Havi 1 385 580 forintot keres.

– Tiba István a balmazújvárosi profi futball atyja. Havi 1 682 490 forintot keres.

– És Kerényi János. Havi 1 385 580 forinttal.

Ha szerinted sincs ez így rendjén, kérjük, juttasd el a cikkünket másoknak is, hadd lássák, kik dőzsölnek a semmiért a bizalmunkból és a pénzünkből! Mi határozottan tiltakozunk a semmittevő honatyák mandátuma ellen. Na és te?

BSZ

 

loading...